|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Wyrafinowany
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- dziewczyny robiła któraś z was Bogracz(zupo podobne) w niedziele mam odpust i zjadą się goście...! @#$%^&* |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Rozeznanie
|
Szczurku jak robisz takie smakowite śniadanko? Ja nie umiem robić omleta
![]() Puchatku wstałaś o 10? wow ![]() ![]() Sylvi_86 dokładnie tak oni myślą, ale niech zrozumieją jestem w domu dla dziecka, gdyby jej nie było to chodziłabym do pracy a i tak zakupy byłyby na mojej głowie i sprzątanie też, brat ma totalnie wylane nie raz się z mamą kłócę, ja w wieku 17 lat poszłam do pracy on ma 21 i na garnuszku mamy i nic innego jak imprezy, do pomocy czy do pracy dwie lewe ręce no ale mamusia ma przecież mnie ![]() Wyrafinowana super, że wróciłaś ![]()
#3633 |
Zakorzenienie
|
jak ja Cię rozumiem. mój brat (też młodszy) zawsze miał lepiej, teraz tez ma. a wytłumaczenie mojej mamy "bo on ma trudny charakter"
![]() ![]() btw jak byś pracowała to podejrzewam, że już dawno byś z nimi nie mieszkała ![]() a powiedz mi nie masz szans na żłobek? spróbuje znaleźć pracę a dziecko daj do żłobka, wiem, że żłobki też są płatne no ale jak będziesz pracować to Cię będzie na niego stać a będziesz miała większą swobodę |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Wtajemniczenie
|
Este: myślę, że chyba zbyt kaloryczne jak na kolację, bo jednak to koło 300kcal nie schodzi. Ale jeśli poukładasz sobie jadłospis tak, żeby podpasowało to jak najbardziej
![]() ![]() kurcze, mam jakąś fazę robienia ładnego jedzenia i fotografowania go ![]() http://thenerdqueen.files.wordpress....6/dsc00139.jpg IIśn: 233kcal, B: 15, W: 35, T: 3,68 bułka na grill na kilka minut, żeby zrobiła się chrupiąca ![]()
![]() |
#3635 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny umieram!!!!
Alkohol to zło!!!! O 9 przebudziłam się jeszcze pijana ![]() Oblanie licencjatu zaliczone, więc teraz mogę się w całości poświęcić Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Rozeznanie
|
solduś : jak dziś jesteś ciągle pijana to znaczy ze kac będzie jutro... No to poszalałaś z tym oblewaniem....
thenerd: opanuj się kobieto! ?Jak tak będziesz foty wrzucać to mi język do (4litery) ucieknie. Ślinka cieknie...... Bo ja to wzrokowy łakomczuch jestem ![]()
#3637 |
Raczkowanie
|
Wyrafinowany dobrze, że już jesteś
![]() Thenerdqueen ale piękne to Twoje jedzonko ![]() ![]() ![]() Bottega ja jestem generalnie niefotogeniczna i nie umiem pozować, więc nie pomogę.. ale Ty to jesteś taka ładna, że chyba wystarczy jak będziesz po prostu stać. ;P Czarna oho! co za historie, prawie jak z Romantica tv xD Mąż, nie mąż - nie zmienia to faktu, że nie mogą Cię komplementować inni mężczyźni ![]() ![]() Ja dziś: śniadanie: 2 garści błonnika (biedra), kiwi, banan, łyżeczka pestek dyni i słonecznika, pół kubeczka jog. nat obiad: makaron pełnoziar. 80 g, szpinak (z dodatkiem czosnku i serka wiejskiego - 3 łyżki) podw. jakieś jabłko, albo truskawki (w planach) kol. 2 jajka, 2 wasy, pomidor, sałata, rzodkiewki (w planach) I biegnę dziś na siłkę na 18 na step&shape a potem zaraz są zajęcia z Latino Solo... i nie wiem czy na nich zostać ![]() W ogóle weszłam dziś rano na wagę i było 67,2, no czaicie?!?!?! nie mam pojęcia skąd taki spadek... ale jeśli to nie chwilowe to super ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 |
Rozeznanie
|
Ktos mnie w ogole jeszcze pamieta
![]() W poniedzialek wracam do was, bo juz neta dostane na szczescie. Do domu wracam na poczatku sierpnia i od jutra popoludnia jestem juz wolna, bo nie bede sie juz zajmowac dzieckiem kuzynki.
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Rozeznanie
|
Superkas, Este
![]() Thenerdqueen to może jakiś blog kulinarny utwórz ![]() Soldus oblewanie musi być ![]() darialex może waga leci przez stres związany z tym chłopakiem co ![]() ![]() ![]() ![]() Baleronowa trzymaj się dzielnie ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Raczkowanie
|
Baleronku oczywiście że pamiętamy!!! wracaj szybko, bo smutno tu bez Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Wtajemniczenie
|
Wyrafinowana: e tam, blog kulinarny od razu.. nie nadaję się do tego
![]() ![]()
![]() |
#3642 |
Konto usunięte
|
darialex a gdzie twoje II śniadanie i podwieczorek ?
balaronowa pamiętamy słonko ![]() thenerd a jest jakieś wejście na te Twoje przepisy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Wtajemniczenie
|
superkas: wrzucę sobie w podpis, w sumie niedawno zaczęłam, bo do tej pory nosiłam się z zamiarem tylko i gromadziłam przepisy w zakładki na komputerze albo drukowałam, ale teraz myślę, że będę tam dość regularnie zaglądać i zrobię z tego strefę zrzutu, gdzie będą i moje jadłospisy i przepisy różnej maści i może jakieś ubrankowe cuda, jeszcze nie wiem do końca jak mi się to rozwinie
![]()
![]() |
#3644 |
Zadomowienie
|
Niestety, mam duuuzo do nadrobienia, więc cofam sie mocno wstecz
![]() Seks w trakcie@-gitara. Wierzę w Boga, do kościoła chodzę, szanuję Kościół, bo jestem jego częścią, a na księzy nie gadam, bo taka mam zasadę. Wierzę w niebo-czyściec-piekło, więc choć piekła NIKOMU nie zycze, to wierzę, że każdego kiedyś sprawiedliwość dosięgnie, nawet jesli nie stało sie to już tu, na ziemii. Martuszka, możesz wołac na mnie Prosiaczku, mimo zrzucenia nadwyżki, bo na dobrą sprawę on chudszy niz Puchatek ![]() Strawberry, delikatnie zarysowane obojczyki są seksi, ale nie życzę Ci wystających pod nimi kości mostka ![]() Bottega, gratuluję robotki!!!(a tak z ciekawości, to co to za marka butków? ![]() ![]() O nie, teraz podajecie swoje propozycje ![]() ![]() Superkas, ja tez mam troche jak Ty z wizja brzucha, tzn jak mam nadwyżkę, to w lustrze odrazu wydaje mi się, że mam np. większe uda. Po tym, jak zaczęłam sama ćwiczyc w domu, mogłam przysiąc, że moje buły sie zmniejszyły, ale jak potem zaczęłam swój ponad miesięczny romans z nadwyżkami, to buły znów wydały mi się jak były. Niestety, to chyba juz nie były przywidzenia, bo spadło mi z nich zaledwie 0,5 cm, a centymetr nie kłamie ![]() Bottega, ceramicznych form do tart sie to nie tyczy, ale metalowe bywają z wyjmowanym dnem ![]() Lordi, super, że badania wyszły ok! Z całej siły ![]() ![]() ![]() Elganja, Ty marchewkowy potworze ![]() ![]() Este, ja się staram ćwiczyc jeszcze jak Mała śpi, ale jak sie czasem zdarzy, że nie zdążę, to mam podobnie, tzn jak robię brzuszki, to Mała na mnie włazi, a jak pompki, to mi dociska rączkami plecy/głowe do podłogi ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Silvia, jak dla mnie to brzmi jak uczulenie, dobrze, że bierzesz wapno - jesli to alergia, powinno pomóc, choć to chyba zalezy też od tego, czy nadal masz kontakt z potencjalnym alergenem? Bo jesli tak, to wapno może nie da rady? Suzzi ![]() ![]() Martusia, gratuluję obrony ![]() ![]() ![]() W górach byłam 2 razy w życiu i raczej za nimi nie przepadam ![]() ![]() ![]() Darialex, z tego co piszesz, to chyba jednak się zakochałaś, ewentualnie mocno zauroczyłaś ![]() ![]() O matko, Bottega, Ty to masz zycie ![]() ![]() ![]() Atram, spinaj teraz mocno poslady, a pozbedziesz sie szybko nadwyzki! Wbąblowałaś w siebie masę koli+pizza tez swoje waży, jak sie z tego oczyścisz, nadwyżka zniknie! Swoją droga laska, Ty jesteś dosłownie kroczek od piątki z przodu ![]() Elganja, takie wypominanie jak to dobrze było u mamusi jest przede wszystkim NIEMĘSKIE. Jak następnym razem sięgnie po ten "super argument" powiedz mu, że tylko maminsynki tak się zachowują, bo mają problem z wyjścia z roli dzidziusia mamusi, a wejścia w rolę męża i kiedyś ojca. Ja mam mega-robotną teściową, zawsze prowadziła dom bez zarzutu, codziennie nowy obiad z 2 dań, zawsze świeżo upieczone ciacho, wszystko lśniące czystością, wyprane, wyprasowane, zakupy zrobione i takie tam. Ale jeszcze się nie zdarzyło, żebym w trakcie kłótni z męzem usłyszała do tego jakieś odniesienie. Jeśli już coś męzowi przeszkadza, to mówi, że robię wg niego za mało/czy źle, czy coś tam i tyle. Este ![]() Ale mi dobrze idzie, zostały jeszcze tylko 3 strony ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Wtajemniczenie
|
Elganja tak, te otręby jak się przypieką to są lekko chrupkie. Ale nie jest to taka extra paniera
![]() Anusiawa poszalałaś z tym jedzonkiem ![]() Czarna no a nie mówiłam, że masz magiczny wzrok ![]() ![]() Este ciężko mi Ci coś doradzić. Ja jestem niezależna odkąd skończyłam 20 lat (mimo studiów dziennych). Mój brat ma 24 i mieszka u rodziców i wolę nie mówić jaki jest i jacy moi rodzice są ulegli w stosunku do niego bo mnie ku*wica bierze. Ale ogólnie mówiąc to imprezy, studia będzie 4 raz zaczynał, pracy żadnej nie może utrzymać i ojciec co chwile mu nową załatwia. Kwitują to jednym zdaniem - "no trzeba mu dać szanse". Ta ku*wa chyba w dupę go trza kopnąć. Także poniekąd wiem jak to jest być różnie traktowana od brata. Chociaż nie do końca, bo się szybko wyniosłam na stałe do innego miasta. No pozostaje mi trzymać kciuki, żebyście z mężem szybko zdecydowali się na własne lokum mimo trudności finansowych. Wyrafinowany ![]() ![]() ![]() Soldus racja alkohol to zło ![]() ![]() Jak to mówi mój mąż, musi dużo wydać żeby mnie urobić ![]() Darialex gratuluję spadku ![]() Baleronowa kochana, przecież my tu czekamy na Ciebie. Wiemy że wyjechałaś i cierpliwie czekamy aż będziesz mogła z nami więcej posiedzieć ![]() ![]()
#3646 |
Zadomowienie
|
Thenerdqueen, fajnie, że wrzucasz jadłospisy
![]() ![]() ![]() ![]() Soldus, gratuluję obrony i to jeszcze na5 ![]() ![]() ![]() Martuszka, fajnie, że jedziesz za granicę ![]() ![]() Ja też nie lubię Włochów, w sensie piłkarzy. Nie znam się na tym, ale od lat słyszałam opinie, że są tacy złośliwi w grze, a to uszczypną, a to kopną, a to oplują, ale tak, żeby sędzia nie widział. Este, strasznie przykre to co piszesz ![]() ![]() ![]() Superkas, ja na diecie nie jem takich płatków, bo są zbyt wysokokaloryczne, te kupiłam wyjątkowo, by sie ratowac w te cięzkie, kryzysowe dni ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Bottega, ![]() ![]() ![]() Elganja, wielkie ![]() ![]() ![]() CzarnaDamo, rany, ale przygoda ![]() ![]() ![]() Anusiawa, znam ten ból i fizyczny i psychiczny ![]() ![]() ![]() Superkas, oj pilnuj żarłocznego Puchatka, pilnuj ![]() ![]() ![]() ![]() WyrafinowanySmak witaj spowrotem ![]() ![]() Este, czasem, gdy mam dni zamuły (tak jak teraz), wstaje dopiero jak mnie Mała obudzi, a ona chodzi spać bardzo późno i adekwatnie późno wstaje. Sama tak nam to poukładała, ale z czasem będziemy się starać przesuwać całe to spanie na wcześniejsze godziny, bo jak przyjdzie jej iść do przedszkola, to nie będzie mozna jej o 7.00 dobudzić ![]() Thenerdqueen, nie oglądam Twoich zdjęc, bo nie chcę sie nakręcić i rzucic na żarcie. Narazie takie pokusy to nie dla mnie ![]() Darialex ![]() Baleronowa, pewnie, że pamiętamy, a jakże! ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
Atram: a czemu nie sprawiasz sobie coli zero?
Puchatek: serdeńko, ja zawsze miałam świra na punkcie gotowania, teraz mnie jakoś wzięło na to, żeby pięknie wyglądały i robię temu zdjęcia, a jak się tak staram to staram się, żeby było jak najmniej kaloryczne i jak najbardziej pyszne, żeby móc się wam pochwalić ![]() ![]() tż namówił mnie na upieczenie mu ciasta marchewkowego, obliczyłam kalorie, w całości będzie miało 1947 ![]() plan jest taki, oddam połowę wieczorem jego rodzicom, bo pójdziemy na spacer (muahah! wyciągnę go na siłę) i wracając zajdziemy do nich, to mnie nie będzie tak kusiło ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- grr, za dużo marchewki, nie udało się :<
![]() |
#3648 |
Wtajemniczenie
|
No, mąż poszedł z psiakiem na spacerek. A mi już szumi lekko
![]() ![]() ![]() Thenerd nigdy nie jadłam ciasta marchewkowego. Smaczne jest? Dasz zdjęcie, jak Ci wyszło? ![]() Puchatku pewnie że wyjedziesz jeszcze za granicę. W porównaniu do wakacji w Polsce, wcale nie wychodzi drogo. A pogoda nieporównywalnie lepsza. Jak to mówią, nad Bałtykiem na urlopie pada raz ![]() ![]() ![]()
#3649 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka: nie dam, bo nie wyszło, za dużo marchwi i się rozciapkało i nie upiekło, bo się tż uparł, a jak mówiłam, że tak będzie to pindziol nie wierzył
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3650 |
Wtajemniczenie
|
Thenerd eh no trudno
![]() ![]() ![]() Jejku, wypilismy po winie na głowę i tż poszedł do sklepu. Do najbliższego mamy 10-15 minut z buta w jedną stronę ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-06-29 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Rozeznanie
|
elganja dziękuję za link do jogi
![]() ![]() ![]() Winnie niby do piątki coraz bliżej ale samozaparcie coraz słabsze ![]() ![]() Wyrafinowany ![]() ![]() Thenerd cole zero czasem kupuję w szkole, a w domu bardzo rzadko się pojawia, a jeśli już to nie mam jakiegoś wielkiego parcia na nią. Niestety wtedy stała sobie w lodówce i tak mi jakoś pod pasowała do tej pizzy ![]() Czarna a nam nie wierzyłaś jak Ci pisałyśmy o tych Twoich oczyskach ![]() Martuszka rzeczywiście mogło mu się zrobić przykro, że nikt z jego bliskich nie zadzwonił, a Ty już to winko odstaw kochana ![]() Baleronowa jak to nikt nie pamięta, ja tu po cichu usycham z tęsknoty ale wiem, że do mnie wkrótce wrócisz więc nie chce Ci mną głowy zawracać ![]() Soldus ![]() ![]() anusiawa bardzo dobrze Cię rozumiem z tym bieganiem, ja zacznę na razie w domu coś kombinować ale już niedługo pojadę sobie na wieś, cisza, spokój, idealne warunki (nikt mnie nie zobaczy ![]()
![]() |
#3652 |
Konto usunięte
|
Raportuję, że doszłam do siebie, bo wypiciu hektolitrów alkoholu!
Wymoczyłam się w wannie, zrobiłam zakupy, ogarnęłam make-up, a co najciekawsze nawet poszłam na fitness. Ćwiczyłam 2 h (zumba, body ball) i bałam się, że może zrobić mi się niedobrze, ale dałam radę i jestem z siebie dumna. Jutro śmigam do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
Puchatku - hehe ja to samo robię z tymi czekoladowymi płatkami JustFit. Jak otwierać paczkę to wybieram same czekoladowe i je zjadam, są pyyyycha
![]() ![]() Thenerd - Widziałam Twoje fotki w klubie, a raczej Twojego brzusia. Powiedz mi co z nim robisz? ?Jakieś brzuszki? ![]() superkas - Muszki to też wykluczone ![]() ![]() ![]() Bottega- Jak mało co widać?! Chciałaś buziola to masz, a nie jeszcze marudzisz ![]() ![]() Aaa to Ty się kochana nie dziw, jak Panowie zaczną pisać na fb przez ten Twój status "wolny". Opędzić nie będziesz się mogła ![]() ![]() Btw. masz włoskie korzenie? ![]() Czarna - Jeszcze śmiesz wątpić czy jesteś atrakcyjna? ![]() ![]() ![]() ![]() Wyrafinowany - Ja też się cieszę, że i Ty do Nas wróciłaś ![]() ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-06-29 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Konto usunięte
|
dziewczyny wypiłam 2 kieliszki wódki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Wtajemniczenie
|
Silvia: głównie rowerek
![]() ![]() wróciłam z dwugodzinnego spacerku, pod górkę i z górki <3
![]() |
#3656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyrafinowany a to bardzo możliwe! Mam nadzieję, że mi minie... tylko nie chciałabym go teraz nigdzie spotkać. Będę mieć dużo pracy teraz, więc mam nadzieję, że zajmę sobie głowę czymś innym. Bo na razie to ![]() ![]() ![]() Superkas uciekło mi to dziś ![]() Puchatku nie wiem czy się zakochałam.. nie umiem tego stwierdzić. tak naprawdę. Chcę mieć z głowy.. ehh co za okropne uczucie jak na kimś Ci zależy, a ten ktoś raczej średnio pamięta o Twoim istnieniu :/ No nic. Muszę się spiąć i nie myśleć. Ale to jest baaaaaaardzo ciężkie w realizacji. ![]() ![]() thenerdqueen nigdy nie piekłam ciasta marchewkowego, ale kiedyś dawno temu (za wielorybich czasów) w takiej kawiarence jadłam i było pyyyycha, ale nie miałam pojęcia, że to tyle kalorii ![]() ![]() i nie przejmuj się że się nie udało ![]() ![]() Soldus jesteś moim MISZCZEM! :p Na kacu 2h zumba ?!?! Toż to niewykonalne ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Rozeznanie
|
Ćwiczenia zrobione, dziecko śpi, a mieszkanie lśni czystością ehh padam na ryjek buziole i do jutra
![]()
#3658 |
Zadomowienie
|
Thenerd - Link jak najbardziej się przyda
![]() ![]() superkas - od wodki jeszcze nikt nie umarł. Lepsze to niż piwsko. Na diecie jak już pić to vode z colą light ![]()
#3659 |
Wtajemniczenie
|
Atram: ha, mamy takie samo podejście do biegania
![]() soldus: jak to mówią, na kaca najlepsza praca ![]() ![]() darialex: jak sobie przeliczyłam, to na 2 centymetrowy kawałek wyszło mi ok 130kcal, więc podziękuję ![]()
![]() |
#3660 |
Konto usunięte
|
Chudzinki moje
![]() Ja już w pracy siedzę. Czuję jakby dopiero dziś przyszedł do mnie kac ![]() ![]() Na wadzę dziś +0,3kg (mimo wczorajszego fitnessu). Nie wiem co by to było, gdyby nie ten fitness. Chociaż wzrost mnie nie dziwi, bo po TAKIEJ ilości alkoholu to naturalne wręcz ![]() Jestem w pracy, a więc z blondaskiem się widziałąm. Jechaliśmy razem do pracy. Pogadaliśmy trochę i okazuje się, że lubi podobną literaturę (Sapkowski i jego Wiedźmin ![]() ![]() Puchatko-Prosiaczku- Jesteś niesamowita !!!! Twój sposób nadrabiania postów jest godny podziwu. Post dłuuuuuuuugaśny i odpowiedź praktycznie do każdego poruszanego wątku. Ja mimo robionych notatek nie jestem w stanie tego ogarnąć ![]() Martuszka- Ja też unikam piwa. Choć myślę, że ilości jakie wypiłam sa tak wielkie, że bez różnicy co piłam i tak same puste kalorie. Było tego trochę- tequila, wódka, wino, jakieś dziwne słodkie shoty, shoty z wiśnióweczki, a na koniec powrót do domu i otwarcie szampana z sylwestra. Dopiero po powrocie się nachlałam ![]() ![]() Darialex- Chyba nie wytrzymałambym dwóch godzin zumby po takim piciu. Byłam: 1hx zumba i 1hx body ball & shape. Szczurku- Dziękuję za troskę o uzupełnienie niedoborów poalkoholowych ![]() ![]() Do wszystkich- Dziękuję za gratulacje zdania obrony ![]() Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-06-30 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.