Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 10:52   #3631
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Pogoda do d*** choć przynajmniej nie leje tak jak wczoraj od rana do nocy.

Kurcze niby gin powiedział że to dobrze, ale powiedzcie mi czy któras z was też tak ma- na początku ciąży miałam 2,5kg na plusie-ważyłam 52, teraz od 4 wizyt, czyli 4 miesiące waga mi się nie zmienia-ważę 51,5kg różnica na każdej wizycie wynosi ok 100gram raz w góre raz w dół. Czyli że co? skoro mała rośnie no bo jakoś tam rośnie a mi kilogramów nie przybywa to oznacza że jedzonka nie wystarcza dla mojego organizmu i zwyczajnie w świecie chudnę na rzecz dzieciątka, ja tak to rozumuje a lekarz mówi że to bardzo dobrze i żebym przypadkiem nie próbowała nadrabiać tłuszczem, a ja nie wiem co myśleć. czy wpychać w siebie więcej? bo się jeszcze okaże że jak urodze to będę ważyła 5kg mniej niz przed ciążą
Sojka, jeśli lekarz tak mówi to się nie przejmuj, dziecko wyjada zapasy tłuszczowe z twojego organizmu. Skoro rośnie, brzuszek rośnie widać tak ma być. Ja mam to samo, moja waga nie szaleje. Jak byłam u ginka poltorej tygodnia temu to ważyłam 65 kg, wczoraj sprawdzałam wagę i było 64 więc też mi się tak waha. Nie mam napadów, że muszę pochłonąć top czy tamto jem jak mam ochotę.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Tu super,ze Wam sie udalo.Ja jej nie mowilam o ciazy tylko ze mam jednego synka czteroletniego.
Ogloszenie na necie pojawilo sie 31.05 wiec w sumie ok 11 dni czeka na nas,przedstawilam jej sytuacje ze jeszcze tutaj mam umowe i czekam na meza,ale widac ze konkretna babeczka,wiec nie bedzie z nia problemow tak jak z tą.Chce na nas przepisac prąd i gaz,wiec bardzo sie ciesze,bo ta nawet mi rachunkow nie pokazywala i kazala placic 8zl za kubik wody a okazalo sie ze woda w czynszu ale nie klucilam sie bo nie mialam sie gdzie podziac.tak samo jak nie mialam dostepu do piwnicy i skrzynki na listy-gdzie czesto gesto czytala nasza korespondencje.
Oj to starszna jędza z tej właścicielki. To tym bardziej się cieszę, że trafiliście na tak rozsądną kobietę trzymam za pozytywne zakończenie sprawy

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 10:54   #3632
weronika_91
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

[QUOTE=elena_100;34538346]Wercia czyli teoretycznie licząc z dziś mamy 100 dni do porodu [COLOR="Silver"]

No faktycznie
Stary 2012-06-06, 10:54   #3633
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

hehehe ... no przynajmniej wspólny temat macie nie ? moje babeczki musiały wrócić do pracy ale może po weekendzie mnie nawiedzą fajowo

na którą do lekarza???

ja dzisiaj po l4 lecę ciekawe czy będę miała wizytę skoro 2 tyg temu miałam hmm pewnie mnie zbada i zobaczy jak ma szyjka .. kciuki trzymać !!!!

dziększyn

jejku ale mi się nic nie chce ... a nic nie muszę robić i dzisiaj się nie uczę nawet nie zaglądam do książek lalalal

Konczi za pozytywną wizytę ja gnam w poniedziałek i też pewnie będzie przegląd podwozia, ja tam nie narzekam lepiej wiedzieć na czym się stoi

No i oczywiście Tobie i wszystkim zdającym egzaminki gratuluję zdanych i zaciskam piąsteczki za kolejne

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-06-06, 10:56   #3634
Sojka1990
Zadomowienie

Dzięki za odpowiedzi, po prostu tak mnie troche dziwi bo na tym etapie ciąży z dziewczynkami w zasadzie już leżałam na patologii i ważyłam 68 kg!!!!!!!!! chciaż brzuch pojawił się bardzo późno to jednak na wadze przybierałam regularnie.
Stary 2012-06-06, 10:57   #3635
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

czyli trzeba nabyć i morską i fizjologiczną?

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

jesteś nareszcie no ! już za Tobą II list wysłałam .. III byłby z zapukaniem do drzwi no !!
Kochana zleci po narodzinach zobaczysz szczypioreczku nasz kochany
Wiesz to nie od razu ja pamiętam, że sół morską dużo później zakupiłam, jak zaczęły się sprawy ząbkowe, bo wtedy lubi przypałętać się katar. Natomiast sól fizjologiczną zakupiłam po odwiedzinach położnej. Świetnie mi się sprawdzała, ja robiłam tak, że wkraplałam po kropelce do kącika oczu w trakcie kąpieli, mała pomrugała i ładnie oczko się czyściło potem delikatnie osuszałam gazikiem.

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-06-06, 10:58   #3636
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Jestem, żyję i... się uczę... Buuuu!

My jutro mamy naszą studniówkę

Wczoraj weszłam na wagę i jest już 9 kg na plusie... Będę grubasem!
Ja Cię gonię bo mam już 6,5 kg na plusie
Stary 2012-06-06, 11:00   #3637
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Ło... to ja na tej luteinie tyje regularnie 1kg na tydzien
a jem tyle samo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 11:02   #3638
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Anusia tobie również życze pozytywnej wizyty pisz nam zaraz jak wrócisz

Zielona, ale się serdecznie uśmiałam z zachowań twojego szkraba co do pokarmów, które spożywałaś nieźle nieźle

Co do wagi ja w pierwszej ciąży przytyłam całe 8,5 kg i jadłam normalnie, karmiłam 9 miesięcy za to po ciąży później się rozpasłam

ks. Jan Twardowski

Edytowane przez Bafi@Home
Czas edycji: 2012-06-06 o 11:04
Stary 2012-06-06, 11:14   #3639
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Kurcze niby gin powiedział że to dobrze, ale powiedzcie mi czy któras z was też tak ma- na początku ciąży miałam 2,5kg na plusie-ważyłam 52, teraz od 4 wizyt, czyli 4 miesiące waga mi się nie zmienia-ważę 51,5kg różnica na każdej wizycie wynosi ok 100gram raz w góre raz w dół. Czyli że co? skoro mała rośnie no bo jakoś tam rośnie a mi kilogramów nie przybywa to oznacza że jedzonka nie wystarcza dla mojego organizmu i zwyczajnie w świecie chudnę na rzecz dzieciątka, ja tak to rozumuje a lekarz mówi że to bardzo dobrze i żebym przypadkiem nie próbowała nadrabiać tłuszczem, a ja nie wiem co myśleć. czy wpychać w siebie więcej? bo się jeszcze okaże że jak urodze to będę ważyła 5kg mniej niz przed ciążą
Mnie sie też wydaje że to dobrze bo ja mam znowu tak że (znowu 100 raz chyba to napisze ) że przed ciążą ważyłam 77, potem schudłam jak zaszłam w ciąże 2kg i tak sie trzymało aż 6 miesięcy, a teraz wróciłam do wagi sprzed ciąży, więc nic na plusie nie mam, a bobas sobie rośnie więc kochana... Jemy tak żeby nie być głodną, dzidzia sobie bierze co najlepsze, a my mamy wage git

Trzymam za Wasze szyjki i wizyty kciuki dziołszki
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 11:19   #3640
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
hej

idę na śniadanko, a potem lecę do mamci jak wrócę, to pewnie znowu będzie kupa stron do nadrabiania.....

jak się obudziłam w nocy i nie mogłam zasnąć, to mi przyszedł do głowy tytuł na następny nasz wątek, ale nie wiem czy Wam się spodoba jakby co to podaję, bo później mogę zapomnieć
"Już za trzy miesiące przytulimy nasze Brzdące"
świetny tytuł

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
I zapomnialam

Witam nową mamusie w Naszym gronie

i zaraz na meil wkleje Wam zdjecie mojego synka w rozowej bluzie mojej siostrzenicy wygląda słodko

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Wrzuciłam na meil zdjęcie synka mojego w dziewczęcym ubranku.d podziwiaać hehe

a przed chwilą wymyślilaam,że dzisiaj zrobie golabki i bede miala jeszcze na jutro
kurcze, a ja nie mogę znaleźć tego zdjęcia... chyba mam coś ze wzrokiem, podpowiedzcie, gdzie mam szukać

Cytat:
Dzień dobry

sojka, powiem Ci jak było w moim przypadku. też miałam duże problemy z przytyciem choćby 0,5 kg, początkowo lekarz nic nie mówił, tylko kazał czekać ale po 16 tygodniu nakazał przybrać mi choć kilka kilo, bo w przeciwnym razie położyłby mnie do siebie na odział, by zrobić dodatkowe badania. przestraszyłam się nieźle i zaczęłam więcej jeść i waga poszła w górę i teraz systematycznie wzrasta. najgorzej było dojść do 50, ale jak ją przekroczyłam poszło już z górki.
jak widać, co lekarz, to inna teoria, ale skoro ufasz swojemu i on mówi, że wszystko jest dobrze i nie musisz przybierać na wadze to widocznie tak jest

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Tu super,ze Wam sie udalo.Ja jej nie mowilam o ciazy tylko ze mam jednego synka czteroletniego.
Ogloszenie na necie pojawilo sie 31.05 wiec w sumie ok 11 dni czeka na nas,przedstawilam jej sytuacje ze jeszcze tutaj mam umowe i czekam na meza,ale widac ze konkretna babeczka,wiec nie bedzie z nia problemow tak jak z tą.Chce na nas przepisac prąd i gaz,wiec bardzo sie ciesze,bo ta nawet mi rachunkow nie pokazywala i kazala placic 8zl za kubik wody a okazalo sie ze woda w czynszu ale nie klucilam sie bo nie mialam sie gdzie podziac.tak samo jak nie mialam dostepu do piwnicy i skrzynki na listy-gdzie czesto gesto czytala nasza korespondencje.
a to głupi babsztyl, ile z nią wytrzymaliście?
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 11:25   #3641
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

hej kochane brzuchatki
jestem , zyje i mam sie dobrze
postanowilam skrobnac do Was bo wyslalybyscie jeszcze za mna list gonczy hihi
podczytuje was codzien, ale nie mam czasu by cos wiecej napisac..
tak jak anusia wyzej pisala zostalam sama w domku wiec wszystko na mojej glowie, pomalu wysiadam
razem z Wami ciesze sie z udanych wizyt i rozpoczetych tygodni
mam nadzieje ze niedlugo znajde czas by byc zWami regularnie

wczoraj mnie popiescil kabel od pralki ale sie wystraszylam te bolce co wystaja .. wiecej pewnie paniki zasialam niz co warte bo dzidzia wywija jak szalona w brzuchu no ale czlowiek sobie zaraz cos wymysla w tej glowie..

lece gotowac rosolek
buziaki dla Was

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 11:54   #3642
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość

też mam dokładnie takie samo marzenie bo te bloki mam w żyłach od urodzenia i wiecznie ktoś gdzieś wierci, trzaska, kłóci sie, śmierdzi cygaretami bo se ktoś kurzy w oknie albo na klatce
Już mam tego dość, no ale co zrobić... u mnie na dłuższą mete to nierealne chyba że w totka wygram w którego nie gram bo sie obraziłam na niego
A my mieszkamy w bloku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Sąsiedzi spokojni, do tego wszędzie mamy bliziutko. A co najlepsze, to ja od dziecka w domu z ogrodem mieszkałam i teraz w mieszkaniu mi się podoba. Poza tym my to mieszkanie dostaliśmy po babci,wystarczyło tylko wyremontować i wprowadzić się, więc grzechem byłoby narzekać.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 11:59   #3643
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Sprawdziłam meil i faktycznie nie było zdjęcia,wyslalam ale mi nie dotarlo ale już jest

u mnie już pochmurno,slonko gdziesz poszlo,a golabki gotowewiecej maz je robil ale ja pomagalam hehe
zaraz sprobuje jak wyszly

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:00   #3644
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdziłam meil i faktycznie nie było zdjęcia,wyslalam ale mi nie dotarlo ale już jest

u mnie już pochmurno,slonko gdziesz poszlo,a golabki gotowewiecej maz je robil ale ja pomagalam hehe
zaraz sprobuje jak wyszly
Śliczny
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:09   #3645
Iwoncia81
Zakorzenienie

Anusia synuś śliczny, a te oczka... Cudaśny, nic tylko przytulać

A ja mam zgage i chyba na nią umre

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 12:11   #3646
spioszka
Raczkowanie

Hej dziewuszki, powiedzcie kto sie zajmuje teraz pierwsza strona?
Chcialbym zmienic imie na Julek. Niestety nie moge cos sie do tego Alana przyzwyczaic, nawet probuje do niego mowic, ale jakos dziwnie mi to wychodzi.. Tz ma juz chyba dosyc moich imionowych propozycji i kazal mi samej zadecydowac, tak wiec bedzie Julek!!!

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Almariel śliczne ciuszki
Co do klubu to ja jestem na nie. Dziewczyny same podczytujemy nieraz wątki mam wcześniejszych i korzystamy z ich wiedzy i przeżyć które my dopiero doświadczamy. Dlaczego mamy odbierać to mamom z wątków nowszych. Przecież mamy maila i tam możemy w razie czego zwierzać się z intymnych spraw. Do maila dostęp mają tylko zaufane, udzielające się osoby. Takie jest moje zdanie. Wątki poczekalni są od lat, ogólno dostępne, przecież nie poruszamy tu jakiś tematów nie przeznaczonych dla innych. Co my mamy na razie do ukrycia? Płeć dzieci, liczbę kilogramów na plusie, rozstępów, chcicy lub niechęci do seksu. No to to już jest chyba najintymniejsze jak na razie. Nie przesadzajmy, bo nie ma co ukrywać.
Jestem za Tamlin. W sumie, moze nie powinnam sie na ten temat wypowiadac, bo regularnie sie nie udzielam, ale w tym wlasnie jest problem, ze caly czas pracuje i zwyczajnie nie nadazam. A co dopiero watek, mail i klubik? Nie wiem kto ma na to czas. Poza tym ,nikt sie tutaj nie podpisujujesie imieniem i nazwiskiem, wiec nie wiem w czym jest problem?

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837

Edytowane przez spioszka
Czas edycji: 2012-06-06 o 12:12
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:18   #3647
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Które kółka są lepsze do wózka- piankowe czy dmuchane? Bo już zapomniałam
moim zdaniem pompowane

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ja też ostatnio miewam zgagę, ale głównie po słodkim.
Oddałam Kajaja słoneczko i teraz u mnie nie ma

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Gratuluje studniówek.
Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Albo się jej spodobała i hasa radośnie

W aptece dla mnie pani poleciła morską jako lepszą. Przypuszczam jednak, że chyba różnica żadna

Konczi ja ci egzaminów nie pogratulowałam, ale ze mnie gapa

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

o la............ to imprezujmy

ja mam zgage prawie po wszystkim-nawet po gazowanej wodzie mineralnej.

konczi za egaminy

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:30   #3648
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Ja to dzis normalnie kłębek nerwów jestem. Aż dzidziuś wyczuł, bo siedzi bardzo cichutko. Dobrze, że odezwał się w ogóle, bo doszło by kolejne zmartwienie Strasznie zestersowana jestem tą wizytą, wyczyłałam różne informacje o tych szwach i krążkach i normalnie aż zielona jestem ze strachu. Mało tego stwierdziłam, że zobacze czy na wątku mamuś lipcowo-sierpniowych ktoś miał podobne sytuacje, a tam dziewczyny już się szykują do prodów. Jednej odpadł czop, druga urodzi na dniach, trzecia od 20 czerwca ma być gotowa...
Dotarło do mnie, że nim się obejrze a te 3 miesiące miną i ... będę rodziła. Aaaaaaaaaaa.......
Stary 2012-06-06, 12:38   #3649
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Anusia synuś śliczny, a te oczka... Cudaśny, nic tylko przytulać

A ja mam zgage i chyba na nią umre

Konczi nie czytaj
Ech... napiszę po raz setny, mielone siemię lniane, 1 łyżeczka zalana gorącą wodą. Zero chemii, tabletek a mi pomaga. I nie są to gluty.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Ja to dzis normalnie kłębek nerwów jestem. Aż dzidziuś wyczuł, bo siedzi bardzo cichutko. Dobrze, że odezwał się w ogóle, bo doszło by kolejne zmartwienie Strasznie zestersowana jestem tą wizytą, wyczyłałam różne informacje o tych szwach i krążkach i normalnie aż zielona jestem ze strachu. Mało tego stwierdziłam, że zobacze czy na wątku mamuś lipcowo-sierpniowych ktoś miał podobne sytuacje, a tam dziewczyny już się szykują do prodów. Jednej odpadł czop, druga urodzi na dniach, trzecia od 20 czerwca ma być gotowa...
Dotarło do mnie, że nim się obejrze a te 3 miesiące miną i ... będę rodziła. Aaaaaaaaaaa.......

Ej no.... bo będą baty za czytanie głupot. Nie wolno się stresować bo napewno będzie ok

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:40   #3650
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a ja ostatnio nagrywam wszystkie bajki, które lecą w tv. tak na przyszłość, by mała miała co oglądać i mi laptopa nie okupowała mam już króla lwa,auta, toy story, kubusia puchatka i iniemamocni i tarzana poluję jeszcze na mulan, ale cholery nie chcą puścić
na to nie wpadłam jeszcze:P
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:42   #3651
LadyBeatta
Zadomowienie

siemanko z rana joke, nie spie od 7mej

Tamlin gratuluje kredytu, a Konczi egzaminu jak sobie pomysle, ze teraz mialabym sie bronic to łooo ludzie... nie chcialoby mi sie dobrze, ze juz po

w sprawie klubu to popieram spioszke, ja ledwo watek ogarniam, gdzie jeszcze klub? adresu i nazwisk nie podajemy, a jakies wielkie tajemnice mozna puscic na pw lub na maila, ktore dziewczyny maja do niego dostep
Stary 2012-06-06, 12:48   #3652
lukrecja_25
Wtajemniczenie

krążek to nic strasznego.... kolezanka moja miała od 5 miesiaca bo jej sie szyjka skracała i miała miekką no i i pani doktor jej załozyła. Potem jej zdieli go i powiedzieli ze z jej szyjką to zdejmą krążek i na bank odrazu urodzi.. a ona jeszcze 2 tygodnie chodziła, na porodówce jak była to wywoływali jej poród a szyjka sztywna twarda i nic nie chciała sie skrócić w koncu urodziła ale nie tak szybko jak wszyscy myśleli

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:49   #3653
aaliyah
Zakorzenienie

Czesc Mamusie.

Ja to nie nadążam z czytaniem wątku, a co dopiero żeby się regularnie udzielać... Mam nadzieję, że nie będziecie klubu na razie otwierać. W moim wątku wrześniowo-październikowym 2008 jak powstał klub to już nikt nie pisał nic na wątku. Umarł śmiercią naturalną. Było kilka dziewczyn, które dopiero co dołaczyły, ale nie zostały do klubu zaproszone... Czuję, że i tu by sie tak skończyło.

Co do zgagi to miałam w pierwszej ciąży często i rzeczywiście córeczka urodziła się z długimi i gęstymi włosami. Teraz mam bardzo sporadycznie, zobaczymy czy synek będzie miał grzywę czy nie.

Tamlin, gratuluję kredytu. Nie ma to wprowadzić się do swojego mieszkania.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 12:50   #3654
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Ufff nie było tak źle.
Zapomniałam się poskarżyć, że wczoraj byłam u ortodonty i mam założony naciąg, więc w nocy zaczęły mnie paskudnie boleć zęby i tak mnie trzyma do teraz. Gryźć nie mogę i mymlałam kanapkę na śniadanie jakbym zębów nie miała, a jak na złość jestem ciągle głodna i mogłabym pochłaniać jedzenie tonami.
Wiem o czym mówisz... mimo, że nie miałam zbyt często takiego bólu zębów w trakcie mojej już prawie dwuletniej karierze noszenia aparatu... Już niedługo go ściągam
Stary 2012-06-06, 12:56   #3655
kraven
Zakorzenienie

Sojka ja też nie przybieram na wadze- jestem jeszce kilogram na minusie w 20 tyg, a Jasiu rośnie prawidłowo. Więc nie ma się co martwić. Mnie za to nogi się takie smukłe robią

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:56   #3656
lilka00
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, przeczytałam, że chcecie zrobić zamknięty klub, mi się ten pomysł nie podoba, bo może nie piszę za duzo, ale codziennie poświęcam 10-20 minut na czytanie wątku przy kawce i byłoby mi smutno, jakby większość tematów zniknęła .

Co do wagi, to ja przytyłam już 4,5 kg i uważam, że to dużo. Moja teściowa mówi, że w pierwszej ciąży przytyła tylko 5 kg i po porodzie ważyła mniej niż przed ciążą, więc różne rzeczy są możliwe i nie ma się co martwić. Moja mama przytyła za to 20 kg.

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2012-06-06 o 12:59
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:00   #3657
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Oj nie martw się I NIE CZYTAJ W INTERNECIE NA TEN TEMAT
Trzymam kciuki za wizytę

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 13:02   #3658
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

a przed chwilą wymyślilaam,że dzisiaj zrobie golabki i bede miala jeszcze na jutro
Hihih, nie wymyśliłaś - zpatrzyłaś na pewno ode mnie, bo ja wczoraj robiłam gołąbki, zeby miec i na dzisiaj:P

Idę looknąć na Twojego syneczka
Stary 2012-06-06, 13:15   #3659
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Konczi nie czytaj
Ech... napiszę po raz setny, mielone siemię lniane, 1 łyżeczka zalana gorącą wodą. Zero chemii, tabletek a mi pomaga. I nie są to gluty.[COLOR="Silver"]
Eh, dzieki że napisałas 100 raz
Przez pół roku zgagi prawie nie miałam więc nie przyswajałam danych na ten temat.
Teraz to inna bajka
Stary 2012-06-06, 13:25   #3660
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
hej

idę na śniadanko, a potem lecę do mamci jak wrócę, to pewnie znowu będzie kupa stron do nadrabiania.....

jak się obudziłam w nocy i nie mogłam zasnąć, to mi przyszedł do głowy tytuł na następny nasz wątek, ale nie wiem czy Wam się spodoba jakby co to podaję, bo później mogę zapomnieć
"Już za trzy miesiące przytulimy nasze Brzdące"
Heheh, bardzo fajny, ale może lepiej by było: "Już za trzy/cztery miesiące przytulimy nasze brzdące"? Bo ja to w 5 m-cu dopiero jestem:P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości