|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
aż mi się odechciało robić cokolwiek...
#3632 |
Zakorzenienie
|
Kochane ja uciekam już... jak tylko będę mogłam to wpadnę!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie się dziewczynki!!!!!!!!!!
#3633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zadomowienie
|
najpierw jedna teraz druga przedwczesna cesarka .... aż strach pomysleś ... współczuje dla dziewczyn oby było wszystko ok
wrzucam w końcu zdjęcie tych spodni ciążówek co kupiłam . prawie o tym zapomniałam
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png Edytowane przez dorcia2120 Czas edycji: 2012-09-13 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do DeKajki - to z tego co pamiętam (mam nadzieję że dobrze pamiętam) to napisała żebyśmy się nie martwiły, to nic związanego z ciążą ale nie chce o tym pisać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Chyba musze pogonic tż i kupować już wszystko bo masakra..
skoro tp mi sie zrobił juź taki jak u mamy to coraz bardziej oswajam sie z myślą, że urodzę w październiku jak ona, skoro wszystko sie dzieje ta jak u niej. ![]()
#3639 |
Zakorzenienie
|
u Dekajki nie wiadomo... z dzieckiem wszystko OK tylko problemy prywatne Ją dobijaja...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Wchodzę a tu takie wieści od rana ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez perelka_np Czas edycji: 2012-09-13 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny ja idę zająć się mieszkaniem i praniem...
będę co jakiś czas zaglądać, ale nie mogę tak siedzieć i odświeżać co minutę stronę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, zmroziły mnie te informacje od Kamili. Cały czas tłukłam sobie do głowy, że byleby do 30 tygodnia wytrzymać...A teraz widzę, jak to bardzo wcześnie.
![]() |
#3644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- no ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ja sobie obejrzę Lekarzy na odstresowanie.
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane...
Jestem przerażona sytuacją Kamili. To jest chwila i każda z nas może w sumie urodzić. Coś ten 30-ty tydzień przynosi wiele zmian... Muminek była chyba w 29+4, teraz Kamila w 30tym czy też coś koło tego... Ja też jestem w 30-tym chociaż lekarz wyliczył że w 31 nie wiem jakim cudem. Już tak nam niewiele zostało... Teraz najważniejsze żeby u Kamili dobrze się skończyło i żeby synek był zdrowy i w miarę dobrze rozwinięty, żeby w przyszłości już nie było problemów... Mi lekarz też wprost powiedział - ja daję pani max 5 tygodni. Jak wytrzyma pani jeszcze tyle, to to będzie cud... Dlatego dopiero teraz to do mnie dochodzi, że może być w pewnym momencie tak, że zamiast wejść tutaj któregoś dnia wyślę Wam sms-a że odchodzą wody. I ten dzień zbliża się nieuchronnie... Dziewczyny musimy się oszczędzać! Koniec z noszeniem zakupów, koniec z wysiłkiem. Macie leżeć wszystkie na tyłkach i uważać na siebie!!! No a ja całą noc znowu kaszlałam, ale już i tak jest o niebo lepiej niż wcześniej. Piję syrop prawoślazowy (bleeee za słodko mi po nim) i trochę kaszel odpuszcza. Ale poza tym to tragedia. Ciągle kłócę się z M, ta sytuacja totalnie mnie przerasta. Ja nie wiem jak my sobie damy radę tam z Kubusiem. Nasz pokój jest tak mały że przejść się nie da jeśli cokolwiek tam jest oprócz łóżka. W szafce nadal mam jedną półkę na swoje i Kubusia rzeczy... Jak narazie weszło mi tam 5 bluzek i dwie pary spodni, i nic więcej... Majtki, staniki i skarpetki mam w worku na ziemi bo nie mam gdzie tego dać nawet. Wszystkie kosmetyki w reklamówce, bo w łazience nie ma nawet kawałka półki wolnego... Moja mama ze łzami w oczach powiedziała że już nawet jak się przyjeżdża do kogoś w gości to dostaje się więcej miejsca. ![]() Wczoraj tak się pokłóciliśmy z M że złamałam zakaz leżenia i wyszłam z domu. Nie dało się wytrzymać! Babcia wiecznie drze się na dziadka (dziadek po dwóch wylewach - roślinka), a jak chciałam wczoraj podjechać do szpitala spytać o kilka rzeczy to on powiedział że musi jechać po brata do pracy więc ze mną nie pojedzie! No to się zaczęło... Powiedziałam mu że widzę że nawet jak poród się zacznie to powie że później pojedziemy. Że wogóle na niego nie mogę liczyć. I że robi za taksówkę tyle że charytatywną, bo braciszek powie słowo to ten już pędzi do niego, a braciszek na paliwo nie da ani grosza. Miałam nadzieję że u babci trochę odpocznę psychicznie, ale widzę że trafiłam z deszczu pod rynnę... Jak mam tam wrócić to aż mi niedobrze (wczoraj wyszłam z domu i pojechałam do mamy, teraz siedzę właśnie w pokoju mamy i zastanawiam się nad tym wszystkim...) Ehhh szkoda gadać. Teraz najważniejsze żeby Kamila miała zdrowego synka! Trzymam za nią kciuki z całych sił... |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie
![]() ![]() Nie bylo mnie wczoraj bo taki zalatany dzien mialam, a dzis caly dzien sie relaksuje i ogarniam mieszkanko ![]() ![]() Widze ze cos sie dzieje na watku... jakies cesarki ide nadrobic bo az sie zestresowalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
![]() nie mów tak ![]()
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak musimy sie oszczedzac, ale czesto lezenie plackiem tez nei chroni, jak cos ma byc ...roznie bywa..ooczywiscie najlepiej wszytsko z umiarem..ja jestem sama wiec nie ma kto za mnie nosic zakupow, wyjsc z psem, targac sie na czwartye piętro , oszczedzam sie w miare mozliwosci-nie myje okien, nie unosze rąk do góry, nie dźwigam nic, jedyne co to mnie mąz wyzywa ze sie schylam..ale kurna jak nie ja podniose coś to kto jak jego nie ma..poza tym co mam z każda dupe..relą wołac kogos? wiec z tym oszczedzaniem to roznie no ale zgadzam się, że trzeba uważac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie przejmuj sie tżtem.narazie to olej odgryziesz się jak już będziesz po porodzie.teraz dzidzia jest najważniejsza i na tym się skup. no i wytrzymaj jak najdłużej nie tylko te 5 tygodni ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() I to wszystkie w 40 tc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ok zmykam do wyrka, ostatnio leżenie plackiem wychodzi mi najlepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Landi - ![]() Mykam dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
Magda- brawo za wyniki !
![]() Ewciu- tak bym chciała aby wszystko Wam sie ułożyło..za dużo nerwów masz ostatnio ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
ja ogladalam p0rzed chwila
![]() ![]() Ewa po pierwsze- staraj sie nie denerwowac, bo to napewno nie pomaga ani Tobie ani Kubusiowi... po drugie- wspolczuje Ci sytuacji, ale to chyba hormony nam buzuja, bo ja tez co chwile sie o cos czepiam mojego M. po trzecie- wszystko bedzeie dobrze ![]() dokladnie... pasa i po pupie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Wtajemniczenie
|
kamilka90 kochana trzymam kciuki za jutrzejsza cesarke i wierze ze z maluszkiem jest wszytsko ok
![]() ![]() ![]() muminek88 modlimy sie za Laurke, trzymaj sie kochana, badz silna dla wsyztskich swoich dzieciaczkow. Jesesmy z Toba ![]() Kamalika heh 8 pralek, hehe pamietam jak widzizlm Twoje zdjecia z wyprawka to az sie szafa od ubranek uginala. DeKajka jak u Ciebie? Reszte tylko przelecialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.