Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 13:05   #3631
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Lady gdzieś tam zazdroszczę Ci tego randkowania... tez bym chętnie poszła na jakaś randkę tylko co ja mężowi powiem trzymam kciuki

Lady przyjemnego randkowania i powodzenia!
Stary 2013-03-27, 13:52   #3632
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
julka dzięki wybiore się do lekarza, bo wciąż utrzymuje mi się temperatura 38... o 11 wsiadam w samochód i jadę-mam nadzieję, że jeszcze nic wielkiego się nie rozwinęło.

pistacja zapomnialam napisać wcześniej, że ładny zestaw skąd pasiak?

carpaibex trzymam kciuki, a Tobie Kociak gratuluję

wklejam mój wczorajszy zestaw
jaka ładna koszula

nie wiem gdzie Ty masz w łydkach 37cm, masz o wiele zgrabniejsze od moich!
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 13:54   #3633
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Lady gdzieś tam zazdroszczę Ci tego randkowania... tez bym chętnie poszła na jakaś randkę tylko co ja mężowi powiem trzymam kciuki

Jaka farbe będziesz testować ?

Olcia jedz sprawdź co sie dzieje, teraz rozne chorobska latają w powietrzu. Ja dziś wezwalam lekarza do domu bo sie o córkę martwilam zeby sie ode mnie nie zaraziła i okazało sie ze mam pierwsza w życiu angine ropna.
Randkowanie jest fajne właśnie dowiedziałam się, że idziemy w następny piątek do teatru. Wczoraj byliśmy na sushi

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość

Lady przyjemnego randkowania i powodzenia!
Dziękuję

Widziałyście jakie cuda... Chciałabym wszystko Love:
http://www.victoriabeckham.com/shop
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:01   #3634
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Randkowanie jest fajne właśnie dowiedziałam się, że idziemy w następny piątek do teatru. Wczoraj byliśmy na sushi

Dziękuję

Piękne torebki niektóre Ta czarna torebka z H&Mu o której dziewczyny mowiły że na wzór Prady mnie się bardziej kojarzy z VB właśnie
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:02   #3635
wankaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Piękne torebki niektóre Ta czarna torebka z H&Mu o której dziewczyny mowiły że na wzór Prady mnie się bardziej kojarzy z VB właśnie
mi też, z pradą kojarzy mi się zarowa
wankaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:24   #3636
Olcia
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za miłe słowa
katia może się kiedyś miniemy w jakiejś galerii to zobaczysz na żywo
m
Od lekarza dostałam niestety antybiotyk...Teraz muszę sobie zastępstwo w pracy
za to przyjechał kurier z balerinami od melissy
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:11   #3637
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
moim zdaniem wcześniejsze kolekcje były ciekawsze, zwłaszcza te na sezon jesień-zima

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-27, 15:27   #3638
pistacja88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
O tak, bardzo bym prosiła o firmę . Bo szukałam trochę na all, ale większość z nich wygląda tandetnie

A co do zestawu na święta to nie mam pojęcia . Czekam nadal na baskinkę z all, ale z tego co czytam to raczej nie będę zadowolona
Firma Toxik ale z tego co patrzyłam po nazwie to niestety nie ma ;/

Cytat:

pistacja zapomnialam napisać wcześniej, że ładny zestaw skąd pasiak?

[
a pasiak ostatnio upolowałam w sh ;p o dziwo dopiero wchodziły na sklepy a tam już był..

butoholizm nabyty

to na co teraz oszczędzamy??
pistacja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:58   #3639
Adele Marie
Raczkowanie

Marny ze mnie fotograf, ale wrzucam zdjęcia kaloszy - sztybletów. Po wielu przygodach wreszcie do mnie dotarły.
Jestem zadowolona, są lekkie, wygodnie i dobrze wykonane.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6197.jpg (98,3 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6198.jpg (94,7 KB, 27 załadowań)
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 16:15   #3640
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adele Marie Pokaż wiadomość
Marny ze mnie fotograf, ale wrzucam zdjęcia kaloszy - sztybletów. Po wielu przygodach wreszcie do mnie dotarły.
Bardzo ładnie wyglądają.
Chyba po świętach też je zamówię, skoro jesteś zadowolona z jakości.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 16:16   #3641
pistacja88
Zadomowienie

pierwszy zestaw pt,, gdzie ta wiosna ''
a odnośnie drugiego mam pytanie bo kupiłam pod wpływem emocji chyba tą kurteczkę sama nie wiem teraz czy nie jest zbyt obciachowa..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC14362.jpg (37,7 KB, 228 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC14353.jpg (52,7 KB, 208 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC14354.jpg (47,8 KB, 167 załadowań)

butoholizm nabyty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-27, 16:18   #3642
pistacja88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adele Marie Pokaż wiadomość
bardzo fajne, szukam coś podobnego tylko że ze skóry

butoholizm nabyty

Stary 2013-03-27, 16:38   #3643
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pistacja88 Pokaż wiadomość
a odnośnie drugiego mam pytanie bo kupiłam pod wpływem emocji chyba tą kurteczkę sama nie wiem teraz czy nie jest zbyt obciachowa..
Pierwszy zestaw bardzo fajny. Skąd sweterek?

Może to wina zdjęcia, ale wydaje się jakby kurteczka zniekształcała Ci figurę. Rozpięta wygląda lepiej.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 16:40   #3644
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
pierwszy zestaw jest bardzo fajny, natomiast kurteczka z drugiego zdjęcia mnie nie przekonuje
Stary 2013-03-27, 16:46   #3645
pistacja88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Pierwszy zestaw bardzo fajny. Skąd sweterek?

Może to wina zdjęcia, ale wydaje się jakby kurteczka zniekształcała Ci figurę. Rozpięta wygląda lepiej.
attentione czy jakoś tak.. to jest sklep z resztami kolekcji zara ryłko itp.. sweterek sam w sobie ładny tylko denerwuje mnie, że strasznie sie zaciąga

butoholizm nabyty

Stary 2013-03-27, 17:05   #3646
Ansday
Raczkowanie

Cytat:
masz kobieca figure i ta kurteczka jest przykrotkawa i Cie znieksztalca, skraca Cie i mi sie nie podoba, ja bym oddala, natomiast pierwszy zestaw fajny

Dzieki Wam dziewczyny jeszcze raz za mile slowa odnosnie moich nie milych sasiadow staram sie o tym za duzo nie myslec bo suma sumarum dom idzie do sprzedania, zdecydowalismy ze nie wracamy puki co do Polski, nie mniej jesli sie znajda przyszli wlasciciele to juz im wspolczuje
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 18:07   #3647
a34
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajne, szukam coś podobnego tylko że ze skóry

O tej porze roku ciężko znaleźć. Sama szukałam i w sklepach już typowo wiosenne kolekcje, jaśniejsze kolory botków itd. Wreszcie kupiłam na allegro.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 18:55   #3648
naciulatko
Zakorzenienie

Olciu, odkryłam dlaczego wcześniej miałam problem z załadowaniem załącznika. Zdjęcie było za duże Poprawiłam się i w załączniku możesz obejrzeć moje "chude" łydki

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Dzis nie mam nastroju - zbudowalismy w pl dom w takiej malej wsi, jest to jedyny nowy dom w tej wsi, nie wiem dlaczego ale jak tylko zrobimy tam cos nowego to ciagle robia nam na zlosc, jak plytkowalismy podworko to powybiljali szyby z tylu, jak zalozylismy fontanne to powyciagali rury, teraz zglosili strazy miejskiej ze mamy tam sznurek pociagniety - maz pociagnol sznurek dookolo wyplytkowanego wjazdu bo jest tam bardzo mokro a plytki jeszcze nie siadly a juz duze auta np z weglem tam wjezdzaja i zawracaja i w 1 mejscu sie zapadlo, przez to maz pociagnol sznurek, jakas pani go powyrywal, maz znow zalozyl to znow powyrywala i zadzwonila po straz miejska ze przez sznurek nie moze z psem przejsc- tam nie ma pobocza ale mozna za sznurkiem przejsc, choc ogolnie trzeba pojsc ulica bo jako ze teren bardzo blotnisty mozna sie tam w butach utopic, ale ze nie maja nam juz jak zrobic na zlosc to jeszce podali do starostwa powiatowego ze mamy nielegalnie zrobione szambo - choc go tam wogle nie ma i dostalismy list ze są skargi i beda przeprowadzać tam kontrole bo niby mamy jakas nielegalna samowolkę ... wiem ze to nie na temat watku ale mam czasem naprawdę dosc ludzi... no i musialam sie wyżalić..
Nie wiem czy na całym świecie ludzie uskuteczniają uprzykrzanie sobie życia czy to typowo polski zwyczaj. Smutne jest to, że zamiast cieszyć się czyimś szczęściem, to my zazdrościmy w taki sposób. Mam wrażenie, że w tym kraju jak jesteś dobrze ubrany, masz zadbany dom, dobry samochód, to w oczach ludzkości jesteś kimś, kto na to nie zasłużył i należy mu się kara wymierzona przez społeczeństwo. Chyba rozumiem Wasz wybór pozostania za granicą.

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, złożyłam CV do pracy jako pomoc apteczna, więc trzymajcie za mnie kciuki
Powodzenia

Dziewczyny, macie jakiś plan dnia/cokolwiek, dzięki czemu ze wszystkim się wyrabiacie? Ja dzisiaj mam doła, ponieważ miałam cały dzień wolny i zdałam sobie sprawę, że po raz kolejny zmarnowałam go na nicnierobienie. Mam poczucie zmarnowanego czasu, a tyle mogłam zrobić, chociażby zabrać się za pisanie pracy licencjackiej. Mam dużo planów, a często kończy się na tym, że wszystko robię na ostatnią chwilę. Już podczas sesji wspominałam Wam o tym. Jak Wy się motywujecie do działania? Chciałabym dążyć do perfekcyjności, do idealnego zorganizowania się, a tymczasem moje lenistwo (?) wygrywa i nie wiem jak z tym walczyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05038.jpg (77,1 KB, 204 załadowań)

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2013-03-27 o 18:57
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:00   #3649
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie jakiś plan dnia/cokolwiek, dzięki czemu ze wszystkim się wyrabiacie? Ja dzisiaj mam doła, ponieważ miałam cały dzień wolny i zdałam sobie sprawę, że po raz kolejny zmarnowałam go na nicnierobienie. Mam poczucie zmarnowanego czasu, a tyle mogłam zrobić, chociażby zabrać się za pisanie pracy licencjackiej. Mam dużo planów, a często kończy się na tym, że wszystko robię na ostatnią chwilę. Już podczas sesji wspominałam Wam o tym. Jak Wy się motywujecie do działania? Chciałabym dążyć do perfekcyjności, do idealnego zorganizowania się, a tymczasem moje lenistwo (?) wygrywa i nie wiem jak z tym walczyć
Mnie bardzo pomaga robienie listy rzeczy do zrobienia na kilka dni do przodu z wyraźnym zaznaczeniem co którego dnia. Późniejsze odhaczanie kolejnych pozycji jest bardzo przyjemne i motywuje do dalszej realizacji planów. Najważniejsze jednak jest to, żeby mierzyć siły na zamiary i nie robić planów w rodzaju: jutro przeczytam 2 książki, gruntownie posprzątam całe mieszkanie i będę ćwiczyć przez 2 godziny w międzyczasie gotując trzydaniowy obiad dla 6 osób
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:05   #3650
carpaibex
Zakorzenienie

Ja jestem osobą raczej zorganizowaną, ale również ostatnimi czasy mam problem z marnowaniem czasu. Pewnie to dlatego, że nie mam dużo obowiązków - pierwszy rok farmacji nie spędza mi snu z powiek, nauki nie mam za wiele i generalnie więcej czasu spędzam w domu niż na uczelni. Oczywiście w domu po za starciem kurzu, odkurzaniem i myciem naczyń nie robię totalnie nic. Oglądam seriale albo siedzę na wizażu A w tym czasie mogłabym uczyć się języków obcych, pogłębiać wiedzę z ulubionych dziedzin, ćwiczyć trochę więcej, spacerować etc. Niestety, zwyczajnie brakuje mi motywacji. Byłam pełna podziwu kiedy przeczytałam notkę błękitnego_nieba na jej blogu dot.torebki. Napisała tam, że spędza czas nawet w autobusach na swój rozwój, dużo czyta etc. Też bym tak chciała

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2013-03-27 o 19:07
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:08   #3651
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Olciu, odkryłam dlaczego wcześniej miałam problem z załadowaniem załącznika. Zdjęcie było za duże Poprawiłam się i w załączniku możesz obejrzeć moje "chude" łydki
Świetna spódniczka, w jakim sklepie ją kupiłaś?
Stary 2013-03-27, 19:14   #3652
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Mnie bardzo pomaga robienie listy rzeczy do zrobienia na kilka dni do przodu z wyraźnym zaznaczeniem co którego dnia. Późniejsze odhaczanie kolejnych pozycji jest bardzo przyjemne i motywuje do dalszej realizacji planów. Najważniejsze jednak jest to, żeby mierzyć siły na zamiary i nie robić planów w rodzaju: jutro przeczytam 2 książki, gruntownie posprzątam całe mieszkanie i będę ćwiczyć przez 2 godziny w międzyczasie gotując trzydaniowy obiad dla 6 osób
Może faktycznie jest to dobry pomysł. Wprowadzę na próbę od teraz!

Cytat:
Ja jestem osobą raczej zorganizowaną, ale również ostatnimi czasy mam problem z marnowaniem czasu. Pewnie to dlatego, że nie mam dużo obowiązków - pierwszy rok farmacji nie spędza mi snu z powiek, nauki nie mam za wiele i generalnie więcej czasu spędzam w domu niż na uczelni. Oczywiście w domu po za starciem kurzu, odkurzaniem i myciem naczyń nie robię totalnie nic. Oglądam seriale albo siedzę na wizażu A w tym czasie mogłabym uczyć się języków obcych, pogłębiać wiedzę z ulubionych dziedzin, ćwiczyć trochę więcej, spacerować etc. Niestety, zwyczajnie brakuje mi motywacji. Byłam pełna podziwu kiedy przeczytałam notkę błękitnego_nieba na jej blogu dot.torebki. Napisała tam, że spędza czas nawet w autobusach na swój rozwój, dużo czyta etc. Też bym tak chciała
Mam podobne odczucia jak Ty. Studiuję filologię polską i od pierwszego roku mieliśmy bardzo dużo zajęć. Dopiero podczas szóstego semestru więcej jestem w domu i mam poczucie marnowanego czasu. Kiedy miałam dużo zajęć to dawałam radę pogodzić wiele obowiązków, im tego czasu więcej, tym więcej ucieka go między palcami. Nie lubię tego.
Akurat w komunikacji miejskiej zawsze czytam czy właśnie też mam zeszyt ze słówkami z języka obcego, więc chociaż tam ten czas wykorzystuję. Ale jak już dotrę do domu to włączam komputer i zaglądam na fb i wizaż. Jeszcze wizaż oceniam pozytywnie, ale fb to zdecydowane marnowanie czasu. Zastanawiam się nad usunięciem, ale boję się tego kroku

Cytat:
Świetna spódniczka, w jakim sklepie ją kupiłaś?
Dziękuję Mango - były też w kolorze białym, ale niestety nie było mojego rozmiaru. Podaję link: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1363733327357 .

Czas edycji: 2013-03-27 o 19:15
Stary 2013-03-27, 19:18   #3653
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Może faktycznie jest to dobry pomysł. Wprowadzę na próbę od teraz!

Mam podobne odczucia jak Ty. Studiuję filologię polską i od pierwszego roku mieliśmy bardzo dużo zajęć. Dopiero podczas szóstego semestru więcej jestem w domu i mam poczucie marnowanego czasu. Kiedy miałam dużo zajęć to dawałam radę pogodzić wiele obowiązków, im tego czasu więcej, tym więcej ucieka go między palcami. Nie lubię tego.
Akurat w komunikacji miejskiej zawsze czytam czy właśnie też mam zeszyt ze słówkami z języka obcego, więc chociaż tam ten czas wykorzystuję. Ale jak już dotrę do domu to włączam komputer i zaglądam na fb i wizaż. Jeszcze wizaż oceniam pozytywnie, ale fb to zdecydowane marnowanie czasu. Zastanawiam się nad usunięciem, ale boję się tego kroku

Dziękuję Mango - były też w kolorze białym, ale niestety nie było mojego rozmiaru. Podaję link: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1363733327357 .
Usunięcie fb zabiłoby moje studiowanie, zwykle tam ustalamy rożne daty, dzielimy się zagadnieniami etc. W tramwajach nie spędzam za dużo czasu, ja po prostu naprawdę mnóstwo czasu spędzam w domu (szczególnie jak jest tak zimno, brrr!) na nicnierobieniu.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:18   #3654
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję muszę przyznać, że na Tobie ta spódniczka prezentuje się o wiele lepiej niż na modelce, masz figurę stworzoną do ołówkowych spódnic
Stary 2013-03-27, 19:25   #3655
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
zestaw ładny, kurtka tak jak dziewczyny wspomniały chyba mogłaby lepiej leżeć w ogóle fajnie, że znów wrzucacie swoje zestawy
Cytat:
Lista to do, moim zdaniem to najskuteczniejszy i najłatwiejszy sposób, codziennie staram się robić taką listę na nowy dzień poza tym jak nie chce mi się nic robić to staram się zabrać do czegoś od razu, a nie odwlekać, a jak totalnie mi się nie chce to myślę o osobach które mają dwa kierunki i prace i dają radę to pogodzić, a ja jestem leniuszkiem któremu jednego projektu się nie chce zrobić chociaż mam mnóstwo czasu

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:28   #3656
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Usunięcie fb zabiłoby moje studiowanie, zwykle tam ustalamy rożne daty, dzielimy się zagadnieniami etc. W tramwajach nie spędzam za dużo czasu, ja po prostu naprawdę mnóstwo czasu spędzam w domu (szczególnie jak jest tak zimno, brrr!) na nicnierobieniu.
Ja ostatnimi czasy też mniej podróżuję komunikacją, bo więcej czasu spędzam w domu. Staram się tłumaczyć sobie, że może to kwestia tej zimowej aury, a gdy przyjdą wiosenne dni to będę miała więcej energii w sobie. Tylko problem w tym, że w naszym klimacie więcej jest tych brzydkich dni Dlatego szukam motywacji tutaj

Cytat:
Dziękuję muszę przyznać, że na Tobie ta spódniczka prezentuje się o wiele lepiej niż na modelce, masz figurę stworzoną do ołówkowych spódnic
Dziękuję, bardzo, bardzo mi miło

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
Lista to do, moim zdaniem to najskuteczniejszy i najłatwiejszy sposób, codziennie staram się robić taką listę na nowy dzień poza tym jak nie chce mi się nic robić to staram się zabrać do czegoś od razu, a nie odwlekać, a jak totalnie mi się nie chce to myślę o osobach które mają dwa kierunki i prace i dają radę to pogodzić, a ja jestem leniuszkiem któremu jednego projektu się nie chce zrobić chociaż mam mnóstwo czasu
Jesteś kolejną osobą, która wspomina o liście rzeczy do zrobienia, więc coś w tym musi być. Wypróbuję
Stary 2013-03-27, 19:34   #3657
wankaw
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś kolejną osobą, która wspomina o liście rzeczy do zrobienia, więc coś w tym musi być. Wypróbuję
ja też mam listę, a właściwie wpisuję wszystko co mam do zrobienia w kalendarzu, ale ja po prostu nie zapamiętałabym wszystkiego i dlatego to spisuję
wankaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:42   #3658
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czy na całym świecie ludzie uskuteczniają uprzykrzanie sobie życia czy to typowo polski zwyczaj. Smutne jest to, że zamiast cieszyć się czyimś szczęściem, to my zazdrościmy w taki sposób. Mam wrażenie, że w tym kraju jak jesteś dobrze ubrany, masz zadbany dom, dobry samochód, to w oczach ludzkości jesteś kimś, kto na to nie zasłużył i należy mu się kara wymierzona przez społeczeństwo. Chyba rozumiem Wasz wybór pozostania za granicą.

Powodzenia

Ale masz zgrabne kolana

Ja też niestety jestem leniem, marnuję mnóstwo czasu... Nie mam pojęcia jak temu zaradzić ciężko jest mi zmienić podejście
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:43   #3659
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wankaw Pokaż wiadomość
ja też mam listę, a właściwie wpisuję wszystko co mam do zrobienia w kalendarzu, ale ja po prostu nie zapamiętałabym wszystkiego i dlatego to spisuję
Ja też jestem zakręcona straszliwie, ale w kalendarzu spisuję takie rzeczy jak to, co muszę przeczytać na zajęcia, kolokwia, egzaminy, spotkania ze znajomymi. Teraz chyba faktycznie zacznę wypisywać też inne rzeczy. Liczę, że to coś da

Tak samo jak nie jadłam słodkiego w ogóle, a teraz zarówno wczoraj, jak i dzisiaj coś się trafiło. Przez co mam straszliwego doła, bo mam tendencje do tycia i muszę uważać, co jem Mam nadzieję, że jutro wstanę z pozytywnym nastawieniem i wszystko wróci do normy. Zresztą mam do załatwienia kilka spraw w centrum, więc powinno być łatwiej.

Cytat:
Ale masz zgrabne kolana

Ja też niestety jestem leniem, marnuję mnóstwo czasu... Nie mam pojęcia jak temu zaradzić ciężko jest mi zmienić podejście
Dziękuję, kochana
Ciężko zmienić podejście... Jak nadejdzie wiosna to może samo się zmieni W każdym razie posłucham rad dziewczyn i zacznę robić listę

Czas edycji: 2013-03-27 o 19:45
Stary 2013-03-27, 19:47   #3660
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Ja też robię listę. Czasem też mam lenia, ale np. dziś wysprzątałam pokój, z myciem okien włącznie i upiekłam ciastka na św. Każdy dzień mam zaplanowany.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości