|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 wątku na odchowalni ? | |||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 15,91% |
Piątego wątku początek, w bólu wykluwa się pierwszy ząbek |
1 | 2,27% |
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje |
3 | 6,82% |
Dzieciom zakładamy śliniaki, bo się ślinią nieboraki |
1 | 2,27% |
Lęk separacyjny przeżywamy, lecząc go w ramionach Mamy |
0 | 0% |
Tylko u nas dyskusja zażarta, każda wypowiedź uwagi jest warta |
1 | 2,27% |
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera |
4 | 9,09% |
Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają ![]() |
13 | 29,55% |
Nasze dzieci radośnie gaworzą i uśmiechy mnożą |
0 | 0% |
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki |
8 | 18,18% |
Mamo, Tato kończcie spanie; kupa czeka na przebranie |
1 | 2,27% |
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda - idzie jesień złotoruda! |
4 | 9,09% |
Baczki wcinaja pierwsze obiadki, a mamy prowadza wizazowe /łizażowe gadki. |
0 | 0% |
Bączki wcinają zdrowe obiadki, a mamom ciastka i czekoladki idą w pośladki. |
1 | 2,27% |
Nasze słodkie niemowlaczki bączki puszczają i marchewką się zajadają |
0 | 0% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
![]() ![]() Happy juz wrocila. Ciekawe kiedy do nas zajrzy. Ciekawa jestem greckich opowiesci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie nie wiem ale tu coś o bioderka chodzi. Ogólnie dziewczynki podobno są bardziej narażone na problemy z nimi.
#3634 |
Zakorzenienie
|
hehe
a brawo za mleczko ze wypil z butelki ![]() A propos smoczka, u tych u których dzieci namiętnie smoka ciągną, kiedy myślicie, żeby zacząć od smoczka oducząc i kiedy całkowicie zlikwidować? Bo ja już mam stresa... |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
czy bierze ktoras pod uwagę takie krzesełko?
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...626252775.html znajoma chce go kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
uciekam poprzytulać się do Tż i spać
![]() no i żeby tradycji stało się za dość- życzę Wszystkim i sobie przespanej nocki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() -== Wojtuś dołącza się do grona cycowych przylep, obudził mi się po 2 godzinach od jedzenia z mega wrzaskiem ,dałam mu cyca i cisza, nie chciał się ode mnie odczepić, teraz pewnie znowu obudzi się za 2 godziny... nie wiem co mu się stało, że w nocy nie prześpi dłużej niż 2-3 godziny ![]() -- laski chyba już nie będę za dużo tutaj pisać.... tż strasznie narzeka... że nie mam dla niego w ogóle czasu, tylko dla Wojtusia i dla "pierdzielonego wizażu" i jak się nasz związek rozpadnie to będzie moja wina ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ty wazysz dalej ci tydzien? Ja vym wazyla raz w mc i wtedy porownala wage moze to jakis chwilowy spadek nie zwiazany z glutenem Cytat:
heee to ja juz przegapiiam ta date hee ciekawe z tym tortem hii Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cos mialam pisac od siebie ale juz nie pamietam ehh dalej nadrabiam ![]() Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#3643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój był wręcz od smoczka uzależniony, a teraz (od jakiś 2 tygodni) wręcz na siłę mu go wciskam, a on zaciska buzię i buczy, nie chce go w ogóle przyjąć ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Dobrej nocy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |||||
Zakorzenienie
|
a no super
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chyba sobie zazycze jakiś weekendzik nad morzem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do kąpieli z dzieckiem to jak walniemy sobie wannę to się będziemy w trójkę kąpać, a co! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee ogranicz ale pisz widax ze tz zazdrosnyno nas ![]() Cytat:
brawo ale sie wstrzeliliscie hee Cytat:
u mnie to zamo z zebami ja nic nie widze u niego ehh a maruda mega Jak cos mu wsadze do buzi przygryzie i wrzask.. Cytat:
brawooo Cytat:
identycznie mamy ![]() oj widze wszyatkie zaczelo dopadac zabkowanie Cytat:
Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do lekarza średnio mam jak sama się dostać...ale jak dziś w nocy znowu będzie mieć jakieś kozy to jakoś się przetoczę do przychodni. Xal - ja mam jeden taki śliniaczek jak kaftanik - wiązany z tyłu, ja w nim jadłam jak mała byłam ![]() Wpadłam troszkę Was poczytać ![]()
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
![]() muuuusze Wam to wkleic "mama? wiesz co sie dzisiaj stalo w DZIEWCZYNSKIEJ ubikacji? -no co? -woda sie lała i lała i zalało cała DZIEWCZYŃSKĄ ubikacje! -ojej, to gdzie one teraz beda sikac? -no w CHLOPSKIEJ! <hahaha> "pani powiedziała, ze kupi nam pampersy jak nie umiemy sikac" -przeciez to nie wy tylko dziewczyny -no, jutro jej powiem" buehehheheh ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Diabli - super że takie wyniki badań
![]() Widzę, że nasze dziewczyny rozszerzanie mają takie same jak do tej pory - my jutro jeszcze mamy dynię z ziemniakiem a na później słoików brak ![]() Ash - ale piękne widoki ![]() ![]() Vujka - piękne te twory ![]() Veronic- ![]() ![]()
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
dawno nie było
![]() ![]() http://i41.tinypic.com/2hn43f4.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
piękne kartki i zazdroszczę pracy. Ty pewnie tez tęsknisz za małymi zbojami
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- zrodlana czy mineralna? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kolo mnie siedziała mloda dziewczyna, chyba początek studiow, strasznie plakala po odebraniu wynikow. dzwonila do mamy i przezywala, ze wiedziała, ze cos tam ma, ze pewnie nie będzie mogla mieć dzieci. w końcu mowi, ze w dupie ma te dzieci, ale ona chce skonczyc studia, a pewnie się nie uda...ehh zal mi jej było, bo mloda i glupiutka, ale miałam ochote nia potrzasnac, bo studia nie zajac...i tak schowa dyplom do szuflady, a zdrowie i dzieci to jednak zupełnie inna szala. ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- ![]() Cytat:
![]() mysle, ze to będzie takie hmm naturalne, co ma być to będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- lepszy niż sophie hehe Cytat:
jejku, oni dzieciom tez te zeberka tak otwierają brrrr. to chyba jakos na hakach rozszerzają nie? ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zadomowienie
|
Witam nocą
![]() ![]() ![]() ![]()
#3656 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- o nieee Denis nie przejdzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- chyba umówili się z Nela, bo po 17 skonczyla szpinak i zasnela ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- zabki nie zawsze ida w parach ![]() szymek tez miał ciekawie, bo gorna dwojka albo trojka nie wyszla mu az do 3lat. do przedszkola szedł jeszcze bez. wcześniej konsultowali to u dentysty i miało być tak, ze zabek może nie wyjść - od razu wyszlaby dwojka. a przeswietlac go nie chcieli żeby zobaczyć czy jest zalążek. w każdym razie w końcu wyszedł :P ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() teraz mogę podac szpital do sadu o nieuzasadnione wycięcie organu. w stanach pewnie wygrałabym ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
![]() ooo taka -> http://images.krajoweogloszenia.pl/n...szk_100157.jpg czasem mam ochote ja zdrapać ![]() ![]() hehe, ciekawe co Nela myslala pijac przez 4 dni mrozone mleczko... ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- ufff myslalam, ze tylko ja tak rabie jak chlop ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ejjjj to co Ty jesz? dalej tylko gotowane i duszone? ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
wcinam ostre spaghetti, pieczywo czosnkowe...kurcze wszystko. az mi wstyd :P ogladalam kiedyś program o matkach chyba w Meksyku - one jedza chilli i karmia piersią. a jak chcą dziecko oduczyć cyca/smoczka to smarują ostra papryczka i już ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
![]() zobowiazuje, a mnie przekonuje opinia SPECJALISTKI ![]() Ty to powinnas nam tutaj sprzedać jakies sprawdzone sposoby kosmetyczne...a nie czekac na gotowca hehe. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak samo z reszta jak Sherlock Holmes i Dr Jekyll i Mr Hide ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w bb Montessori jest w teczowym ogródku i tam chyba przyjmują dzieci od 2 roku zycia, ale nie dam sobie reki uciac. jeśli chcesz dopytam znajomej, bo jej corka chodzila do kilku przedszkoli i wlasnie glowna wytyczna było Montessori (ciocia malej pracuje w takim przedszkolu w stanach) ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- hmm i teraz mam zagadke, bo w zupce jarzynowej z hippa po 4 mies. oprócz marchewki i ziemniaka jest wlasnie kalafior i groszek ![]() przedwczoraj jadlam kalafiorowa :P ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
rozbawil mnie tekst, ze glowke dziecka polano "zgodnie ze zwyczajem umiarkowanie ciepla woda z rzeki jordan" a kate ubrali na kremowo gdyby przypadkiem ksieciunio postanowil puscic pawia ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Cytat:
![]() http://www.bycrodzicami.pl/metoda-montessori pod spodem w komentarzach podaja namiary na książki, dwie bezpłatne: http://www.bycrodzicami.pl/wp-conten...oyfulchild.pdf http://www.bycrodzicami.pl/dziecko-swiata/ plus blog http://wczesnaedukacjaantkaikuby.blogspot.ie/ poczytaj, ocenisz sama ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.