|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
k...wa La'Mbria ależ ty gadasz. przecież mnie nie o to chodziło
![]() nadalka wow. ty to maz te spadki zawsze mega. ja też już prawie mam wagę z początku roku tylko u mnie to oznacza wzrost niestety.
#3632 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
No a u mnie ten miesiąc do dupy w ogóle. Osiągnęłam niską wagę, żarłam, potem zrzuciłam nadwyżkę i znowu żarłam i tak chyba 3 razy. Także jak będę mieć jakikolwiek bilans na minus 2.03. będę zdziwiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fotelik- polecam firmy HAMAX, my mamy model "siesta", dość drogi był, ale widzę że teraz cena jest superowa http://www.decathlon.pl/fotelik-dziecicy-siesta-id_8197442.html, Ma najlepsze oceny w testach wytrzymałościowych, najwygodniejszy- "rozkłada" się trochę gdy dzieciak uśnie...a usypia często ![]() jest mocowany do ramy siodełka (dzieciak "wisi" w powietrzu), trochę to zaburza środek cięzkości roweru, ale według mnie lepsze są tak montowane foteliki, bo mocowanie robi za amortyzator pod pupą dziecka. Jesli kupujesz mocowany do bagażnika roweru- to na wszelkich hopkach, krawężnikach, gorkach itp. dzieciak podskakuje i upada centralnie na pupę- dziecko samo nie będzie się podpierać nóżkami, wiec niszczy sobie w ten sposób odcinkek lędźwiowy kręgosłupa. A hopek na polskich drogach uswiadczysz sporo ![]() no i hamaxy są bodajże do 22 albo nawet 25 kg przeznaczone, czyli nawet chudy 5 latek pojeździ- ale to w sumie tez zalezy kto powozi ![]() Mój ma 3 lata i wazy ok.16 kg w ubraniach i to będzie nasz ostatni sezon gdy go wożę w foteliku- jak przytyje jeszcze trochę to nie dam rady. Za ciężki jest. Ale jesli Kropa obarczysz tym słodkim ciężarem to spoko, pewnie da radę i te przepisowe 25 kg powozić ![]() nie mów przy mnie o lodach.....aaaaaa chociaż tyle dobrze ![]() Cytat:
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Lambria, widziałaś info od nadii że od jutra w biedronce makarony bezglutenowe??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuźwa...jak cos nie pasi to się mówi. Jak się nie mówi-znaczy wszystko pasi. Tak do tego trzeba podchodzic, bo chłop to nie dziecko, które nie umie się wypowiedzieć. Więcej wymagac trzeba, zeby właśnie takich dzikich scenariuszy było jak najmniej. A nie chłop ma wszystko w domu i jeszcze mu źle, bo nie może grać dniami i nocami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3636 | ||
Zakorzenienie
|
Ja na pewno nie zjem pączka, nie ciągnie mnie, więc luzik
![]() Cytat:
Cytat:
A z przerzutkami brać, czy nie potrzebne??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
dla przeciętnego ludzia, ktory robi ok. 3 tysięcy km w sezonie (to ja!) wystarczają w zupełności 3 przerzutki.
Kto twierdzi, ze potrzebuje 21 przerzutek ten...sorry- jeździ bardziej sportowo i duuużo więcej ode mnie (w sezonie wiecej niż 30 km dziennie), albo....jeździ tak mało, że nie wie o czym mówi ![]() Przerzutki są ok, ale ja zawsze jeżdzę na 2 (taka normalna), a pod gorkę- 1 ...i tyle. 3 używałam parę razy w życiu jak mi sie zamyśliło dac nogom wycisk i chciałam mieć ciężko, zeby się upocić na rowerze. Także brać z 3 przerzutkami, więcej ci nie potrzebne, to tylko bajer. Za to koniecznie sprawdź siodełko, ewentualnie kup od razu żelowe jesli to ktore będzie w wybranym rowerze będzie niewygodne. W siodło warto zainwestować, najlepsze są na sprężynach (moim zadaniem), ale to już koszty od 300 pln w górę. Ale żelowe siodełka (tak zwane pufy) są tez super. Szerokie ma być- żeby cała doopka siedziała na nim wygodnie i nic nie wbijało sie w rowek ![]() na allegro jest od groma miejskich rowerów- niektóre prześliczne ![]() Decathlon robi niezłe rowery tzn. ładne może nie są, ale wytrzymałe, solidne...nie wiem tylko jak z wagą, a to wazne bardzo- gdziekolwiek znieść/wnieść rower będzie trzeba to różnica między 11 kg (mój-dość lekki jak na miejski) a 17kg (TŻa) robi się odczuwalna. Jak do tego dodasz jeszcze wagę fotelika i koszyk+ coś w koszyku...to każdy kilogram sie liczy.
jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik ![]() Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2014-02-26 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy wy na marzec zawsze macie większy rachunek za prąd?
________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
oo ja bd musiała sobie żelowe siodełko kupić
![]() ![]() ![]() oo miejski rower to mi się marzy taki ładny, staromodny no ale drogie są jak na moją kieszeń ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2014-02-26 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle mam w zimie większe bo piec od gazu chodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
No mam podliczenie.
Powiedziałam tż że to przez komputer ![]() ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Wiecie co tż robi? Idzie spać. Czyli norma. To samo. Jak nie gra to śpi. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
To mu to uniemożliwij.
Zostaw dziecko, idź po zakupy, zrób sobie kąpiel. Albo choć włącz muzykę na full i zacznijcie się z Igą wyglupiać, tak aby nie mial ciszy i spokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam fisia na punkcie 'wodogrzmotów" uwielbiam je (nie wiem czemu).... jak masz takie atrakcje "za oknem" to koniecznie rower miejski, kosz duży, wygodny fotel dla młodego i jaaazda na pikniki ![]() ja nie wiem czym się nie bała zostawic dziecko, sorry Nadalka, ale chyba bym się trochę cykała...
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Jutro będę szła.
Ale on nie odrywa się od kompa jak wychodzę więc mogę mieć tylko nadzieję że nic jej się nie stanie. Raz wróciłam z zakupów to spał, także.. ![]() ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Powiedział że nie pójdzie. Że sama mogę sobie iść. On nie potrzebuje. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Wiem, że powinnam pisać w klubie, ale nie chce mi się wchodzić w przeglądarkę... A takie coś jak "grafik" grania byłby dobry? Myślałam o tym wcześniej. Ale tylko myślałam. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
Jakby była w nim minimalna ilość grania i trzymał się go to na pewno byłoby lepsze niż nic
![]()
#3646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | ||
Zakorzenienie
|
witam po poludniu
![]() nadalka Dziewczyno kochana,bierz Ige i sp####laj jak najdalej od niego ![]() ![]() ![]() Cytat:
ani mi sie waz!!!! ![]() Zazwyczaj tak... niedlugo powinien przyjsc,pewnie bedzie kolo £500 ![]() Cytat:
![]() la'Mbria odpusc moze na kilka dni treningi? ![]() Ashya podziwiam za rolki,ja bym sie pewnie raz,dwa polamala ![]() No to tak... MAM PRACE!!!!!!!! ![]() zaprosili mnie za tydzien do firmy i juz nawet w nastepny czwartek moge zaczynac ![]() ![]() Dzwonilam do najblizszego zlobka i jutro maja z rana oddzwonic na ktora moge przyjechac "sie rozejrzec" i dowiedziec co i jak ![]() Sama nie wierze ![]() a jeszcze zanim babka zadzwonila, przyszedl synek do kuchni popatrzyl na mnie,usmiechnal sie i powiedzial mama... ![]() ![]() ![]() Duuuuuuuzo radosci dzis i pogoda wiosenna ![]() ![]() dobra lece nadrabiac "niewypita wode" ![]() Wpadne pozniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
Creature jakie cudne wieści
![]() ![]() ![]() R. pierwszy raz mama powiedział, że taka podjarana jesteś czy jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry dzien,az sie boje tych dobroci... ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- to jak z tymi paczkami jutro - JEMY czy nie???? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
Nie będzie żadnego grafiku.
Nie wiem kiedy jechać do rodziców tak by było dobrze. Bo nie opłaca mi się jechać na 6 dni. Tylko na min. Dwa tygodnie. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Creature, gratulacje pracy ![]() Ile kcal ma łyżeczka majonaza? ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
No tak
![]() Ja muszę do rodziców jechać , więc kasa na paliwo, dodatkowo zapas, choć mały dla małej. Co mnie trzyma ? Mamona. A wypłata dopiero 3. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Że majonaz musi mieć tyle kcal ![]() ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Nadalka ile Ci na to paliwo potrzeba??? No bez przesady. Poza tym co Iga je? Przecież to już spore dziecko, je to co wszyscy. Ciebie nakarmią, ją też. Pieluchy i tak musisz mieć, chusteczki też.
Nie kombinuj laska, tylko pakuj torbę. Stówę na pewno masz, co 3-ciego Ci starczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
Normalnie czuję się rozchwina emocjonalnie.
Pomysł na szaszłyki. Cebula, papryka, pierczarka, kurczak?? ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- W portfelu mam 30 zł ![]() Moja mała jeszcze je mleko ![]() No ale masz rację, kombinuję... ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No kombinujesz matka. Na mleko dla Igi matka Ci pożyczy. Pakuj torbę. Potrzebujesz odpocząć psychicznie od tego wszystkiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
jadł ktoś mieszankę włoską na patelnie z hortexu?
![]() ![]() Ja jednak jutro do domu jade także pewnie zjem faworki ![]()
#3658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() mmmmm faworki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
No co wy o tej porze nie pojadę na pewno.
Jeszcze przez lasy. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Nie piszmy już o mnie bo makabra wpadnie i napisze że zwracam na siebie całą uwagę . Btw. Już koniec lutego, a ja wciąż czekam na jej zdjęcia... ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.