Tżtówki 2014 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-20, 21:15   #3631
raita
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Terapia zakupowa się odbyła, ale skoro ona nie pomogła to już tragedia

Muszę to jakoś przeczekać, ommm.

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 07:22   #3632
karola991
Zakorzenienie

hej hej u nas caly czas bylo ladnie teraz od rana ulewa ble fuj i w ogóle :P
oby mnie nie dopadła zadna jesienna chandra bo czesto mi sie to zdaza wlasnie jak sie taka plucha zaczyna :/

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

a w ogole to jestem ostatnio cały czas głodna i głodna i głodna mysle tylko o jedzeniu :P to moze mi sie chandra w taki sposob objawia? :P kurde macie na to jakeis sposoy?
Stary 2014-10-21, 07:39   #3633
Arya90
Zakorzenienie

Dzień doberek

ja na chandrę to właśnie jem tonę słodyczy, więc nie podam sposobu na to jak ich nie jeść

Zaraz jadę z mamą do sklepu ortopedycznego, coś jej się stało w kręgosłupie i obiecałam ją zawieźć. A Tż ostatnio się przerobił na montażu aż go serce tak bolało, że oddychać nie mógł. Lekarz kazał mu zrobić echo serca aż. dziś idzie się zapisać, zobaczymy na kiedy termin.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 07:54   #3634
karola991
Zakorzenienie

ale ja wlasnie nie slodyczy ja nawet nie lubie slodyczy na tyle :P
ja konkrety bym żarła

moze cos mnie bierze bo mi clay czas zimno i wytracam energie i musze ja uzupelniac
Stary 2014-10-21, 09:49   #3635
kaaarii
Zakorzenienie

a u mnie zimno i pochmurno a później jadę zawieźć ojca na lotnisko
kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:14   #3636
mia00
Zakorzenienie

heeeej.

jejku znowu w firmie neta nie mamy, 2 h przesiedziałyśmy i wróciłam do domu pracować tutaj. chore, nie cierpię tego. siostrzenica ma ospę i boję się bym połpaśca nie załapała a ja wszystko lapie ;|

ja to ostatnio mam fazy na jakieś dobre jedzonka, z mięskiem i wgl a tu trzeba się pilnować by przez zimę nie nabrać...

u mnie też sobie tak popaduje troszkę.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 12:51   #3637
lusia032
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wpadłam się przywitać i dalej do pracy.

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

ja na chandrę to właśnie jem tonę słodyczy, więc nie podam sposobu na to jak ich nie jeść

Zaraz jadę z mamą do sklepu ortopedycznego, coś jej się stało w kręgosłupie i obiecałam ją zawieźć. A Tż ostatnio się przerobił na montażu aż go serce tak bolało, że oddychać nie mógł. Lekarz kazał mu zrobić echo serca aż. dziś idzie się zapisać, zobaczymy na kiedy termin.
Biedaczka, może jakiś masaż?
Co do TŻ to lepiej nad wyrost się przebadać niż olać sprawę. Koleżance doktor zrobił echo jak poszła do niego, że jej lewa ręka cierpnie i stwierdził, że jakies mini odchylenia sa i od razu skierowanie do szpitala i karetkę chciał wzywać. Koleżanka do szpitala nie chciała, więc ja tylko przebadali i stwierdzili że wszystko ok. A jak usłyszeli nazwisko rodzinnego lekarza to tylko patrzyli po sobie. Widocznie znali go że z byle pierdołą wysyła ludzi.

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
oby mnie nie dopadła zadna jesienna chandra bo czesto mi sie to zdaza wlasnie jak sie taka plucha zaczyna :/

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

a w ogole to jestem ostatnio cały czas głodna i głodna i głodna mysle tylko o jedzeniu :P to moze mi sie chandra w taki sposob objawia? :P kurde macie na to jakeis sposoy?
A u nas słoneczko od rana

Na chandrę zawsze najlepsza czekolada

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
heeeej.

jejku znowu w firmie neta nie mamy, 2 h przesiedziałyśmy i wróciłam do domu pracować tutaj. chore, nie cierpię tego. siostrzenica ma ospę i boję się bym połpaśca nie załapała a ja wszystko lapie ;|

ja to ostatnio mam fazy na jakieś dobre jedzonka, z mięskiem i wgl a tu trzeba się pilnować by przez zimę nie nabrać...

u mnie też sobie tak popaduje troszkę.
To uważaj bo jeśli jesteś podatna na choroby to ryzykowne jest. A nie możesz się wynieść na kilka dni do domu?

Na zimę trzeba nabierać, żeby miało co grzać gdy TŻ nie będzie mógł

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:09   #3638
mia00
Zakorzenienie

Niby mogę, ale i tak miałam już z nią kontakt to już nic teraz nie zrobię...

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-10-21, 13:22   #3639
karola991
Zakorzenienie

lusia no chyba ze ktos nie moze czekolady

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

poszłam drukować dokumenty, mamy takie osobne pomieszczenie i maszynę drukującą, ale trzeba tam siedzieć bo jak ktoś inny przyjdzie na swój oddział robić to by mi przerwał. wiec nastawiłam drukowanie tona tego wyszła wiec siedzę i gram w gre na telefonie i tak mnie zmogło bo kolo kaloryfera siedziałam ze zasnęłam i nagle oddziałowa z interny weszła jak mnie wystraszyła to do teraz mi serducho wali kurde zawsze ktos musi wejsc jak ja akurat cos glupiego robie
Stary 2014-10-21, 13:44   #3640
raita
Zakorzenienie

Zawsze tak jest przecież. Jak się pracuję wzorowo to nikt nie widzi, ale jak coś glupiego to nagle się robi spotkanie towarzyskie

Stary 2014-10-21, 16:00   #3641
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam to samo. Wczoraj byłam w jedzeniowym raju. Najadłam się placków ziemniaczanych z boczkiem i popiłam grzanym winem ale głównie jem słodycze :|

Cześć tak w ogóle

Jak sobie pomyślę, że TŻ wraca do jednostki w sobotę i nie wiem kiedy znowu się zobaczymy, to mam dość i mi się odechciewa wszystkiego

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 16:33   #3642
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
lusia no chyba ze ktos nie moze czekolady

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

poszłam drukować dokumenty, mamy takie osobne pomieszczenie i maszynę drukującą, ale trzeba tam siedzieć bo jak ktoś inny przyjdzie na swój oddział robić to by mi przerwał. wiec nastawiłam drukowanie tona tego wyszła wiec siedzę i gram w gre na telefonie i tak mnie zmogło bo kolo kaloryfera siedziałam ze zasnęłam i nagle oddziałowa z interny weszła jak mnie wystraszyła to do teraz mi serducho wali kurde zawsze ktos musi wejsc jak ja akurat cos glupiego robie
No jak nie może to faktycznie problem. Ale jakieś słodkie co nie zawiera czekolady też się znajdzie. Moim zdaniem ogólnie jedzenie nastrój poprawia. Problem w tym że nie każdy może sobie pozwolić na wielkie obżarstwo. Chociaż uważam, że od czasu do czasu można.

Z tym zaśnięciem to dobre
Mnie kiedyś opierniczyli, gdy już po zmianie stałam koło takiego pudła w magazynie sklepowym i wyłożyłam tak dla jaj na chwilę nogę na to pudło. Na następny dzień nagana była. Najlepsze było to, że to było pudło na śmieci, wokół mnie stała cała zmiana i wszyscy się wygłupiali a z.ebali tylko mnie

Edytowane przez lusia032
Czas edycji: 2014-10-21 o 16:39
Stary 2014-10-21, 16:39   #3643
raita
Zakorzenienie

Ja lubię się obżerać i równocześnie trzymać formę hahhahaha

Jak ja to lubię -,- jak wszyscy coś robią, a tylko moje się widzi. Nie przejmuj się. To na pewno dlatego, bo najbardziej przykuwasz uwagę, lajk e star

Stary 2014-10-21, 17:19   #3644
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Ja lubię się obżerać i równocześnie trzymać formę hahhahaha

Jak ja to lubię -,- jak wszyscy coś robią, a tylko moje się widzi. Nie przejmuj się. To na pewno dlatego, bo najbardziej przykuwasz uwagę, lajk e star

Stary 2014-10-21, 17:31   #3645
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
dzień dobry

ale jestem dziś niewyspana, kawa nic nie dała

Wanilka jak wypad do Zakopanego się udał?
udal sie fajnie bylo pogoda sliczna....towarzystwo tez tylko 13.10 mialam pogrzeb Wujka;( i w ten wened tez bylam w Zakopcu jako wychowawca do Dzieci. i tez super bylo

musze nadrobic 5 stron
Stary 2014-10-21, 17:38   #3646
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maleoreggaerockers Pokaż wiadomość
dzien doberek

laptop do mnie wrócił, nareszcie

głowa mnie boli i mam guza koledzy na zajęciach sie nudzili i ukradli moja torebke i rzucali nią nademna... i jeden źle rzucił i torebka spadła mi na głowe, trafiając mnie szklaną butelką od małego "Kubusia" w głowe...
Aż mi sie mroczki pojawiły przed oczami i wstać nie mogłam jak siadłam pielegniarka chciała wzywać pogotowie ale sie nie dałam i Tż sie zwolnił z pracy i mnie odebrał.
O kurcze, ile oni mają lat? To co mówisz to brzmi jakby mieli 15...

Kari to świetnie że Twój TZ tak podchodzi do tacierzynstwa Mój ostatnio powiedział, że jeszcze nie chce mieć dziecka. Sama nie wiem co o tym myśleć, bo ja tak w ciągu dwóch lat chciałabym już się starać

Mój apetyt też ostatnio mega dużo, nie wiem co się dzieje, chyba muszę się czymś nowym zająć lub hormony zbadać. Na zbliżające się urodziny zrobiłam sobie prezent i kupiłam parę ubrań na Txm dzisiaj przyszły, super pasują

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Fortuna1
Czas edycji: 2014-10-21 o 17:42
Fortuna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 17:51   #3647
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
O kurcze, ile oni mają lat? To co mówisz to brzmi jakby mieli 15...

Kari to świetnie że Twój TZ tak podchodzi do tacierzynstwa Mój ostatnio powiedział, że jeszcze nie chce mieć dziecka. Sama nie wiem co o tym myśleć, bo ja tak w ciągu dwóch lat chciałabym już się starać

Mój apetyt też ostatnio mega dużo, nie wiem co się dzieje, chyba muszę się czymś nowym zająć lub hormony zbadać. Na zbliżające się urodziny zrobiłam sobie prezent i kupiłam parę ubrań na Txm dzisiaj przyszły, super pasują

To, że mówi że nie chce teraz to nic strasznego. Nie znacie się długo, poza tym może nie jest jeszcze gotowy i to żadna zbrodnia
A Ty piszesz o dwóch latach, a w ciągu tych dwóch lat wiele może się zmienić np. w myśleniu TŻ.

Wanilka to fajnie, że wypad udany.
A z wujkiem współczuje ale hmm pisałaś o wujku tylko że to było we wrześniu?

Stary 2014-10-21, 19:29   #3648
mia00
Zakorzenienie

Łeh pojechałam dziś na angielski autem i ile mam teraz czasu dla siebie, tak szybko wrócilam.

Lusia... podpis idealny

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-10-21, 19:45   #3649
Bruised
Wtajemniczenie

Ja tam uwielbiam poprawiać sobie nastrój jedzeniem Nie tylko czekoladą czy słodyczami, lubię samo to, że mogę posiedzieć w kuchni i coś przygotować, podjadać w międzyczasie, kombinować. Kiedyś pewnie będę perfekcyjną kurą domową. Byle tylko ktoś to docenił Teraz też zajadam doła, bo coś tak czuję, że zbliża się pierwszy kryzys z Tż I nie wiem jak do tego wszystkiego mądrze podejść, żebyśmy wyszli z tego razem, silniejsi. Bo ciężko mi się do tego przyznać samej przed sobą, ale nie wyobrażam sobie, że mogłoby się wszystko rozlecieć

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 19:52   #3650
Fortuna1
Zakorzenienie

Bruised a dlaczego kryzys?
Mój TZ się dziś na mnie obraził, powiedział mi że zbiera na prezent dla mnie na urodziny, ale ja nie chce drogich prezentów i powiedziałam mu to, zaproponowałam że może mi książkę kupić lub coś drobnego do nowego mieszkania, że największym prezentem byłaby jego pomoc w remoncie mieszkania, a on strzelił focha i powiedział, że w takim razie kupi mi tylko czekoladki :p Już sama nie wiem co o tym myśleć.

Stary 2014-10-21, 19:57   #3651
Arya90
Zakorzenienie

ja uwielbiam kucharzyć, chciałabym się nauczyć nowych rzeczy, a także robienia profesjonalnych kaw i myślę o kurasach w tym kierunku. Drogie sprawy, ale Tż bardzo mnie wspiera i motywuje, bym się dalej rozwijała.
Czy ja wam mówiłam, że uwielbiam mojego Tżta?

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 20:08   #3652
Bruised
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój TZ się dziś na mnie obraził, powiedział mi że zbiera na prezent dla mnie na urodziny, ale ja nie chce drogich prezentów i powiedziałam mu to, zaproponowałam że może mi książkę kupić lub coś drobnego do nowego mieszkania, że największym prezentem byłaby jego pomoc w remoncie mieszkania, a on strzelił focha i powiedział, że w takim razie kupi mi tylko czekoladki :p Już sama nie wiem co o tym myśleć.
Może planował coś, co wydawało mu się wyjątkowo fajne? Chociaż focha nie rozumiem. Wyjaśnił coś?

Cytat:
Bruised a dlaczego kryzys?
Mam nadzieję, że to tylko moje głupie przeczucia... Ale wolałabym nie pisać tak publicznie na forum, bo sytuacja jest na tyle charakterystyczna, że gdyby ktoś znajomy przeczytał, to na 100% by wiedział o co chodzi, a tego wolałabym uniknąć. Widziałam wcześniej, że powstał "tajny" klub, więc jeśli mogę prosić założycielkę o dołączenie, to tam się mogę rozpisać.

Stary 2014-10-21, 20:44   #3653
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
Ja tam uwielbiam poprawiać sobie nastrój jedzeniem Nie tylko czekoladą czy słodyczami, lubię samo to, że mogę posiedzieć w kuchni i coś przygotować, podjadać w międzyczasie, kombinować. Kiedyś pewnie będę perfekcyjną kurą domową. Byle tylko ktoś to docenił Teraz też zajadam doła, bo coś tak czuję, że zbliża się pierwszy kryzys z Tż I nie wiem jak do tego wszystkiego mądrze podejść, żebyśmy wyszli z tego razem, silniejsi. Bo ciężko mi się do tego przyznać samej przed sobą, ale nie wyobrażam sobie, że mogłoby się wszystko rozlecieć
Mam nadzieję, że dacie radę, na pewno

Jeśli można, to też poproszę o dostęp czy coś

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-10-21, 21:14   #3654
raita
Zakorzenienie

Ja wróćiłam z siłowni i wszystko okej, ale jak już wychodziłam to jeszcze na eksa wpadłam i zagadał i w ogóle
Ja stanardowo nogi jak z waty przy nim ;/

Bruised, wiesz, na początku to taka kwestia docierania się, ustalania granic w związku itd. Zobaczysz, że się ułoży

Stary 2014-10-21, 21:28   #3655
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
ja uwielbiam kucharzyć, chciałabym się nauczyć nowych rzeczy, a także robienia profesjonalnych kaw i myślę o kurasach w tym kierunku. Drogie sprawy, ale Tż bardzo mnie wspiera i motywuje, bym się dalej rozwijała.
Czy ja wam mówiłam, że uwielbiam mojego Tżta?
Pisałaś nie raz
Nic tylko gratulować W ogóle to fajne masz pomysły na siebie i myślę, że powinnaś się je starać realizować.

mia
Samochód jest kosztowny, ale niesamowicie potrafi ułatwić nam życie i zaoszczędzić czas. Chociaż w większym mieście to myślę, że jakaś komunikacja miejska jednak lepsza jest, albo rower

Fortuna może się doszukujesz za dużo? Może to nie foch tylko zwyczajnie jest mu przykro bo się starał, wymyślił coś fajnego a tu się okazuje że może Ci się nie spodobać zanim jeszcze wiesz co to.
Ja też nie lubię drogich i TŻ przy każdej okazji to powtarzam, ale on i tak swoje robi

Dobranoc

Stary 2014-10-21, 22:10   #3656
Bruised
Wtajemniczenie

raita, ja to doskonale wiem, ale wiem też, że niektórych spraw nie da się przeskoczyć, nawet jeśli bardzo się chce. I musimy jasno określić jak to ma wyglądać, a wiem, że nie będzie łatwo. Męczy mnie takie czekanie na "poważną rozmowę"... Ale jak już się skończy to całe docieranie się to wiem, że będzie dobrze. Tylko trochę namęczymy się po drodze. Lepiej pójdę już spać, bo zaczynam gadać bez sensu... Dobranoc dziewczyny

Stary 2014-10-21, 22:12   #3657
raita
Zakorzenienie

Cytat:
raita, ja to doskonale wiem, ale wiem też, że niektórych spraw nie da się przeskoczyć, nawet jeśli bardzo się chce. I musimy jasno określić jak to ma wyglądać, a wiem, że nie będzie łatwo. Męczy mnie takie czekanie na "poważną rozmowę"... Ale jak już się skończy to całe docieranie się to wiem, że będzie dobrze. Tylko trochę namęczymy się po drodze. Lepiej pójdę już spać, bo zaczynam gadać bez sensu... Dobranoc dziewczyny
Ja tam wychodzę z założenia, że jak ktos ma być ze sobą to i tak będzie A jak nie to widocznie czeka nas coś lepszego.

Stary 2014-10-22, 06:06   #3658
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Ja tam wychodzę z założenia, że jak ktos ma być ze sobą to i tak będzie A jak nie to widocznie czeka nas coś lepszego.
Dokładnie! Jestem tego samego zdania. Choćby skały s*ały jak związek ma przetrwać-przetrwa.

Hej

Dziewczyny, czy u Was też tak okropnie pada? O 5 rano obudziła mnie ulewa z wiatrem. Jest tak ciemno na polu, jakby jeszcze noc była. Nic tylko walnąć się spać.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-10-22, 07:54   #3659
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Ja mam to samo. Wczoraj byłam w jedzeniowym raju. Najadłam się placków ziemniaczanych z boczkiem i popiłam grzanym winem ale głównie jem słodycze :|

Cześć tak w ogóle

Jak sobie pomyślę, że TŻ wraca do jednostki w sobotę i nie wiem kiedy znowu się zobaczymy, to mam dość i mi się odechciewa wszystkiego
ja sie boje ze mojego tż zawezwa do wojska na cwiczenia bo wszystkich wzywaja co ja zrobie miesiac bez niego :P

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
No jak nie może to faktycznie problem. Ale jakieś słodkie co nie zawiera czekolady też się znajdzie. Moim zdaniem ogólnie jedzenie nastrój poprawia. Problem w tym że nie każdy może sobie pozwolić na wielkie obżarstwo. Chociaż uważam, że od czasu do czasu można.

Z tym zaśnięciem to dobre
Mnie kiedyś opierniczyli, gdy już po zmianie stałam koło takiego pudła w magazynie sklepowym i wyłożyłam tak dla jaj na chwilę nogę na to pudło. Na następny dzień nagana była. Najlepsze było to, że to było pudło na śmieci, wokół mnie stała cała zmiana i wszyscy się wygłupiali a z.ebali tylko mnie
ja tam nawet nie przepadam za slodyczami tylko jak mam @ albo przed musze cos zjesc

Cytat:
e kazdy taki kryzys musi przejsc sprawdzian to jest dla zwiazku my mielismy pierwszy powazny kryzys jak mi sie zblizal 1 @ zaraz po przeprowadzcce razem, tż zobaczył w moich tabsach ze zbliza sie placebo i sie tak nakrecil tym ze bede miala @ i bedzie tak masakrycznie ze byl bardziej nie do zniesienia niz ja wszystko fruwało po mieszkaniu nawet stół ;P a pozniej po 3 dniach ciaglej klotni w koncu zapytalismy samych siebie o co my sie tak własciwie klocimy? i sie zaczelismy smiac i sie kryzys zakonczył
Stary 2014-10-22, 09:22   #3660
mia00
Zakorzenienie

czyżby tż się denerwował, że tej @ nie będzie? albo przechodzi @ z Tobą

mój to mnie zawsze we wszystkim uspokaja i wgl

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości