![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Terapia zakupowa się odbyła, ale skoro ona nie pomogła to już tragedia
![]() Muszę to jakoś przeczekać, ommm. |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
hej hej u nas caly czas bylo ladnie teraz od rana ulewa ble fuj i w ogóle :P
oby mnie nie dopadła zadna jesienna chandra bo czesto mi sie to zdaza wlasnie jak sie taka plucha zaczyna :/ ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- a w ogole to jestem ostatnio cały czas głodna i głodna i głodna mysle tylko o jedzeniu ![]()
#3633 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() ja na chandrę to właśnie jem tonę słodyczy, więc nie podam sposobu na to jak ich nie jeść ![]() Zaraz jadę z mamą do sklepu ortopedycznego, coś jej się stało w kręgosłupie i obiecałam ją zawieźć. A Tż ostatnio się przerobił na montażu aż go serce tak bolało, że oddychać nie mógł. Lekarz kazał mu zrobić echo serca aż. ![]()
#3634 |
Zakorzenienie
|
ale ja wlasnie nie slodyczy ja nawet nie lubie slodyczy na tyle :P
ja konkrety bym żarła ![]() moze cos mnie bierze bo mi clay czas zimno i wytracam energie i musze ja uzupelniac ![]() ![]()
#3635 |
Zakorzenienie
|
a u mnie zimno i pochmurno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
heeeej.
jejku znowu w firmie neta nie mamy, 2 h przesiedziałyśmy i wróciłam do domu pracować tutaj. chore, nie cierpię tego. siostrzenica ma ospę i boję się bym połpaśca nie załapała a ja wszystko lapie ;| ja to ostatnio mam fazy na jakieś dobre jedzonka, z mięskiem i wgl ![]() u mnie też sobie tak popaduje troszkę.
![]() |
#3637 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać i dalej do pracy. Cytat:
Co do TŻ to lepiej nad wyrost się przebadać niż olać sprawę. Koleżance doktor zrobił echo jak poszła do niego, że jej lewa ręka cierpnie i stwierdził, że jakies mini odchylenia sa i od razu skierowanie do szpitala i karetkę chciał wzywać. Koleżanka do szpitala nie chciała, więc ja tylko przebadali i stwierdzili że wszystko ok. A jak usłyszeli nazwisko rodzinnego lekarza to tylko patrzyli po sobie. Widocznie znali go że z byle pierdołą wysyła ludzi. Cytat:
![]() Na chandrę zawsze najlepsza czekolada ![]() Cytat:
Na zimę trzeba nabierać, żeby miało co grzać gdy TŻ nie będzie mógł ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Niby mogę, ale i tak miałam już z nią kontakt to już nic teraz nie zrobię...
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
lusia no chyba ze ktos nie moze czekolady
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- poszłam drukować dokumenty, mamy takie osobne pomieszczenie i maszynę drukującą, ale trzeba tam siedzieć bo jak ktoś inny przyjdzie na swój oddział robić to by mi przerwał. wiec nastawiłam drukowanie tona tego wyszła wiec siedzę i gram w gre na telefonie i tak mnie zmogło bo kolo kaloryfera siedziałam ze zasnęłam ![]() ![]() ![]()
#3640 |
Zakorzenienie
|
Zawsze tak jest przecież. Jak się pracuję wzorowo to nikt nie widzi, ale jak coś glupiego to nagle się robi spotkanie towarzyskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć tak w ogóle ![]() Jak sobie pomyślę, że TŻ wraca do jednostki w sobotę i nie wiem kiedy znowu się zobaczymy, to mam dość i mi się odechciewa wszystkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym zaśnięciem to dobre ![]() Mnie kiedyś opierniczyli, gdy już po zmianie stałam koło takiego pudła w magazynie sklepowym i wyłożyłam tak dla jaj na chwilę nogę na to pudło. Na następny dzień nagana była. Najlepsze było to, że to było pudło na śmieci, wokół mnie stała cała zmiana i wszyscy się wygłupiali a z.ebali tylko mnie ![]()
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-10-21 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię się obżerać i równocześnie trzymać formę hahhahaha
![]() Jak ja to lubię -,- jak wszyscy coś robią, a tylko moje się widzi. Nie przejmuj się. To na pewno dlatego, bo najbardziej przykuwasz uwagę, lajk e star ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3645 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() musze nadrobic 5 stron ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kari to świetnie że Twój TZ tak podchodzi do tacierzynstwa ![]() ![]() Mój apetyt też ostatnio mega dużo, nie wiem co się dzieje, chyba muszę się czymś nowym zająć lub hormony zbadać. Na zbliżające się urodziny zrobiłam sobie prezent i kupiłam parę ubrań na Txm ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Senza l'amore sarei solo un ciarlatano, Come una barca che non esce mai dal porto. Edytowane przez Fortuna1 Czas edycji: 2014-10-21 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty piszesz o dwóch latach, a w ciągu tych dwóch lat wiele może się zmienić np. w myśleniu TŻ. Wanilka to fajnie, że wypad udany. A z wujkiem współczuje ![]()
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
Łeh pojechałam dziś na angielski autem i ile mam teraz czasu dla siebie, tak szybko wrócilam.
![]() Lusia... podpis idealny ![]() ![]()
![]() |
#3649 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam uwielbiam poprawiać sobie nastrój jedzeniem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
Bruised a dlaczego kryzys?
![]() Mój TZ się dziś na mnie obraził, powiedział mi że zbiera na prezent dla mnie na urodziny, ale ja nie chce drogich prezentów i powiedziałam mu to, zaproponowałam że może mi książkę kupić lub coś drobnego do nowego mieszkania, że największym prezentem byłaby jego pomoc w remoncie mieszkania, a on strzelił focha i powiedział, że w takim razie kupi mi tylko czekoladki :p Już sama nie wiem co o tym myśleć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3651 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam kucharzyć, chciałabym się nauczyć nowych rzeczy, a także robienia profesjonalnych kaw i myślę o kurasach w tym kierunku. Drogie sprawy, ale Tż bardzo mnie wspiera i motywuje, bym się dalej rozwijała.
Czy ja wam mówiłam, że uwielbiam mojego Tżta? ![]()
#3652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to tylko moje głupie przeczucia... Ale wolałabym nie pisać tak publicznie na forum, bo sytuacja jest na tyle charakterystyczna, że gdyby ktoś znajomy przeczytał, to na 100% by wiedział o co chodzi, a tego wolałabym uniknąć. Widziałam wcześniej, że powstał "tajny" klub, więc jeśli mogę prosić założycielkę o dołączenie, to tam się mogę rozpisać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli można, to też poproszę o dostęp czy coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Ja wróćiłam z siłowni i wszystko okej, ale jak już wychodziłam to jeszcze na eksa wpadłam i zagadał i w ogóle
![]() Ja stanardowo nogi jak z waty przy nim ;/ Bruised, wiesz, na początku to taka kwestia docierania się, ustalania granic w związku itd. Zobaczysz, że się ułoży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic tylko gratulować ![]() mia ![]() Samochód jest kosztowny, ale niesamowicie potrafi ułatwić nam życie i zaoszczędzić czas. Chociaż w większym mieście to myślę, że jakaś komunikacja miejska jednak lepsza jest, albo rower ![]() Fortuna może się doszukujesz za dużo? Może to nie foch tylko zwyczajnie jest mu przykro bo się starał, wymyślił coś fajnego a tu się okazuje że może Ci się nie spodobać zanim jeszcze wiesz co to. Ja też nie lubię drogich i TŻ przy każdej okazji to powtarzam, ale on i tak swoje robi ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3656 |
Wtajemniczenie
|
raita, ja to doskonale wiem, ale wiem też, że niektórych spraw nie da się przeskoczyć, nawet jeśli bardzo się chce. I musimy jasno określić jak to ma wyglądać, a wiem, że nie będzie łatwo. Męczy mnie takie czekanie na "poważną rozmowę"... Ale jak już się skończy to całe docieranie się to wiem, że będzie dobrze. Tylko trochę namęczymy się po drodze. Lepiej pójdę już spać, bo zaczynam gadać bez sensu... Dobranoc dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Dziewczyny, czy u Was też tak okropnie pada? O 5 rano obudziła mnie ulewa z wiatrem. Jest tak ciemno na polu, jakby jeszcze noc była. Nic tylko walnąć się spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
czyżby tż się denerwował, że tej @ nie będzie?
![]() ![]() mój to mnie zawsze we wszystkim uspokaja i wgl ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.