![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wspólnej część VI
ja lubie obie dziewczynki i wiem, ze w koncu sie pokochaja, Uli sie nie dziwie i rozumiem, odrzucana przez tyle rodzin czuje sie zagrożona, to jest dziecko, ma do tego prawo, po tylu kopach w życiu
Tosi to mi tak szkoda, ze płacze z nią, tyle przeszla bidulka, ale musi byc dobrze, nie ma innej opcji ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zadomowienie
|
Prędzej bym pomyślała, że po swoich przejściach, odrzuceniu przez matkę i przebywaniu w dd, zrozumie ją, zwłaszcza ze Tosia jest nienachalna, odsunięta, chce tylko mieć gdzie mieszkać i spokojnie żyć. A wkurzyła mnie strasznie, że ten jej prezent otworzyła.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Raczkowanie
|
Ula jest dzieckiem po przejściach, więc nic dziwnego, że boi się odrzucenia. Cały czas w końcu musiała o coś walczyć, od kiedy trafiła do Zuzy i Kamila ma wszystko dla siebie, nie musi się z nikim dzielić, ma swoich rodziców a nie Panie, które tak samo jak Ulę traktowały rownież inne dzieci.
Nie dziwie się z jednej strony, że Ula czuje się zagrożona, ale uważam, że Kamil i Zuza powinni więcej z nią rozmawiać i jej tłumaczyć a nie kminić sobie sami coś za plecami Uli. ha, też pomyślałam o jakimś romansiku pomiędzy Pauliną i Olafem, ale z drugiej strony Paula ma dopiero 16-ście lat ;p no ale w sumie Olaf nagle się tak pojawił...dziwne. A marta to w ogóle jeszcze z nim jest??? jakoś ich ostatnio nie pokazują, że już nawet zapomniałam o nich. Ja to myślalam, że Olaf jej od razu zaproponuję trening, tak jak Marcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
a to tak, źle oni to rozegrali, to powinno iśc płynnie, a nie nagle jakies podchody itd., tylko znow trzeba sie spieszyc, bo ile moze byc u nich , w każdym bądź razie trudny to wątek
tez pomyslalam, ze ta Paulina ma dopiero 16 lat, ale juz raz patrzyl na nia w parku, to pomyslalam, ze takie dziwne ujecie
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezależnie od swoich przejść, jest również pozbawioną taktu i może empatii egoistką. Kiedy opowiadała Uli o dd, to myślałam, że mnie krew zaleje. A Kamil i Zuza, sami mając poważne wątpliwości, musieli je najpierw między sobą omówić. Ula to nie pępek świata i nie może trząść wszystkim dookoła, bo miała przejścia ![]() Co do Olafa, nie interesuje mnie on zbytnio, więc nie rozkminiałam kwestii romansu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zadomowienie
|
Ja to już rozkminiałam jak w parku, wracając z zakupów z Honoratą, Paulinka wymieniła spojrzenia z biegnącym Olafem. W następnym odcinku znowu płacząca Paulina i Olaf -> to nie jest przypadek
![]() Co do Uli. Ja tam rozumiem Ulę. Mam w rodzinie dziecko z adopcji. Była po różnych przejściach, nie zawsze kolorowych, bardzo dużo czasu musieli poświęcić rodzice adopcyjni na przywrócenie jej jakiejś równowagi, mimo całej miłości i uwagi jaką jej poświęcali, byle pierdoła potrafiła ją z tej "równowagi" wytrącić, tak aby stare leki powróciły. Moim zdaniem - Zuza z Kamilem, adoptując ją, przede wszystkim zobowiązali się spełniać wszystkie potrzeby Ulki dźwigając bagaż jej doświadczeń. Tosi tez mi szkoda, ale że się tak wyrażę, potrzeby Uli powinny być dla nich ważniejsze, widząc że nie jest gotowa (i może nigdy nie będzie) na nową siostrę, nie naciskać i nie tworzyć takich sytuacji w której Ulka ponownie się "gubi".
![]() Edytowane przez kate_rossi Czas edycji: 2015-11-26 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zadomowienie
|
Elżbieta przeklina!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
nie zrozumie się takiego dziecka, jak sie tego nie przeżyło
![]() ona wlasnie takim pępkiem świata sie poczula i byla i jest nadal dla swoich rodzicow, ale nagle zaczela tracic grunt pod nogami i tak sie zachowuje
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo co bedzie ze smolnym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
bosz jak ja sie wczoraj denerwowalam, by tamten go nie przyłapał
![]() ale w koncu nie wiem co on tam mu zrobil w tym domu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
404 Not Found
|
Zagapiłam się i za długo przełączyłam na reklamy.
![]() W zajawce było, że ten otwiera drzwi, a Smolny jest w środku. Jak to się stało, że zdążył uciec? |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Konto usunięte
|
Ta zajawka była tak głupio zmontowana. Zadzwonił do niego Tymek, że musi już uciekać i zdążył normalnie wyjść. Mijali się na drodze
![]() Dopiero potem była ta scena jak Adrian wchodzi do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Dzięki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- oj tak, ta zajawka nas wprowadzila rowno w bład i sie balam ciągle przez to ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Wtajemniczenie
|
No ale po co Smolny okradł Adriana? Żeby mu dokuczyć?
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Coś mi się wydaje, że Kinga chce wrócić do Michała.
#3647 |
Zakorzenienie
|
no też własnie myśle na co to ???
a Kinia by chciała oj jak bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Raczkowanie
|
Raczej wziął na przechowanie jego rzeczy - wynajmował jaką powierzchnię magazynową na nazwisko Adriana. Ten pewnie w nerwach będzie żyć, a tu dostanie rachunek za magazyn :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() Dobre było też to jak w tym lustrze sam do siebie się uśmiechnął ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Esfira dobrze rozkminiłaś
![]() dobrze slyszalam ze Elżunia do męza powiedziała pie....l się? |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
Tak powiedziała ![]()
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Wtajemniczenie
|
Nie pamiętam dokładnie, ale gdzieś kiedyś wypowiadała się aktorka grająca Kingę, że Kinga wyjedzie z synkiem na jaqkiś czas a później chyba wrócą z Michałem do siebie, ale nie jestem pewna bo to jakiś czas temu było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.