|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVII
Cytat:
ja mam na myśli ten 500ml za 2,99 cena bez promocji |
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3633 |
|
Pani Pech
|
No właśnie też niewiem Ja kupuję 2-3 żele pod prysznic w miesiącu i wydaje na nie ok 20 zł i uważam , że można sobie pozwolić Niewiem jak mało musiałabym lać żeby mi na tyle starczyło , przecież taką małą kropelką to się nawet człowiek dobrze nie domyje :P
|
|
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasia2209;47043175]Ja mam ten z malinami na okładce
ma jedną przekładkę z kieszonką, naklejki z tekstami typu "Challenge youself", "Make yourself proud" itp., 10 kroków do zmiany stylu odżywiania, tabelę BMI, zapotrzebowanie na kalorie, tabelę kalorii, ćwiczenia na brzuch, ręce i plecy, no i kilka przepisów, ale prawie wszystkie są nie w moim guście ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Dla mnie ta część z rozpisywaniem ćwiczeń też jest bez sensu i na pewno nie będę z niej korzystać. Ale tak sobie myślę, że nada się na bazę adresów ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Szczególnie jak jest lato to żele pod prysznic u mnie idą jak woda ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Kurde jak wy to robicie, że wam aż na tyle jeden żel starcza? [/QUOTJa tez się chętnie dowiem |
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie nad nim zastanawiam, wczesniej oglądałam na allegro ten model. Koniecznie daj znać.
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Używam myjki a nie gąbki, bo już dawno zauważyłam, że gąbki chłoną żel niesamowicie a poza tym szybciej się zużywają i trudniej utrzymać je w czystości.
TŻ wylewa tyle żelu, że piana lubi zostać w wannie do rana i zużywa 130% więcej żelu ode mnie a tak samo często się myjemy i tak samo jesteśmy czyści i domyci.Myślę, że to kwestia nabierania mydła-żelu. Ja umyję dłonie jedną pompką z dozownika, TŻ nabiera 2-3 bo twierdzi np. że ma bardziej brudną robotę ode mnie
|
|
|
|
#3637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zużywam średnio butelkę 200-300 ml w miesiącu, używam gąbki, nie dlatego że tak jest ekonomiczniej, po prostu tak wolę. Prysznic biorę dwa razy dziennie, sporadycznie kąpiel w wannie, i nie, nie śmierdzę Są oczywiście żele, które starczają mi na tydzień, np. Yves Rocher (kawowyChętnie zużyłabym w końcu moje zapasy, żeby móc sobie nakupować nowych żeli bez wyrzutów sumienia, ale lać więcej nie będę, jeśli nie ma takiej potrzeby. |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
i lepiej żel się pieni , ja mam myjkę z ecotools i jest super z tym mydłem to ja tak mam , że nie wezmę jednej pompki tylko 2-3 :P ale już tak mam ![]() Ja się zastanawiam tylko na kupno vizira z biedronki , bo bardzo dobra cena a kapsułki dla mnie lepsze niż proszek Mam nadzieje , że do 30 coś zostanie jeszcze
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ktoś pisał , że odradza zioła z Biedronki ? A gdzie warto kupić , bo chciałam w biedronce
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Wąchałam dziś te wszystkie promocyjne żele i żaden mi się nie spodobał, to znaczy może tak na trzy razy i znudziłby mi się zapach bo dość wyraziste, konkretne takie te zapachy, a ja wolę subtelniejsze, bardziej kremowe
I ta butla rzeczywiście w takim układzie wielka. Także wolałabym aby żele były w mniejszych opakowaniach, więcej można by przetestować w krótszym czasie.Kupiłam puszkę w wyprzedażowej, słodkie, pastelowe kolorki, z mufinkami Przepiśników sporo, niewielkie zainteresowanie. kredek bambino nie widziałam na wyprzedaży, miałam dać znać w każdym razie![]() Miodelki ani śladu ![]() Widziałam dzisiaj pierwszy raz ..okrągłą cukinię, u nas sprzedawane były te cuda na sztuki, wygląda jak takie małe ozdobne dynie dostępne na jesień
|
|
|
|
#3642 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
#3643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym bywają także w netto, a w jysku wydaje mi się, że na stałe są, bardzo często w promocyjnych cenach zbliżonych do tych w biedronce![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem co mnie zaćmiło, ale jeden wzięłam sobie, choć nie wiem po co [tym bardziej, ze te wzory to szczerze mówią takie se...]
|
|
#3645 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio sobie myślałam :fajnie by było jak by zrobili mega rabaty na keczupy
A tu dziś patrzę MEGA RABATY!!!Chciałam zobaczyć w jakiej cenie jest depilator Philips, ale jeszcze nie było ceny, choć były wystawione. Ile kosztują? |
|
|
|
#3646 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Rozeznanie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47045200]Ostatnio sobie myślałam :fajnie by było jak by zrobili mega rabaty na keczupy
A tu dziś patrzę MEGA RABATY!!!Chciałam zobaczyć w jakiej cenie jest depilator Philips, ale jeszcze nie było ceny, choć były wystawione. Ile kosztują?[/QUOTE] 59,99 zł
|
|
|
|
#3648 |
|
Konto usunięte
|
ja tam myję się kroplą żelu, nie lubię jak powstaje dużo piany, która potem nie chce zniknąć. Poza tym oszczędzam też wodę, więc zawsze biorę szybciutki prysznic, nie uważam aby więcej żelu a tym samym więcej wody do spłukania tego sprawiło, że będę bardziej domyta.
|
|
|
|
#3649 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Najladniejsze są ziola firmy baziółka, swoje kupilam w carrefourze. One stoją na takiej osobnej wysepce pod szyldem świeże zioła. Bo w carrefourze są tez dostępne tansze, podobne do biedronkowych. Na pewno poznasz, bo są bardzo dorodne
|
#3651 |
|
Raczkowanie
|
A pamiętacie, ile kosztowały te komody wiklinowe w Biedronce?
Też na taką ostatnio choruję, w Jysku akurat jest promocja, ale 185 zł za taki mebelek wydaje mi się trochę dużo. |
|
|
|
#3652 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Always on the run
|
Cytat:
Wczoraj pierwszy raz kupiłam plyn do plukania Milan, macie jakies opinie na jego temat? Zapach mi sie spodobal (fioletowy) ale nie pralam jeszcze... Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3654 |
|
Konto usunięte
|
A chociaż dokładnie urywają te włoski, czy zostawiają i nogi są nierówno wydepilowane?
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
też czekam na komode wiklinową.
Jestem ciekawa prostownicy turystycznej. Jeśli ktoś zakupił proszę o ocenę
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Wow to super cena! Oby i u mnie sie pojawiły...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
A czy jest u was nowy Kłebuszek i EDen jakby w kpl.? Kłębuszek 2l w innej butli niż no tej pory w dwóch zapachach: zielona herbata&jaśmin (nie jestem pewna, ale jakieś białe kwiaty) i brzoskwinia& ? . Takie same zapachy ma Eden. Stało to to u mnie w rogu obok lodówki z masłami..bezcenne na razie
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- No i dziś jadę w poszukiwaniu Ewki Ch. TŻ się śmiał, że poprzedniej płyty jeszcze nie odpaliłam
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3660 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

Ja kupuję 2-3 żele pod prysznic w miesiącu i wydaje na nie ok 20 zł i uważam , że można sobie pozwolić
Niewiem jak mało musiałabym lać żeby mi na tyle starczyło , przecież taką małą kropelką to się nawet człowiek dobrze nie domyje :P
[/QUOT
i zużywa 130% więcej żelu ode mnie
a tak samo często się myjemy i tak samo jesteśmy czyści i domyci.

I ta butla rzeczywiście w takim układzie wielka. Także wolałabym aby żele były w mniejszych opakowaniach, więcej można by przetestować w krótszym czasie.

Miałam oszczędzać