|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Twój psycholog to faktycznie specjalista i że Ci pomoże ![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Raczkowanie
|
Pogoda nie najlepsza wiec moje samopoczucie tez.W sobote ide na wesele na ktore nie mam kompletnie ochoty isc.Mialam od dzis nie jesc nic tylko pic zeby miec miejszu brzuch jak sukienke zaloze.Ale gdzie tam glupia Monika musiala przeciez zjesc 2 kawalki chleba waza i kilka kostek czekolady.Jezu jak ja siebie nienawidze za moja slaba wole.Najchetniej bym sie zoladka pozbyla albo tej czesci mozgu ktora ciagle mi mowi zjedz to albo tamto.Bini i sorceress pisalyscie ze psycholog do ktorego chidzicie/lyscie jest jakis nie za dobry w swoim fachu.Ja bym chciala sie wybrac do psychologa moze on by mi pomogl bo sama to ja swoich problemow raczej nie rozwiaze.Chcialabym tam isc ale nie wyobrazam siebie tam bo co ja bym miala w ogole mu gadac.Dziwnie jest tak komus obcemu oko w oko gadac o swoich problemach.Jednym slowem nienawidze siebie w calej okazalosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Wtajemniczenie
|
sieeedze w pracy i się nudzę ;/, poprostu bosko, ile można patrzeć się w ten przeklęty monitor ;/jedyne co mnie trzyma przy życiu to Wizaż...ale ile można. Do tego wczorej zpalanowałam sobie wieczorkiem poćwiczyć, no i pojeździłam 30min. na rowerku, ale potem (na noc) zeżarłam 2,5 bułki, pół arbuza, pare śliwek i jabłko...i jak tu schudąć??? No i najgorsze, babcia ma 16stego operacje...szanse na jej powiedzenie są okropnie małe....
#3634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o psychologa, to też myślałam - 'kurczę, czy będę umiała coś powiedzieć obcemu człowiekowi?' Wybrałam kobietę. Miałam wtedy poważny problem i byłam w sporym dołku. Kiedy zaczęłam jej mówić o co chodzi, zaczęłam płakać. Tak bardzo się rozkleiłam, że płakałam właściwie przez całe spotkanie. Nie mogłam tego powstrzymać, czułam się trochę głupio...Jednak nie chciałam kolejnego spotkania - przede wszystkim chodziło o kasę, ale pewnie nawet gdyby było taniej, to bym do niej nie poszła jeszcze raz. Zanim się wybierze psychologa chyba warto poszukać o nim czegoś, może na forach internetowych ![]() Życzę powodzenia ![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
Widzisz sorceress ja juz w to na bank uwiezylam ze jestem taka beznadziejna nijaka itp. itd. Wmawiam sobie to od tylu lat ze juz nawet nie pamietam kiedy nabralam takiego negatywnego stosunku do samej siebie.Nie potrafilabym teraz np wmawiac sobie ze jestem najpiekniejsza,madra i takie tam inne dobre cechy.Moja psychika jest taka pogmatwana ze ja czasem nie moge za soba nadazyc i siebie zrozumiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem pogmatwana. Różnię od innych ludzi, też czasem nie umiem siebie zrozumieć. Ale zawsze mówię sobie - taka jestem i koniec, nie będę przez to się zamartwiać, bo to tylko pogorszy sytuację. Jestem zdrowa, moi bliscy są zdrowi, mam gdzie mieszkać, to już coś
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zadomowienie
|
Kandydat na TŻ przyjechał, pobył kilka dni i pojechał znowu do NL
![]()
#3639 |
Zakorzenienie
|
lapie mega doly.
![]()
![]() |
#3640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj dowiedziałam się że mój narzeczony mnie zdradza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Dolaczam do uzalajacych sie..Rozstalam sie wczoraj z tz-etem...Jest mi potwornie zle, bo to on przez ostatnie 2 lata nadawal sens memu zyciu, ehhh. A teraz z dnia na dzien stal sie obcy, po prostu go juz nie ma obok ;(
Ehh pewnie mam standardowe problemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
a ja hmm siedze całymi dniami sama (z tesciowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak mozna byc takim bez uczuciowym przkro mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj się!!! ![]() Nie ma tego złego, lepiej,że dowiedziałaś się o tym przed ślubem! Straszne to jest!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() JOANNA16 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za glupi chlop ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zadomowienie
|
bombka666 doskonale znam to uczucie, mnie moj chlopak po roku rowniez zdradzil, i to z autostopowiczka (albo dz**a, przynajmniej tak mi sie wydaje...)... Wiem ze to boli, i nie minelo wiele czasu ale czuje sie lepiej i wiem ze kiedys bede sie cieszyc bo jesli facet moze zdradzic i poswiecic milosc dla seksu z kims innym, nie jest poprostu wart kobiety ktora go kocha, troszczy sie o niego i ma klase. Bedzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
tylko bombko czasem za niego nie wychodz,jak byl zdolny do tego przed slubem nic nie bedzie stalo na przeszkodzie aby kontynuowal swoje skoki w bok w malzenstwie.
poszedl i dobrze niech spada razem ze swoim pierscionkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
![]() mam nadzieję ze czas szybko wyleczy rany chociaż ciężko zapomnieć o kims kogo się nadal kocha i z kim planowalo sie wspólną przyszlość życie toczy się nadal i jakoś przeciez trzeba żyć |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Raczkowanie
|
Mnie meczy to ze jestem w Anglii od ponad 2 lat. Wlasciwie od 1 miesiaca zaczelam szukac nowej pracy bo wczesniej bylam zaabsorbowana przygotowaniami do slubu no i zgromadzeniem budzetu. Szukam pracy zgodnej z moim wyksztalceniem. Jestem po Wyzszej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii. Co z tego jak narazie nie moge znalesc glupiej pracy w recepcjii. Najgorsze jest to ze ja wczesniej nie uczylam sie angielskiego w szkole bo mialam: rosyjski i niemiecki no i troszke liznelam wloskieg. Angielskiego nauczylam sie tu ale mam ciagle problem z pisownia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz sobie rade zapomnisz trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Przyzwyczailam sie, ze byl wszedzie..ze mna..w moim myslach..po prostu obok, a teraz gdy tylko o tym pomysle, to wyc mi sie chce!! ;((( Dzieki niemu, rzucilam papierosy, a teraz gdy odszedl nic nie stoi na przeszkodzie, by znow palic..
Ale w sumie moj problem jest niczym w porownaniu z tym, co przezywa teraz bombka666 ![]() ![]() ![]() Joanno, hmm..wydaje mi sie, ze tak sie tylko mowi, ze nigdy nie wybaczy sie zdrady. Ale gdy stanie to przed naszymi oczami, rozne emocje kieruja wtedy czlowiekiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam trzymaj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życze dużo szczescia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=bombka666]A.S
![]() ![]() ![]() Przykro i to bardzo. Nie napiszę nic ponad to co napisały dziewczyny. Wiem,że to brzmi teraz groteskowo ale za jakiś czas będziesz dziękowała, że tak się stało. ![]() nafiyqa ![]() Rozumiem jak jest Wam ciężko i zadne słowa nie będą pocieszeniem, tylko czas, który zaleczy wszystkie rany. Po burzy zawsze wychodzi słońce!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A.S, moze i jest szansa..Ale narazie cisza na ten temat ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.