Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z:
Ewą Chodakowską 1 8,33%
Mel B 2 16,67%
Anną Lewandowską 0 0%
Inne 9 75,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-14, 07:15   #3631
Milena001
Zadomowienie

Dot.: Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy

Waga i tak marzenie U mnie 66 kg A ile masz wzrostu? Ja 166

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Grunt to czuć się dobrze we własnym ciele U mnie niestety jest jeszcze okropny brzuch Nie wiem co mam z nim zrobic😞 może kiedys go wycwicze Chciałbym do lipca 😄
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 08:41   #3632
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Waga i tak marzenie U mnie 66 kg A ile masz wzrostu? Ja 166

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Grunt to czuć się dobrze we własnym ciele U mnie niestety jest jeszcze okropny brzuch Nie wiem co mam z nim zrobic😞 może kiedys go wycwicze Chciałbym do lipca 😄
Tez mam 166 przed ciąża ważyłam 55 kg, a teraz śmiało mogę powiedzieć, że wyglądam lepiej. Nie szczuplej, lepiej. Wtedy byłam skóra na kościach z większym tyłkiem bez kształtu. Teraz wszystko leży na mnie idealnie !

Zmieniaj treningi wykonałas kawał dobrej pracy i jak będziesz kontynuować, to jestem pewna, że przez 3 miesiące dojdziesz do celu... albo bardzo się zbliżysz bez stresu, i tak będziesz wyglądać lepiej niż jakbyś się poddała. Nie to lato to następne

Ale pospalam dzisiaj. Ruszam się, i do nauki.
Stary 2016-03-14, 08:52   #3633
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eluvtus Pokaż wiadomość
Tez mam 166 przed ciąża ważyłam 55 kg, a teraz śmiało mogę powiedzieć, że wyglądam lepiej. Nie szczuplej, lepiej. Wtedy byłam skóra na kościach z większym tyłkiem bez kształtu. Teraz wszystko leży na mnie idealnie !

Zmieniaj treningi wykonałas kawał dobrej pracy i jak będziesz kontynuować, to jestem pewna, że przez 3 miesiące dojdziesz do celu... albo bardzo się zbliżysz bez stresu, i tak będziesz wyglądać lepiej niż jakbyś się poddała. Nie to lato to następne

Dobrze żeby i u mnie było podobnie. Ja nigdy nie ważyłam tyle ile teraz. Przed ciążą 54kg przy 164cm wzrostu a teraz ciężko mi uwierzyć, że waga pokazuje 76 kg! A cellulit to w pakiecie gratis do ciąży. Dzisiaj uruchomię jakiś zestaw dla ciężarnych znowu.

Ps. Dawno nie dodawałyscie żadnych przepisów

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 09:22   #3634
minka-80
...po prostu być.

U mnie dziś pierwszy dzień 30 Ripped zaliczony. Wczoraj miałam dzień przerwy i było mi dziwnie i jakoś źle. Dziś jestem zmęczona ale szczęśliwa
minka-80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 09:56   #3635
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Dobrze żeby i u mnie było podobnie. Ja nigdy nie ważyłam tyle ile teraz. Przed ciążą 54kg przy 164cm wzrostu a teraz ciężko mi uwierzyć, że waga pokazuje 76 kg! A cellulit to w pakiecie gratis do ciąży. Dzisiaj uruchomię jakiś zestaw dla ciężarnych znowu.

Ps. Dawno nie dodawałyscie żadnych przepisów

Daj spokoj, cellulit mam i teraz a wagowo miałam podobnie. widać go jak stoję
jesteś dalej w ciąży czy juz po ciąży?

Ja ostatnio mam mniej czasu, zaczął się s moim życiu dość ciężki moment. Gotuje głównie zupy i dania jednogarnkowe dzisiaj ogórkowa z soczewica, krótki odpoczynek od mięsa.

Jestem po śniadaniu, teraz tylko kawę wypić i poczekać aż ból głowy przejdzie...
Stary 2016-03-14, 11:24   #3636
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokoj, cellulit mam i teraz a wagowo miałam podobnie. widać go jak stoję
jesteś dalej w ciąży czy juz po ciąży?

Ja ostatnio mam mniej czasu, zaczął się s moim życiu dość ciężki moment. Gotuje głównie zupy i dania jednogarnkowe dzisiaj ogórkowa z soczewica, krótki odpoczynek od mięsa.

Jestem po śniadaniu, teraz tylko kawę wypić i poczekać aż ból głowy przejdzie...
Dalej w ciąży. W sumie to już czekam na koniec termin na początek kwietnia. Kurcze, no z tym cellulitem to nie fajna sprawa :/

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2016-03-14, 12:13   #3637
minka-80
...po prostu być.

Mi cellulit zniknął z ud ale po ćwiczeniach no i jak na to jak jadłam słodkie to mocno je ograniczyłam.
Jadłam 2 baloniki dziennie ciasta często i dżemy
Teraz zjadam raz na tydzień troszkę gorzkiej czekolady lub ciasta kawałek.
Nie ciągnie mnie na szczęście

Edytowane przez minka-80
Czas edycji: 2016-03-14 o 12:15
minka-80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 13:01   #3638
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Dalej w ciąży. W sumie to już czekam na koniec termin na początek kwietnia. Kurcze, no z tym cellulitem to nie fajna sprawa :/
BOŻE JAK ZAZDROSZCZĘ
Jak przypomnę sobie mojego malca takiego tyci tyci to mi się aż słabo robi

Nie przejmuj się cellulitem w ogóle tylko go nie dokarmiaj syropem glukozowo-fruktozowym i innymi takimi. Właściwie, jak twoja dieta teraz wyglada? Mój Najdroższy Mężczyzna na świecie którego kocham ponad życie stwierdził po przecięciu pepowiny, że kto by pomyślał, że to nie pączki... Zabijać nie miałam sił, ale oberwało mu się później

Ćwicz po swojemu a po połogu będziesz nam meldowac skalpele ;>

Zrobiłam sobie olejek na cellulit... ale tak go nieregularnie używam, że o skuteczności nie ma mowy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez minka-80 Pokaż wiadomość
Mi cellulit zniknął z ud ale po ćwiczeniach no i jak na to jak jadłam słodkie to mocno je ograniczyłam.
Jadłam 2 baloniki dziennie ciasta często i dżemy
Teraz zjadam raz na tydzień troszkę gorzkiej czekolady lub ciasta kawałek.
Nie ciągnie mnie na szczęście
Mnie w ciągu ostatnich dwóch tyg ciągnęło... na okres i w czasie. Teraz się ogarniam, zjadłam musli z owocami suszonymi na śniadanie i kawę odrobinę poslodzilam miodem. Jest ok
Stary 2016-03-14, 13:35   #3639
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
BOŻE JAK ZAZDROSZCZĘ
Jak przypomnę sobie mojego malca takiego tyci tyci to mi się aż słabo robi

Nie przejmuj się cellulitem w ogóle tylko go nie dokarmiaj syropem glukozowo-fruktozowym i innymi takimi. Właściwie, jak twoja dieta teraz wyglada? Mój Najdroższy Mężczyzna na świecie którego kocham ponad życie stwierdził po przecięciu pepowiny, że kto by pomyślał, że to nie pączki... Zabijać nie miałam sił, ale oberwało mu się później

Ćwicz po swojemu a po połogu będziesz nam meldowac skalpele ;>

Zrobiłam sobie olejek na cellulit... ale tak go nieregularnie używam, że o skuteczności nie ma mowy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Mnie w ciągu ostatnich dwóch tyg ciągnęło... na okres i w czasie. Teraz się ogarniam, zjadłam musli z owocami suszonymi na śniadanie i kawę odrobinę poslodzilam miodem. Jest ok
Moja dieta w porównaniu sprzed ciąży to bajka... Ciemne pieczywo, kasze, ryby, owoce i warzywa. Wczesniej jadłam co popadło, byle szybko. No i w pracy ciasta i czekoladki :p pomimo wszystko, waga była ok na początku to będzie cycek, a ja dalej zdrowe żywienie plus aktywność. Na szczęście wiosna akurat będzie, więc spacerki będą musowo, a jak już będę mogła, to zacznę ostro działać. Mąż obiecuje wsparcie, więc na pewno mi się uda. A z wami to już na pewno

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2016-03-14, 13:38   #3640
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Moja dieta w porównaniu sprzed ciąży to bajka... Ciemne pieczywo, kasze, ryby, owoce i warzywa. Wczesniej jadłam co popadło, byle szybko. No i w pracy ciasta i czekoladki :p pomimo wszystko, waga była ok na początku to będzie cycek, a ja dalej zdrowe żywienie plus aktywność. Na szczęście wiosna akurat będzie, więc spacerki będą musowo, a jak już będę mogła, to zacznę ostro działać. Mąż obiecuje wsparcie, więc na pewno mi się uda. A z wami to już na pewno
Spokojnie, byle się nie zrażac i działać małymi krokami

Lecę zjeść zupę z moim synkiem i spróbuje zrobić secret... Głowa boli ale sprobuje. I może wrócę z pracy biegiem znowu. Polubiłam to
Stary 2016-03-14, 13:39   #3641
MiniMonix
Zakorzenienie

Nie no.. Trochę za idealnie opisałam dietę raz w miesiącu pozwalam sobie na fast fooda. Najczęściej jest to pizza domowa zakupiłam mąkę razową, to będzie zdrowiej. Słodycze różnie, jak to przy zachciankach, ale najczęściej to jeden cukierrk czekoladowy.

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2016-03-14, 13:42   #3642
Eluvtus
Zakorzenienie

Propo mężów. Mój Maz zrobił secret, narzekał na technikę ewy, na jej głos i urodę i zarzekł się nigdy więcej jej programów... po czym na następny dzień oznajmił, że plecy przestały go boleć wiec będzie robił ewke częściej. Jak ja uwielbiam tego mojego Rycerza

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Nie no.. Trochę za idealnie opisałam dietę raz w miesiącu pozwalam sobie na fast fooda. Najczęściej jest to pizza domowa zakupiłam mąkę razową, to będzie zdrowiej. Słodycze różnie, jak to przy zachciankach, ale najczęściej to jeden cukierrk czekoladowy.
Pizza domowa to już slow food ;>

dbaj o dietę, będzie Ci łatwiej karmiąc piersią
Stary 2016-03-14, 15:01   #3643
meganem
Raczkowanie

U mnie dziś w końcu listonosz się zjawił z jeszcze cieplutkim Bikini Chociaż już od 3 dni go testuję - udało mi się zdobyć wcześniej, nie mogłam się doczekać. O dziewczyny. Czegoś takiego się nie spodziewałam. Trening jak dla mnie jest po prostu idealny. Ale tego nie da się opowiedzieć. To trzeba przeżyć

https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=216083

E. Chodakowska :
Bikini x 22
Sukces x 19
Turbo wyzwanie x 27
Killer x 4
Metamorfoza x 3
Turbo spalanie x 5

Huragan Workout x 4
meganem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 15:10   #3644
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meganem Pokaż wiadomość
U mnie dziś w końcu listonosz się zjawił z jeszcze cieplutkim Bikini Chociaż już od 3 dni go testuję - udało mi się zdobyć wcześniej, nie mogłam się doczekać. O dziewczyny. Czegoś takiego się nie spodziewałam. Trening jak dla mnie jest po prostu idealny. Ale tego nie da się opowiedzieć. To trzeba przeżyć
Ja nie mogę znaleźć metamorfozy z magazynem w sklepach i to mnie dołuje.
Stary 2016-03-14, 17:27   #3645
meganem
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie mogę znaleźć metamorfozy z magazynem w sklepach i to mnie dołuje.
Nie dołuj się, tylko przeczytaj wiadomość

E. Chodakowska :
Bikini x 22
Sukces x 19
Turbo wyzwanie x 27
Killer x 4
Metamorfoza x 3
Turbo spalanie x 5

Huragan Workout x 4
Stary 2016-03-14, 18:33   #3646
Anna19101986
Zadomowienie

Cytat:

Gdzie kupiłaś ?
jaki ma program treningowy bardzi ciężki ?
Anna19101986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 18:42   #3647
Paulina55053
Rozeznanie

Orientujecie się dziewczyny może czy jest gdzieś do kupienia program bikini chodakowskiej ale nie na płycie.? Poza konsola w salonie (a tam nie mam warunków do brykania) nie mam na czym odtwarzać płyt i wolałabym wersję do pobrania albo coś takiego
Paulina55053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 19:27   #3648
Milena001
Zadomowienie

Cytat:

To daze do Twojej wagi Bede cwiczyc bo to mi sparawia radosc tylko czasami sily brak ale idzie wiosna, dni dluzsze wiec moze bedzie lepiej😀
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:44   #3649
meganem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna19101986 Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś ?
jaki ma program treningowy bardzi ciężki ?
kupiłam na stronie bebio, ale póki co już 3 partia rozeszła się jak świeże bułeczki i niedostępne.
Trening daje wycisk niesamowity, ale jest do przejścia. Zawsze można wybrać tylko jedną 20-minutową rundę zamiast dwóch, jak nie ma się czasu, albo jest na początek za ciężko. Większość ćwiczeń jest w dwóch wersjach - dla początkujących i zaawansowanych, więc można sobie dostosować trening do możliwości.

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulina55053 Pokaż wiadomość
Orientujecie się dziewczyny może czy jest gdzieś do kupienia program bikini chodakowskiej ale nie na płycie.? Poza konsola w salonie (a tam nie mam warunków do brykania) nie mam na czym odtwarzać płyt i wolałabym wersję do pobrania albo coś takiego
zawsze można sobie zgrać płytkę na nośnik. Ja zawsze zgrywam płytki na dysk żebym mogła poćwiczyć w drugim pokoju, jak córcia w weekend śpi do późna. Poza tym po jakimś czasie płyty mogą ulec uszkodzeniu jak się je zbyt często męczy

E. Chodakowska :
Bikini x 22
Sukces x 19
Turbo wyzwanie x 27
Killer x 4
Metamorfoza x 3
Turbo spalanie x 5

Huragan Workout x 4
Stary 2016-03-14, 22:00   #3650
Paulina55053
Rozeznanie

Cytat:
kupiłam na stronie bebio, ale póki co już 3 partia rozeszła się jak świeże bułeczki i niedostępne.
Trening daje wycisk niesamowity, ale jest do przejścia. Zawsze można wybrać tylko jedną 20-minutową rundę zamiast dwóch, jak nie ma się czasu, albo jest na początek za ciężko. Większość ćwiczeń jest w dwóch wersjach - dla początkujących i zaawansowanych, więc można sobie dostosować trening do możliwości.

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

zawsze można sobie zgrać płytkę na nośnik. Ja zawsze zgrywam płytki na dysk żebym mogła poćwiczyć w drugim pokoju, jak córcia w weekend śpi do późna. Poza tym po jakimś czasie płyty mogą ulec uszkodzeniu jak się je zbyt często męczy
tylko właśnie trzeba miec ta mozliwosc zgrania, a ja jej nie mam i boleje nad tym ze nie ma mozliwosci takiego zakupu w sklepie, ale trudno poczekam troche i sie pojawi wkoncu
Paulina55053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 22:31   #3651
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
To daze do Twojej wagi Bede cwiczyc bo to mi sparawia radosc tylko czasami sily brak ale idzie wiosna, dni dluzsze wiec moze bedzie lepiej😀
Ja do starej wagi nie dążę tylko zgubić ten cellulit i będzie fantastycznie
Stary 2016-03-15, 09:00   #3652
kafika
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny

Mogę do Was dołączyć?

Czytam Was już kilka dni od 47 strony (jakoś tak) obecnie dotarłam już do 102, miałam się ujawnić jak przeczytałam wszystko, no ale nie wytrzymałam
kafika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 09:58   #3653
aniaaxd2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kafika Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Mogę do Was dołączyć?

Czytam Was już kilka dni od 47 strony (jakoś tak) obecnie dotarłam już do 102, miałam się ujawnić jak przeczytałam wszystko, no ale nie wytrzymałam

Witaj

Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 11:32   #3654
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kafika Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Mogę do Was dołączyć?

No pewnie! Szkoda, ze tak dlugo zwlekalas Napisz coś o sobie koniecznie

Dziewczyny utajone, proszę się odzywać, nie gryziemy i bardzo mile witamy każdą kolejną osobę
Stary 2016-03-15, 12:23   #3655
meedzik
Raczkowanie

To i ja się przyłączę podgladam was juz ok. 2 tyg. Za mną jest 7 treningów, po 30 zrobię pomiary

Narazie u mnie na tapecie Rebecca Louise, spodobały mi sie treningi z nia, ma swój kanał na yb i wrzuca ok. 10 min treningi także skomponować sobie można codziennie coś innego
meedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 13:00   #3656
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meedzik Pokaż wiadomość
To i ja się przyłączę podgladam was juz ok. 2 tyg. Za mną jest 7 treningów, po 30 zrobię pomiary

Narazie u mnie na tapecie Rebecca Louise, spodobały mi sie treningi z nia, ma swój kanał na yb i wrzuca ok. 10 min treningi także skomponować sobie można codziennie coś innego
Witaj im nas więcej tym lepiej!
Chcesz zgubić trochę cm?
Stary 2016-03-15, 13:38   #3657
iixi
Zakorzenienie

Cześć ostatnio rzadko bywam ale mam okropnie dużo spraw na głowie.. Ale cały czas ćwiczę oczywiście, na to nie ma wymówek

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 14:22   #3658
KamilaWasilewska
Przyczajenie

KamilaWasilewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 15:06   #3659
meedzik
Raczkowanie

Cytat:
Witaj im nas więcej tym lepiej!
Chcesz zgubić trochę cm?
Tak, chciałabym najbardziej z brzucha i ud, moja zmora. 2 lata temu cwiczylam usilnie przez ok. 3 miesiace i efekty byly super, bylam mega zadowolona, cialo nabralo kszraltow, cellulut sie zmniejszyl, zarysowywaly mi sie jakies miesnie i cale lato pomykalam w miniowach i spodenkach bez zadnych zahamowan:-D Ale potem poszlam do pracy, zaczely sie rozne wymowki i przez 2 lata 6 kg mi wrocilo:-/

Taka jestem zla na siebie ze tyle mojej pracy zaprzepascilam, jak to miwia: madry polak po szkodzie...
meedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 17:32   #3660
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KamilaWasilewska Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
Cześć ostatnio rzadko bywam ale mam okropnie dużo spraw na głowie.. Ale cały czas ćwiczę oczywiście, na to nie ma wymówek

Ja dziś odpuszczam. Miałam bardzo trudna noc.. no i nie chciałoby mi się myć wlosow i tych skomplikowanych zabiegów na włosy uskuteczniac jutro rano wstaje i lecę z czymś solidnym

Cytat:
Napisane przez meedzik Pokaż wiadomość
Tak, chciałabym najbardziej z brzucha i ud, moja zmora. 2 lata temu cwiczylam usilnie przez ok. 3 miesiace i efekty byly super, bylam mega zadowolona, cialo nabralo kszraltow, cellulut sie zmniejszyl, zarysowywaly mi sie jakies miesnie i cale lato pomykalam w miniowach i spodenkach bez zadnych zahamowan:-D Ale potem poszlam do pracy, zaczely sie rozne wymowki i przez 2 lata 6 kg mi wrocilo:-/

Taka jestem zla na siebie ze tyle mojej pracy zaprzepascilam, jak to miwia: madry polak po szkodzie...
Ja juz z czystego lenistwa będę ćwiczyć ( tak, dziwnie brzmi) ale tyle starań poszło w te 5 miesięcy regularności, że bie mogę tego stracić i koniec. Trzymam kciuki na szybkie nadrobienie i utrzymanie się na Jasnej stronie mocny ;>

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości