|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
ale słoneczko wyszło, a ja jakaś zblazowana jestem, nic mi się nie chce, podjechałam tylko z tatą do bricomana po jakieś tam drewno na działkę do domku i już siedzę w domu, TZ wybył w czwartek wieczorem do pracy, potem na działkę, i znów do pracy i znów działka i będzie chyba jutro rano dopiero...
![]() tymczasem smsuje z koleżanką, która rodzi ![]() ![]()
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
Paulina dzwonilam sie spytac o cene tych rzes ta metoda 70zl
![]() ![]() No I bratowej nie pasuje wiec idziemy do tesciowej
#3633 |
Wtajemniczenie
|
to moja teściowa to anioł w takim razie
![]() ![]() ale fajny dzień dziś ![]() my już po obiadku, chłopaki na dworze, a ja zaległam, bo to już ta pora kiedy mój brzuch baaaardzo zmęczony.... kurde, coraz gorzej, nie wiem jak ja dam radę w przyszłym tyg sama z Jaśkiem :/ byłam po ten proszek w rossie i w końcu wzięłam zupełnie inny ![]() była tylko lovela i ten płyn bobini, więc marny wybór ale był też ten domol, na półce z dziecięcymi, napisane, że ekologiczny, ultra sensitive..... no i wzięłam ![]() słyszała któraś o nim? http://www.rossnet.pl/Produkt/Domol-...6919,4803,6245 mój przewygodny fotel ![]()
#3634 |
Raczkowanie
|
gratuluje wszystkim nowych tygodni (:
u mnie dziś zaczął się 33 ;D jak sobie myślę że jeszcze troszkę i mały już będzie z nami to z jednej strony tak bardzo się cieszę, a z drugiej, pełno obaw! dziś u nas wyszło słoneczko, także materac wystawiony na podwórko żeby się ładnie wywietrzył. Dom posprzątany, prysznic wzięty, paznokcie pomalowane, więc teraz czas na relaks - jedziemy do znajomej na kawusię (: Od kilku dni mały tak kopie, że cały brzuch boli! No ale przynajmniej czuję, że nic mu nie jest, i że ma duży siły! Pozdrawiam Was słonecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Wtajemniczenie
|
kurde :/
poszperałam i u Sroki wyszedłby na 7 miejscu :/ a taki był ładny.... ekologiczny.... ![]() no nic, wypiorę w nim rzeczy, które nie będą w bezpośrednim kontakcie ze skórą małej, a kupię inny i tak z mojego prania wyszło tyle, że zaczęłam od naszych, bo pełny kosz i nie mam gdzie suszyć już ![]() o matko, czuję, że poród mnie zastanie z tym wszystkim ![]()
#3636 | ||
Raczkowanie
|
Esti te literki sama robiłaś czy kupiłaś? Jestem bardzo zainteresowana, jesli były kupione to można prosić o namiary na sprzedawcę?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez mgds Czas edycji: 2014-10-04 o 15:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Wtajemniczenie
|
Jestem już w domu, bo reszta wykładów odwołana
![]() No i stawiam soczki bo zaliczyłam! ![]() ![]() ![]()
#3638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
|
Frau
![]() Futbolowa ta Twoja tesciowa ![]() Lola mi tez podoba sie mie Filip, w sumie to bylo jedyne meskie imie, ktore bralam pod uwage kiedy jeszcze nie znalam plci. Ja rodzicow Tz jeszcze nie poznalam, ale w sumie bardzo sie ciesze, ze mieszkaja tysiace kilometrow od nas ![]() Zanet gratuluje 36 tygodnia ![]() Siobhan super kacik ![]() ![]() Esti sliczna girlanda ![]() Martha trzymam kciuki za szybki i najmniej bolesy porod kolezanki ![]() Patingratuluje 33 tygodnia ![]() Kasia gratuluje zdanego egzaminu ![]() ![]() ![]() Ela nie panikuj ![]() ![]() Piszac nic mam na mysl naprawde NIC!pranie niezrobione, torba niespakowana, rzeczy do szpitala niekupione ![]() No ok, pokoj skonczony jest, ale to wszystko. Mialam sie dzisaj za pranie wziac, ale obudzilam sie z mega bolem glowy, katarem i bolem gardla ![]() ![]() Ktoras z was ostatnio pisala o babce ziemniaczanej, nie mialam pojecia, co to,wygooglowalam i tak mi sie spodobala, ze Tz zagonilam dzisaj, zeby mi zrobil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a z czego to byla poprawka/przypomnij..teraz mozna odetchnac z ulga.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Elaten domol jest ekologiczny i do delikatnego pranka ale srednio sie sprawdza u dzieci..ja kiedys takiego mialam ale do prania recznego i nawet pienic sie nie chcial..
[B][COLOR="Red"]Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić /[I][FONT="Palatino Linotype"] 11.11.2014.r Nasze szczęście-Franuś ![]() Edytowane przez esti87 Czas edycji: 2014-10-04 o 15:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Wtajemniczenie
|
Esti z prawa administracyjnego :/
#3643 |
Rozeznanie
|
ooo..grubo..nie moja bajka..
![]() ![]() ![]() ![]() Rosalie jak TZ zrobi wiecej i cosik zostanie to jestem chetna
[B][COLOR="Red"]Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić /[I][FONT="Palatino Linotype"] 11.11.2014.r Nasze szczęście-Franuś ![]() Edytowane przez esti87 Czas edycji: 2014-10-04 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu,gratulacje, zdolna bestia z ciebie
![]() Rosalie, ja uwielbiam babkę ziemniaczaną, my robimy wersje najprostszą, ziemniaki, mąka, jajo, cebulka, sól i pieprz, ja potem sobie na upieczoną gęstą kwaśna śmietanę daję , jak zostanie, to dobra jest odsmażona na drugi dzień ![]() U mnie właśnie osłabienie ruchów, mała mniej szaleje, a bardziej się rozpycha, czuję takie wkręcanie w dole brzucha, albo brzuch się zniekształca i napina w jednym miejscu, ale tak powoli. Syn mnie dziś przeciągnął na rowerze, ja szłam a on jechał, ale musiałam szybko iść, masakra, padam, idę się położyć. Mały dostał nową grę na playstation na wonderbooka Księgę Eliksurów i jak TŻ wróci z pracy to będziemy grać.
![]() |
#3646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez kiedyś miałam poprawkę z prawa ![]() ![]()
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ela mnie się podobają tego typu fotele! chciałabym podobny,ale miejsca brak poki co ![]() Indra u mnie z ruchami podobnie, bardziej rozpychanie niż kopanie ![]() ja wszystko poprasowałam z małych rozmiarow, tylko pochować to muszę, w sumie mogłabym torbę pakować, ale podkłady zostawiłam u rodziców...to może potem je dopakuję? ![]() zmieniłam pościel, jem obiad, zaraz może wyjmę mięso z zamrażarki i przyrządzę na jutro już bazę pod obiad - mam ochotę na chili con carne, ale w wersji łagodnej z natką pietruszki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Rozeznanie
|
Kasiu Gratulacje
![]() ![]() ![]()
#3649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Futbolowa, mam pomysł! Zapros teściową na niedzielna kawe poobiednia i o 15.45 na Superstacji włącz program publicystyczny z Kuba Watlym. Wytatuowany, z oryginaalna fryzura ![]() ![]() ![]() Anuszka, może dziewczyna bardziej do mnie pasuje ![]() Co do imion- Alexander mi się podoba (jak mój były ![]() Imiona występujące na całym swiecie- wiadomo, ze pisownia zawsze będzie się jakoś różniła. Mi się podoba imię Sasha s ![]() Kasia ![]() ![]() Ps. Te usmieszki mi się wzięły z postów które cytuje i nie mogę wykaasowac ehh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3650 |
Rozeznanie
|
http://www.popularnie.pl/piesek-i-jego-sztuczki/ aaaa swietny jest
![]() ![]()
#3651 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3652 |
Zadomowienie
|
Babka ziemniaczana, kociołek o którym pisała Kostka, chili con cośtam Marty... Cóż to za nowości - pierwsze słyszę o takich daniach
![]() Rosalie, ja tez nie znam TŻta rodziców, a on moich poznal dopiero w te wakacje ![]() Wy tu piszecie, ze nie macie poprane, poprasowane... A mnie przeprowadzka czeka ![]() ![]()
#3653 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a łóżeczka ubieracie przed porodem czy dopiero jak wrócicie ze szpitala?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Rozeznanie
|
![]()
Monian ja powiesiłam jedynie torbe-przybornik i tak milusio sie zrobiło.reszte mam poprsowaną i przygotowane w jednym msc.pokazałam tz co gdzie i on ubierze posciel i reszte dzień przed wyjsciem ze szitala
![]()
#3656 |
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, żeby poprać, poprasować, schować do szuflady i po przyjściu ze szpitala ubrać ale sama nie wiem, może lepiej wcześniej to zrobić i czymś nakryć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Wtajemniczenie
|
Ja lozeczko ubiore jak wrócę ze szpitala, przecież to tylko chwilka
![]()
#3658 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ja dziękuję Bogu za fajnych teściów. Czasem się zastanawiam, skąd w moim TŻ takie zachowania i brak odrobiny współczucia. Zostawiłam mu listę powodów, dla których mogę i mam prawo być zmierzła. Nawet nie przeczytał, tylko machnął ręką. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pojechaliśmy na wieś i było tak pięknie i ciepło i spokojnie. TŻ wyżył się przy rozbiórce trampoliny i rąbaniu drzewa, ja siedziałam na fotelu i puszczałam M. bańki, sąsiedzi nas na obiad zaprosili, choć mieliśmy swoje i trochę się uspokoiłam. Cieszę się, że zdecydowałam się pojechać mimo kaszlu Marysi i mojego. Zawsze to trochę świeżego powietrza. A w Kato dziś tak buro i ponuro było. Mam nadzieję, że już ten spokój zostanie, przynajmniej na jakiś czas. Nawet mnie TŻ przytulił. Ale mnie oczywiście czarny humor nie odpuszcza. W domu mamy piec gazowy, ale na butlę no i zawsze go zakręcamy, jak gdzieś wychodzimy, tak dla bezpieczeństwa. No i wróciliśmy, a TŻ, że musi jechać do casto po coś, żeby z kranu w kuchni nie ciekło. Rozmawiamy T.: wyciągnąłem już masło i odkręciłem gaz ja: odkręciła gaz nie zapukał nikt na czas.... ![]() T.: to ja jednak dla bezpieczeństwa zakręcę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a my właśnie zrobiliśmy pizzę we trójkę ![]() ![]() i siedzą w piekarniku ![]() a co do mojego TŻ, teściowa ma na niego focha ![]() ![]() a tż jest dziś aniołem.... jak byłam w sklepie to nawet sam wpadł na to, żeby ziemniaki do obiadu obrać i nastawić i zupę zagrzać ![]() normalnie szacun ![]() oby to już trwało......... miłego wieczorka ![]()
Jaś 17.07.2011 ![]() Zuzia 28.11.2014 ![]() Edytowane przez ela_86 Czas edycji: 2014-10-04 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.