|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Aga jak duze rozwarcie??????
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Konto usunięte
|
Łooo Aga rodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
O rany Agunia to lekkiego porodu kochana czekamy tu wszystkie na newsa czerwonego
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór!
![]() Jestem po dłuższym czasie, ale za to nadrobiłam sumiennie ![]() Mała - super, że jesteście już w domku! I fajnie, że choć trochę mogłyśmy pomóc! Majulmi - super, że z maluszkiem wszystko ok ![]() ![]() Marsi - piękna Marinka Gojka - kciuki za starania Nawijko - nie dziwię się absolutnie Twojej reakcji na brak wieści od taty, sama bym tak zareagowała Silver - powodzenia z remontem, mocno trzymam kciuki Szaja - super miejscówka na wakacje ![]() ![]() Fewciu - ślicznie Blanka mówi ![]() Debrah - bardzo mi się kuchnia podoba Pstryczku - buziaki dla Kuby. Mam nadzieję, że z policzkiem już ok Lady - powodzenia w realizacji planów związanych z bieganiem ![]() ![]() Wybaczcie, nie dam rady się do wszystkich odnieść. Chciałam jeszcze tylko złozyć zaległe życzenia urodzinowe oraz życzyć zdrówka wszystkim potrzebującym. A co u nas... Powoli przygotowujemy się do przeprowadzki. Do końca stycznia musimy opróżnić sprzedane mieszkanie, klucze do chaty dostaniemy pewnie w połowie lutego, więc przez 2-3 tygodnie będziemy się gnieździć z gratami i moimi rodzicami u nas w mieszkaniu. Właściciel domu zgodził się na szczęście, by część rzeczy wielkogabarytowych przewieźć wcześniej, zatem pewnie za dwa tygodnie zaczniemy pierwsze kursy "wyprowadzkowe". Nie zamknęłam jeszcze sprawy z kredytem, bo mimo tego, że wszystkie banki potwierdziły moją zdolność, to wymogiem formalnym było, by minęły 3 miesiące od legalnego zatrudnienia mnie u nas. Moja koncepcja urządzenia domu zmienia się milion razy na tydzień. Dziś byłam w IKEI, jutro jedziemy do BRW obejrzeć tę serię http://www.brw.com.pl/katalog-produk...=201,antwerpen bo bardzo mi się podoba. W pracy dużo roboty, z tz często się mijamy w ciągu tygodnia, więc staramy się wykorzystywać te nieliczne chwile, które mamy dla siebie. Ostatnio doszło juz do tego, że zrobiliśmy sobie wieczorem espresso, by znów nie usnąc i nadrobić zaległości w ![]() ![]() Młoda w porządku, weszła w dość trudny dla mnie okres, wiążący się z dużą ilością kp (Nancy, rozumiem Cię w 100%) i bardzo małą tolerancją na to, jeśli coś nie idzie po jej myśli albo jej nie wychodzi. Czasami trudno mi sobie poradzić z tym, że np. ona chce być karmiona tylko w danym miejscu, tylko w określony sposób. Podobnie ze spaniem. Mówi coraz więcej, ale po swojemu, co jednak i tak mnie cieszy i jest urocze ![]() Ale długi post mi wyszedł ![]() Miłego wieczoru, laski ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Aga - lekkiego porodu! Kciuki za Ciebie i maleństwo!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Wtajemniczenie
|
Wow Aga to powodzenia,trzymamy kciuki!!! Btw. Moja siostra dwoch swoich synow urodzila 9listopada,tyle ze 7lat po sobie
![]()
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Aga kciuki trzymam!!!!! Moja siostra ma jutro urodziny, to Wielka indywidualistka
![]() Nancy w tym czasie Mała biega między mną a Tż. Czasem siada na blacie w kuchni i pomaga robić śniadanie, czasem przyniesie zabawki do łazienki i siada na podłodze bawiąc się. A czemu pytasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zadomowienie
|
Aga kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]()
#3638 |
Konto usunięte
|
Ewulka! co u was?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zadomowienie
|
Silver właśnie o ABC chodzi i w tych zwykłych Domisiach nie ma kota, więc Ewa co pół minuty o niego woła. No nic, jakoś musi się przyzwyczaić.
Aga no to powodzenia! Jejku znowu mam ciary, że będzie dzidziuś ![]() ![]() Ultra fajne te meble ![]() Szaja fajne, że wrzuciłaś zdjęcie tej układanki bo się zastanawiam nad nią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zadomowienie
|
aga kciuki
My jesteśmy juz z Kajtkiem w szpitalu, rozpoznanie: zapalenie oskrzeli i duszności. Ja juz tak bardzo tesknie za Bartkiem.
#3641 |
Zakorzenienie
|
Iffonka biedactwa! Zdrówka dużo dla Kajtusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Ojej. Trzymamy kciuki oby szybko puscilo i zebyscie szybko wyszli. Skoro sa dusznosci to bardzo dobrze, ze pojechaliscie do szpitala. A na jakim poziomie obturacja?
#3643 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, z całego serca polecam te mozaiki Quercetti
![]() ![]() http://1.bp.blogspot.com/-_IhSVSPUH-...0/mikolaj2.JPG A ile razy wyciągała, to Dorotka też chciała. No to ma, ta, co Agatka dostała i teraz ten kwiatek to w pakiecie były kołeczki średnicy 15mm, ja dokupiłam jeszcze tubę 10mm i 20mm. Są też kwadratowe i może z czasem wezmę. Jakościowo to jest bardzo dobre, ten plastik nie jest taki... twardy, pękający. Barwy piękne. No i kołeczki fajnie wchodzą w dziurki, nie trzeba na siłę, ale też nie wypadają. Ja pomijam, że potem dziewczyny zaczęły robić obiad ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Iffonka, dobrze, że pojechaliście! szybkiego powrotu do zdrowia dla Bartusia! |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Iffonka biedny Kajtus nie martw sie o Bartusia przeciez ma najlepsza opieke zycze duuuzo zdrowka a Tobie sily
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zadomowienie
|
Iffonka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49698053]Ewulka! co u was?[/QUOTE] a dziękuję, niezbyt dobrze ![]() ![]() ![]() a widzę jak Fewciowa Blanka pięknie mówi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Iffonka : zdrówka dla małego i siły dla ciebie
![]() Aga: do boju! kciuki! Ultra : dobrze cię widzieć! Szaja: to już wiem co będzie następną zabawką Ami, własnie kołeczki takie jej kupię ![]() Fewcia : specjalnie włączyłam kompa, żeby odsłuchać Blaneczkę - i mówią tak samo z Ami, tylko Twoja Blanka pięknie wymawia "K" u nas K" jest "t", nie jest takie czyste i dźwięczne jak u Was. Brawo Blanka. Aż może spróbuję moją nagrać kiedyś, ale ciężko tak na poczekaniu. Temperament i zachowanie jak Ami ![]() Tylko moja nie zna piosenek, u was pewnie to zasługa żłobka. Muszę zacząć jej puszczać. Ewulka: no mowa dziecka cudowna jest. Kciuki za tż, teścia, i Twoją pracę. Amelka podłapała kolejne powiedzonko, jak czegoś nie chce nie zgadza się to jest " nie, no coś ty!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Wtajemniczenie
|
debrah - piosenki u nas to też zasługa żłobka, ania pięknie śpiewa - to czego nie umie to po swojemu, a po tem to co umie
![]() chociaż ostatnio ja śpiewałam jej "zuzia lalka nie duża" i pięknie złapała "ziuzia nie ma duzia" ![]()
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Debrah Blance się buzia nie zamyka więc w gruncie rzeczy u nas nie jest problemem ją nagrać, choć tu widziała że nagrywam I dlatego tak mało mówiła.
Piosenek uczy ją Mariusz no i oczywiście żłobek. Dzisiaj uczyli się z tż "sto lat!" I chodziła i sobie śpiewała. ![]() Dziękuję Wam za wszystkie komentarze! Miałam obawy przed wstawieniem tego filmu bo Mała tam w brudnej bluzce (tuż po zjedzeniu jogurtu). Tym niemniej dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aga kciuki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |||
Zakorzenienie
|
Na razie tylko patrzymy na necie tam, bo jednak, kurde, wolałabym na początek bliżej "swoich"... I tż by miał bliżej do pracy. Ale jak nic nie będzie tutaj, to już tam się skupimy.
Cytat:
![]() ![]() Kochana, nabierzecie wprawy i nauczycie się wszystkiego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W k. jest to, jak Blancia siedzi na zjeżdżalni, a Kuba obok niej na piasku ![]() ![]() Szaja, nie zacytowało mi - o matkoicórko, przecie ja pamiętam, jak 10 (?) lat temu sama się takimi mozaikami bawiłam!! ![]() ![]() Aga, dajesz, dajesz! ![]() Wszystkiego dobrego dla świętujących ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2015-01-10 o 21:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Konto usunięte
|
Hje, no widzisz
![]() Tylko naprawdę patrz na jakość, ja dawno temu kupiłam w kiosku chińszczyznę za 7,5zł - masakra. Tzn. ok, wzięłam to teraz do pracy, ale niedorobione kołeczki, BARDZO ciężko wchodzą, ja sama mam problem z wciśnięciem - a przed naszą mozaiką Agatka się tym strasznie chciała bawić i tylko płacz, bo nie dawała rady. A ta, którą Dorotce wzięłam, 23,90zł kosztuje. Też nie jest to kwota zawrotna, a warto. |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
Szaja, na all kupiona? U kogo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Wtajemniczenie
|
u nas coś innego, ale podobnego
![]() http://allegro.pl/quercetti-mozaika-...842525730.html dostała pod choinkę i jest szał!!! przebiło nawet klocki i zwierzątka ![]() ![]() za to jest mega zawiedziona jakością produktów firmy granna. zawsze myślałam, że to porządna firma (choć nie znałam) ale na chwilę obecną na pewno nic z jej produktów nie kupię. Ania dostała pod choinkę jedne puzzle od nich i jedną "grę" od 2rż. i schowałam, bo i ona się denewrwowała i ja :/
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo kogo ja tu widze ![]() I to jeszcze w krotkich wloskach. Czas na kolejna wizyte u fryzjera, bo znow mi syn zarosl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Konto usunięte
|
Hje, tam gdzie Ewulka pokazuje właśnie
![]() http://allegro.pl/quercetti-ukladank...895682460.html i tam też kołoeczki 20mm dokupowałam i 10mm, te 20mm dla naszych polecam, fajne. Takie, jak Ewulka pokazuje (tzn inna firma, ale ta sama zasada) miałam dla Agatki, ale niestety nadepnęła na planszę i popękała cała. |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zadomowienie
|
Ewulko mamy to samo, jeszcze po Gabi, wstawialam chyba kiedys zdjecie nawet
![]() ![]() Iffonko zdrowka dla Kajtusia ![]() hje milo Cie widziec! ![]() Ultra sliczne te meble ![]() Silver, jak takie herezje glosisz, ze juz Was nie lubimy, itp. to jak tu sie nie odezwac ![]() ![]() ![]() Aga jak tam, czekamy na czerwonego newsa!!! ![]() ![]()
#3660 |
Zakorzenienie
|
Hahaha nic się nie dzieje. Nadal w dwupaku.
Zresztą ja rozwarcie mam od tygodnia. Dzięki za kciuki. Skurcze ustały. Szaja ja czekam na 13 ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.