|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Monika.g może po prostu lepiej mu się spało
![]() Princesika to super. Moje maleństwo też odpowiada na pukanie. Nad ranem kot położył mi się przy brzuchu na cebuszce i myjąc się delatnie szturchnął parę razy brzuch. Maleństwo odpowiedziało od razu. Przez kołdrę nie poczuł, ale ciekawe co zrobi jak kiedyś poczuje. Już sobie wyobrazam mine Riddicka "co jest grane". Też muszę kupić aparat do mierzenia ciśnienia. Tassia też miałam kiedyś takie. U mnie 100/60 było jak się u lekarza denerwowalam. Ale od paru lat na szczęście jest trochę wyzsze, 100/60 miałam normalnie. Z niskim ciśnieniem pogoda potrafi dać popalić. Faktycznie mało pisałyście. Jak pójdę do pracy to pewnie znowu się rozpiszecie i ledwie nadrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Raczkowanie
|
Moje standardowe ciśnienie to 80/40
![]()
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczorajsze zakupy udane- w H&m czarne rurki- ale wygodne ![]() ![]() dla dzidzi 2-pack body z tesco, wrzucę fotkę potem Natmiast jestem załamana co do wózka- te które mi się podobały baardzo w internecie na żywo wyglądają niezbyt- w dodatku od wszystkich spacerówki to takie wielkie kolubryny ![]() ![]() Jeden nam się w sklepie baardzo spodobał- x-lander pulse- troszkę droższy niż braliśmy pod uwagę ale spacerówkę ma cuudną i korzystalibyśmy z niego przez wiele lat ale ma koła pompowane tylko z tyłu a z przodu piankowe więc chyba nie bardzo ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-01-18 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Witam się w południe.
Ja tez ogólnie mam niskie ciśnienie. Ostatnio u gin miałam 110/77 i to był rekord. Przeważnie to pierwsze nie przekraczało 100. Mehja bardzo fajne te rurki. Po lutowej pensji musze się wybrać do h&m. Gotujemy dzisiaj Fasolkę po bretonsku i juz cholera mnie bierze ile czasu się gotuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
Mehja które wózki na żywo wyglądają niezbyt? Widziałaś może Bebetto?
Fajne te rurki! Szkoda, że ja typowa klepsydra i mi uda w mój rozmiar rurek się nie zmieszczą :/ jeansy zawsze kupowałam bootcut albo proste ze zwężaną talią. A teraz w rurkach największy wybór. Fasolka po bretonsku siacha? Ojjj tz juz mi nudzi o niej od dawna... jakoś nie mogę się zabrać, ale już obiecałam za tydzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Marei tak. Tylko Tż-et nie kupił fasoli Jasia tylko zwykła białą i juz 3 godziny się gotuje i nadal twarda.
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Mehja gdzie będziesz rodziła? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Siacha planuję na Prostej ale nie wiem czy zdążę tam dojechać bo to jednak 50 minut
![]() Marei ja byłam nastawiona na http://www.sportline.riko.pl/produkty/nano/ ale na żywo spacerówka okazała się okropna- nie jeździłabym nią ![]() Bebetto Sylvia i Luca w wersji głębokiej wyglądają super ale spacerówki też ogromne kolubryny ![]() Natomiast Bebetto Flavio (nie brałam go w ogóle pod uwagę) wygląda najzgrabniej w obu wersjach |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Mehja rodziłam na Prostej córkę, ale nie ze względu na znieczulenie, tylko miałam lekarza stamtąd. Teraz będę rodziła na Kościuszki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam o gondoli, nie o spacerówce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
a to moje wczorajsze zakupy:
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-01-18 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
Przepiekne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
mój 50/30 ale to w szpitalu na szczęście wtedy leżałam....
![]() super ![]() a ja musiałam zapierdzielać po kwiaty bo mój ojciec w pracy a mają dzisiaj 40tą rocznicę...po tylu latach to ja sama sobie złoty medal kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
no właśnie na tej ich stronie to niewiele ciuszków jest pokazanych, ten 2-pack kosztował 22 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
#3651 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Czytam Was codziennie na bieżąco, ale ciężko mi coś napisać, bo nie mam zupełnie doświadczenia i nie służę żadną radą ![]() Trochę pracuję znowu, a teraz zaczyna się też sesja, więc nie mam czasu już spędzić połowy dnia na wizażu ![]() U mnie od dzisiaj 19 tc i od kilku dni wydaje mi się, że COŚ tam czuję, ale nie odpowiada jeszcze na moje pukanie ![]()
#3652 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Widzę, że prawie wszystkie w weekend zabiegane bo za dużo się nie nazbierało do czytania ![]() Ja miałam podły weekend i humor do tego też, dziś na ocieplenie stosunków sama ze sobą zrobiłam naleśniki z masą mascarpone i borówkami ![]() Piękne te rzeczy z tesco macie, a ja ostatnio byłam tam i nie wiem czy ja źle patrze czy szukać tam nie potrafię, ale na pięciopaku szarych bodów na długi rękaw była cena 44 zł, a na stronie 23, nawet sprawdzałam na czytniku i też 44 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | |
Zakorzenienie
|
aaaale dziś pustki, normalnie napisałabym że chyba intensywny weekend był, wczoraj wszystkie balowały a dziś leczą kaca i odsypiają.... no ale w obecnej sytuacji chyba jakoś nie bardzo
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
Selis co się stało?
W tesco byłaś na Legnickiej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Selis te naleśniki sprawiły, że znowu zglodnialam. I glowa do góry, szkoda się martwić moja droga. Jesteś w ciąży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zadomowienie
|
W zasadzie to nic się nie stało, ale zrozum kobietę w ciąży
![]() ![]() A w tesco byłam na Legnickiej w magnolii ![]() Marei ja wiem że hasło naleśniki na tym wątku to jest TO! ![]() ![]() Edytowane przez Selis Czas edycji: 2015-01-18 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio specjalnie wybrałam się do sklepu w Katowicach żeby zobaczyć wózki Hartan. W sklepie mieli tylko jeden model, ogólnie te wózki ciężko gdziekolwiek dostać, przynajmniej na Śląsku. Jestem pod dużym wrażeniem. Nie jest to piękny wózek ale jakość jego wykonania i funkcjonalność to wynagradza. I ta duża budka
![]() Z wózków tańszych pierwszy raz widziałam w Katowicach sklep z wózkami Lonex. Można je zobaczyć w internecie. Design ładny ale więcej nic nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
Selis nie denerwuj się wszystko będzie dobrze.
Naleśniki to niekoniecznie ale ta fasolka po bretońsku to zadziałała na mnie. Chyba jutro pierwszy raz w życiu podejmę się tematu. Od jakiegoś czasu jeszcze chodzi za mną domowy pasztet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
Selis rozumiem, mam podobnie z emocjami
![]() Stina czy Hartan jest ciężki? Country ta fasolka zadzialala na mojego tz. Teraz już Musze zrobić w przyszły weekend. Właściwie sama też bym trochę zjadła. Nie robiłam jeszcze, ale mam nadzieję, że nie będzie trudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.