|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. cz. 40.
No właśnie, jakaś tam wypowiedź była, że niech się dziadkowie cieszą, że mogą (po prostu wygrali na loterii!) zajmować się wnukami, bo inaczej nie mieliby możliwości się z nimi widywać
![]() Ktoś ma jakieś dziwne zwyczaje w domu, które nie obejmują okazjonalnych spotkań z dziadkami, czy po prostu to jakiś rodzaj kary za to, że dziadkowie nie rwą się do opieki nad wnukami? Masakra |
|
|
|
#3632 |
|
Konto usunięte
|
Ja kocham teorię, ze kazda babcia sie nadaje. Ja u swojej bylam zostawiona raz i było wszystko jasne.
|
|
|
|
#3633 |
|
Konto usunięte
|
boze boze boze!!!111
rok temu kupiłam sukienkę, bo była piękna i na wyprzedaży, ale miała jeden minus - była na mnie za mała więc nigdy jej nie ubrałam. jak zaczynałam dietę to była jeszcze bardziej za mała niż jak ją kupiłam xD w ogóle się nie dało zasunąć zamka, nic a nic. a dziś ją ubrałam i cały zamek się zasunął i mogę w niej wyjść do ludzi. omg jak się cieszę!!!! |
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
Mimo że ona bardzo chętnie się nimi zajmuje, to aż się popłakała jak mi to mówiła.Edit. Czy babcie po to są, żeby się zajmować wnuczętami. Jakoś tak. |
|
|
|
|
#3636 |
|
Konto usunięte
|
Może wcześniej był na wycieczce krajoznawczej w sklepie z zabawkami.
![]() Koleżanka, która pracuje w sklepie z zabawkami opowiadała mi, że ludzie (często właśnie babcie) przyprowadzają dzieci do sklepu jak na plac zabaw, nie po to, żeby coś kupić, albo, żeby dziecko wybrało sobie coś na prezent na urodziny/święta/cokolwiek, ale po to, żeby zabawić je samym oglądaniem zabawek. Nic dziecku nie kupują i wychodzą. Albo przyprowadzają dziecko, pokazują zabawki: "o, zobacz, takie Lego jak ma Krzyś", "popatrz, takie Furby jak ma Jaś", "popatrz jakie zabawki mają inne dzieci" itd., dziecko już całe szczęśliwe, że zaraz też będzie mieć nowe zabawki, a tu babcia mówi, że nic mu nie kupi aż do gwiazdki, ale niech sobie jeszcze poogląda misie, i zaraz wychodzą. Mistrzostwo świata w okrucieństwie. To tak jakby głodnego zaprosić do restauracji, dać mu do przeczytania menu, po czym oznajmić, że nie będziemy nic zamawiać, ani jeść, ale poczytaj sobie jeszcze jakie mają tutaj desery i zaraz wychodzimy. Nie będziemy nic jeść aż do gwiazdki. Ja rozumiem, że zabawki są drogie, a ludzie mają problemy finansowe, ale borze mroczny i zielony, po co w takiej sytuacji zabierać dziecko do sklepu z zabawkami? Nie lepiej pójść z nim na plac zabaw, na spacer, na lody, pooglądać kaczki w parku, cokolwiek innego? Sama raz byłam świadkiem takiej sytuacji i już mnie nie dziwią dziecięce fochy.
|
|
|
|
#3637 |
|
Konto usunięte
|
Na tapie nie widze wiec pytam: czy troll dostal juz kartki za dwa ostatnie posty na lewackim wątku?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3641 |
|
damn good coffee
|
wakacje
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3642 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3643 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3644 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A tymczasem w Grecji....
![]() 5. Przywileje socjalne Przez lata Grecy przyzwyczaili się do rozdętych przywilejów socjalnych, które dodatkowo pogłębiały problemy finansowe kraju. Należy wśród nich wymienić choćby takie dodatki dla pracowników, jak dodatek do rozgrzania silnika samochodu, wynoszący 69 euro miesięcznie, dodatek na antenę na poziomie 1120 euro miesięcznie, dodatek za punktualny przyjazd na przystanek w wysokości 310 euro miesięcznie czy choćby dodatek do mycia rąk w wysokości 420 euro miesięcznie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3645 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Konto usunięte
|
3?
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
I teraz ich gleboki kryzys jest faktem. Beda z tego wychodzic dekada po dekadzie a dlugi beda musialy splacac nastepne pokolenia. Oczywiscie za te pieniadze mozna bylo zrobic cos sensownego ale w koncu lud zawsze wybierze kogos kto da pinionszki do lapki.
|
|
|
|
#3648 |
|
Konto usunięte
|
kofi ONA ma juz tymczasa
'tymczasowo zablokowana' |
|
|
|
#3649 |
|
and cigarettes
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3650 |
|
Konto usunięte
|
A'propos
Jeszcze pare takich trolli i okaze sie, ze imperialista nie jest taki zly
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Ha ha ha ha ha
|
boze, jest lato i czas wielkich chrabonszczów wlatujących do mieszkań ;(
|
|
#3654 |
|
Konto usunięte
|
http://www.pudelek.pl/artykul/80844/...li_go_pedziem/
a mialam miec dobry dzien co jest urwa dokont zmierzamy |
|
|
|
#3655 |
|
Konto usunięte
|
Pod tym był "artykuł" o tym, że jakiś "raper" nie stanie przed sądem za rapowanie o zabijaniu gejów. Pudelek narzeka, że ojej utwór robi się coraz bardziej popularny, odsłuchało go N osób i liczba rośnie. Po czym zamieszcza ten kawałek
Fak Lodżik. http://www.pudelek.pl/artykul/80841/..._przestepstwo/ Jak chcecie wiedzieć o czym on "rapuje" to nie słuchajcie tylko przeczytajcie: http://www.tekstowo.pl/piosenka,kisz...uta,cwele.html |
|
|
|
#3656 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3657 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3658 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51949073]Skąd te przywileje socjalne w Grecji? Mogę prosić o link?
[/QUOTE] Ja o tym czytałam na stronie TVN24. A czesniej też gdzieś m. in. o dodatku za punktualne przychodzenie do pracy lub za pracę na piętrze bez windy. O, a tu widze, że jeszcze więcej http://tvn24bis.pl/ze-swiata,75/za-m...ji,556224.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2015-07-01 o 22:29 |
|
|
|
#3659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- W komentarzach: "ljoncz 9 godzin temu Grecy przeginali, ale te liczby są przesadzone. Np. sztandarowe 420 EUR za mycie rąk - dotyczy tylko pracowników koleii i wynosi obecnie 280 EUR."
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

Mimo że ona bardzo chętnie się nimi zajmuje, to aż się popłakała jak mi to mówiła.

Fak Lodżik.