|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W I trymestrze nad ranem mąż jak wstawał do pracy to musiał mi kanapkę robić, bo jak nie to było źle ![]() Mam nadzieję, że nie wrócą mdłości... Ja też mam jasne łazienki, bo białe... w sumie najbardziej męczę się przy wannie ![]() Wiesz z tym wózkiem to nie ma co nastawiać się na idealny, bo wiadomo, że wszystko wyjdzie w praniu. Ja się cieszę, że już na pierwszych zakupach podjęliśmy decyzję. Później nawet nie myślałam nad tym czy dobrze zrobiliśmy czy nie bo się okaże jak Mała zacznie używać ![]() Kieruj się intuicją
|
|
#3633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Aniqa ja musze zajrzeć do klubu 100 lat mnie tam nie było. Brak czasu totalny.. Kurczę chciałam dziś prasowanie ogarnąć to zapomniałam że jest mecz a mój tz stwierdził że zabiera syna na mecz :F więc albo idziemy do baru a jeśli się będzie źle czuł to uwaga Mam usiąść tak przed telewizorem żeby syn mógł mecz obejrzeć. Ale potem wgl mogą być burdy. ..A tam gdzie mecz tj w glasgow to nie chce myśleć jakie będzie mordobicie po meczu...
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaa mega zdjęcie
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Chyba, że jest jasny komunikat, że coś tam jest ![]() To może lepiej zostańcie w domu skoro wiesz, że może być nieciekawie? No i Tż chyba lepiej, żeby w domu siedział jak taki chory
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Palce do uszu wkłada i straszy. ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Zdjęcie boskie!
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale facet jak tylko się lepiej poczuje, a mecz jest czy inna rozrywka to już nagle zdrowy
|
|
#3637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam wyjścia jak już chxe syna na mecz zabrać heheheh
|
|
#3638 |
|
Wtajemniczenie
|
Q wgl. Panikaaaaaaa
|
#3639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, też już Tz powiedziałam, żebyśmy nie szukali niewiadomo czego, bo takiego wózka nie ma i dzisiaj mamy wrócić albo z podjętą decyzją, a najlepiej ze złożonym zamówieniem, co prawda babcia z dziadkiem mają kupić wózek, no ale taki jak wybierzemy, więc chyba nie,muszą przy tym być. Chce mieć to za sobą, bo jak spodoba nam się niedostępny kolor, to czasami miesiąc można nawet czekać, a już nie zostało tak bardzo dużo czasu i chce mieć już wcześniej to z głowy ![]() Dzięki ;* Cytat:
![]() Ale skoro on nie bardzo się czuje i różnie tam może być po meczu, to może nie ma co ryzykować? Jakie piękne!!! Jak tu nie zakochać się w takim szczerym usmiechu? :Love: Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo zegar tyka! Jaka to aplikacja?
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwuska na szczęście idziemy do baru tylko a nie do glasgow ; ) my w aberdeen mieszkamy. Tu powinni być spokojnie bo większości holoty jedzie do glasgow.
Aj tam Aniqa mogę iść raz na ruski rok ahahah Co mi tam Laski aplikacja to HiMommy! ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Ustawiona mam na poród na tyg później żeby mi się zgadzało z tym że liczę bieżące tygodnie
|
#3643 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Nie ma mojego TŻ a komuś chciałam się wyżalić.. do mamy nawet nie dzwonię, bo dostałaby zawału serca...Aniqa miałaś rację, że Młody też się przestraszył i słabiej reaguje. Uspokoiłam się już, więc Adaś wprost proporcjonalnie do mojego spokoju zaczął szaleć w brzuchu tak jak kiedyś na tym filmiku co go tutaj Wam wrzucałam Dziś większość dnia przeleżę, dość mam atrakcji jak na dzisiaj... ![]() Sylwuska udanych zakupów Rzeczywiście głupio mi było jak wszyscy wszczęli ten alarm odnośnie mojego upadku. Ale pielęgniarka sama powiedziała, że w tym stanie nie ma żartów... i ta głupia myśl po upadku i dopytywaniu pielęgniarki, czy na pewno wszystko ok -> że musi być wszystko ok, bo nie mam spakowanej torby, więc jak mam jechać do szpitala ![]() Adka widzę, że perspektywa obejrzenia meczu postawiła Twojego TŻ na nogi chyba najlepiej by było jakbyście zostali w domu. On my się nie doprawił i uniknęlibyście ewentualnych burd na mieście.
|
#3644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dzięki. Zobaczę sobie tą aplikację ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Dzisiaj już leż i się relaksuj ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bez podgrzewacza bym nie umiała żyć, nawet specjalnie męża niedawno poprosiłam,żeby sprawdził czy działa ten po starszym synku...i na szczęście działa a ma 5 lat. Nie był wcale drogi, niefirmowy na allegro za ok.50 zł z przesyłką. Sprawdził się i w domu i w aucie. Super sprawa i osobiście jakbym miała teraz kupować, to bym wolała zrezygnować z innej jakiejś pierdółki niż właśnie z podgrzewacza. Z termosem nie chciałoby by mi się pieprzyć, na podgrzewaczu nastawia się temperaturę i utrzymuje ją całą noc. |
|
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się kiedyś robiło zdjęcia
https://www.facebook.com/MangaliaTVo...4570491271347/
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Karmazynova
biedactwo! Dziecku od upadku na pewno nic się by nie stało. Wszystkie wody i łożysko dziala jak system poduszek powietrznych mam nadzieję, że lepiej się czujesz. Współczuję.Adka - też mam te aplikacje fajna jest Podgrzewacz moim zdaniem zbędny gadżet.. i to jeszcze prądozerny. A ja z uwagi na rachunki to mam fioła na punkcie ekologii energetycznej (nie dotyczy kompa )
|
#3648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja oo..stoi w miejscu, to znaczy że żelazo ładnie się wchłania i wystarczy taka dawka jaką bierzesz (a ja sobie myślę...dobre sobie, jak jak w ogóle nie biorę )
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zadomowienie
|
Sylwoha dobrze że plamienie ustało.
Karmazynowa odpoczywaj teraz, dobrze że upadłaś na tyłek. Ja dziś zaczynam 33 tydień, do planowanego cc 48 dni
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Już tak niedługo
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Koritsi ja też sobie juz odliczanie włączyłam.
14 dni do urlopu macierzyskiego, 43 do wywolywania porodu. Super by bylo, gdyby poszło tego samego dnia to pomiędzy urodzinami córek był by tylko tydzień różnicy (i obie skorpiony)
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
u mnie dwa dni różnicy
planowane cc na 26.11. a córka jest z 28.11. U nas by były dwa strzelce
|
|
|
|
#3653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna ta aplikacja, też ją zainstalowałam ![]() Cytat:
więc odpoczywaj ![]() Jak wrócimy to zdam relacje ![]() Kurde Dziewczyny pocieszcie mnie! Jem sniadanie, bułki z serkiem i pokroiłam na to papryke, która jakiś czas leży już w lodówce, zjadłam jedną i teraz chciałam zrobić drugą, kroję ja a tam takie malutkie robaczki w niej laza, fujjj przepraszam za opis, ale tak się wystraszyłam i nie wiem co mam robić, nie widziałam ich przy pierwszej kanapie, a co jeśli je zjadlam? Blehh!! Co robic??? Zmusić się do wymiotow? Boże pomóżcie! Normalnie bym się tym nie przejęła, ale ze jestem w ciazy, to nie co robić ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-10-08 o 10:17 |
||
|
|
|
#3654 |
|
Zadomowienie
|
Halwaya, Koritsa dzięki
coraz bliżej Wam do maleństw Sylwuska jakby były w pierwszej papryce, to myślę, że byś zauważyła...
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Przyczajenie
|
Kochane Mamusie! Gratuluję każdej z osobna maluszków Czy mogłabym Was trochę wykorzystać w ten cudowny dla Was czas? Piszę pracę magisterską na temat zwyczajów żywieniowych kobiet w ciąży i czy byłybyście tak miłe i wypełniły dla mnie ankietę? Udział w badaniu jest oczywiście dobrowolny oraz anonimowy, a Wasze odpowiedzi posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej. Byłabym ogroooomnie wdzięczna za pomoc!
https://www.interankiety.pl/interank...249360ff509bd7 |
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zdecydowanie wygrywasz w tej licytacji )))---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Sylwuska - moze w tej pierwszej części nie bylo? Nie stresuj się.. zawsze to dodatkowe białko (a tak serio to nie sądzę, że to moze zaszkodzić. Twój organizm powinien to strawić ew wydalic)
|
|
#3658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to za rok ![]() Sylwuśka cłoiek w ciągu życia nieświadomie zjada sporo robali
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
karmazynova to sie najadlas strachu.. . Dobrze ze na tylek.
Ja ostatnio wstawalam z naroznika i gdyby nie to zr wystawilam reke to centralnie na brzuch bym upadla :/ Musimy na siebie uwazac. Tz przed chwila do mnie dzwonil. I mowi ze dzis swieto jest. A ja rozkminiam czy zapomnialam o jakis urodzinach czy co... a on ze no rocznice mamy. Zapomnialam totalnie... Powiedzialam zeby jakiegos pikolasa kupil jak bedzie wracac z pracy
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na viberze sobie piszą itp
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

po schodach zjechałam z 3 schodów i wylądowałam na szczęście na tyłku. Nie dość, że mnie bolą żebra plecy przez Młodego to jeszcze sama sobie zafundowałam ból kości ogonowej.
Całą akcję widziała pielęgniarka i para starszych ludzi. Dziadek podleciał, żeby mnie podnieść z mojej bolącej pupy. Wszczęli taki alarm, że aż mi się dziwnie zrobiło. Bolała mnie tylko kość ogonowa, ale z tego szoku zaczęły mi łzy lecieć, bo pomyślałam, że mogłam upaść na brzuch, a wtedy już nie byłoby tak pięknie... Łzy nie chciały na złość przestać lecieć, więc pielęgniarka tym bardziej się zaniepokoiła. Posiedziałam chwilkę na parterze, poszłam do wc, żeby się ogarnąć, a ona już zadzwoniła na 1 piętro gdzie miałam pobieraną krew, że się przewróciłam. Więc będąc na 1 piętrze, bo musiałam iść tam pokazać potwierdzenie zapłaty wszyscy się już na mnie patrzyli.. Normalnie czułam się jak kaleka
Nie czułam bólu brzucha, tylko kości ogonowej, więc przeczekałam na 1 piętrze chwilkę ruszyłam do domu co prędzej napić się coli. Młody po coli i śniadaniu się rusza, może nie szaleje jak ostatnio, ale się rusza... Ulga niesamowita... 

Nie ma mojego TŻ a komuś chciałam się wyżalić.. do mamy nawet nie dzwonię, bo dostałaby zawału serca...
rzytul: Nie ma mojego TŻ a komuś chciałam się wyżalić.. do mamy nawet nie dzwonię, bo dostałaby zawału serca...
oo..stoi w miejscu, to znaczy że żelazo ładnie się wchłania i wystarczy taka dawka jaką bierzesz (a ja sobie myślę...dobre sobie, jak jak w ogóle nie biorę