Mamusie grudniowe 2015 cz.7 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-08, 09:30   #3631
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Jestem za*ebista
Byłam dziś w labo na pobraniu krwi. Czułam się po nim ok, więc powolutku zaczęłam iść po schodach, by na parterze opłacić za badanie. I jak nigdy nie było problem tak dziś słabo mi się zrobiło... po schodach zjechałam z 3 schodów i wylądowałam na szczęście na tyłku. Nie dość, że mnie bolą żebra plecy przez Młodego to jeszcze sama sobie zafundowałam ból kości ogonowej. Całą akcję widziała pielęgniarka i para starszych ludzi. Dziadek podleciał, żeby mnie podnieść z mojej bolącej pupy. Wszczęli taki alarm, że aż mi się dziwnie zrobiło. Bolała mnie tylko kość ogonowa, ale z tego szoku zaczęły mi łzy lecieć, bo pomyślałam, że mogłam upaść na brzuch, a wtedy już nie byłoby tak pięknie... Łzy nie chciały na złość przestać lecieć, więc pielęgniarka tym bardziej się zaniepokoiła. Posiedziałam chwilkę na parterze, poszłam do wc, żeby się ogarnąć, a ona już zadzwoniła na 1 piętro gdzie miałam pobieraną krew, że się przewróciłam. Więc będąc na 1 piętrze, bo musiałam iść tam pokazać potwierdzenie zapłaty wszyscy się już na mnie patrzyli.. Normalnie czułam się jak kaleka Nie czułam bólu brzucha, tylko kości ogonowej, więc przeczekałam na 1 piętrze chwilkę ruszyłam do domu co prędzej napić się coli. Młody po coli i śniadaniu się rusza, może nie szaleje jak ostatnio, ale się rusza... Ulga niesamowita...

brawo ja
Jejju całe szczęście nic Ci się nie stało ;* to dobrze, ze tak szybko zareagowali, wiadomo że głupio Ci było i złe się z tym czułas, ale byłaś też w szoku i dobrze, ze Ci pomogli. Szkoda, ze dodatkowy ból teraz masz i po takim stluczeniu to kilka dni będzie bolało, jutro może gorzej, ale najważniejsze, ze z Malym ok i się rusza ;*

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:31   #3632
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Mam to samo z jedzeniem! Jak stanęliśmy ostatnio na wadze, to nie mogłam uwierzyć, ze juz tyle przytylam, trochę się zmartwialam, choc wiem, że nie powinnam, ale nigdy w życiu tyle nie wazylam i jakos przeraża mnie, ze wychodzi mi 1kg na tydzień

A wieczorem muszę zjeść, bo tak jak piszesz w nocy mnie głód dopada, pisałam Wam ostatnio, ze w niedzielę o 3 w nocy musiałam wstać i jadłam normalnie kanapkę, bo nie mogłam usnąć i potem jak ręka odjal, zasnelam, a wcześniejszy posiłek było po 17, więc to za długo widocznie było dla mojego Glodomora

Chyba tak zrobię, będę z centymetrem szaleć

U mnie właśnie, jeśli chodzi o sprzątanie to najwięcej wysiłku to lazienki mnie kosztuja, bo mam jasne i tam wszędzie kurz widać ;/

Nie dziękuję zobaczymy w jakich nastrojach będziemy wracać ;P

Ja dziś złamałam zasady i stanęłam z ciekawości na wadze... teraz boję się poniedziałku

W I trymestrze nad ranem mąż jak wstawał do pracy to musiał mi kanapkę robić, bo jak nie to było źle
Mam nadzieję, że nie wrócą mdłości...

Ja też mam jasne łazienki, bo białe... w sumie najbardziej męczę się przy wannie

Wiesz z tym wózkiem to nie ma co nastawiać się na idealny, bo wiadomo, że wszystko wyjdzie w praniu. Ja się cieszę, że już na pierwszych zakupach podjęliśmy decyzję. Później nawet nie myślałam nad tym czy dobrze zrobiliśmy czy nie bo się okaże jak Mała zacznie używać
Kieruj się intuicją
Stary 2015-10-08, 09:33   #3633
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem za*ebista
Byłam dziś w labo na pobraniu krwi. Czułam się po nim ok, więc powolutku zaczęłam iść po schodach, by na parterze opłacić za badanie. I jak nigdy nie było problem tak dziś słabo mi się zrobiło... po schodach zjechałam z 3 schodów i wylądowałam na szczęście na tyłku. Nie dość, że mnie bolą żebra plecy przez Młodego to jeszcze sama sobie zafundowałam ból kości ogonowej. Całą akcję widziała pielęgniarka i para starszych ludzi. Dziadek podleciał, żeby mnie podnieść z mojej bolącej pupy. Wszczęli taki alarm, że aż mi się dziwnie zrobiło. Bolała mnie tylko kość ogonowa, ale z tego szoku zaczęły mi łzy lecieć, bo pomyślałam, że mogłam upaść na brzuch, a wtedy już nie byłoby tak pięknie... Łzy nie chciały na złość przestać lecieć, więc pielęgniarka tym bardziej się zaniepokoiła. Posiedziałam chwilkę na parterze, poszłam do wc, żeby się ogarnąć, a ona już zadzwoniła na 1 piętro gdzie miałam pobieraną krew, że się przewróciłam. Więc będąc na 1 piętrze, bo musiałam iść tam pokazać potwierdzenie zapłaty wszyscy się już na mnie patrzyli.. Normalnie czułam się jak kaleka Nie czułam bólu brzucha, tylko kości ogonowej, więc przeczekałam na 1 piętrze chwilkę ruszyłam do domu co prędzej napić się coli. Młody po coli i śniadaniu się rusza, może nie szaleje jak ostatnio, ale się rusza... Ulga niesamowita...

brawo ja
najważniejsze że tylko tylek obity. Odpoczywaj i się nie forsuj!

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Aniqa ja musze zajrzeć do klubu 100 lat mnie tam nie było. Brak czasu totalny..

Kurczę chciałam dziś prasowanie ogarnąć to zapomniałam że jest mecz a mój tz stwierdził że zabiera syna na mecz :F więc albo idziemy do baru a jeśli się będzie źle czuł to uwaga
Mam usiąść tak przed telewizorem żeby syn mógł mecz obejrzeć.

Ale potem wgl mogą być burdy. ..A tam gdzie mecz tj w glasgow to nie chce myśleć jakie będzie mordobicie po meczu...

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:36   #3634
Ani_qa
Zakorzenienie

Aaa mega zdjęcie

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość

Kurczę chciałam dziś prasowanie ogarnąć to zapomniałam że jest mecz a mój tz stwierdził że zabiera syna na mecz :F więc albo idziemy do baru a jeśli się będzie źle czuł to uwaga

Ale potem wgl mogą być burdy. ..A tam gdzie mecz tj w glasgow to nie chce myśleć jakie będzie mordobicie po meczu...
Ja też raz na jakiś czas zaglądam do klubu Chyba, że jest jasny komunikat, że coś tam jest

To może lepiej zostańcie w domu skoro wiesz, że może być nieciekawie? No i Tż chyba lepiej, żeby w domu siedział jak taki chory
Stary 2015-10-08, 09:37   #3635
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Aaa mega zdjęcie

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Ja też raz na jakiś czas zaglądam do klubu Chyba, że jest jasny komunikat, że coś tam jest

To może lepiej zostańcie w domu skoro wiesz, że może być nieciekawie? No i Tż chyba lepiej, żeby w domu siedział jak taki chory
Kochana usłyszałam tak - zależy jak się b3de czuł. Bo widzę że mu lepiej dziś kotom dokucza od rana gahaha
Palce do uszu wkłada i straszy.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Zdjęcie boskie!

Stary 2015-10-08, 09:40   #3636
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana usłyszałam tak - zależy jak się b3de czuł. Bo widzę że mu lepiej dziś kotom dokucza od rana gahaha
Palce do uszu wkłada i straszy.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Zdjęcie boskie!
Oby tylko mu się nie pogorszyło jeśli pójdziecie
Ale facet jak tylko się lepiej poczuje, a mecz jest czy inna rozrywka to już nagle zdrowy
Stary 2015-10-08, 09:41   #3637
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Oby tylko mu się nie pogorszyło jeśli pójdziecie
Ale facet jak tylko się lepiej poczuje, a mecz jest czy inna rozrywka to już nagle zdrowy
Ale wolałabym zostać w domu ale obiecałam :P ,noo
Nie mam wyjścia jak już chxe syna na mecz zabrać heheheh

Stary 2015-10-08, 09:42   #3638
adka_19
Wtajemniczenie

Q wgl. Panikaaaaaaa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1444290123038.jpg (56,1 KB, 22 załadowań)

Stary 2015-10-08, 09:43   #3639
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś złamałam zasady i stanęłam z ciekawości na wadze... teraz boję się poniedziałku

W I trymestrze nad ranem mąż jak wstawał do pracy to musiał mi kanapkę robić, bo jak nie to było źle
Mam nadzieję, że nie wrócą mdłości...

Ja też mam jasne łazienki, bo białe... w sumie najbardziej męczę się przy wannie

Wiesz z tym wózkiem to nie ma co nastawiać się na idealny, bo wiadomo, że wszystko wyjdzie w praniu. Ja się cieszę, że już na pierwszych zakupach podjęliśmy decyzję. Później nawet nie myślałam nad tym czy dobrze zrobiliśmy czy nie bo się okaże jak Mała zacznie używać
Kieruj się intuicją
A ja przy prysznicu, no i podłogi na kleczkach czy kucaka nie są już wygodne ;/

Masz rację, też już Tz powiedziałam, żebyśmy nie szukali niewiadomo czego, bo takiego wózka nie ma i dzisiaj mamy wrócić albo z podjętą decyzją, a najlepiej ze złożonym zamówieniem, co prawda babcia z dziadkiem mają kupić wózek, no ale taki jak wybierzemy, więc chyba nie,muszą przy tym być. Chce mieć to za sobą, bo jak spodoba nam się niedostępny kolor, to czasami miesiąc można nawet czekać, a już nie zostało tak bardzo dużo czasu i chce mieć już wcześniej to z głowy
Dzięki ;*
Cytat:
najważniejsze że tylko tylek obity. Odpoczywaj i się nie forsuj!

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Hehe od małego chce uczyć syna gry w piłkę?

Ale skoro on nie bardzo się czuje i różnie tam może być po meczu, to może nie ma co ryzykować?

Cytat:
Aaa mega zdjęcie

[COLOR="Silver"]
Jakie piękne!!! Jak tu nie zakochać się w takim szczerym usmiechu? :Love:

Stary 2015-10-08, 09:45   #3640
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wolałabym zostać w domu ale obiecałam :P ,noo
Nie mam wyjścia jak już chxe syna na mecz zabrać heheheh
Wziął Cię pod włos, że syna chce zabrać

Cytat:
Q wgl. Panikaaaaaaa
Noo zegar tyka!
Jaka to aplikacja?
Stary 2015-10-08, 09:45   #3641
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Q wgl. Panikaaaaaaa
Adka jaką masz aplikacje?

Stary 2015-10-08, 09:48   #3642
adka_19
Wtajemniczenie

Sylwuska na szczęście idziemy do baru tylko a nie do glasgow ; ) my w aberdeen mieszkamy. Tu powinni być spokojnie bo większości holoty jedzie do glasgow.

Aj tam Aniqa mogę iść raz na ruski rok ahahah
Co mi tam

Laski aplikacja to HiMommy!

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Ustawiona mam na poród na tyg później żeby mi się zgadzało z tym że liczę bieżące tygodnie

Stary 2015-10-08, 09:52   #3643
_karmazynova_
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie Nie ma mojego TŻ a komuś chciałam się wyżalić.. do mamy nawet nie dzwonię, bo dostałaby zawału serca...

Aniqa miałaś rację, że Młody też się przestraszył i słabiej reaguje.

Uspokoiłam się już, więc Adaś wprost proporcjonalnie do mojego spokoju zaczął szaleć w brzuchu tak jak kiedyś na tym filmiku co go tutaj Wam wrzucałam czyli mały piłkarz wrócił do swoich zwyczajnych ruchów

Dziś większość dnia przeleżę, dość mam atrakcji jak na dzisiaj...

Sylwuska udanych zakupów Rzeczywiście głupio mi było jak wszyscy wszczęli ten alarm odnośnie mojego upadku. Ale pielęgniarka sama powiedziała, że w tym stanie nie ma żartów... i ta głupia myśl po upadku i dopytywaniu pielęgniarki, czy na pewno wszystko ok -> że musi być wszystko ok, bo nie mam spakowanej torby, więc jak mam jechać do szpitala

Adka widzę, że perspektywa obejrzenia meczu postawiła Twojego TŻ na nogi chyba najlepiej by było jakbyście zostali w domu. On my się nie doprawił i uniknęlibyście ewentualnych burd na mieście.

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:55   #3644
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwuska na szczęście idziemy do baru tylko a nie do glasgow ; ) my w aberdeen mieszkamy. Tu powinni być spokojnie bo większości holoty jedzie do glasgow.

Co mi tam

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Ustawiona mam na poród na tyg później żeby mi się zgadzało z tym że liczę bieżące tygodnie
A no to chociaż tyle, bp już się bałam, że między tymi chuliganami będziecie siedzieć...

O, dzięki. Zobaczę sobie tą aplikację
Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
A ja przy prysznicu, no i podłogi na kleczkach czy kucaka nie są już wygodne ;/

Masz rację, też już Tz powiedziałam, żebyśmy nie szukali niewiadomo czego, bo takiego wózka nie ma i dzisiaj mamy wrócić albo z podjętą decyzją, a najlepiej ze złożonym zamówieniem, co prawda babcia z dziadkiem mają kupić wózek, no ale taki jak wybierzemy, więc chyba nie,muszą przy tym być. Chce mieć to za sobą, bo jak spodoba nam się niedostępny kolor, to czasami miesiąc można nawet czekać, a już nie zostało tak bardzo dużo czasu i chce mieć już wcześniej to z głowy
Dzięki ;*

Hehe od małego chce uczyć syna gry w piłkę?

Ale skoro on nie bardzo się czuje i różnie tam może być po meczu, to może nie ma co ryzykować?

Jakie piękne!!! Jak tu nie zakochać się w takim szczerym usmiechu? :Love:

Racja my wprawdzie na nasz wózek czekaliśmy kilka dni, ale czasem czeka się dużo dłużej, a czasu coraz mniej

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie rzytul: Nie ma mojego TŻ a komuś chciałam się wyżalić.. do mamy nawet nie dzwonię, bo dostałaby zawału serca...

Uspokoiłam się już, więc Adaś wprost proporcjonalnie do mojego spokoju zaczął szaleć w brzuchu tak jak kiedyś na tym filmiku co go tutaj Wam wrzucałam czyli mały piłkarz wrócił do swoich zwyczajnych ruchów

Sylwuska udanych zakupów Rzeczywiście głupio mi było jak wszyscy wszczęli ten alarm odnośnie mojego upadku. Ale pielęgniarka sama powiedziała, że w tym stanie nie ma żartów... i ta głupia myśl po upadku i dopytywaniu pielęgniarki, czy na pewno wszystko ok -> że musi być wszystko ok, bo nie mam spakowanej torby, więc jak mam jechać do szpitala

Adka widzę, że perspektywa obejrzenia meczu postawiła Twojego TŻ na nogi chyba najlepiej by było jakbyście zostali w domu. On my się nie doprawił i uniknęlibyście ewentualnych burd na mieście.
Super, że synek uspokoił się razem z Tobą

Dzisiaj już leż i się relaksuj

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-08, 10:00   #3645
zaciekawa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
No u malego jest 9,2.
Wiec licze sie z tym ze moze byc roznie. Aczkolwiek wierze ze przesika co tam ma i bedzie oki.
A nie lepiej zeby Ci zmierzyl? Tzn powiedziec mu ze chcesz wiedzec czy sie wchlonelo?
wchłonąć się nie wchłonęło wtedy po tych 3 tygodniach, bo sam powiedział,że tak,że widzi,że prawa większa od lewej, ale powiększenie fizjologiczne cokolwiek to znaczy. Nota bene szukając różnych rzeczy w necie znalazłam info,że prawa nerka zawsze jest większa od lewej...pewnie nie aż tak, no ale żeby były równe to chyba nie ma co liczyć. Znalazłam również informacje,że w 2 trymestrze, a wtedy miałam ją mierzoną normą jest nerka do 7mm, więc skoro nasza była na 7mm to graniczna wielkość. W 3 trymestrze była odpowiednio większa..tylko nie pamiętam ile dokładnie na ten moment. Nie prosiłam go o zmierzenie, bo on sam przyznał,że specem od USG nie jest, więc jeśli ma źle zmierzyć i mnie tym denerwować to nie chce znać dokładnych wymiarów. Ważne,że nie jest dużo za duża, a i tak tamta ginekolog mówiła,że teraz to nic nie da, że jakby było wodonercze (a wtedy nerka potrafi być duża na pół brzuszka) to wtedy coś się robi w ciąży, a tak to nie..czeka się do porodu i w 2-3 dobie robi się USG. Ważne,żeby nie zrobili tego za wcześnie, bo może być jeszcze dobrze nie wysikane. Ja tylko będę pilnować na wizytach,żeby zaglądał na tą nerkę jak ona wygląda i czy mam odpowiednią ilość wód płodowych-bo to oznacza,że dziecko sika.Reszta okaże się po porodzie. Słyszałam właśnie,że u chłopców często się to zdarza,aczkolwiek pierwszy synek nie miał takiego problemu i do dziś żadnego zapalenia układu moczowego nie miał.

Ja bez podgrzewacza bym nie umiała żyć, nawet specjalnie męża niedawno poprosiłam,żeby sprawdził czy działa ten po starszym synku...i na szczęście działa a ma 5 lat. Nie był wcale drogi, niefirmowy na allegro za ok.50 zł z przesyłką. Sprawdził się i w domu i w aucie. Super sprawa i osobiście jakbym miała teraz kupować, to bym wolała zrezygnować z innej jakiejś pierdółki niż właśnie z podgrzewacza. Z termosem nie chciałoby by mi się pieprzyć, na podgrzewaczu nastawia się temperaturę i utrzymuje ją całą noc.
Stary 2015-10-08, 10:06   #3646
Ani_qa
Zakorzenienie

Tak się kiedyś robiło zdjęcia :

https://www.facebook.com/MangaliaTVo...4570491271347/
Stary 2015-10-08, 10:07   #3647
halwaya
Zakorzenienie

Karmazynova biedactwo! Dziecku od upadku na pewno nic się by nie stało. Wszystkie wody i łożysko dziala jak system poduszek powietrznych mam nadzieję, że lepiej się czujesz. Współczuję.

Adka - też mam te aplikacje fajna jest

Podgrzewacz moim zdaniem zbędny gadżet.. i to jeszcze prądozerny. A ja z uwagi na rachunki to mam fioła na punkcie ekologii energetycznej (nie dotyczy kompa )

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:07   #3648
zaciekawa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
A jest tu jeszcze poza mną jakaś delikwentka, która nie łyka od drugiego trymestru kompletnie nic łącznie z kwasem foliowym?

ja w drugim trymestrz kupiłam pregne+ i zużywałam ją chyba z 2 miesiące..suplementy i tak się słabo wchłaniają tak na prawdę...poza tym gin mi przepisał żelazo, które ja pobrałam może z 3-4 dni bo dostałam zaparcie i najlepsze bo przez 2 miesiące hemoglobina stoi w miejscu a on do mnie skomentowałoo..stoi w miejscu, to znaczy że żelazo ładnie się wchłania i wystarczy taka dawka jaką bierzesz (a ja sobie myślę...dobre sobie, jak jak w ogóle nie biorę)
Stary 2015-10-08, 10:07   #3649
Koritsi_a
Zadomowienie

Sylwoha dobrze że plamienie ustało.

Karmazynowa odpoczywaj teraz, dobrze że upadłaś na tyłek.

Ja dziś zaczynam 33 tydień, do planowanego cc 48 dni
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:09   #3650
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczynam 33 tydień, do planowanego cc 48 dni
Już tak niedługo
Stary 2015-10-08, 10:10   #3651
halwaya
Zakorzenienie

Koritsi ja też sobie juz odliczanie włączyłam.
14 dni do urlopu macierzyskiego, 43 do wywolywania porodu. Super by bylo, gdyby poszło tego samego dnia to pomiędzy urodzinami córek był by tylko tydzień różnicy (i obie skorpiony)

Stary 2015-10-08, 10:14   #3652
Koritsi_a
Zadomowienie

u mnie dwa dni różnicy planowane cc na 26.11. a córka jest z 28.11. U nas by były dwa strzelce
Stary 2015-10-08, 10:14   #3653
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:

Co mi tam

A no to chyba że tak

Fajna ta aplikacja, też ją zainstalowałam

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie rzytul: Nie ma mojego TŻ a komuś chciałam się wyżalić.. do mamy nawet nie dzwonię, bo dostałaby zawału serca...

Dobrze, ze już Ci lepiej i Młody zachowuje się jak dawniej więc odpoczywaj

Jak wrócimy to zdam relacje

Kurde Dziewczyny pocieszcie mnie! Jem sniadanie, bułki z serkiem i pokroiłam na to papryke, która jakiś czas leży już w lodówce, zjadłam jedną i teraz chciałam zrobić drugą, kroję ja a tam takie malutkie robaczki w niej laza, fujjj przepraszam za opis, ale tak się wystraszyłam i nie wiem co mam robić, nie widziałam ich przy pierwszej kanapie, a co jeśli je zjadlam? Blehh!! Co robic??? Zmusić się do wymiotow? Boże pomóżcie! Normalnie bym się tym nie przejęła, ale ze jestem w ciazy, to nie co robić ;/

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-10-08 o 10:17
Stary 2015-10-08, 10:22   #3654
_karmazynova_
Zadomowienie

Halwaya, Koritsa dzięki coraz bliżej Wam do maleństw

Sylwuska jakby były w pierwszej papryce, to myślę, że byś zauważyła...

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:23   #3655
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Halwaya, Koritsa dzięki coraz bliżej Wam do maleństw

Sylwuska jakby były w pierwszej papryce, to myślę, że być zauważyła...
Ale to była ta sama, tylko ze ja drugą kanapkę robiłam, Jeju ale plama;(

Stary 2015-10-08, 10:23   #3656
K_Ger
Przyczajenie

Kochane Mamusie! Gratuluję każdej z osobna maluszków Czy mogłabym Was trochę wykorzystać w ten cudowny dla Was czas? Piszę pracę magisterską na temat zwyczajów żywieniowych kobiet w ciąży i czy byłybyście tak miłe i wypełniły dla mnie ankietę? Udział w badaniu jest oczywiście dobrowolny oraz anonimowy, a Wasze odpowiedzi posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej. Byłabym ogroooomnie wdzięczna za pomoc!

https://www.interankiety.pl/interank...249360ff509bd7
K_Ger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:30   #3657
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie dwa dni różnicy planowane cc na 26.11. a córka jest z 28.11. U nas by były dwa strzelce
Ale ci super wyszło i zdecydowanie wygrywasz w tej licytacji )))

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Sylwuska - moze w tej pierwszej części nie bylo? Nie stresuj się.. zawsze to dodatkowe białko (a tak serio to nie sądzę, że to moze zaszkodzić. Twój organizm powinien to strawić ew wydalic)

Stary 2015-10-08, 10:30   #3658
Koritsi_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ale ci super wyszło i zdecydowanie wygrywasz w tej licytacji )))

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Sylwuska - moze w tej pierwszej części nie bylo? Nie stresuj się.. zawsze to dodatkowe białko (a tak serio to nie sądzę, że to moze zaszkodzić. Twój organizm powinien to strawić ew wydalic)
śmiesznie by było tego samego dnia, ale tym roku 28.11. to sobota, więc planowanej cesarki mi nie zrobią. Impreza urodzinowa będzie jedna hehe tylko tort jakiś podwójny trzeba będzie rozkminić, albo dwa małe ale to za rok

Sylwuśka cłoiek w ciągu życia nieświadomie zjada sporo robali
Stary 2015-10-08, 10:33   #3659
czubasek20
Zakorzenienie

karmazynova to sie najadlas strachu.. . Dobrze ze na tylek.

Ja ostatnio wstawalam z naroznika i gdyby nie to zr wystawilam reke to centralnie na brzuch bym upadla :/
Musimy na siebie uwazac.

Tz przed chwila do mnie dzwonil. I mowi ze dzis swieto jest. A ja rozkminiam czy zapomnialam o jakis urodzinach czy co... a on ze no rocznice mamy. Zapomnialam totalnie...
Powiedzialam zeby jakiegos pikolasa kupil jak bedzie wracac z pracy

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:35   #3660
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
śmiesznie by było tego samego dnia, ale tym roku 28.11. to sobota, więc planowanej cesarki mi nie zrobią. Impreza urodzinowa będzie jedna hehe tylko tort jakiś podwójny trzeba będzie rozkminić, albo dwa małe ale to za rok
Eh, mi się średnio chce urządzać teraz imprezę. Ale będzie moj tato u nas (by zająć się starsza córka jak pojadę rodzic) i jego urodziny (60'tka) wypadają pomiędzy, bo 17.11 i wypadałoby zrobić coś - zwłaszcza, że on z moimi znajomymi to się kumpluje na viberze sobie piszą itp

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości