|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Moje cudownosci
|
|
|
|
#3632 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
:d
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Slicznosci |
|
|
|
#3633 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W stacjonarkach jest albo nowa edycja zestawu albo jakieś stare zapasy. Cytat:
Jeśli nie chcesz MAC, to bardzo polecam paletki Chanel w tej nowej formule (np. wyjątkowo ładny zestaw kolorystyczny Tisse Camelia). Mnie bardziej ciekawi, skąd Ty wiesz, jaki zapach wydziela palona plastikowa choinka
|
|
#3635 | |
|
Asystent Administratora
|
Pewnie, jutro rano wyszukam wszystko co mam i wam podesle ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
. Ale jak mam używać tych plastikowych, tanich cieni to dziekuje. Naked ponoc tez nie sa takie super, ze nie tak sie blenduja, a dobrze sie trzymaja tylko na ich bazie.
|
|
|
|
|
#3636 |
|
CzekoladoweLove
|
W D wrócił mini krem Estee przy zakupie 2 produktów tej marki
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Faktem jest jednak, że ja ZAWSZE używam bazy pod cienie (najczęściej Urban Decay Primer Potion Original), a dodatkowo bardzo często też przed aplikacją cieni w kamieniu nakładam kremowe cienie w kremie, np. MAC Paint Pot Painterly.Z matowych dzienniaków w neutralnych odcieniach dość przyzwoita jest paletka Urban Decay Naked Basics 2 - na pewno dostępna w Sephorze online. Cienie z tego zestawu generalnie są dobre, ale trochę pylą. Z kolei w paletce UD Naked 3 jest trochę fajnych odcieni, a trochę średnich. Głównie te brokatowe mnie irytują, bo się za bardzo (jak dla mnie) sypią przy aplikacji i nie bardzo chcą się trzymać powieki. Chanel niestety nie ma w Douglasie czy Sephorze online, ale jest w dolce.pl. Natomiast podczas Sephorowych obniżek w stacjonarkach spokojnie można obkupić się w szanele .Polecam też cienie Laura Mercier. Ostatnio skomponowałam sobie małą paletkę (Morning Dew, Primerose, Cashmere, Plum Smoke i Twilight Grey). Poza Primerose wszystkie są matowe.
|
|
#3638 | |
|
Asystent Administratora
|
Cytat:
. Ostatnio na promocjach drogeryjnych kupiłam color tatto z maybelline, ale w ogole nie trzymal sie powieki. Dopiero na bazie, a takiego czegos to ja nie chce. Tez mam zamiar kupić paint pot z mac, tylko właśnie mysle czy bedzie wystatczajaco dobry. Chce cos co sie przyklei do powieki i moze sie nawet ciezko zmywac, byleby trwalo. Mam palete iconic 3 wzorowana na naked 3, ale to chyba nie dla mnie. Jeden cien brokatowy starczy, bo po prostu sie na mnie nie trzymaja. A szkoda kasy na taka paletke z ktorej uzyje 3 czy 4 cienie, wole za to kupic chanel czy guerlain. Dziekuue Ci bardzo za pomoc . Pomysle jeszcze, popatrze na zestawienia kolorystyczne paletek i zdecyduje. A jeszcze mam pytanie, czy w tych paletach 4 Chanel cienie sa wszystkie perlowe (tak wygladaja na zdjeciach) ? |
|
|
|
|
#3639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3640 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że to nie temat grupy ale jak powiedzieć rodzicom ze jestem wegetarianka z powodów etycznych. Jak na razie nie umiem zrezygnować z jajek dlatego wegetarianka nie weganka.
|
|
|
|
#3641 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: super zakupy fajne gratisy złapałaś
|
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
PIĘKNOŚCI
---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3643 | |||||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
najbardziej denerwujące jest to, że w D trzeba mieć znajomą konsultantkę żeby dostać jakąs lepszą próbkę to jest skandal ja nigdy nie zapomnę, jak raz w stacjo D wydałam 550 zł i dostałam 1 (słownie: jedną) próbkę męskiego (!!!) zapachu od tego czasu moja noga nie stanęła w tej stacjonarce ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
ale badziew. No i dobrze przynajmniej nie będzie kusić ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
daj znać jak wypróbujesz czy fajna
|
|||||
|
|
|
#3644 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
przecież nie masz 10 lat dlaczego mieliby mieć z tym problem? moja mama pewnie by odgadała że jak to tak bez mięsa ale potem by jej przeszło nic się nie bój dobrze będzie ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- witam się z rana tak ogólnie ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- witam się z rana tak ogólnie
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Shoe addict :)
|
nie mam czasu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- W D. ten kremik Estee wchodzi do mini zestawów po 39zł ale niestety nie ma zniżki ja odpuszczam, choć trochę kusi ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3646 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Trochę kusi mnie zamówienie z D. z gratisowym mini kremem. Ale próbki są mało interesujące.
Jeszcze wpisałam kod niespodzianka i okazuje się że to lusterko :-/ Edytowane przez baletnica_natasza Czas edycji: 2015-11-18 o 07:49 |
|
|
|
#3648 | ||
|
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
ale to dobrze dla portfela
|
||
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ponawiam pytanie czy używał ktoś Srivectin SD i jest wart zakupu? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ostatnich nabytków mogę polecić piankę białą z Glamglow ładnie oczyszcza nie wysuszając skóry, mam mieszaną. |
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam ze 2 lata temu zestaw krem pod oczy i krem przeciwzmarszczkowy i na blizny. Krem pod oczy był bardzo fajny. Miał trochę tłustsza konsystencję. I skóra pod oczami wyglądała bardzo dobrze. Chętnie kupiłabym go jeszcze kiedyś.Ten do twarzy dla mnie był ok, ale nie widziałam jakichś rewelacji.
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
cukiereczki. Używałaś już paletki i brązero-rozświetlacza?---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3656 | |
|
|
W S. znowu dostępny zestaw z tuszem i mini szminką Givenchy
szkoda, że nie ma zestawu mini szminek jak MJ - brałabym nawet bez zniżki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
strasznie drogie są te kremy Strivectin |
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3658 | |
|
|
Dostałam maila z S. z takim tytułem:
TEN PREZENT zrobi wrażenie na każdej kobiecie! I myślałam, że jest box ![]() a to reklama ich palety ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3660 |
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

.

a u mnie jeszcze ich nie ma 

Ja też, i dlatego szukam czegoś super.
. Ale jak mam używać tych plastikowych, tanich cieni to dziekuje. Naked ponoc tez nie sa takie super, ze nie tak sie blenduja, a dobrze sie trzymaja tylko na ich bazie.

klask i: super zakupy 

chociaż nie wiem po co
nie mam czasu