|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Joanna d'Moder
|
Dot.: ~~sklepy~~
dokładnie
![]() Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2008-06-24 o 17:47 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
Eee.... napiszemy jeszcze 1395 postów w tym wątku i będziemy miały nowy
![]() ![]() I żeby było na temat: Artfan kolejny raz się sprawdził. Odkąd robię tam zakupy jest cały czas tak samo dobrze, za co go cenię, bo niektóre sklepy na początku się starają, a potem coraz mniej... |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zadomowienie
|
To ja wrócę do tematu głównego, czyli oceny sklepów internetowych. 20.06 zrobiłam 3 zamówienia - w kadoro, świecie koralików 2 i qnszcie. Wszystkie opłacone w piątek wieczorem, wysłane 23.06., a dotarły do mnie 24.06. Nawet qnszt się postarał (zawsze wysyłali następnego dnia po otrzymaniu wpłaty).
kadoro - Swarovskie ładnie popakowane, poopisywane ŚK2 - kamienie dobrane zgodnie z moją prośbą, ładne i równiutkie, pozostałe elementy zamówienia też w porządku (głównie przekładki metalowe) qnszt - minerały w sumie jak na nich nienajgorsze, jednak kulki trochę nierówne (jedne mniejsze, inne większe, mimo że niby wszystkie tego samego rozmiaru), ale generalnie i tak na plus
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
pierwszy raz zamawiałam na korallo i byłam bardzo zadowolona- mają bardzo duży wybór przekładek itp., na qnszcie też mi się podobały, ale niektóre koraliki były nierówne i poobłupywane, szkatulka to też bardzo fajny sklep, duży wybór szkła weneckiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
http://www.sklepbukowiec.pl/
nareszcie ![]()
#3636 |
Zakorzenienie
|
Ładny ten sklep. Trochę drogi, ale myślę, że jakość minerałów będzie bardzo dobra. No i srebra ciekawego mają trochę
![]()
#3637 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
Znalazłam małą pomyłkę na stronie,nic wielkiego,ale jakby właścicielka chciała wiedzić to mogę napisać na PW w którym miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą już korespondencję wymieniłyśmy w sprawie płatności kartami - są w planach...
![]() |
#3639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przez najbliższe 2 miesiące mogę sobie tylko pooglądać zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Raczkowanie
|
Wracając do opinii o sklepach:
Artfan - tym razem zamówienie zrealizowane nawet szybko, niestety 2 szklane koraliki brzydko ukruszone (w kopercie nie było żadnych kawałków szkła) ale po zareklamowaniu ich dostałam wiadomość, że przyślą je z następnym zamówieniem (całe szczęście że składałam zamówienie od razu bo bym się chyba nie doczekała). Oczywiście standardowy zestaw gratisów :P SwiatKoralików - jak zwykle super. Ładnie zapakowane, szybka wysyłka, śliczne koraliki, kilka gratisów. Magraf.eu - moje pierwsze zakupy ale wrażenie odniosłam pozytywne ![]() Onyks.eu - śliczne szkło, ładnie zapakowane - wszystko ok. Koralland.eu - jak zwykle super. Korallo - jak zwykle jestem zadowolona ![]() Zakradł się do paczuszki mały błąd (zamiast wrzosowych kwadratów dostałam wrzosowe kostki) ale po zasygnalizowaniu pomyłki dostałam tego samego dnia maila, że już wysłali odpowiednie koraliki i kopertę zwrotną na te pomylone (notabene paczuszka doszła w ekspresowym tempie) - więc ogólnie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
No i koniec odwyku, właśnie zrobiłam zakupy w SN...
Czy zamawianie w SN jest zawsze takie mozolne? Prawie sią załamałam, jak sie okazało, że tam nie ma trwałego koszyka, a musiałam się niestety w międzyczasie wylogować... Aktualizacja koszyka również była mozolna, bo mi się ilości nie chciały zmieniać... Ale w końcu się udało, zamówione, zapłacone... Mam nadzieję, że będę tak zadowolona jak Wy wszystkie... ![]()
![]() |
#3642 |
Przyczajenie
|
a jakie macie zdanie o www.onyks.eu ?
dla mnie ten sklep jest drogi a jakosc ich rzeczy nie jest najlepsza... mialyscie kiedys stycznośc z nimi ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanko: gdzie najtaniej kupić swarki (w Polsce;P) i czy 40gr. to np. dużo za jeden bicone 4mm?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio przyszła do mnie paczuszka z Artfan - wszystko super, świetnie zapakowane, gratisiki
![]() ![]() Reszta jest super, a przesyłka doszła ekspresowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
Mam takie pytanko dotyczące Skarbów Natury: ile może trwać zaksięgowanie wpłaty? Bo opłaciłam paczkę przelewem dwa dni temu, a w statusie na stronie nadal mam nieopłacone... Pisałam już maila do właścicielki, ale się nie odzywa :/ Mam się martwić, czy to normalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dostałam bardzo uprzejmą odpowiedź, że paczka została dzisiaj wysłana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
Korzystając z okazji 10% zniżki na agaty i turkusy, złożyłam zamówienie w Bukowcu
![]() ![]() Mam nadzieję, ze asortyment w sklepie będzie się poszerzał.
#3651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pakowanie dokładne w bąbelki, wszystko pięknie zaklejone. a koraliki bardzo ładne ![]() polecam, żadnych zastrzeżeń nie mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Przyczajenie
|
paczki maja ladnie pakowane to im mozna przyznac
towar jak dla mnie to 2 jakos szklo weneckie jest bardzo nie kształtne i jeszcze jakies pisakowe plamki na niektorych elementch :/ pozniej to ciezko wykorzystac w bizuterii :/ a korale farbuja ;/ nie polecam... chyba ze chcecie sie same przekonac. |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
qrde............. zachwaliłam onyks w poście powyżej.Pospieszyłam się nieco
![]() kupiłam sznurek koralowca - korzenia. w domu po oględzinach okazał się byc taki mało błyszczący. To ja go pod kran.a co tam.umyję go i wypoleruję. będzie pięknie się błyszczał. ...no i jest farbowaniec, bo ręce różowe. roztłukłam jeden kamyk młotkiem...no i w środku 100% koral kremowy. ![]() identyczne jak te tylko rozmiar mniejszy tych...bo tego mojego już nie ma http://onyks.eu/szczegoly/442/koral_284kp___21_cm ( ciekawe czy na ciele będzie też farbował) o i dmuchańce ładne ... ale zakurzone lekko w środku, nawet nie wiem jak je doczyścić Edytowane przez falling in love Czas edycji: 2008-07-04 o 11:26 Powód: literówka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Rozeznanie
|
A ja musze pochwalić beadshop.
Przedwczoraj napisałam do niech maila o pomyłce- zamiast granatowych dmuchanych korali dostałam tęczowe.... i jedna z kulek nocy kairu była uszczerbiona... Wczoraj otrzymałam wiadomość, że jeszcze tego samego dnia przyslą odpowiednie artykuły i już dziś otrzymałam paczuszkę ![]() Wieeeelki plus za szybką.....a właściwie expresssssssową reakcję ![]() Nie spodziewałam się, że doślą mi te korale...... |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą, mycie kamieni to trochę dziwny pomysł ![]() ![]()
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Fall - ja z USA też dostałam skurzone, wkładam je do kubka z wodą, potem wycieram, wydmuchuję tyle wody, ile się da i czekam aż wyschną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aisah dzięki , spróbuję Edytowane przez falling in love Czas edycji: 2008-07-04 o 11:40 Powód: dopisanie jednego zdania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
No co za pech...
Właśnie dzisiaj dostałam paczkę z SN i równocześnie maila o promocji urodzinowej... ![]() ![]()
#3659 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
Ale za to pierwszy raz tam zamawiałam i paczki jeszcze nie widziałam, TŻ odebrał. Już sie cieszę na powrót do domu i ogladanie
![]() Przyszła też paczuszka z Kadoro podobno ![]() No to jeszcze tylko HK i Chiny...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.