![]() |
#3661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Na Wspólnej
może jeszcze Gosia będzie w ciąży... co myślicie o tym jej Piotrze zdradzi ją czy nie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj czytałam w sś, że Piotr wyląduje w szpitalu, a Gośka zdecyduje się na życie na emigracji [związane to jest z planami prywatnymi Anny K.] wiem, że tak chaotycznie to napisałam, ale nie chce mi się przepisywać artykułu
![]()
#3663 |
Zakorzenienie
|
ale Ewa szaleje oj nie spodziewałam się hihi
![]()
#3664 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
ja chce aby ta kamila laska opuscila towarzystwo bo mnie rozprasza delikatnie mowiąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
streszczenia
![]() 03.12 Piotr ma pretensje do Małgosi o to, że cały czas odkłada termin ich ślubu. Gosia tłumaczy mu, że teraz nie jest dobry moment na taki krok - bardzo by chciała, żeby jej rodzice byli na jej ślubie. Mierzejewski uważa, że nie powinni oglądać się na rodziców, tylko jak najszybciej wziąć cichy ślub. Zimiński odwiedza Gosię. Mówi jej, że widział Piotra w towarzystwie młodej kobiety. Małgosia nie może uwierzyć, że ojciec znowu oskarża Piotra o zdradę. Roman umawia Martę na wizytę do bardzo dobrego specjalisty zajmującego się badaniami prenatalnymi. Ona jednak stanowczo odmawia pójścia do lekarza. Jej zdaniem nie ma to żadnego sensu. Filip zwierza się Hofferowi, że on też boi się ostatecznych wyników badań... Igor zastanawia się, czy powinien porozmawiać z Kamilem i powiedzieć mu, że widział Zuzę, która dobrze się bawiła w towarzystwie młodego mężczyzny. Katia ma już dość rozmów na temat Zuzy i Kamila. Uważa, że Igor powinien sobie odpuścić ten temat. Dla Igora nie jest to takie proste - mimo wszystko Kamil nadal jest jego najlepszym przyjacielem 04.12 Ola mówi rodzicom, że wybiera się z kolegami na parę dni pod namiot. Danuta nie zgadza się na jej wyjazd. Marek uważa, że powinni mieć do Oli trochę więcej zaufania i próbuje przekonać żonę do zmiany zdania. Włodek zaaferowany rozmową z synem, sprzedaje młodej osobie piwo. Akurat w tym samym czasie do baru przychodzą strażnicy miejscy, którzy legitymują dziewczyny pijące alkohol. Okazuje się, że są niepełnoletnie.Małgosia mówi Piotrowi, co usłyszała od swojego taty. Wzburzony Mierzejewski tłumaczy, że Marek skompromitował go przed szefem i jego żoną. Dodaje jednak, że tę trudną sytuację może uzdrowić tylko ich ślub. Namawia Gosię, aby pojechali do Berlina i pobrali się w polskim konsulacie 05.12 Jerzy pokazuje córce fragmenty, które, na prośbę Izabeli, usunął ze swojej najnowszej powieści. Edyta jest oburzona tym, co przeczytała. Zaczyna rozumieć, dlaczego Brzozowska nie chciała zgodzić się na wydanie tej książki. Jest przekonana, że gdyby Maks to przeczytał miałby do swojej mamy duże pretensje Marta dalej upiera się, że nie zrobi badań prenatalnych. Uważa, że to nie ma sensu, bo ona tak czy inaczej urodzi to dziecko. Prosi Filipa, aby nie informował swoich rodziców, że dziecko może być chore; Kamil odwiedza Martę i Filipa. Zastaje u nich Igora. Kamil i Igor nie wytrzymują i zaczynają się kłócić. Marta jest załamana ich zachowaniem. Nie mogąc znieść tej sytuacji zostawia ich samych i zamyka się w sypialni. Do chłopaków dociera w końcu, że zachowują się idiotycznie Kochanowska stara się przekonać Renatę, aby nie brała urlopu. Renata tłumaczy, że nie ma wyjścia - musi pomóc przyjaciołom z Bud- Maksu i zająć się ich sprawami. Malczewski nie kryje przed Kochanowską, że zamierza wykorzystać znajomość z Renatą 06.12 Piotr nalega, aby Małgosia jak najszybciej przygotowała wszystkie konieczne dokumenty, które pozwolą im wziąć szybki ślub w Berlinie. Gosia przychodzi do mieszkania rodziców po swoją metrykę urodzenia. Nagle pojawia się jej ojciec. Prosi córkę, żeby chwilę z nim została i porozmawiała. Ona bez słowa wychodzi. Zaraz potem wyjeżdżają z Piotrem do Berlina i w polskim konsulacie biorą ślub. Włodek przychodzi do Weroniki i Adama po poradę prawną. Chce dowiedzieć się, jakie grożą mu konsekwencje za sprzedaż piwa nieletnim. Adam podejrzewa, że Włodkowi grozi grzywna a właścicielom baru utrata koncesji na alkohol. Maria martwi się sytuacją Grzegorza i Żanety - właścicielka mieszkania, które mieli kupić, w ostatniej chwili zaczęła się wycofywać z umowy - obawia się, że nie będzie stać Ziębów na płacenie miesięcznej raty wynoszącej 1000 zł. Maria uważa, że razem z mężem powinni podżyrować synowi umowę o kupno mieszkania
#3666 |
Zakorzenienie
|
ślub tragedia i pożegnanie z serialem
podłożem problemów będzie związek małgosi z piotrem, którego nie akceptuje jej ojciec. Piotr nawet trafi do szpitala - zdradza Anna Kerth. - Powiedzmy że bawił się tym czym nie powinien. Doszło do wypadku. Moja bohaterka nie będzie wiedziała co się stało. A obraz dodatkowo zamaże jej fakt , że w intrygę wplątany jest jej ojciec. Każdy będzie miał swoją wersję a prawda jak zawsze leży pośrodku. Dramaturgii perypetiom rodziny Zimińskich doda również fakt, że Piotr trafi na szpitalne łóżko już jako mąż Gosi! to była skrywana ceremonia, praktycznie nikt o niej nie wiedział. Te wydarzenia dadzą Gosi do myślenia. Dziewczyna postanowi wyjechać z Polski - nie wiem dokąd pojedzie i czy zabierze ze sobą Piotrka - mówi. Jej wyjazd jest przesądzony. stanie się tak z powodu osobistych planów anny kerth. Przygotowuje się do roli w szkockiej fabule. Kamil nie zostaje na przyjęciu weselnym. Tak bardzo niepokoi się o Zuzę że wraca do warszawy. Nie zastaje jej w domu a z jej tel wynika że własnie tam jest. Gdy wraca nad ranem obraża się, że Kamil żąda od niej wyjaśnień. Zabiera swoje rzeczy i znika. Marta radzi bratu, by poczekał na krok Zuzy. Rzeczywiście dziewczyna umawia się z nim na spotkanie. Prosi by nie mówił ojcu o wyprowadzce. Kamil odmawia. Zuza nie chce wyjawić gdzie i z kim mieszka. Ma jej zaufać. Niedługo znowu będą razem.. Roman zastanawia się dlaczego wiśniewski chce zerwać spółkę i dlaczego on i ewa tak starannie się unikają. Wyjaśnień od żony nie otrzymuje więc prosi o nie przemka. Gdy Ewa wypytuje męża o czym rozmawiali roman odpowiada że zna prawdę i nie chce do niej wracać... Cżyżby?
#3667 |
Raczkowanie
|
ja to wielka fanka NW
ciekawi mnie jak sie skonczy ta klotnia mikedzy Igorem i Kamilem... hmm ciekawey ten watek. A tak btw to Grzesiek jest najlepszy^^ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
zielony stworek
|
"Wspólna katastrofa"
http://www.emetro.pl/emetro/1,85652,4684102.html
muszę to obejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Wspólna katastrofa"
A też chciałam wklic to z metro. !
Myślałam, że będe pierwsza ! ![]() ![]()
![]() |
#3670 |
Raczkowanie
|
ja to w ogoole musze ogladac dzisiaj NW bo ciekawi mnie coten wiesiek zrobi na tym slubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zadomowienie
|
ooo no właśnie, ja też dziś oglądam koniecznie!! Już niedługo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
ale fajny ślub,a i na ślubie zaręczyny
![]()
#3673 |
Zakorzenienie
|
wreszcie się cos działo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Raczkowanie
|
Szkoda mi tego Kamila, tak się przejął Zuzą i jeszcze oberwało mu się od Wieśka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
ułee a ja nie mogłam oglądać. Kto streści?
![]()
#3676 |
Zadomowienie
|
jak dla mnie, nic ciekawego ten odcinek. Taki sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Raczkowanie
|
No nic nie było ciekawego
![]() ![]() to najwazenijsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
dzięki za streszczenie
![]()
#3679 |
Zakorzenienie
|
Ewa pocałowała Przemka i tak go zdradziła właśnie
#3680 |
Zakorzenienie
|
ee niegrzeczna
![]() ![]()
#3681 |
Zakorzenienie
|
a co więcej mogła zrobić na ślubie przy 4 ludziach którzy stali za nią ? (tło poboczne)
![]() ![]()
#3682 |
Zadomowienie
|
Śmieszy mnie ta "zdrada". W sumie to trochę dziecinne, albo ja mam złe podejście to takich spraw. A dziś coś będzie z Olą Zimińską i ... Tomkiem(?), samochodem gdzieś pojadą.
#3683 |
Zakorzenienie
|
on się nazywa Daniel
i chyba daleko nie zajadą skoro ona nie ma prawka.. pewnie ktoś ją przyłapie
#3684 |
Zadomowienie
|
Faktycznie Daniel, zupełnie mi z głowy jego imię wyleciało.
Pamiętam odcinek, jak mama Oli mówiła do męża, że jeśli coś się wydarzy na weselu niedobrego, to On będzie odpowiedzialny. Więc mam nadzieję, że stanie się coś wysoce nieprzyzwoitego, ale romantycznego ![]()
#3685 |
Zakorzenienie
|
ee.. tylko potłuką trochę autko, nic ekscytującego
![]()
#3686 |
Zadomowienie
|
Jaka szkoda
![]()
#3687 |
Wtajemniczenie
|
kurde wkurza mnie ten Kamil strasznie bo stroi jakieś fochy na weselu :|
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy on końcu przejrzy na oczy? co do Daniela i Oli - potłuką auto i będą musieli zapłacić 1200zł
![]() |
#3689 |
Zadomowienie
|
Jeju mnie też Kamil denerwuje, strasznie naiwny i w dodatku zamiast korzystać z wesela to wszytkich truje.
#3690 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.