|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Ja do opakowań nie przywiązuje zbyt dużej wagi już. Kiedyś strasznie kombinowałam i w ogóle, ale mój TŻ kompletnie nie zwraca na to uwagi. xD
Chcę kupić TŻ MP3 lub MP4 na urodziny, ale... nie wiem jaka. ;( Zrobiłam mały zwiad i wiem że go interesują dwie, z naciskiem na jedną.... I tak: Pentagram Eon Cineo - duży, nieporęczny, za to wybajerzony [na niego bardzo się nakręcił] Creative Zen Stone - malutki, można powiesić sobie na szyi, ale bez bajerów [mówi że super grają] No i nie wiem! ;( Wiadomo że na początku to każdy się cieszy z czegoś technicznie bardziej nowoczesnego, ale... czy na dłuższą metę będzie zadowolony z tego Pentagrama? Jak myślicie?
#3662 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Myśle,że nie
![]() ![]() ale mysle,ze jezeli Twoj lubi to czemu nie ![]() ![]() nie znam sie na tym tak wiec nie poradze Ci ktora wybrac ![]()
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://forum.mp3store.pl/lofiversion...hp?t33699.html http://forum.mp3store.pl/index.php?showtopic=20600 Edytowane przez h2o0 Czas edycji: 2009-05-23 o 11:03 Powód: podanie linków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny help
![]() Kubek, poduszka, moje foto w dużym formacie w antyramie;p album ze wspolnymi zdjęciami, jakieś tam perfumki itd, często torcik własnorecznie upieczony, walentynkowe ciacha(pierniczki) też moja produkcja ;P no wszystko;( biżuterii nie nosi..;/ Dodam że trenuje boks.. Mogłabym się porwać na jakieś wypaśne rękawice czy cos ale obawiam się że budżet nie pozwala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
a może bilet na jakiś koncert? albo wypadzik za miasto?
![]()
#3666 |
Wtajemniczenie
|
a ja na allegro znalazłam cos takiego http://www.allegro.pl/item635846015_..._grawerem.html mam zamiar wstawić tam swoje zdjecie i napisaś jakiś fajny miłosno urodzinowy wierszyk. Co myślicie o tym pomyśle??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale jak masz więcej gotówki, to kup lepiej tego wybajerzonego ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
no... zdjęcie to jeszcze, ale takie stojące coś :/
sama bym się nie ucieszyła. już lepiej mu kup breloczek do kluczyków samochodowych z jakąś fajną dedykacją.
#3670 |
Zadomowienie
|
Mnie te problemy czekają dopiero pod koniec lipca ale już kombinuję bo mam spory problem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja teraz swojem kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochana a może Ty mi poradzisz jak zapakowac prezent dla ukochanego?? pudełeczko na zegarek jest okrągle.. ![]() bo nie mam zioelonego pojecia ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ uwielbia jak prezent jest TRUDNO rozpakować. Może być zapakowany nawet w gazety, byle przed otwarciem mógł się 'pobawić'
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- A czy wg. Was prezent na 20 urodziny powinien być jakiś bardziej szczególny? ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- kapeluszka17, bardzo mi się podoba ten zegarek. Sama bym taki TŻ sprawiła gdyby nie to że już ma podobny i i tak w nim nie chodzi xD
#3673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomysł z kartonami jest ciekawy. Przyniesiesz mu taaakie wielkie pudło a w każdym jednym coraz mniejsze. Zegarkowa matrioszka ^^ Koleżance na 18 zapakowali wisiorek w wielkie pudło (w kwiaciarniach można kupić bardzo ładne ) a w środku było pełne wyłożone bibułką (można też kupić w kwiaciarni taki przezroczysty materiał którym często kwiatki obwiązują) a ona musiała się nieźle naszukać zanim znalazła prezent ![]() Pudełeczko jest okrągłe czy podłużny walec? W internecie jest sporo pomysłów. jeśli podłużne to może w formie takiego większego cukierka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mój ma 21:d myśle,że nie..ale lepiej niech to bedzie cos praktycznego ![]() a moj własnie ostatnio zgubił i dlatego ten pomysl z zegarkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ten pomysł z cukiemkiem super ![]() ![]() ![]() albo i to i to ![]() ![]() ![]() cieszę sie,że pomysl z zegarkiem sie podoba ![]() Buziaki kochane ![]()
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
W ogóle bardzo fajny ten zegarek. Taki prosty i ładny. Chyba sprezentuje taki TŻ na rocznicę.
![]() ![]() Czyli okrągła dwudziestka to nie jest jakieś wielka okazja? Bo nie wiem ile cenowo przeznaczyć na prezent. -.- Zawsze mam z tym problem.
#3676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hmm..a ile jesteście razem?? No niby to 20lat..ale ja wiem...no ciezko mi powiedziec:P tak jak pisalam mój ma 21 niedlugo ![]()
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy razem rok i prawie 8 miesięcy ;P
#3678 |
Rozeznanie
|
tenebris pozwóól że ukradnę Twój pomysł na prezent... Jestem zdesperowana ;P nie jestem pewna czy TŻ nie będzie wolał swojego kompa do słuchania muzyki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Pewnie że może
![]() A jaką mp4 wybierzesz? ![]() Tj. chcę się powstrzymać przed szastaniem forsą na lewo i prawo - musiałabym na niego wydać 270zł. :/ Na tego Creative'a zaś ok 150zł z duperelkami typu pokrowiec/zawieszka. No i dumam. A tu już zamówić bym musiała ten Pentargram, bo zanim dojdzie itd. ![]()
#3680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Copyraptor
|
Do dziewczyn zastanawiających się nad mp4 - firma pentagram jest znana ze sprzętu który wygląda bardzo "odpicowanie", ale łatwo się psuje, a ich serwis jest FATALNY. Polecam zeny : ]
Sama korzystam z zen, i jest fantastyczny. A o pentagramach się wypowiadam na podstawie ich tabletów. Naprawdę, koszmarna szmira. A właśnie - jak ktoś ma mężczyznę-artystę to można mu tablet kupić (: Wacoma Bamboo na przykład. Ceny chyba koło 300-400 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Rozeznanie
|
Nie wiem właśnie co wybrać... Ja myślałam że z Creativa są jakieś kosmicznie drogie ;P ja chcę sie wyrobić tak do 200 zł.. Na allegro boję się kupować, zresztą tam są głownie no name'y a to jest chiński jednorazowy chłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będzie jeszcze jedna, na której zdążę go przed urodzinami kupić. Edytowane przez watashi Czas edycji: 2009-05-25 o 22:34 Powód: wiecznie zapominam czegoś dopisać ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
eh no właśnie ja pytałam mojego jakie mu się podobają, usłyszałam że to zależy od zegarka i jak coś to zdaje się na mnie ;p Mówił że jemu podobają się takie "klasyczne pomieszane z cyfrowym" a stary miał ogólnie cyfrowy, więc akurat ten wydaje mi się w porządku myślę jeszcze nad tym, takim bardziej "wypasionym" http://allegro.pl/item640342686_casi...d_ss_w_wa.html ale nie wiem czy kasy mi starczy ^^zresztą ustalaliśmy że kupujemy sobie prezenty w granicach do o 70 zł więc hm.. Edytowane przez watashi Czas edycji: 2009-05-26 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Mojemu TŻ się Wacomy małe nie podobają ;P
A ja mam laptopa/tablet i mi starcza ![]() Zeny mówicie... Hmm. Ja już sama nie wiem. ;( Co do zegarków, mnie się osobiście nie podobają takie 'naćkane' bajerami. TŻtowi kupię taki prosty, przejrzysty, żeby nie musiał zbyt długo myśleć która to właściwie jest godzina. ;P Np. TAKI. Co do CASIO to uważam że mają super zegarki. Mój poprzedni był niezniszczalny, ale znudził mi się i chyba po prostu go wyrzuciłam ;P A budzik CASIO służy mi już caaaaałe lata i tylko raz wymieniłam mu baterię ![]() Sama sobie kupuję zegarek i waham się między tymi dwoma:
Edytowane przez tenebris Czas edycji: 2009-05-26 o 15:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2009-05-26 o 16:27 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Przyczajenie
|
trochę nie w temacie powiem co ja dostałam ostatnio na urodzinki od swojego TŻta mianownicie ramkę cyfrową http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/...286&prod=76741 (podobna do tej)i nasze wpolne zdjęcia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() osobiscie zastanawiam sie nad tym: http://www.allegro.pl/item638872626_...za_tarcza.html ma te cekiny ale i tak mi sie podoba ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.