Mamy majowe 2019 cz. 7 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-06-30, 13:53   #3661
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7

Lilly Super, że wypad się udał

Nasz związek jak to przetrwa to będzie dobrze. Zabrałam się za sprzątanie po gotowaniu męża, a ten zamiast mi pomóc to się zawinal z domu zostawiają mnie i że sprzątaniem i z dzieckiem. Spoko, ja sobie radę dam, ale kipi we mnie. Wcześniej chciał małego położyć koło wiatraka
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 14:25   #3662
agadzie
Zakorzenienie

Lilly super że fajnie spędziliście czas pewnie że się da nie będzie tak samo, nie lepiej czy gorzej, inaczej po prostu, ale się da i super że się o tym przekonalas
Ja się biorę za frytki, potem jedziemy z dziećmi na działkę do teściow, mam nadzieję że mała pospi, to wskoczę do basenu, a Dominikowi dmuchany napompuje, przy okazji wypróbuję nowa pompkę samochodowa.

sQ to super że Helka już mniej płacze! Nie wiem jak u Ciebie ale jak moja mała się drze to ja się automatycznie stresuje że coś jej jest, mimo że wiem że na 90% nic się nie dzieje. Jakby cały czas mi tak płakała to chyba bym osiwiała z nerwów.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 15:48   #3663
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
Ahh czyli odparzenia wracaja... Mowilam ze te babydreamy to guano, my przerobilismy z 5 marek i tylko te malego odparzaly. Wies co Sq Hela moze byc marudna jak moj kurczak, jak temperatura spadla do 22 w domu to mialam zlote dziecko. Teraz mam ponad 25 i tragedia. Wczoraj o 22:30 kapalam bo godzine nie moglismy go uspokoic, kwekal na rwkach, w wozku wszedzie. Po kapieli dojadl 30ml i spal od 23 do 3 w nocy!!

No u syna babydream fit and fun się świetnie sprawdził, nosi do teraz więc ja mam pozytywne doświadczenia
Zastanawiam się czy to nie kwestia delikatnej skóry i upałów... Wylecze i znów spróbuję inne bo pójdę z torbami jak ona w 3 dni 50zl potrafi osrac... No 100 to ja wydaje synowi na miesiąc na pampki a jej wyjdzie 400 . Jak tak dalej będzie przejdę na wielopielo

A co do temperatur to ja mam w domu 21-22 a w nocy i do 19 spada
Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Coś ty..tak o nie sprzedali? ja teraz kupiłam taki spray od pierwszego dnia życia, wstawiam zdjęcie, może w pl tez jest? Może coś pomoże. Uff no, klimatyzacja jest zdradliwa. Tu też wszędzie, sklepy, auto itd, w.domu włączam wtedy jak z małą na spacer wychodzę czy gdzieś,.albo jak w innym pokoju jest bo też gorąco się u nas robi.
Póki ma krostki na pupie to może ta mąka ziemniaczana zapobiegnie Załącznik 7681262

No w aptece czasem odmawiają jak np chcesz coś kupić dla mamy karmiącej. To nie i już. A to co Ty to woda morska? Bo ja Marimerem psikam i odciagam i coś na obkurczenie bym chciała...

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
My od niedawna też pieluchy 2. Ale niespełna od tygodnia może.
Wczoraj i przedwczoraj liczyłam ile mi mniej więcej pieluch na dobę idzie. Wyszło koło 20.
To przy bambiboo zawrotna kwota wychodzi.

No wychodzi koszmarnie drogo...

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Lilly super że fajnie spędziliście czas pewnie że się da nie będzie tak samo, nie lepiej czy gorzej, inaczej po prostu, ale się da i super że się o tym przekonalas
Ja się biorę za frytki, potem jedziemy z dziećmi na działkę do teściow, mam nadzieję że mała pospi, to wskoczę do basenu, a Dominikowi dmuchany napompuje, przy okazji wypróbuję nowa pompkę samochodowa.

sQ to super że Helka już mniej płacze! Nie wiem jak u Ciebie ale jak moja mała się drze to ja się automatycznie stresuje że coś jej jest, mimo że wiem że na 90% nic się nie dzieje. Jakby cały czas mi tak płakała to chyba bym osiwiała z nerwów.

No mnie też stresowalo ale teraz już trochę mniej

Otulilam dziś Hele na drzemke ale w taki otulacz co można rączki wyjąć... Śpi prawie 2h!! A może myśli że jest noc? Ja pikole nie wiem czy się cieszyć czy nastawiac na jakiś kosmos w dalszej czesci dnia

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Spała 2.5h

Stary 2019-06-30, 15:50   #3664
Misha_
Wtajemniczenie

Sq a nie mozesz wyprobowac innych pieluszek?

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 16:06   #3665
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Tfu tfu tfu,.odpukać Mała drze się mniej ostatnio. Być może to przez tę suszarkę.
Na razie też nic jej nie dawałam z tych wszystkich kropelek.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 16:13   #3666
sQuaara
Zakorzenienie

Wieśz od urodzenia miała pampers Dada i fitandfun ale nie wiem kiedy pojawił się problem z pupa, leczylam to z miesiąc przecież.. więc jak wylecxylam to wróciłam do ulubionych... No nie sprawdzilo się, więc znów wylecze i spróbuję np dady

Stary 2019-06-30, 16:25   #3667
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
No u syna babydream fit and fun się świetnie sprawdził, nosi do teraz więc ja mam pozytywne doświadczenia
Zastanawiam się czy to nie kwestia delikatnej skóry i upałów... Wylecze i znów spróbuję inne bo pójdę z torbami jak ona w 3 dni 50zl potrafi osrac... No 100 to ja wydaje synowi na miesiąc na pampki a jej wyjdzie 400 . Jak tak dalej będzie przejdę na wielopielo

No w aptece czasem odmawiają jak np chcesz coś kupić dla mamy karmiącej. To nie i już. A to co Ty to woda morska? Bo ja Marimerem psikam i odciagam i coś na obkurczenie bym chciała...

Otulilam dziś Hele na drzemke ale w taki otulacz co można rączki wyjąć... Śpi prawie 2h!! A może myśli że jest noc? Ja pikole nie wiem czy się cieszyć czy nastawiac na jakiś kosmos w dalszej czesci dnia

Ciesz się!

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Spała 2.5h

No widzisz, to super pospala!
A ten spray to jest coś pomiędzy woda morska a kroplami (tak mi pani w aptece powiedziała), dostępne bez recepty, mała wprawdzie kataru nie ma ale czasem swiszczy przez nosek i ma jakieś małe gile, więc na wszelki wypadek wzięłam. A ta nazwa rhinovin to nasz polski otrivin jak mi się sprawdzi to napiszę, jeszcse nie psikalam.

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-06-30, 16:48   #3668
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Melduję że srebro sprawdziło się super na ranki od odparzen! Pupka różowa��

Edytowane przez N4TI
Czas edycji: 2019-06-30 o 16:54
N4TI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 16:51   #3669
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Sq niezła drzemka

Zebrałam dziś butlę mleka i pojechałam na shopping nawet chwilę pochodziłam, coś tam kupiłam, ale tż zadzwonił że niby wszystko ok, młoda nie płacze, ale w sumie to nie je tylko dziamgla tę butelkę i nic nie ubywa. No to ja co? Skoczyłam tylko do apteki i do domu. A w domu się okazało, że zjadla w sumie 120 ml. Podobno godzinę ją tak karmił. No i nie wiem czy on przesadza czy faktycznie tak było głodna nie była, bo piersi nie chciała. Ona normalnie je 5, max 10 min i zazwyczaj zasysa jak turboodkurzacz może z butelki jej za wolno leci jeny... W piątek zostawiam ją z mamą i jadę do pracy, mam nadzieję że jej nie będzie wydziwiać. Ale nie będzie mnie max 4 godz, może przeżyje
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 17:05   #3670
ania_mala
Zadomowienie

My dziś spędzamy dzień na plaży Mały śpi w najlpesze na dmuchanym przewijaku z Ikei, czasem tylko cycka popije i śpi dalej, mąż się chlapie z dziewczynami lub szaleją w piasku, a ja relaksuje się z książką i piwem 0%. Można odpocząć nawet z trójcą i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona reakcja ludzi, kazdy się uśmiecha i miło komentuje chyba nie wyglądamy na patologie 500+

ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 17:16   #3671
sQuaara
Zakorzenienie

U nad tak gorąco że dopiero o 16 wyszliśmy do basenu...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-30, 17:20   #3672
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
My od niedawna też pieluchy 2. Ale niespełna od tygodnia może.
Wczoraj i przedwczoraj liczyłam ile mi mniej więcej pieluch na dobę idzie. Wyszło koło 20.
To przy bambiboo zawrotna kwota wychodzi.

Bardzo dużo tych pieluch zużywa. Moja tak z 10-12 myślę [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86951189]Lilly Super, że wypad się udał

Nasz związek jak to przetrwa to będzie dobrze. Zabrałam się za sprzątanie po gotowaniu męża, a ten zamiast mi pomóc to się zawinal z domu zostawiają mnie i że sprzątaniem i z dzieckiem. Spoko, ja sobie radę dam, ale kipi we mnie. Wcześniej chciał małego położyć koło wiatraka [/QUOTE]I nasz też. Ja już powoli nie mogę patrzeć na TŻ, robi chaos wokół siebie większy niż to dziecko. Nie dam rady ogarniać za nich dwójkę
Cytat:

Spała 2.5h

U nas na szczęście pieluchy to hroszowe sprawy, bo może mieć najtańsze z Biedry albo z Lidla, do yego zwykła mąka ziemniaczana i pupcia piękna, żadnych odparzeń

Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 20:21   #3673
Eceea
Zakorzenienie

Zrobiłam test ph na infekcje i wyszedł zielony pasek... Tylko nie wiem czy to miarodajne bo u mnie jeszcze się wszystko oczyszcza

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 21:00   #3674
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Bardzo dużo tych pieluch zużywa. Moja tak z 10-12 myślę I nasz też. Ja już powoli nie mogę patrzeć na TŻ, robi chaos wokół siebie większy niż to dziecko. Nie dam rady ogarniać za nich dwójkę U nas na szczęście pieluchy to hroszowe sprawy, bo może mieć najtańsze z Biedry albo z Lidla, do yego zwykła mąka ziemniaczana i pupcia piękna, żadnych odparzeń

Co ile zasypujesz maka? Przy każdej zmianie?
Stary 2019-06-30, 21:16   #3675
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
Co ile zasypujesz maka? Przy każdej zmianie?
Tak, przy każdej zmianie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-06-30, 21:43   #3676
Eceea
Zakorzenienie

Boli Was blizna po nacięciu krocza?

Stary 2019-06-30, 21:54   #3677
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość

Mnie nie boli.
Stary 2019-06-30, 21:55   #3678
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Jak tykam to też nie boli

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-30, 21:57   #3679
butterfly20
Zakorzenienie

Bru bry

My dzisiaj na termach byliśmy, cały dzień zleciał
Ale super, Karol ładnie spał- w jedną stronę przespał całą drogę (2 godziny), a w drugą staliśmy trochę w korkach na Zakopiance, także dłużej zeszło i trzeba było robić postój na cycanie.
Na basenach też super, spał albo wszyyyystko obserwował

Cytat:
Wertuję motylku, ale przydałoby się na żywo zobaczyć deski czy kostkę. Na zdjęciach w necie to nie to samo. Plus czasem jak się jakiś fajny domek trafi, to można właścicieli o coś podpytać...itp
No generalnie słabo ze nie ma kiedy tego wszystkiego objeździć. Tż ma w sumie dwie prace, budowę, dziecko.
Czasem.jestem mega zła na niego że nie ma go wieczorami, że ja ciągle w tych pieluchach i mleku, ale z.drugiej strony mam wyrzuty sumienia przez to, bo wiem że się mega stara, że to dla nas wszystko robi.i że jemu też brakuje czasu żeby to wszystko ogarnąć. Schudł strasznie, mimo że je chyba sporo..
No jakoś przez to przebrniemy. Mała Ola rośnie i z dnia na dzień będzie tylko lepiej )

no wiaodmo,że na żywo lepiej. Jednak podziwiam z tym jeżdżeniem, ja to nawet nie mam poysu gdzie miałabym jeździć szukać inspiracji.

Piąteczka z tym mężem, mój też ciągnie biznesy, budowa, dzieci...ech

Cytat:
Czułam się piękna, ze mam figurę sprzed ciąży, mąż był przemiły, potanvzylismy, był drink bar, ani razu nie jechaliśmy fo Kazia bo teściowa pisała ze spi, że kochany, se grzeczny. Zaproponowała zeby na noc został i został spaliśmy do 9. Teraz dzwoniłam a teściowa mówi żebyśmy szli na poprawiny a później pod wieczór z nimi na dzialce

super ekstra wiedziałam,że wyjście dobrze Ci zrobi

Cytat:
Dziękuję że pytajcie. Nastawiam budzik na 1 żeby kontrolować temperaturę. Jak szłam spać miała 37.8, sama wstała przed 1 i bylo 37.5 więc już spokojn3jesa poszłam dalej spać
Rank nadal 37 5 ale jest pogodna itp itd
Oczywiście katar po pas, jak rano wstała i oddychala to jej smarki wychodziły i wracaly do nosa
Szału dostanę z tym katatem... Ale cóż. To chyba kwestia klimy, upałów itp... Jakby nie było raz dziennie cisne z nią do żłobka synka, w aucie klima w żłobie też, na dworze 35stopni..
Najważniejsze że gorączki nie ma i wydaje się mieć dobrze

Ktoś pisał że można nasivin, jest jakiś od 1dz?

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

2 ale one są do 8kg

współćzuję
nam pediatra zaleciła Rhino Argent, a Nasivin tylko w ostateczności

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Sq niezła drzemka

Zebrałam dziś butlę mleka i pojechałam na shopping nawet chwilę pochodziłam, coś tam kupiłam, ale tż zadzwonił że niby wszystko ok, młoda nie płacze, ale w sumie to nie je tylko dziamgla tę butelkę i nic nie ubywa. No to ja co? Skoczyłam tylko do apteki i do domu. A w domu się okazało, że zjadla w sumie 120 ml. Podobno godzinę ją tak karmił. No i nie wiem czy on przesadza czy faktycznie tak było głodna nie była, bo piersi nie chciała. Ona normalnie je 5, max 10 min i zazwyczaj zasysa jak turboodkurzacz może z butelki jej za wolno leci jeny... W piątek zostawiam ją z mamą i jadę do pracy, mam nadzieję że jej nie będzie wydziwiać. Ale nie będzie mnie max 4 godz, może przeżyje
Karol tak samo, niby nie wypluwa butli tak jak miała to w zwyczaju Zośka, ale właśnie tak dziamgla coś tam zawsze ubywa, ale wolnooo

Cytat:
Napisane przez ania_mala Pokaż wiadomość
My dziś spędzamy dzień na plaży Mały śpi w najlpesze na dmuchanym przewijaku z Ikei, czasem tylko cycka popije i śpi dalej, mąż się chlapie z dziewczynami lub szaleją w piasku, a ja relaksuje się z książką i piwem 0%. Można odpocząć nawet z trójcą i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona reakcja ludzi, kazdy się uśmiecha i miło komentuje chyba nie wyglądamy na patologie 500+

no to miałaś dzisiaj relaksy jak ja

A z tym piwem 0%, to w pewnym momenci karmiłam Karola i znajomi wyciągnęli to piwo i pytają, czy chcę. Ja w sumie tylko łyka, ale już mi zdjęcia robili,że idealny obrazek- matka karmiąca, żłopiąca piwsko, jeszcze obok kolega w tatuażach z piwem może uchodzić za męża, a obok jeszcze dziewczynki miałam.No patola

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-30, 22:00   #3680
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

Już nie. Ale jakoś czas temu jedna z nich mnie ciągnęła (taki klujacy bol) jak źle usiadłam i sobie naciagnelam coś... Bo ja peklam idealnie w dół więc jakiś rozkrok i już czułam... Ale w sumie już nie czuje.
A czujesz ją pod ręką? Jako blizne czy nie? Byłaś już na kontroli u giną?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Butterfly a jak Karol był na termach? W wózku czy jakiś leżaczek czy jak?

Stary 2019-06-30, 23:01   #3681
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Już nie. Ale jakoś czas temu jedna z nich mnie ciągnęła (taki klujacy bol) jak źle usiadłam i sobie naciagnelam coś... Bo ja peklam idealnie w dół więc jakiś rozkrok i już czułam... Ale w sumie już nie czuje.
A czujesz ją pod ręką? Jako blizne czy nie? Byłaś już na kontroli u giną?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Butterfly a jak Karol był na termach? W wózku czy jakiś leżaczek czy jak?

W tym tyg miałam iść na kontrolę, ale gin na urlopie i bedzie za 2 tyg. Mnie boli od 2 dni, ale taki ból hmmm promieniujący jakby. Może przez to ze zaczęłam na spacery w koncu wychodzic no j wczoraj potanvzylam. Nie wiem ;( oby z tym było ok

Stary 2019-06-30, 23:32   #3682
sQuaara
Zakorzenienie

Może zacznij masować

Stary 2019-06-30, 23:54   #3683
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Eceea ja czuję np po większym wysiłku bliznę z pierwszego porodu sprzed 11 lat. Nie często, ale zdarza się. W ciąży też mi dokuczała. Tzn to nie jest jakiś ból, raczej dyskomfort i po prostu puchnie. Ale wtedy byłam cięta pod sam tyłek.
Stary 2019-07-01, 06:53   #3684
smerfetk_a
Żona Gargamel

Życzyłabym sobie częściej takich nocy jak dziś, po 5h karmiłam i potem do 6 spała
Ale już wyje, ostatnio jest nie do zniesienia, szlag mnie już z nią trafia Marudzi, wyje, je, znowu wyje, chwile drzemka i od nowa. Nie wiem czy to upały, skok czy coś robię nie tak ale już dostaje ku...y Tym bardziej że TŻ wczoraj mega zawalił i nie udało mi się wyjść z domu i w ogóle nie odpoczęłam
Na dodatek piersi mnie wiecznie męczą, sutki bolą, wczoraj znowu mi naczynko pękło i Mała łyknęła sobie krwi. Zaczynam mieć po dziurki w nosie karmienia, tego bólu i szarpania się przy cyckach

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez smerfetk_a
Czas edycji: 2019-07-01 o 06:56
smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-07-01, 07:52   #3685
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Smerfetka a w tym tygodniu tż będzie więcej w ciągu tygodnia żebyś mogła odetchnąć? Może warto byłoby skonsultować jak mała chwyta pierś, nie powinno już tak boleć.

U nas też nocka lżejsza, ale zasnęłam z cyckiem na wierzchu i zalałam siebie, dziecko, łóżko

Tż jeszcze dziś wolne, spaceruje z Adą póki chłodno. Mam nadzieję, że ogarniemy dziś trochę chatę, bo nie jest dobrze
Stary 2019-07-01, 07:53   #3686
Konto usunięte

Dzień dobry ☺

Mój mały spał dzisiaj do 5:55, aż się wystraszylam jak zobaczyłam godzinę na telefonie i szybko do łóżeczka. Jesteśmy już po śniadanku i po spacerze.

Mnie blizna boli. Dłuższe siedzenie mnie boli
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-07-01, 07:57   #3687
Lilly Greace
Dostojna peema.

Smerfetka, a może spróbuj karmić ją z nakładkami tak jak ja karmię? Szczerze mówiąc ja nie widzę minusów tego rozwiązania, mały je i przybiera na wadze w mega tempie.

Stary 2019-07-01, 07:58   #3688
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Życzyłabym sobie częściej takich nocy jak dziś, po 5h karmiłam i potem do 6 spała
Ale już wyje, ostatnio jest nie do zniesienia, szlag mnie już z nią trafia Marudzi, wyje, je, znowu wyje, chwile drzemka i od nowa. Nie wiem czy to upały, skok czy coś robię nie tak ale już dostaje ku...y Tym bardziej że TŻ wczoraj mega zawalił i nie udało mi się wyjść z domu i w ogóle nie odpoczęłam
Na dodatek piersi mnie wiecznie męczą, sutki bolą, wczoraj znowu mi naczynko pękło i Mała łyknęła sobie krwi. Zaczynam mieć po dziurki w nosie karmienia, tego bólu i szarpania się przy cyckach

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Mnie też bolą. Zeszłam z nakładek i myślałam, że przejdzie, a tu nic nie lepiej i chyba do nich wrócę. Mam za małe brodawki i mały za płytko chyta, myślę że dlatego. Codziennie na noc smaruje je kremem z medeli i rano jest ok, a w ciągu dnia to samo. Kiedyś myślałam, że karmienie to taka prosta sprawa...
Stary 2019-07-01, 08:00   #3689
Misha_
Wtajemniczenie

Jak wy wstajecie o 6 i ogarniacie?! Mnie nocki wykanczaja, mlody w dzien maruda a w nocy ppbudki. Dzis go karmilam 23:30, 24:30,2:30,4:20,5:40, o 6:50 nawet nie pamietalam czy odbeknal.

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-07-01, 08:09   #3690
butterfly20
Zakorzenienie

Hej

Mały dzisiaj spał ciągiem 8 godzin, aż go poszłam go na śpiocha nakarmić bo bez jaj...a potem jeszcze 3 godziny i jeszcze dosypia...chyba go zmęczyła wczorajsza wycieczka

Muszę się zebrać na jakieś zakupy bo w lodówce pustki...posprzątać też by się przydało...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości