|
|
#3661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Lilly Super, że wypad się udał
![]() Nasz związek jak to przetrwa to będzie dobrze. Zabrałam się za sprzątanie po gotowaniu męża, a ten zamiast mi pomóc to się zawinal z domu zostawiają mnie i że sprzątaniem i z dzieckiem. Spoko, ja sobie radę dam, ale kipi we mnie. Wcześniej chciał małego położyć koło wiatraka |
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Lilly super że fajnie spędziliście czas
pewnie że się da nie będzie tak samo, nie lepiej czy gorzej, inaczej po prostu, ale się da i super że się o tym przekonalas Ja się biorę za frytki, potem jedziemy z dziećmi na działkę do teściow, mam nadzieję że mała pospi, to wskoczę do basenu, a Dominikowi dmuchany napompuje, przy okazji wypróbuję nowa pompkę samochodowa. sQ to super że Helka już mniej płacze! Nie wiem jak u Ciebie ale jak moja mała się drze to ja się automatycznie stresuje że coś jej jest, mimo że wiem że na 90% nic się nie dzieje. Jakby cały czas mi tak płakała to chyba bym osiwiała z nerwów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc ja mam pozytywne doświadczenia ![]() Zastanawiam się czy to nie kwestia delikatnej skóry i upałów... Wylecze i znów spróbuję inne bo pójdę z torbami jak ona w 3 dni 50zl potrafi osrac... No 100 to ja wydaje synowi na miesiąc na pampki a jej wyjdzie 400 . Jak tak dalej będzie przejdę na wielopielo A co do temperatur to ja mam w domu 21-22 a w nocy i do 19 spada Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Otulilam dziś Hele na drzemke ale w taki otulacz co można rączki wyjąć... Śpi prawie 2h!! A może myśli że jest noc? Ja pikole nie wiem czy się cieszyć czy nastawiac na jakiś kosmos w dalszej czesci dnia Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Spała 2.5h ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
Sq a nie mozesz wyprobowac innych pieluszek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Tfu tfu tfu,.odpukać Mała drze się mniej ostatnio. Być może to przez tę suszarkę.
Na razie też nic jej nie dawałam z tych wszystkich kropelek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Wieśz od urodzenia miała pampers Dada i fitandfun ale nie wiem kiedy pojawił się problem z pupa, leczylam to z miesiąc przecież..
więc jak wylecxylam to wróciłam do ulubionych... No nie sprawdzilo się, więc znów wylecze i spróbuję np dady ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#3667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
A ten spray to jest coś pomiędzy woda morska a kroplami (tak mi pani w aptece powiedziała), dostępne bez recepty, mała wprawdzie kataru nie ma ale czasem swiszczy przez nosek i ma jakieś małe gile, więc na wszelki wypadek wzięłam. A ta nazwa rhinovin to nasz polski otrivin jak mi się sprawdzi to napiszę, jeszcse nie psikalam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję że srebro sprawdziło się super na ranki od odparzen! Pupka różowa
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2019-06-30 o 16:54 |
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Sq niezła drzemka
Zebrałam dziś butlę mleka i pojechałam na shopping nawet chwilę pochodziłam, coś tam kupiłam, ale tż zadzwonił że niby wszystko ok, młoda nie płacze, ale w sumie to nie je tylko dziamgla tę butelkę i nic nie ubywa. No to ja co? Skoczyłam tylko do apteki i do domu. A w domu się okazało, że zjadla w sumie 120 ml. Podobno godzinę ją tak karmił. No i nie wiem czy on przesadza czy faktycznie tak było głodna nie była, bo piersi nie chciała. Ona normalnie je 5, max 10 min i zazwyczaj zasysa jak turboodkurzacz może z butelki jej za wolno leci jeny... W piątek zostawiam ją z mamą i jadę do pracy, mam nadzieję że jej nie będzie wydziwiać. Ale nie będzie mnie max 4 godz, może przeżyje
|
|
|
|
#3670 |
|
Zadomowienie
|
My dziś spędzamy dzień na plaży
Mały śpi w najlpesze na dmuchanym przewijaku z Ikei, czasem tylko cycka popije i śpi dalej, mąż się chlapie z dziewczynami lub szaleją w piasku, a ja relaksuje się z książką i piwem 0%. Można odpocząć nawet z trójcą i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona reakcja ludzi, kazdy się uśmiecha i miło komentuje chyba nie wyglądamy na patologie 500+ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
U nad tak gorąco że dopiero o 16 wyszliśmy do basenu...
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#3672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86951189]Lilly Super, że wypad się udał ![]() Nasz związek jak to przetrwa to będzie dobrze. Zabrałam się za sprzątanie po gotowaniu męża, a ten zamiast mi pomóc to się zawinal z domu zostawiają mnie i że sprzątaniem i z dzieckiem. Spoko, ja sobie radę dam, ale kipi we mnie. Wcześniej chciał małego położyć koło wiatraka ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam test ph na infekcje i wyszedł zielony pasek... Tylko nie wiem czy to miarodajne bo u mnie jeszcze się wszystko oczyszcza
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, przy każdej zmianie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Boli Was blizna po nacięciu krocza?
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tykam to też nie boli
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3679 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bru bry
![]() My dzisiaj na termach byliśmy, cały dzień zleciał ![]() Ale super, Karol ładnie spał- w jedną stronę przespał całą drogę (2 godziny), a w drugą staliśmy trochę w korkach na Zakopiance, także dłużej zeszło i trzeba było robić postój na cycanie. Na basenach też super, spał albo wszyyyystko obserwował Cytat:
Piąteczka z tym mężem, mój też ciągnie biznesy, budowa, dzieci...ech Cytat:
wiedziałam,że wyjście dobrze Ci zrobi![]() Cytat:
![]() nam pediatra zaleciła Rhino Argent, a Nasivin tylko w ostateczności Cytat:
coś tam zawsze ubywa, ale wolnoooCytat:
![]() A z tym piwem 0%, to w pewnym momenci karmiłam Karola i znajomi wyciągnęli to piwo i pytają, czy chcę. Ja w sumie tylko łyka, ale już mi zdjęcia robili,że idealny obrazek- matka karmiąca, żłopiąca piwsko, jeszcze obok kolega w tatuażach z piwem może uchodzić za męża, a obok jeszcze dziewczynki miałam.No patola
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czujesz ją pod ręką? Jako blizne czy nie? Byłaś już na kontroli u giną? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Butterfly a jak Karol był na termach? W wózku czy jakiś leżaczek czy jak? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Może zacznij masować
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Eceea ja czuję np po większym wysiłku bliznę z pierwszego porodu sprzed 11 lat. Nie często, ale zdarza się. W ciąży też mi dokuczała. Tzn to nie jest jakiś ból, raczej dyskomfort i po prostu puchnie. Ale wtedy byłam cięta pod sam tyłek.
|
|
|
|
#3684 |
|
Żona Gargamel
|
Życzyłabym sobie częściej takich nocy jak dziś, po 5h karmiłam i potem do 6 spała
Ale już wyje, ostatnio jest nie do zniesienia, szlag mnie już z nią trafia Marudzi, wyje, je, znowu wyje, chwile drzemka i od nowa. Nie wiem czy to upały, skok czy coś robię nie tak ale już dostaje ku...y Tym bardziej że TŻ wczoraj mega zawalił i nie udało mi się wyjść z domu i w ogóle nie odpoczęłamNa dodatek piersi mnie wiecznie męczą, sutki bolą, wczoraj znowu mi naczynko pękło i Mała łyknęła sobie krwi. Zaczynam mieć po dziurki w nosie karmienia, tego bólu i szarpania się przy cyckach Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2019-07-01 o 06:56 |
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka a w tym tygodniu tż będzie więcej w ciągu tygodnia żebyś mogła odetchnąć? Może warto byłoby skonsultować jak mała chwyta pierś, nie powinno już tak boleć.
U nas też nocka lżejsza, ale zasnęłam z cyckiem na wierzchu i zalałam siebie, dziecko, łóżko ![]() Tż jeszcze dziś wolne, spaceruje z Adą póki chłodno. Mam nadzieję, że ogarniemy dziś trochę chatę, bo nie jest dobrze
|
|
|
|
#3686 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry ☺
Mój mały spał dzisiaj do 5:55, aż się wystraszylam jak zobaczyłam godzinę na telefonie i szybko do łóżeczka. Jesteśmy już po śniadanku i po spacerze. Mnie blizna boli. Dłuższe siedzenie mnie boli
|
|
|
|
#3687 |
|
Dostojna peema.
|
Smerfetka, a może spróbuj karmić ją z nakładkami tak jak ja karmię? Szczerze mówiąc ja nie widzę minusów tego rozwiązania, mały je i przybiera na wadze w mega tempie.
|
#3688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wy wstajecie o 6 i ogarniacie?! Mnie nocki wykanczaja, mlody w dzien maruda a w nocy ppbudki. Dzis go karmilam 23:30, 24:30,2:30,4:20,5:40, o 6:50 nawet nie pamietalam czy odbeknal.
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mały dzisiaj spał ciągiem 8 godzin, aż go poszłam go na śpiocha nakarmić bo bez jaj...a potem jeszcze 3 godziny i jeszcze dosypia...chyba go zmęczyła wczorajsza wycieczka Muszę się zebrać na jakieś zakupy bo w lodówce pustki...posprzątać też by się przydało...
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

. Jak tak dalej będzie przejdę na wielopielo 
więc jak wylecxylam to wróciłam do ulubionych... No nie sprawdzilo się, więc znów wylecze i spróbuję np dady 

głodna nie była, bo piersi nie chciała. Ona normalnie je 5, max 10 min i zazwyczaj zasysa jak turboodkurzacz
jeny... W piątek zostawiam ją z mamą i jadę do pracy, mam nadzieję że jej nie będzie wydziwiać. Ale nie będzie mnie max 4 godz, może przeżyje