|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Cytat:
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
Co do tych plotek że się przemieszcza, to dzisiaj był napad w Lubsku, na 16-latkę...
Piszą o tym na onecie, wp i mówili w Faktach na tvn. Cholera, 7 ofiara ;/ Ostatnio tylko tym żyję, to jest paranoja, bardzo się boję. |
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
Kma nie widzialam nigdy wczesniej tego zdjecia, az ciezko w to uwierzyc, ze tak szybko zrobili ta operacje. Przyznam, ze najpiew otworzylam zdjecie, dopiero pozniej przeczytalam co napisalas i nie wiedzialam skad ta raczka co i jak :P
W ogole ciaza to dla mnie cos niesamowitego .. Byl taki portal a chyba jest dalej grzenda.pl i tam mozna bylo zajsc w wirtualna ciaze, podpatrywac co sie dzieje z dzidzia w jakim czasie Byl jeszcze porod pozniej juz troche przekombinowali i teraz nie wiem co z moim internetowym dzieckiem sie stalo :P Mloda14 spokojnie, nie mozesz popadac w paranoje ani zamknac sie w domu. Dobrze, ze nagłosnili sprawe! a ten facet co dzis zaatakowal to mogl byc zupelnie kto inny. Spokoj i jakies racjonalne myslenie sadze, ze jest wskazane
|
|
#3664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już wydrukowałam porterty pamięciowe i będę jutro rozklejac na osiedlu...koleżanki z pracy też wzięły parę sztuk...
|
|
#3665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A portrety zawsze sie przydadza
|
|
|
#3666 |
|
Rozeznanie
|
Nie słyszałam nigdy o grzędzie. Zaraz zobacze co można tam osiągnąć
Kma to zdjęcie jest niesamowite. Ja uważam, że dziecko w brzuszku jest już dzieckiem i powinien mieć takie same prawa. Potępiam aborcje. A to jest dowód. A tytuły książeczek musze sobie spisać i przeczytać
|
#3667 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
Pamietacie mnie jeszcze?? Jakis czas temu byłam na watku ZG,ale zniknełam na "troche"... Mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie z powrotem. Isis23 z tego co zdarzyłam zerkanc szybko i sie zorientowac to spodziewasz sie dzidziusia?? Gratuluje Kiedy rozwiazanie?? Kma jak sie zyje po slubie?? chyba nie miałam tez okazji pogratulowac Ci,a to juz tyle minelo... takze spoznione tez,ale szczere gratulacje z okazji slubu Nadal mieszkasz na tym osiedlu co ja?? cały czas ciekawosc mnie zjada która to Ty![]() -czy moze Cie znam z wiedzenia.Jesli dobrze widze dolaczyly nowe osoby w czasie mojej nieobecnosci witam wszystkie dziewczyny i mam nadzieje,ze bedziemy miały okazje sie lepiej poznac![]() A u mnie przez ten czas sporo sie pozmieniało. Duzo sie działo. Widze,ze temat atakujacego drania poruszałyscie... Eh... ja tez sie strasznie boje... tlyko nie rozumiem jak niby tylu dzialajacych w tej sprawie policjantów nie moze jednego typa zlapac...Mam nadzieje,ze to wszystko szybko sie skonczy... Pozdrawiam
|
#3668 |
|
Rozeznanie
|
Witaj monika. Mnie też to zastanawia. Najlepsi policjanci i nic. Cały czas jest niebezpieczniej. Wyjdzie na to, że złapią go normalni ludzie, albo grupka chlopaków zrobi samosąd. I dobrze
Należy mu się.
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
. Co prawda nie mieszkam w Zielonej Górze, ale przyznaję, że zaszokowały mnie i zatrwożyły doniesienia o gwałcicielu . Zgadzam się z Wami, że bardzo ważne jest nagłośnienie sprawy na różne sposoby + rozpowszechnianie portretów pamięciowych. Pomyślałam, że może warto byłoby założyć osobny wątek na Wizażu (chyba, że już jest, a ja nie umiem korzystać z wyszukiwarki ) poświęcony nagłośnieniu sprawy, w końcu nie wiadomo jak daleko zapędzi się ten/ ci zwyrodnialcy, a trzeba przestrzegać dziewczyny... Co mówicie? To tylko propozycja. Chętnie wstawiłabym link w podpisie do takiego wątku.Pozdrawiam i niech szybko złapią go... |
|
|
|
#3670 |
|
Rozeznanie
|
jestem za osobnym watkiem
jestem z lubskiego choć mieszkam sporo km od Zielonej Góra ale, nie wiadomo dokad posunie sie ten ktoś...
|
|
#3671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest taki wątek - może do niego przykleić się? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=gwa%B3ciciel Chociaż nowy byłby lepszy... chyba, ale może mod połączyć z powyższym |
|
|
|
|
#3672 |
|
Zadomowienie
|
Jest juz taki watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400251
|
|
#3673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: dodałam link w podpisie Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-02-11 o 15:45 |
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po ślubie w sumie zmian nie zauważyłam hehehe, mieszkam tam gdzie wcześniej - w moim avatarze jest moje zdjęcie, więc może mnie znasz z widzenia ![]() Podpisaliśmy już umowę na mieszkanie i w przyszłym roku się przeprowadzimy (mam nadzieję, że dostaniemy wcześniej kredyt i wszystko pójdzie dobrze), ale nie daleko od KTBSów, na Obywatelską ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- hmmm ![]() http://religie.panoramainternetu .pl/religie.html?catid=|4|1|1 4|8|&rb=cs_article&id=103 2 http://www.wprost.pl/ar/?O=46890&pg=1 http://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Armas http://www.famouspictures.org/mag/in...nd_reaches_out
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
kma ale na zdjęciu wyglądasz zupełnie inaczje niż w realu dlatego kiedyś bardzo długo w zg w orsayu zastanawiałam sie czy to ty i się okazało że jednek to ty byłaś więc różnica jest duża
|
|
|
|
#3677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Isis najważniejsze żeby było maleństwo zdrowe moja kuzynka też 3 tygodnie przed terminem miała cesarkę mały leżał 2 dni w inkubatorze i wypisali ze szpitala i teraz już duży i zdrowy chłopak
ja mam za 3 tygodnie urodziny masakra jak ten czas szybko leci |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3680 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
^^ Cytat:
Cytat:
Bo tylko dzieki avatarowi wiem, ze Ty to Ty Cytat:
A moge zadac troche hmm moze i prywatne pytanie ? Chodzi mi o rozstepy, uzywalas jakichs kremow masci zeby zapobiec im? Zrobily Ci sie jesli moge spytac czy wlasnie dzieki takiej profilaktyce uniknelas ? Wiem, ze to takie przyziemne bardzo, ale jak mysle o ciazy to pierwsze co mi przychodzi na mysl to wlasnie, ze bede miec rozstepy, obwisla skore i piersi po karmieniu, przytyje i tego nie zrzuce a na koncu dopiero, ze bede miec dziecko! Wiem, ze to glupie Pewnie jak sie mysli na powaznie albo jest w ciazy to myslenie sie zmienia bo to cudowny stan, ale na chwila obecna mam skrzywione myslnie;/
|
|
|
#3681 |
|
Rozeznanie
|
kolejny napad na kobiete podaje RMF FM:
http://www.rmf24.pl/raport-raportgwa...awa,nId,237747
|
#3682 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
|
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis bylam na miescie bo musialam cos zalatwic i wracalam przez park tysiąclecia, jak z niego wychodzilam to jakas kobieta do mnie " ale odwazna dziewczyna, a nie sie wszyscy boja !" jak jakas druga co szla obok to uslyszala taka mloda babka to mowi do mnie "ale komplement, bo co nie bala sie Pani przez park isc sama?" cos tam z nia pogadalam. I jakies 15 minut pozniej juz niedaleko domu szlam za babka bo chodnik waski przez ten snieg i jak bylam za nia blisko to sie tak gwałtownie odwrocila i niemal przewrocila i zaczela do mnie gadac wlasnie, ze sie odwraca bo sie boi i patrzy kto za nia idzie a ze jej corka ( babka po 40 corka 17 lat - powiedziala mi :P ) mowi, ze po 16 nigdzie nie wychodzi. Idzie tylko do szkoły i wraca.
Napady napadami, ale kurde to jest jakas istna paranoja. Na poczatku sie balam bardzo co widac nawet po moich wpisach na drugim watku, ale teraz jakos tak mniej. Boje sie wiadomo, ale staram jakos racjolanie myslec i nie zamykac w domu przez jakiegos psychola ;/ A w Krośnie nie wiadomo czy to on zaatakowal, moze teraz wyłaza takie wszystkie łajzy i atakuja z myslą, ze przypisza to do "naszego z Zielonej" A jak szlam przez deptak to widzialam policje ;] ogolnie patroli widzialam sporo w ostatnim czasie. Tylko czemu to wszystko tak długo trwa ?
|
|
#3684 |
|
AGA :)
|
Podobno zaatakował tez w Leśniowie
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...AT06/183083267 Ciekawe czy to ten sam, czy tak jak mówisz Sag, kilku innych psychopatów działa teraz na rachunek tego jednego.
|
|
#3685 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie przeczytalam na lubuskiej ;/
skoro tyle policji tam jest, wiedza mniej wiecej czym sie moze poruszac na jakich trasach to nie moga go zlapac? Nie sadze by uciekal przez las ;/// co za paranoja jakas ;/ szkoda tylko tych kobiet wszystkich. Choc widac, ze sa wyczulone i sie w jakis sposob bronia.
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety panika wybuchła. O ataku dowiedziałam się rano przed wyjsciem do szkoły a stało się to po drugiej stronie ulicy. Straszne. Ja na przykład w życiu bym teraz przez park sama nie przeszła, podziwiam. Jak już to w dużej grupie, bezpieczeństwo przede wszystkim. Policja jest wszędzie, mojego ojca zatrzymywali dzisiaj 4 razy. I bardzo dobrze, niech szukaja chama/chamów. Co do tego w Leśniowie to podobno jeszcze nie potwierdzone. Szybki jest.. |
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkam właśnie pomiędzy ZG a Krosnem.. i jestem przerażona, bo jak nigdy spałam dziś do 10! przy niezakluczonych drzwiach! Widziałam później policję kilkakrotnie mijającą mój dom. A ok. 12 zadzwonił brat z paniką w głosie: "siostra, siedź w domu! Nigdzie nie wychodź - psychol ponoć zaatakował w Leśniowie!"
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
własnie dostałam smsa, podobno w radiu mówili, że drania złapano.
jednak nigdzie nic o tym nie pisza więc chyba ktos sobie ze mnie zakpił ;]
po prostu Daria The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return. Edytowane przez these-words Czas edycji: 2010-02-12 o 12:54 |
|
|
|
#3689 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#3690 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówili o tym dzisiaj na Polsacie w Wydarzeniach, pokazywali portrety pamięciowe i wwzystko, wieczorem nawet ma być jakis specjalny reportaż na ten temat.
Mowili, że przemieszcza się białym samochodem, także strzeżcie się. ![]() Btw, dla mnie jest chore to, że ta 16latke z Lubska zaatakował rano jak szła do szkoły! cos strasznego. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

Byl taki portal a chyba jest dalej grzenda.pl i tam mozna bylo zajsc w wirtualna ciaze, podpatrywac co sie dzieje z dzidzia w jakim czasie
pozniej juz troche przekombinowali i teraz nie wiem co z moim internetowym dzieckiem sie stalo :P 
-czy moze Cie znam z wiedzenia.

. Zgadzam się z Wami, że bardzo ważne jest nagłośnienie sprawy na różne sposoby + rozpowszechnianie portretów pamięciowych. Pomyślałam, że może warto byłoby założyć osobny wątek na Wizażu (chyba, że już jest, a ja nie umiem korzystać z wyszukiwarki