Zielona Góra i oklice-łączmy się - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 20:02   #3661
carolyna86
Zakorzenienie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
niesamowite zdjęcie

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 20:12   #3662
mloda14_14
Raczkowanie

Co do tych plotek że się przemieszcza, to dzisiaj był napad w Lubsku, na 16-latkę...
Piszą o tym na onecie, wp i mówili w Faktach na tvn.
Cholera, 7 ofiara ;/

Ostatnio tylko tym żyję, to jest paranoja, bardzo się boję.
mloda14_14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 20:45   #3663
Sag etwas
Zadomowienie

Kma nie widzialam nigdy wczesniej tego zdjecia, az ciezko w to uwierzyc, ze tak szybko zrobili ta operacje. Przyznam, ze najpiew otworzylam zdjecie, dopiero pozniej przeczytalam co napisalas i nie wiedzialam skad ta raczka co i jak :P
W ogole ciaza to dla mnie cos niesamowitego .. Byl taki portal a chyba jest dalej grzenda.pl i tam mozna bylo zajsc w wirtualna ciaze, podpatrywac co sie dzieje z dzidzia w jakim czasie Byl jeszcze porod pozniej juz troche przekombinowali i teraz nie wiem co z moim internetowym dzieckiem sie stalo :P

Mloda14 spokojnie, nie mozesz popadac w paranoje ani zamknac sie w domu. Dobrze, ze nagłosnili sprawe! a ten facet co dzis zaatakowal to mogl byc zupelnie kto inny. Spokoj i jakies racjonalne myslenie sadze, ze jest wskazane
Stary 2010-02-08, 20:55   #3664
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
W ogole ciaza to dla mnie cos niesamowitego .. Byl taki portal a chyba jest dalej grzenda.pl i tam mozna bylo zajsc w wirtualna ciaze, podpatrywac co sie dzieje z dzidzia w jakim czasie Byl jeszcze porod pozniej juz troche przekombinowali i teraz nie wiem co z moim internetowym dzieckiem sie stalo :P
Ha! ja na Grzendzie urodziłam i zaczęłam już wychowywac maluszka :P ale zapomniałam już o tym...zaraz wejdę i zobaczę czy moja dzidzia z głodu nie umarła

Cytat:
Mloda14 spokojnie, nie mozesz popadac w paranoje ani zamknac sie w domu. Dobrze, ze nagłosnili sprawe! a ten facet co dzis zaatakowal to mogl byc zupelnie kto inny. Spokoj i jakies racjonalne myslenie sadze, ze jest wskazane
Ja już wydrukowałam porterty pamięciowe i będę jutro rozklejac na osiedlu...koleżanki z pracy też wzięły parę sztuk...
Stary 2010-02-08, 21:03   #3665
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Ha! ja na Grzendzie urodziłam i zaczęłam już wychowywac maluszka :P ale zapomniałam już o tym...zaraz wejdę i zobaczę czy moja dzidzia z głodu nie umarła

Ja już wydrukowałam porterty pamięciowe i będę jutro rozklejac na osiedlu...koleżanki z pracy też wzięły parę sztuk...
Ja tez urodzilam i jakis czas sie zajmowalam, ale przez dlugi okres nic sie nie zmienialo tylko codziennie to samo i przestalam wchodzic :P

A portrety zawsze sie przydadza
Stary 2010-02-09, 10:52   #3666
Rider
Rozeznanie

Nie słyszałam nigdy o grzędzie. Zaraz zobacze co można tam osiągnąć

Kma to zdjęcie jest niesamowite. Ja uważam, że dziecko w brzuszku jest już dzieckiem i powinien mieć takie same prawa. Potępiam aborcje. A to jest dowód.

A tytuły książeczek musze sobie spisać i przeczytać
Rider jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 23:10   #3667
monika7891
Raczkowanie

witajcie dziewczyny
Pamietacie mnie jeszcze??
Jakis czas temu byłam na watku ZG,ale zniknełam na "troche"...
Mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie z powrotem.

Isis23 z tego co zdarzyłam zerkanc szybko i sie zorientowac to spodziewasz sie dzidziusia?? Gratuluje Kiedy rozwiazanie??

Kma jak sie zyje po slubie?? chyba nie miałam tez okazji pogratulowac Ci,a to juz tyle minelo... takze spoznione tez,ale szczere gratulacje z okazji slubu Nadal mieszkasz na tym osiedlu co ja?? cały czas ciekawosc mnie zjada która to Ty-czy moze Cie znam z wiedzenia.

Jesli dobrze widze dolaczyly nowe osoby w czasie mojej nieobecnosci witam wszystkie dziewczyny i mam nadzieje,ze bedziemy miały okazje sie lepiej poznac

A u mnie przez ten czas sporo sie pozmieniało. Duzo sie działo.

Widze,ze temat atakujacego drania poruszałyscie... Eh... ja tez sie strasznie boje... tlyko nie rozumiem jak niby tylu dzialajacych w tej sprawie policjantów nie moze jednego typa zlapac...Mam nadzieje,ze to wszystko szybko sie skonczy...

Pozdrawiam
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:08   #3668
Rider
Rozeznanie

Witaj monika. Mnie też to zastanawia. Najlepsi policjanci i nic. Cały czas jest niebezpieczniej. Wyjdzie na to, że złapią go normalni ludzie, albo grupka chlopaków zrobi samosąd. I dobrze Należy mu się.
Rider jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 15:13   #3669
levante
Zadomowienie

Cześć. Co prawda nie mieszkam w Zielonej Górze, ale przyznaję, że zaszokowały mnie i zatrwożyły doniesienia o gwałcicielu . Zgadzam się z Wami, że bardzo ważne jest nagłośnienie sprawy na różne sposoby + rozpowszechnianie portretów pamięciowych. Pomyślałam, że może warto byłoby założyć osobny wątek na Wizażu (chyba, że już jest, a ja nie umiem korzystać z wyszukiwarki) poświęcony nagłośnieniu sprawy, w końcu nie wiadomo jak daleko zapędzi się ten/ ci zwyrodnialcy, a trzeba przestrzegać dziewczyny... Co mówicie? To tylko propozycja. Chętnie wstawiłabym link w podpisie do takiego wątku.
Pozdrawiam i niech szybko złapią go...
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 15:16   #3670
daisyxx
Rozeznanie

GG do daisyxx

jestem za osobnym watkiem
jestem z lubskiego choć mieszkam sporo km od Zielonej Góra ale, nie wiadomo dokad posunie sie ten ktoś...
[*]
daisyxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 15:18   #3671
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez daisyxx Pokaż wiadomość
jestem za osobnym watkiem
jestem z lubskiego choć mieszkam sporo km od Zielonej Góra ale, nie wiadomo dokad posunie sie ten ktoś...
No właśnie, nie wiadomo...
Jest taki wątek - może do niego przykleić się? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=gwa%B3ciciel
Chociaż nowy byłby lepszy... chyba, ale może mod połączyć z powyższym
Stary 2010-02-11, 15:23   #3672
Sag etwas
Zadomowienie

Jest juz taki watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400251
Stary 2010-02-11, 15:26   #3673
levante
Zadomowienie

Cytat:
No popatrz, jednak jestem ślepa, ale wyszukiwarka zupełnie mi go nie namierzyła... Dzięki

Edit: dodałam link w podpisie

Edytowane przez levante
Czas edycji: 2010-02-11 o 15:45
Stary 2010-02-11, 18:16   #3674
paula78
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]widziałyście kiedyś to zdjęcie?? swego czasu bardzo o nim było głośno.."Zdjęcie zostało wykonane w trakcie operacji: lekarze korygowali bardzociężkĄ zmianę kregosłupa w 23-im tygodniu ciąży. Fotograf chciał tylko udokumentować skomplikowany medyczny zabieg, ale udało mu się także uwiecznić moment, gdy pięciomiesięczny płód (bobasek?)wyciągnął raczkę z macicy, otwartej przez chirurga i...przytrzymał palec operującego chirurga. To niesamowite zdjęcie ukazało sie w wielu czasopismach na świecie, a przy okazji stało się w Irlandii szyldem walczących przeciwko aborcji. Mały bohater zdjęcia to Samuel Aleksander, który ostatecznie urodził się 28-go grudnia 2001 r.
Lekarze byli pewni, że bez tej operacji po porodzie Samuel nie utrzymałby się przy życiu, dlatego zaledwie po pięciu miesiacach w brzuchu mamy zdecydowano się na zabieg. Po zabiegu macicę zaszyto, by mógł się dalej normalnie rozwijać, dzieki czemu wkrótce po urodzeniu już niemal całkowicie zdrowy Samuel mógł ponownie uscisnąć dłoń tego samego chirurga..."

http://aborcja_ug.webpark.pl/reka.jpg
ahh uwielbiam takie opowieści sf i dorobione do niego teorie

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:51   #3675
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika7891 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny
Pamietacie mnie jeszcze??
Jakis czas temu byłam na watku ZG,ale zniknełam na "troche"...
Mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie z powrotem.
Witamy ponownie

Cytat:
Kma jak sie zyje po slubie?? chyba nie miałam tez okazji pogratulowac Ci,a to juz tyle minelo... takze spoznione tez,ale szczere gratulacje z okazji slubu Nadal mieszkasz na tym osiedlu co ja?? cały czas ciekawosc mnie zjada która to Ty-czy moze Cie znam z wiedzenia.
dziękuję bardzo
Po ślubie w sumie zmian nie zauważyłam hehehe, mieszkam tam gdzie wcześniej - w moim avatarze jest moje zdjęcie, więc może mnie znasz z widzenia
Podpisaliśmy już umowę na mieszkanie i w przyszłym roku się przeprowadzimy (mam nadzieję, że dostaniemy wcześniej kredyt i wszystko pójdzie dobrze), ale nie daleko od KTBSów, na Obywatelską

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
ahh uwielbiam takie opowieści sf i dorobione do niego teorie
hmmm

http://religie.panoramainternetu .pl/religie.html?catid=|4|1|1 4|8|&rb=cs_article&id=103 2

http://www.wprost.pl/ar/?O=46890&pg=1

http://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Armas

http://www.famouspictures.org/mag/in...nd_reaches_out

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 19:48   #3676
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

kma ale na zdjęciu wyglądasz zupełnie inaczje niż w realu dlatego kiedyś bardzo długo w zg w orsayu zastanawiałam sie czy to ty i się okazało że jednek to ty byłaś więc różnica jest duża
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 20:37   #3677
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
kma ale na zdjęciu wyglądasz zupełnie inaczje niż w realu dlatego kiedyś bardzo długo w zg w orsayu zastanawiałam sie czy to ty i się okazało że jednek to ty byłaś więc różnica jest duża
tak?? hmm...

Stary 2010-02-11, 20:45   #3678
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Isis23 z tego co zdarzyłam zerkanc szybko i sie zorientowac to spodziewasz sie dzidziusia?? Gratuluje Kiedy rozwiazanie??
normalnie na 22 marca... ale juz wiem ze bedzie cesarka, i to za 3 tygodnie

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 21:27   #3679
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Isis najważniejsze żeby było maleństwo zdrowe moja kuzynka też 3 tygodnie przed terminem miała cesarkę mały leżał 2 dni w inkubatorze i wypisali ze szpitala i teraz już duży i zdrowy chłopak
ja mam za 3 tygodnie urodziny masakra jak ten czas szybko leci
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 22:04   #3680
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
z wiedzenia.

Jesli dobrze widze dolaczyly nowe osoby w czasie mojej nieobecnosci witam wszystkie dziewczyny i mam nadzieje,ze bedziemy miały okazje sie lepiej poznac
heloł Monika ^^

Cytat:
Napisane przez levante Pokaż wiadomość
No popatrz, jednak jestem ślepa, ale wyszukiwarka zupełnie mi go nie namierzyła... Dzięki

Edit: dodałam link w podpisie
Ja wyszukiwarka tez srednio umiem sie poslugiwac a na ten watek natrafilam przypadkiem jak gdzies tam buszowalam po forum

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
A mi sie wydaje, ze podobna
Bo tylko dzieki avatarowi wiem, ze Ty to Ty

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
normalnie na 22 marca... ale juz wiem ze bedzie cesarka, i to za 3 tygodnie
Szybciutko, ale ten czas leci
A moge zadac troche hmm moze i prywatne pytanie ? Chodzi mi o rozstepy, uzywalas jakichs kremow masci zeby zapobiec im? Zrobily Ci sie jesli moge spytac czy wlasnie dzieki takiej profilaktyce uniknelas ?
Wiem, ze to takie przyziemne bardzo, ale jak mysle o ciazy to pierwsze co mi przychodzi na mysl to wlasnie, ze bede miec rozstepy, obwisla skore i piersi po karmieniu, przytyje i tego nie zrzuce a na koncu dopiero, ze bede miec dziecko! Wiem, ze to glupie i do roli mamy sie srednio teraz nadaje, mimo ze opiekowalam sie roznymi maluchami a nawet mialam symulacje w LO i dziecko na 3 dni w domu niemalze jak zywe.. Pewnie jak sie mysli na powaznie albo jest w ciazy to myslenie sie zmienia bo to cudowny stan, ale na chwila obecna mam skrzywione myslnie;/
Stary 2010-02-12, 11:18   #3681
lilijkowa
Rozeznanie

kolejny napad na kobiete podaje RMF FM:

http://www.rmf24.pl/raport-raportgwa...awa,nId,237747
Stary 2010-02-12, 11:33   #3682
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez lilijkowa Pokaż wiadomość
kolejny napad na kobiete podaje RMF FM:

http://www.rmf24.pl/raport-raportgwa...awa,nId,237747
własnie dzowniłam do kolezanki niedawno i mi o tym powiedziała (jest z Krosna wiec tym bardziej była przerażona) :/

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 12:18   #3683
Sag etwas
Zadomowienie

Ja dzis bylam na miescie bo musialam cos zalatwic i wracalam przez park tysiąclecia, jak z niego wychodzilam to jakas kobieta do mnie " ale odwazna dziewczyna, a nie sie wszyscy boja !" jak jakas druga co szla obok to uslyszala taka mloda babka to mowi do mnie "ale komplement, bo co nie bala sie Pani przez park isc sama?" cos tam z nia pogadalam. I jakies 15 minut pozniej juz niedaleko domu szlam za babka bo chodnik waski przez ten snieg i jak bylam za nia blisko to sie tak gwałtownie odwrocila i niemal przewrocila i zaczela do mnie gadac wlasnie, ze sie odwraca bo sie boi i patrzy kto za nia idzie a ze jej corka ( babka po 40 corka 17 lat - powiedziala mi :P ) mowi, ze po 16 nigdzie nie wychodzi. Idzie tylko do szkoły i wraca.
Napady napadami, ale kurde to jest jakas istna paranoja. Na poczatku sie balam bardzo co widac nawet po moich wpisach na drugim watku, ale teraz jakos tak mniej. Boje sie wiadomo, ale staram jakos racjolanie myslec i nie zamykac w domu przez jakiegos psychola ;/
A w Krośnie nie wiadomo czy to on zaatakowal, moze teraz wyłaza takie wszystkie łajzy i atakuja z myslą, ze przypisza to do "naszego z Zielonej"
A jak szlam przez deptak to widzialam policje ;] ogolnie patroli widzialam sporo w ostatnim czasie. Tylko czemu to wszystko tak długo trwa ?
Stary 2010-02-12, 12:21   #3684
Ag4
AGA :)

Podobno zaatakował tez w Leśniowie
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...AT06/183083267

Ciekawe czy to ten sam, czy tak jak mówisz Sag, kilku innych psychopatów działa teraz na rachunek tego jednego.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 12:26   #3685
Sag etwas
Zadomowienie

wlasnie przeczytalam na lubuskiej ;/
skoro tyle policji tam jest, wiedza mniej wiecej czym sie moze poruszac na jakich trasach to nie moga go zlapac?
Nie sadze by uciekal przez las ;///
co za paranoja jakas ;/ szkoda tylko tych kobiet wszystkich. Choc widac, ze sa wyczulone i sie w jakis sposob bronia.
Stary 2010-02-12, 12:28   #3686
these-words
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzis bylam na miescie bo musialam cos zalatwic i wracalam przez park tysiąclecia, jak z niego wychodzilam to jakas kobieta do mnie " ale odwazna dziewczyna, a nie sie wszyscy boja !" jak jakas druga co szla obok to uslyszala taka mloda babka to mowi do mnie "ale komplement, bo co nie bala sie Pani przez park isc sama?" cos tam z nia pogadalam. I jakies 15 minut pozniej juz niedaleko domu szlam za babka bo chodnik waski przez ten snieg i jak bylam za nia blisko to sie tak gwałtownie odwrocila i niemal przewrocila i zaczela do mnie gadac wlasnie, ze sie odwraca bo sie boi i patrzy kto za nia idzie a ze jej corka ( babka po 40 corka 17 lat - powiedziala mi :P ) mowi, ze po 16 nigdzie nie wychodzi. Idzie tylko do szkoły i wraca.
Napady napadami, ale kurde to jest jakas istna paranoja. Na poczatku sie balam bardzo co widac nawet po moich wpisach na drugim watku, ale teraz jakos tak mniej. Boje sie wiadomo, ale staram jakos racjolanie myslec i nie zamykac w domu przez jakiegos psychola ;/
A w Krośnie nie wiadomo czy to on zaatakowal, moze teraz wyłaza takie wszystkie łajzy i atakuja z myslą, ze przypisza to do "naszego z Zielonej"
A jak szlam przez deptak to widzialam policje ;] ogolnie patroli widzialam sporo w ostatnim czasie. Tylko czemu to wszystko tak długo trwa ?

No niestety panika wybuchła. O ataku dowiedziałam się rano przed wyjsciem do szkoły a stało się to po drugiej stronie ulicy. Straszne.
Ja na przykład w życiu bym teraz przez park sama nie przeszła, podziwiam. Jak już to w dużej grupie, bezpieczeństwo przede wszystkim.
Policja jest wszędzie, mojego ojca zatrzymywali dzisiaj 4 razy. I bardzo dobrze, niech szukaja chama/chamów.

Co do tego w Leśniowie to podobno jeszcze nie potwierdzone. Szybki jest..

The greatest thing you'll ever learn,
is just to love and be loved in return.

these-words jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 12:47   #3687
carolyna86
Zakorzenienie

mieszkam właśnie pomiędzy ZG a Krosnem.. i jestem przerażona, bo jak nigdy spałam dziś do 10! przy niezakluczonych drzwiach! Widziałam później policję kilkakrotnie mijającą mój dom. A ok. 12 zadzwonił brat z paniką w głosie: "siostra, siedź w domu! Nigdzie nie wychodź - psychol ponoć zaatakował w Leśniowie!"

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 12:50   #3688
these-words
Zakorzenienie

własnie dostałam smsa, podobno w radiu mówili, że drania złapano.
jednak nigdzie nic o tym nie pisza więc chyba ktos sobie ze mnie zakpił ;]

The greatest thing you'll ever learn,
is just to love and be loved in return.

Edytowane przez these-words
Czas edycji: 2010-02-12 o 12:54
these-words jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 14:04   #3689
levante
Zadomowienie

Cytat:
Ja wyszukiwarka tez srednio umiem sie poslugiwac a na ten watek natrafilam przypadkiem jak gdzies tam buszowalam po forum
To tym bardziej dziękuję za wskazanie wątku .
Cytat:
Napisane przez these-words Pokaż wiadomość
własnie dostałam smsa, podobno w radiu mówili, że drania złapano.
jednak nigdzie nic o tym nie pisza więc chyba ktos sobie ze mnie zakpił ;]
Dobrze by było, ale... W jakim to radio? Zapraszam do wątku Seria brutalnych napadów na kobiety w Z.G.

Stary 2010-02-12, 20:24   #3690
chromonikielnia
Wtajemniczenie

Mówili o tym dzisiaj na Polsacie w Wydarzeniach, pokazywali portrety pamięciowe i wwzystko, wieczorem nawet ma być jakis specjalny reportaż na ten temat.
Mowili, że przemieszcza się białym samochodem, także strzeżcie się.

Btw, dla mnie jest chore to, że ta 16latke z Lubska zaatakował rano jak szła do szkoły! cos strasznego.
chromonikielnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości