|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
co do wód be... to miałam próbki kissable i jest strasznie nietrwała na mojej skórze. a szkoda, bo ładne są. ale próbki są tylko do kissable, więc nie sprawdzałam innych z dezodorantami jest różnie, bo miałam surreal i był jak perfumy, podobnie incandessence (ten pachniał tak jak kartka zapachowa), wink, pur blanca i blue. ale surrender mnie zawiódł, bo perfumy były zdecydowanie wieczorowe i eleganckie a dezodorant pachniał jak jakiś tani z bazaru (perfumy miały jakąś nutę korzenną, która się zgubiła w dezodorancie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3664 |
Raczkowanie
|
no i się przebiłam przez ponad 30 stron
![]() co do sylikonowych poduszeczek to muszę powiedzieć, że są naprawde fajne, jak narazie chodziłam w nich tylko po domu, ale jest 1 problem jak ma sie otwarte buty, to można je zgubić na dyskotece więc będzie trzeba je jakoś zamocować, a może dobrze by było wkładać je do środka rajstop ![]() ![]()
#3665 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie
![]() Raptem nie było mnie ze 3 dni, a tu tyle stron do czytania. Dzięki dla Asiuchny za skan katalogu 5. ![]() Ja jutro może bedę składać zamówienie z 3, a tu już 5. Jakoś specjalnie nie powalił mnie ten nowy katalog, ale za to zainteresowała mnie woda perfumowana True Glow, która jest w demo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Przyczajenie
|
podkład w musie
Witam avomaniaczki i nie tylko!
Dajcie znać, dziewczyny, czy podkład w musie kolor Nude z kat 3 przychodzi? Na gazecie dziewczyny pisały że brakuje odcienia Cream i Almond. Brakuje im składnika, czy po prostu poszczególne odcienie "wyszły". W strefie nie pytam, bo mi odpiszą za 2 dni... (a do jutra mam termin składania zamowienia), a na Was, dziewczyny, zawsze można liczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Rozeznanie
|
Dot.: podkład w musie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny z rana
![]() Dziś powinnam miec paczkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3669 |
Zakorzenienie
|
A ja dumam nadal nad TTA In bloom, bo strasznie mi się ten zapach spodobał w katalogu
![]() ![]() Chyba wybiorę inne perfumki, najprawdopodocniej Today ![]() ![]()
#3670 |
Raczkowanie
|
Witam a ja wczoraj dostalam swoja paczke i tez zamowilam ta nowa wode TTA In bloom i musze przyznac ze zapach jest cudowny bardzo dlugo sie utrzymuje nawet dzis troszke jeszcze czuje wiec gorąco polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Raczkowanie
|
Co jaka stara pudernica??? Dla mnie ten zapach jest super, swiezy, przyjemy i dlugo sie utrzymuje!!!!!!!!
Chodzilo mi o be sensual |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zadomowienie
|
No właśnie, opisz co myślisz o tej biżuterii. Mi w katalogu sie bardzo podobała, ale na żywo nie i chyba nie zamówię. Ten srebrny kolor jakis taki brzydki, zmatowiały, a to cuś pod koronką żółtawe było??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Rozeznanie
|
mam pytanie odnośnie NAWILŻAJĄCEJ MASECZKi DO TWARZY Z MASŁEM SHEA -z mini katalogu niestety w recenzencjach kosmetyków nic mi nie wyskakuje - nie wiem dlaczego. powiedzcie mi czy jest dobra i czy opłaca sie zamawiać....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3677 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale oczywiście napiszę swoje wrażenia na forum ![]()
![]() |
#3679 |
Czekam na Ragnarok
|
Odnośnie nawilżającej maseczki z shea - może to coś pomoże: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=2885
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio, to możesz wymienić na Targowisku albo sprzedać na Allegro. Chętni się znajdą sami, zobaczysz. Mi samej ta torebka się podoba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Link do maseczki na KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8955 Też nad nią myślałam, ale ma kiepskie recenzje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mieszkasz w Krakowie to samą torbę możesz mieć za 23zł i jeszcze glicerynowy krem do rąk do niej dostaniesz. Widziałam ostatnio taką aukcję na Allegro, sprzedawca był właśnie z Krakowa i na aukcji było zaznaczone, ze możliwy jest odbiór osobisty. Jak ktoś nie chce perfum to takie rozwiązanie jest bardzo praktyczne i tanie. U mnie z Łodzi mam jedną Panią bardzo blisko, która też sprzedaję ten zestaw osobno, ale chce za torbę 30zł, a to już według mnie za dużo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Wtajemniczenie
|
Asiuchna wielkie wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się ucieszyłam, gdy zobaczyłam ofertę wiązaną ze SPA ale mina mi zeszła jak zauważyłam (po dokładniejszym przyjrzeniu się), że nie ma tam mojego ulubionego kremu do ciała z oliwką ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3689 |
Zadomowienie
|
witam
...a więc zamówienie z katalogu 3, wsumie już prawie sprecyzowałam, pozostała mi tylko kwestia zastanowienia się nad biżu dokładnie bransoletką srebrną sintra, a kompletem Delphi, ale do 10 lutego jeszcze jest troszke czasu, więc ostatecznie decyzje podejme jutro ![]() przymieżałam się dziś do zamówienia z kat 4, który przedchwilką na spokojnie przejżałam i tak napewno zamawiam: zestaw PS z morza martwego za 19,90 krem do stóp z kofeiną-6,90 i dylemat mam z ![]() szminką lśniące piaski, czy ktoś posiada, lub miał te dwa kolorki tej szminki- może ma możliwość wstawienia zdjęcia tych kolorków, albo maźnięcie ręki tymi odcieniami, ogólnie z opini na KWC zrozumiałam że jest to szminka transparentna, jeśli się mylę to prosze poprawcie mnie, ciekawa jestem także waszych opini o niej, czy ją polecanie? ponadto zastanawia mnie tusz stylista za 10.90, czytałam opinie na KWC i ma takie średnie, sama nie wiem czy opłaca się go wziąść prosze dordzcie? widziałam jeszcze jakiś tusz z oferty netto str 3 za 8,90 ale nie wiem co to za tusz, ktory z tych dwóch byście wybrały i czy wogóle wato któryś z nich wziąść? Z góry dziękuje za opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.