|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
co do wód be... to miałam próbki kissable i jest strasznie nietrwała na mojej skórze. a szkoda, bo ładne są. ale próbki są tylko do kissable, więc nie sprawdzałam innych z dezodorantami jest różnie, bo miałam surreal i był jak perfumy, podobnie incandessence (ten pachniał tak jak kartka zapachowa), wink, pur blanca i blue. ale surrender mnie zawiódł, bo perfumy były zdecydowanie wieczorowe i eleganckie a dezodorant pachniał jak jakiś tani z bazaru (perfumy miały jakąś nutę korzenną, która się zgubiła w dezodorancie). |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że będziesz zadowolona z tego zestawu tak jak i ja
|
|
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)?
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
no i się przebiłam przez ponad 30 stron
co do sylikonowych poduszeczek to muszę powiedzieć, że są naprawde fajne, jak narazie chodziłam w nich tylko po domu, ale jest 1 problem jak ma sie otwarte buty, to można je zgubić na dyskotece więc będzie trzeba je jakoś zamocować, a może dobrze by było wkładać je do środka rajstop
|
#3665 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Raptem nie było mnie ze 3 dni, a tu tyle stron do czytania. Dzięki dla Asiuchny za skan katalogu 5. Ja jutro może bedę składać zamówienie z 3, a tu już 5. Jakoś specjalnie nie powalił mnie ten nowy katalog, ale za to zainteresowała mnie woda perfumowana True Glow, która jest w demo. |
|
|
|
#3666 |
|
Przyczajenie
|
podkład w musie
Witam avomaniaczki i nie tylko!
Dajcie znać, dziewczyny, czy podkład w musie kolor Nude z kat 3 przychodzi? Na gazecie dziewczyny pisały że brakuje odcienia Cream i Almond. Brakuje im składnika, czy po prostu poszczególne odcienie "wyszły". W strefie nie pytam, bo mi odpiszą za 2 dni... (a do jutra mam termin składania zamowienia), a na Was, dziewczyny, zawsze można liczyć
|
|
|
|
#3667 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: podkład w musie
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny z rana
Dziś powinnam miec paczkę
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dumam nadal nad TTA In bloom, bo strasznie mi się ten zapach spodobał w katalogu
Chyba wybiorę inne perfumki, najprawdopodocniej Today Tylko, że szkoda mi ich będzie pewnie używać codziennie do pracy
|
#3670 |
|
Raczkowanie
|
Witam a ja wczoraj dostalam swoja paczke i tez zamowilam ta nowa wode TTA In bloom i musze przyznac ze zapach jest cudowny bardzo dlugo sie utrzymuje nawet dzis troszke jeszcze czuje wiec gorąco polecam
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę kusi mnie ten zapach strasznie, tylko że jak zamówię, to co ja zrobię z tą torebką
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest wyjście z tej sytuacji
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
|
|
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
Co jaka stara pudernica??? Dla mnie ten zapach jest super, swiezy, przyjemy i dlugo sie utrzymuje!!!!!!!!
Chodzilo mi o be sensual |
|
|
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, opisz co myślisz o tej biżuterii. Mi w katalogu sie bardzo podobała, ale na żywo nie i chyba nie zamówię. Ten srebrny kolor jakis taki brzydki, zmatowiały, a to cuś pod koronką żółtawe było??
|
|
|
|
#3675 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie odnośnie NAWILŻAJĄCEJ MASECZKi DO TWARZY Z MASŁEM SHEA -z mini katalogu niestety w recenzencjach kosmetyków nic mi nie wyskakuje - nie wiem dlaczego. powiedzcie mi czy jest dobra i czy opłaca sie zamawiać....
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale oczywiście napiszę swoje wrażenia na forum
|
|
#3679 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Odnośnie nawilżającej maseczki z shea - może to coś pomoże: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=2885
|
|
|
|
#3680 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zmarnuje się A tak serio, to możesz wymienić na Targowisku albo sprzedać na Allegro. Chętni się znajdą sami, zobaczysz. Mi samej ta torebka się podoba A tak mi się spodobały i z katalogu i z nadgarstka i Hosenki i rzyrafki... |
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Link do maseczki na KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8955 Też nad nią myślałam, ale ma kiepskie recenzje. |
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mieszkasz w Krakowie to samą torbę możesz mieć za 23zł i jeszcze glicerynowy krem do rąk do niej dostaniesz. Widziałam ostatnio taką aukcję na Allegro, sprzedawca był właśnie z Krakowa i na aukcji było zaznaczone, ze możliwy jest odbiór osobisty. Jak ktoś nie chce perfum to takie rozwiązanie jest bardzo praktyczne i tanie. U mnie z Łodzi mam jedną Panią bardzo blisko, która też sprzedaję ten zestaw osobno, ale chce za torbę 30zł, a to już według mnie za dużo. |
|
|
|
|
#3686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuchna wielkie wielkie
Mnie zaciekawiły te galaretki pod prysznic Naturals i paletki cieni CT - kiedyś były bardzo podobne ale chyba nie z tej serii. Ciekawą sprawą jest też ta maszynka SSS No i wkońcu jest w niższej cenie kuracja z kwasami AHA do stóp Bardzo się ucieszyłam, gdy zobaczyłam ofertę wiązaną ze SPA ale mina mi zeszła jak zauważyłam (po dokładniejszym przyjrzeniu się), że nie ma tam mojego ulubionego kremu do ciała z oliwką
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3689 |
|
Zadomowienie
|
witam
...a więc zamówienie z katalogu 3, wsumie już prawie sprecyzowałam, pozostała mi tylko kwestia zastanowienia się nad biżu dokładnie bransoletką srebrną sintra, a kompletem Delphi, ale do 10 lutego jeszcze jest troszke czasu, więc ostatecznie decyzje podejme jutro .przymieżałam się dziś do zamówienia z kat 4, który przedchwilką na spokojnie przejżałam i tak napewno zamawiam: zestaw PS z morza martwego za 19,90 krem do stóp z kofeiną-6,90 i dylemat mam z :szminką lśniące piaski, czy ktoś posiada, lub miał te dwa kolorki tej szminki- może ma możliwość wstawienia zdjęcia tych kolorków, albo maźnięcie ręki tymi odcieniami, ogólnie z opini na KWC zrozumiałam że jest to szminka transparentna, jeśli się mylę to prosze poprawcie mnie, ciekawa jestem także waszych opini o niej, czy ją polecanie? ponadto zastanawia mnie tusz stylista za 10.90, czytałam opinie na KWC i ma takie średnie, sama nie wiem czy opłaca się go wziąść prosze dordzcie? widziałam jeszcze jakiś tusz z oferty netto str 3 za 8,90 ale nie wiem co to za tusz, ktory z tych dwóch byście wybrały i czy wogóle wato któryś z nich wziąść? Z góry dziękuje za opinie |
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
dziś mam ostateczny dzień na złożenie zamówienia na K03, więc wieczorem złoże, ale malutkie zamówienie na ok. 180zł... cieńko mi idzie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

to bardzo się ciesze, że dochodzą

Tylko, że szkoda mi ich będzie pewnie używać codziennie do pracy

A tak mi się spodobały i z katalogu i z nadgarstka i Hosenki i rzyrafki... 

: