|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwany - poszukiwane ...
Cytat:
Wiewiór69 Dzięki za informację. Dzisiaj je zamawiam. ![]() Pamiętasz może cenę z Empiku?I jaka to mnie więcej waga/ilość?Bo marzą mi sie jeszcze inne kolory, poza tymi z Magrafu. Czy ogólnie drobnica w Magrafie jest równa?Ostatnio,gdzie nie kupię to trafiam na jakieś badziewie-krzywe,nierówne,bez dziurek,itd. Szukam również szklanych koralików,znalazłam je pod nazwą cane glass,ale niestety nie widziałam w polskich sklepach internetowych. Takie np.: http://www.belindacharlottejewellery...RACELET(1).JPG |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć kupowałam je za 7,99 za 17 gram. Nie mogłam sie powstrzymać Ale też się trafiają nierówne i bez dziurek. Chyba nie ma na to siły ![]() Polecam Empik w centrum Warszawy, jest tam zdecydowanie najwiekszy wybór. Lub ten koło Nowego Światu. |
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Wiewiór69
To faktycznie drogo jak za 17 gram,w porównaniu do Magrafu-50 gr za 5.99. ![]() Wychodzi praktycznie jak za zwykła drobnicę. Mam nadzieję,że powiększą ofertę kolorystyczną. Chociaż znalazłam też takie: http://www.magraf.com.pl/cgi-bin/sho...age=3&id=07495 Wygląda mi to na małe Farfallki.
|
|
|
|
#3664 |
|
Zadomowienie
|
pierwsze znajdziesz tutaj
http://www.jubilex33.pl/Srebrna_baza...1szt-1196.html a drugi tutaj chyba widziałam kiedyś na allegro u madame butterfly, albo skarbach natury.[/QUOTE] dziękuje
|
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś wie w jakim sklepie dostępne są kryształy
Swarovski Cosmic Ring w kolorze CRYSTAL DORADO 14MM ?
|
|
|
|
#3666 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki śnią mi się po nocach...
?
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szukałam ich kiedys w innych sklepach i nigdzie znalezc nie moglam, wiec moze byc kiepsko |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
widzial ktos gdzies takie koraliki.....
http://artdorcia.blox.pl/resource/aqua_kolczyki1.jpg ps jesli autorka jest na forum to przepraszam za uzycie zdjecia.... |
|
|
|
#3670 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuje pilnie koralikow takich jak na zdjeciu w atrakkcyjnej cenie ale nie swarki czy precioska tylko akrylowe/plastikowe. najlepiej hurtowo. rózne kolory i wielkosci. wiecie moze gdzie moge je dostac. osoba od ktorej kupowalam takie koraliki juz ich nie sprowadza a musze dokonczyc komplet a koralikow mi zabraklo.
|
|
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
http://qnszt.pl/catalog/165_0_koraliki_plastikowe.html
moze nie az taka hurowa ilosc, ale cos tam jest ;p |
|
|
|
#3672 |
|
Przyczajenie
|
ojejka89 dziekuje bardzo
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękności samodzielnie. Jakiś czas temu widziałam na Etsy, ale nie wiem, czy nadal wystawia. Nie pamiętam nicka, niestety... |
|
|
|
|
#3674 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a polecicie mi jakiś sklep internetowy albo kogoś sprawdzonego na allegro kto ma duży wybór cyrkonii?? Kupowałam zawsze SN ale nie ma takich jakie potrzebuję.
|
#3675 |
|
Rozeznanie
|
a jakich potrzebujesz?
|
|
|
|
#3676 |
|
Rozeznanie
|
Klientka prosiła o coś w odcieniach granatu. Jeśli chodzi o kształt to okrągłe lub poduszeczka w wielkości ok. 8-10 mm oraz łezka, kropla, brioletka o dł. ok. 15-18 mm.
Teraz się zastanawiam, że może coś takiego bym w swarkach znalazła. Wolałabym jednak cyrkonie.
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli bez dziurek coś by mogło być to można popatrzeć w szafirze......
|
|
|
|
#3678 |
|
Rozeznanie
|
Spotkałyście się gdzieś z takimi miseczkami?
|
#3679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;15217495]Może ty też możesz poprosić o zrobienie? [/QUOTE]
gdybym potrzebowala wiecej,pewnie owszem...ale nie wiem czy dla kilku sztuk bedzie to oplacalne...? hmmm pomysle ;p |
|
|
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: gdzie kupic? bardzo prosze o odpowiedź...:(
|
|
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
viktorej ma racje- wyszukiwarka nie gryzie- jest watek poszukiwany poszukiwana i wątek z linkami do sklepów, sprzedawców na allegro.....warto się troche wysilić i najpierw przejrzeć forum zamiast produkować nowe wątki licząc że ktoś Ci wszystko poda na tacy
|
|
#3684 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale o co ci chodzi? Przecież ci dałam linka, gdzie masz pytać. Tam zdecydowanie więcej osób zagląda. A twój wątek to jest po prostu zaśmiecanie forum. I to ty się zastanów.
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wyluzuj
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
Reakcja była nieodpowiednia. Reverie grzecznie zwróciła Ci uwagę, a Ty na nią naskakujesz. Na forum panują pewne zasady - warto się z nimi zapoznać.
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
coz....nadal podczymuje swoją wypowiedź- najpierw rozejrzyj się po forum a potem pytaj - ALE W ODPOWIEDNIM DO TEGO PYTANIA WĄTKU. Po prostu zwróciłam uwage że nie zadałaś sobie nawet takiego trudu by przejrzec forum- myśle że wtedy bez problemu znalazłabys odpowiedź. I to nie było naskakiwanie na Ciebie. Przykro mi że straciłaś swój cenny czas - ale widac że nie szanujesz też czasu innych osób.
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
ups ... a tu dziewczyny te same
Nie, nie ma w tym złośliwości. Ot, tak mi się nasunęło . Mam nadzieję, że ktoś ci pomoże.
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koraliki bez dziurek do kaboszony - szukaj pod tą nazwą. http://allegro.pl/listing/search.php...ring=kaboszony http://allegro.pl/listing/search.php...t=1&category=0 Klasyczne zawieszki? Mówisz o gotowych bazach/ elementach?? Generalnie musisz poszperać po sklepach - wątek o sklepach internetowych też jest. Czy mówisz o biglach/sztyftach?? Generalnie wszędzie jest to samo. Jeśli chcesz coś fajnego to mogę odesłać na ebay. I następnym razem nie ma co się spinać. Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-11-15 o 22:36 |
|
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że się wcinam nie w temacie, ale jak Monik już wspomniała o eBay, to podciągnę nieco ten temat i zwrócę się do Was z prośbą... wiem, że dużo dziewczyn kupuje materiały do biżuterii właśnie na eBayu i że ponoć jest tam wiele ciekawych i oryginalnych pozycji, dlatego któregoś razu zajrzałam z ciekawości i ja. I co?? I wielkie rozczarowanie!! Nie mogłam nic znaleźć!! Wiem, że wszystkie serwisy aukcyjne działają podobnie i z Allegro oczywiście jestem "na TY", ale niestety na eBayu nie mogłam sobie kompletnie poradzić. Nie wiem, czy źle szukałam, czy nie potrafię czytać ze zrozumieniem czy co innego ze mna jest nie tak, ale kurcze nic nie moglam znalezc
Czy ktos mógłby podać mi linka jakichś sprawdzonych sprzedawców (ale nie takich, którzy sie powtarzają na Allegro)?? Ponieważ moje pytanie nie do końca w temacie wątku, więc załóżmy, że zadałam je tak "na marginesie" Może być nawet odpowiedź na PW, zeby juz więcej nie zaśmiecać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

czy mogłabyś podać jakieś namiary na nie jesli coś znalazłas?

?

jestem również