![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Plot, mama normalnie siada w pociąg i powraca do domu nieco wcześniej, bo bez sensu siedzieć na tyłeczku w pokoju i płacić a nie chodzic po górach, taka to ewakuacja
![]() No ja też wpadnę na fińskie żarcie, tylko bez Roberta ale za to z Nakajimą ![]() ![]() Może macie rację trochę z tymi testami, ale ja na ich miejscu bym ten cały KERS sobie odpuściła jak taki niezbyt niebezpieczny i niedopracowany jest, przynajmniej na jakiś czas.
#3662 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja nie ![]() ![]() miśki sie zwą, poprostu ![]() ![]() ![]() ja z podkarpacia ... no bo jak to o czym tu gadamy to wiąże sie z formułą - łoś norweski ![]() ![]() faktem jest że rzeczywiście nikt poza nami sie F1 nie interesuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chociaż przyzwyczaiłam sie że jest na plotkowym ![]() widze że wszystkie sie zgodziły, nie wiem tylko co z Angel ? która ma z nią kontakt ? Futbolowa też przestała sie udzielać więc mam nadzieje że nie będzie mieć nic przeciwko ![]() a czuje że naprawde może być czystka gdyż ponieważ coraz więcej osób jest banowanych lub dostaje kartki/punkty ![]() ![]() to co, pisze do Rambo ![]() Jo, a czy Nakadżima nie będzie niebezpieczny ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zadomowienie
|
bosz, wy moje łajzy
![]() zostawić was na trochę same, a już karniaki łapiecie no ![]() eh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() spadamy stąd Angel ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zadomowienie
|
![]() wiem wiem słyszałam ![]() w sumie wypada mi was wszystkie przeprosić, ale Angel była w stanie psychicznym nie nadającym się do pisania czegokolwiek śmiesznego i w ogóle było źle ![]() oczywiście oficjalną wersją jest, że Angel dostała urlop od NASY i dała wam choć raz wolną rękę ![]() ![]() może jakaś impreza ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie, zróbmy impreze ![]() ![]() ![]() dobra laski, pakować majdan, zaraz odlatujemy stąd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łelkom egejn!!! ![]() Nakajima obiecał, że będzie grzeczny ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Zrobione
![]() ![]() teraz możemy robić imprezke, jabadaba ![]()
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
No to oficjalnie witam na Społecznościach
![]() Lece skręcić jakiegoś popcorna na imprezę, bo jak Plot nagotuje znowu Kesakke itto i nas wezdmie?
#3670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja jakieś szejki porobie albo drinki, co ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zimne Kujawiaczki, bo u mnie dziś upał niesamowity.
Muszę się odtrollić nieco przed imprezą i na bóstwo zrobić ( o ile się da ![]()
#3672 |
Zadomowienie
|
o, widzę, że juz po wszystkim
![]() ej robimy imprezę na moim jachcie jak kiedyś ? ![]() Joanna, zazdroszczę Ci upału, u mnie od rana burze i deszcz ![]() właśnie zbiera się następna więc wyłączyć kompjuter muszę ![]() si ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Angel
![]() ![]()
#3674 |
Wtajemniczenie
|
O ja jesteśmy na społęcznoźciach
![]() Edit: O i Angel jest też z nami ![]() Zaproszenia na impreze: Edit: ej chyba źle skonstruowałam to zaproszenie, bo nie jest imienne i każdy może skopjować i wejść sobie. ![]()
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
...
![]() Jak 'ol in kluziw' to przyjdę. ![]() Idę na meczaka i przy okazji na stepperze pochodzę. Bo my tu gadu gadu a tłuszczyk się odkłada. ![]()
![]() |
#3676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj mój to chyba się już odłożył na stałe. ![]() aha, mówiłyście że nie widziałyście reklamy:
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jasne niebo wreszcie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a i kocham Cie za tego ava cium cium ![]() Cytat:
![]() pierwszy raz na oczy widze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdyby nie to, że mieszkam w bloku i chyba wpadłabym sąsiadce z dołu na kanape i aktualnie nie mogę skakać to też bym poskakała. ![]() no widzisz ![]() i nawet uchwyciło jak Żaba na moim gygy zrobił się dostępny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() eee to ja nie wpadne nigdzie, no może do swojej piwnicy ![]() nie omieszkałam zauważyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Ej nooo, pierwszy raz mi się ta reklama wyświetliła, już Wam miałam pisać jakam szczęśliwa, a widzę, że sprintscreanowałaś.
![]() Pozdrów Żabę. ![]()
#3681 |
Zakorzenienie
|
Nie no zaproszenie full wypas
![]()
#3682 |
Zadomowienie
|
zgadzam się z Kasiakiem ol in kluziw nie wolno przegapić
![]() lubie żarcie za darmo ![]() ![]() wiem, że patronatem jest Finlandia, ale wrazie co przyniosę zgrzewkę malibu, na koszt NASY of korz ![]() eks oł eks oł ( z gossip girl gwoli ścisłości, nie wiem czy oglądacie, ale uwielbiam ten moment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() ![]() UWAGA Na głowie miał czarny kaszkiet, taki jak się nosiło 3 lata temu, na nosie okulary z grubymi oprawkami. Miał na sobie rozpiętą koszulę, spod której widać było...... KLATĘ!! czyli biust i wystający na pół metra bebech ![]() Na dodatek TAK ŚMIERDZIAŁ! Że miałam ciemno przed oczami.. Nie mył się z miesiąc. Przesiadłam się oczywiście gdzie indziej ![]() Juz będę na czasie, wszystko przeczytam rano, ciaooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zadomowienie
|
w końcu jesteśmy na społecznościach
![]() ![]() Witamy urlopowiczkę nat ![]() ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=GCk8mspONWM hahaha Finlandia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tass822 Czas edycji: 2008-07-25 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przypominaj mi ![]() ![]() Filmik zabójczy ![]() EDIT: Zmieniłam avatar na Kimiego(wiem, że boski xD), ale o Ferdku nie zapomniałam (link w podpisie) ![]() EDIT2: Boże jak się uśmiałam czytając posty z tej strony ![]() ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-07-25 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tu myślałam że na serio jakieś ciacho poderwałaś a tu taki zawód ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ależ ciekawy ten avek ![]() pytałyście co z tymi testami ? jak to co - Kovalainen najszybszy ostatniego dnia testów w Jerez W ostatnim dniu testów Heikki Kovalainen z McLarena nie pozwolił, aby kierowcy ze stajni Red Bulla zdominowali testy w Jerez. Fin ustanowił dzisiaj najlepszy czas całej, czterodniowej sesji testowej. Prawie 0,4 sekundy za kierowcą McLarena ostatni dzień testów ukończył jednak Sebastian Bourdais, reprezentant stajni Toro Rosso, a trzeci był David Coulthard z Red Bulla. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O kurde, może to jakiś spisek, wysłali Angel na urlop... Podejrzane! ![]() A Fernando w negliżu brzydki, że nie skomentowałaś? ![]() ![]() Co do testów to widziałam zdjęcia ![]() ![]() ![]() A McLaren testuje tzw. "Rogi Dennisa" ![]() Poniżej zdj.: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boszz, jak ja kocham takie ciacha. ![]() Cytat:
![]() Finlandia ![]()
![]() |
#3689 |
Zadomowienie
|
helou moto
![]() ![]() bosz, dziś Angel czeka ciężki dzień bo musi cały dom odkurzyć ![]() ej a tak w ogóle widziałyście wywiady urodzinowe z Ferdkiem i Nelsinho ? ![]() jak dla mnie są boskie ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=BWI6pFEQeKI http://pl.youtube.com/watch?v=mkT75DKrG0I&feature=user rozwalił mnie Fernando ![]() ![]() Nelsinho, jaki ładny akcent ![]() a najlepsze, że obaj odpowiedzieli : dżus ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.