Lubelskie Żonki!! - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 18:42   #3661
SELKA*
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Hello dziewczynki
Na wizażu pustki i nuda a u mnie kolejne atrakcje Wraz ze zmianą "stanu posiadania" coraz więcej przygód mnie spotyka. Po próbie "uśmiercenia" psa, zamiast zapłacić rachunki przelałam kasę kilkorgu znajomym, całe szczęście,że znajomym A dzisiaj wpadła sikorka do mieszkania. Mam "ptakofobię" i zaczęłam panikować, Selka zabrała się za ganianie ptaszka. W końcu udało mi się ukryć z psem w sypialni i zadzwonić po małża. Przyjechał po 30 straaaasznie długich minutach i uratował swoją żonkę Nawiasem, sikorce też się nic nie stalo
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 19:02   #3662
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Hello dziewczynki
Na wizażu pustki i nuda a u mnie kolejne atrakcje Wraz ze zmianą "stanu posiadania" coraz więcej przygód mnie spotyka. Po próbie "uśmiercenia" psa, zamiast zapłacić rachunki przelałam kasę kilkorgu znajomym, całe szczęście,że znajomym A dzisiaj wpadła sikorka do mieszkania. Mam "ptakofobię" i zaczęłam panikować, Selka zabrała się za ganianie ptaszka. W końcu udało mi się ukryć z psem w sypialni i zadzwonić po małża. Przyjechał po 30 straaaasznie długich minutach i uratował swoją żonkę Nawiasem, sikorce też się nic nie stalo
Ale Ty masz fajne przygody!

Jodie! Cieszę się, że z dziadkiem trochę lepiej!
Stary 2008-10-21, 20:09   #3663
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

o rany... byłam dzisiaj w w-wie, na zebraniu z dyrektorka, najwyższą z najwyższych u nas.... było tak ciężkie, że normalnie poryczałam się po nim. nie żeby mnie jakoś specjalnie ochrzaniła, ale jak nerwy mi puściły nie dałam rady nad tym zapanować. ech, histeryczka ze mnie....

ale racja - to pestka przy przygodach selki

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:19   #3664
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
o rany... byłam dzisiaj w w-wie, na zebraniu z dyrektorka, najwyższą z najwyższych u nas.... było tak ciężkie, że normalnie poryczałam się po nim. nie żeby mnie jakoś specjalnie ochrzaniła, ale jak nerwy mi puściły nie dałam rady nad tym zapanować. ech, histeryczka ze mnie....
Trzymaj się Aromatyczna kąpiel i bedzie lepiej...Ja reaguję bardzo podobnie na sytuacje stresowe, więc rozumiem co przeżywasz.
Stary 2008-10-21, 20:21   #3665
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Trzymaj się Aromatyczna kąpiel i bedzie lepiej...Ja reaguję bardzo podobnie na sytuacje stresowe, więc rozumiem co przeżywasz.
na razie czerwone oczy i kąpiel... w whisky
straszne, prawda? alkoholizm czy jeszcze nie?
co nas nie zabije to nas wzmocni.... ale dziękówka za wsparcie. tego mi było trzeba.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:23   #3666
SELKA*
Zakorzenienie

A mnie się marzy zimne piwko z soczkiem malinowym Ech...
Stary 2008-10-21, 20:53   #3667
bandola18
Zadomowienie

No fakt jakoś smętnie na tym wątku, ja też nie mam o czym pisać, dzieciowymi sprawami zadręczam dziewczyny na odchowalni, a poza tym korzystam z pogody i dużo czasu spędzam na dworze spacerując z Krzysiem.

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
ale nastała cisza....chyba zmykam do domku bo mam dreszcze..no jeszcze musze jechać kołdrę kupić..

a z dobrych wiadomości - dziadek jest od dzisiaj w domku -rodzice zakupili wózek i chodzik do domu, tak musi być.grunt że jest lepiej i zaczął od nowa jeść

miłego wieczoru dziewczynki
Super! Dziadkowi zdrówka życzę!

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość

ale racja - to pestka przy przygodach selki
Selki przygoda fajowa, to już druga na wątku z ciekawym życiem , przynajmniej macie co pisać.
Ruda nie przejmuj się, olej ich i rób swoje, ale fakt jakiś odpoczynek by Ci się przydał, nwet 1-dniowy efekt wyciszenia, kompletnego nicnierobienia!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 21:06   #3668
pola_m
Wtajemniczenie

Ruda trzymaj się, a whisky chyba czasem dobrze robi na odprężenie i wyluzowanie

Jodie, dobrze że dziadek ma się lepiej

Selka, niezła przygoda Naprawdę boisz się ptaków? Wszystkich?

A ja właśnie jem szarlotkę z lodami... Jutro cały dzień na rowerze to mi wolno
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 08:00   #3669
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry Miłego dnia życzę. A u mnie kolejne godziny jazdy samochodzikiem, chyba jestem już uzależniona

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Selka, niezła przygoda Naprawdę boisz się ptaków? Wszystkich?
Absolutnie wszystkich
Stary 2008-10-22, 08:09   #3670
nicky_1981
Rozeznanie

Selka, dajesz czadu!!!
Ja w tamtym roku miałam wróbla w mieszkaniu. Biedne maleństwo też najadło się strachu ale wyszedł cało z opresji.

Pracującym życze miłej pracy!!!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 09:47   #3671
jodie
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim!

Selka Ty to masz przygodydobrze że wszystko już ok!
Ruda chyba urlop Ci potrzebny albo kilka dni wolnego, musisz się zdystansować do pracy.Nie warto wszystkiego brać do siebie! butelka winka i będzie ok

a mnie chyba grypa bierze, gorączka, katar i pół nocy wymiotowałam tragedia.dzis sie czuję jak wrak. tyle żalu

Miłego dzionka!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 09:52   #3672
bandola18
Zadomowienie

Hejka!
Cytat:
Dzień dobry wszystkim!

Selka Ty to masz przygodydobrze że wszystko już ok!
Ruda chyba urlop Ci potrzebny albo kilka dni wolnego, musisz się zdystansować do pracy.Nie warto wszystkiego brać do siebie! butelka winka i będzie ok

a mnie chyba grypa bierze, gorączka, katar i pół nocy wymiotowałam tragedia.dzis sie czuję jak wrak. tyle żalu

Miłego dzionka!
Moze po tych kremówkach? Może ja Ci pozałowałam, bo smaka narobiłaś, albo coś tam było nieświeżego, albo się zaraziłaś!
Stary 2008-10-22, 10:09   #3673
tola3804
Zakorzenienie

Ruda! Nie daj się!

Ja znów po nieprzespanej nocy, ale chyba się już przyzwyczaiłam... Wróciliśmy właśnie z zakupów. Ale super rano robić zakupy w markecie. Zero kolejek. No rewelacja! Nakupiłam jedzenia, jak dla wojska, a ma być zaledwie parę osób. Jutro zaczynam pichcić...
Stary 2008-10-22, 10:14   #3674
jodie
Zakorzenienie

Bandola kremówkę Ci przywiozę jak będę jechała nastepnym razem do Lublina podeślij mi tylko namiary na siebie ale to na bank nie kremówka - jadłam ją tydzień temu wczoraj pan S. robił pizze i wszystko ze świeżych składników. Nie wiem co mi jest ale cofa mi sie wszystko co zjem
Tola a co wymyśliłaś do pichcenia?
Stary 2008-10-22, 10:20   #3675
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Bandola kremówkę Ci przywiozę jak będę jechała nastepnym razem do Lublina podeślij mi tylko namiary na siebie ale to na bank nie kremówka - jadłam ją tydzień temu wczoraj pan S. robił pizze i wszystko ze świeżych składników. Nie wiem co mi jest ale cofa mi sie wszystko co zjem
Aj chętnie cię zobaczę, a może jakieś spotkanko na łonie natury w weekend np w parku, co Wy na to?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 10:31   #3676
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Na ciepło będą takie małe zapiekanki. Poza tym zrobię sałatkę jarzynową, sałatkę gyros i sałatkę z selerem i ananasem. Na pewno jakieś tam przekąski, wędlina etc. I upiekę murzynka i ciasto z wisienkami.

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Aj chętnie cię zobaczę, a może jakieś spotkanko na łonie natury w weekend np w parku, co Wy na to?
Ja bardzo chętnie, ale w związku z urodzinami małża pasuje mi tylko niedziela tak do 16 gdzieś, bo i w sb i w nd mamy gości.
Stary 2008-10-22, 10:41   #3677
jodie
Zakorzenienie

mnie w ten weekend raczej nie będzie w Lublinie, nie dam chyba rady chociaż jeszcze daleko więc nie mówie ostatecznie nie..
ale zle się czuję.
Stary 2008-10-22, 10:45   #3678
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
mnie w ten weekend raczej nie będzie w Lublinie, nie dam chyba rady chociaż jeszcze daleko więc nie mówie ostatecznie nie..
ale zle się czuję.
No to do domu, do łózia!
Stary 2008-10-22, 10:48   #3679
martuko
Wtajemniczenie

dziewczyny, produkujecie tych postó, że nie moge nadżyć. Poczytalam tylko ostatnie bo u mnie dzis panowie montują szafę a ja robię leczo do sloików

selka, przygody to Ty masz...

jodie, dobrze że dziadek wraca do domu, w domu zupełnie inaczej sie funkcjonuje...
a co do tych Twoich (ostatnio dość częstych... ) problemow żoladkowych to ja nie wiem.... Może to taka grypa żolądkowa co trwa 9 miesięcy..... Wiem, wiem, mam nie straszyć ale jakoś tak mi to wygląda....
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 11:07   #3680
jodie
Zakorzenienie

martuko raczej nie, ja od kiedy pamiętam miałam problemy z żołądkiem i różne z nim sensacje - mi sie wydaje że to nerwy - straszne się denerwowałam o dziadka
no ale jeśli masz racje to pierwsze się dowiecie

martuko a jak Twoje mieszkanko? już wszystko zakupione?

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2008-10-22 o 11:12 Powód: dopisek
jodie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 11:51   #3681
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o ptaszki, to moja mama ma problem - zawsze jak umyje okna w domu, to ptice uderzają w szyby - niejeden już tego nie przeżył...
Byłam dziś w tej pierogarni, o której pisałam kiedyś - kupiłam pierogi z fetą i szpinakiem , dziś stestuję i napiszę czy warto .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 12:11   #3682
martuko
Wtajemniczenie

Oj, żóladek nerwowy to i ja mam, podejrzewałam sie nawet o jakieś wrzodowe problemy, dostalam lek, ale na razie bralam inne , później zrobie sobie kurację. NA razie problemy minęły więc może będzie dobrze... przetestuję na bigosiku po ktorym cięzko chorowałam i zostal zamrożony na lepsze czasy
u mnie prace trwaja , juz stoi ponad pół szafy ale najwięcej zabawy będzie z torami do drzwi przesuwnych. Podobno moga to dziś skończyć ale jakoś nie wierzę...
meble do dużego pokoju te juz zdecydowane i zakupione, teraz czekamy na dostawę (ok. miesiąca :/) Już sie nie moge doczekac kiedy zaczniemy mieszkać tak calkiem normalnie. Swoją droga co ja potem będę robić jak mi odejdzie to organizowanie wszystkiego
Ostrowczanka a czy Twoja mama mieszka wysoko? Ja tez mialam raz taką suytuację, że mi ptak wyahamowal przed szybą, Miałam frajdęże dobrze umylam okna po remoncie
Stary 2008-10-22, 12:18   #3683
jodie
Zakorzenienie

no to super martuko! śledzę Twój wątek na muratorze
a w sprawie mojego domku cisza - brak chetnych na moje mieszkanko

a teraz całkiem z innej beczki - co kupić bratu i tacie na gwiazdkę?? bratu w tym miesiacu chce kupić , tacie w nastepnym . jak narazie mam prezent tylko dla mamy ale to łatwizna była
wiem ze jeszcze dużo czasu ale rozkładam budżet - ne lubie jak mnie tak po kieszeni trzepie
Stary 2008-10-22, 12:35   #3684
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ostrowczanka a czy Twoja mama mieszka wysoko? Ja tez mialam raz taką suytuację, że mi ptak wyahamowal przed szybą, Miałam frajdęże dobrze umylam okna po remoncie
Nie, w domku jednorodzinnym.

Stary 2008-10-22, 12:53   #3685
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Na ciepło będą takie małe zapiekanki. Poza tym zrobię sałatkę jarzynową, sałatkę gyros i sałatkę z selerem i ananasem. Na pewno jakieś tam przekąski, wędlina etc. I upiekę murzynka i ciasto z wisienkami.

Ja bardzo chętnie, ale w związku z urodzinami małża pasuje mi tylko niedziela tak do 16 gdzieś, bo i w sb i w nd mamy gości.
To jest myśl ! Chyba też zrobię sałatkę jarzynową, mąż się ucieszy

Cytat:
ale zle się czuję.
jodie - do łóżeczka odmaszerować proszę

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o ptaszki, to moja mama ma problem - zawsze jak umyje okna w domu, to ptice uderzają w szyby - niejeden już tego nie przeżył...
Byłam dziś w tej pierogarni, o której pisałam kiedyś - kupiłam pierogi z fetą i szpinakiem , dziś stestuję i napiszę czy warto .
W Lublinie u miałam odwieczny problem z gołębiami. Już dzień po myciu okien parapet był w białe placki. Niestety niektórzy hodują ptactwo w blokach. Na dodatek pan hodowca czasem przychodził i prosił żeby gołębi z okien nie przeganiać, bo sie wystraszą i jeszcze mu gdzieś uciekną.
Stary 2008-10-22, 12:58   #3686
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
W Lublinie u miałam odwieczny problem z gołębiami. Już dzień po myciu okien parapet był w białe placki. Niestety niektórzy hodują ptactwo w blokach. Na dodatek pan hodowca czasem przychodził i prosił żeby gołębi z okien nie przeganiać, bo sie wystraszą i jeszcze mu gdzieś uciekną.
Ja, gdy mieszkałam na ul. Łopacińskiego codziennie miałam gołębiową pobudkę ok. 4-5 rano. Uwielbiałam to stukanie nóżek w metalowy parapet.
Raz, gdy było bardzo gorąco zostawiłam otwarte okno w kuchni. Na blacie przy oknie stało jakieś niedojedzone jedzenie. W nocy przyleciał gołąb, narobił hałasu, rozrzucił żarcie po całej kuchni i sobie poleciał, jak tylko do niej weszłam.

Stary 2008-10-22, 13:11   #3687
nicky_1981
Rozeznanie

Krążąc w temacie prezentów to i ja mam problem. Co można kupić siostrze rodzonej na 18-tke??? Pomóżcie bo nie mam bladego pojęcia!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 13:57   #3688
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Krążąc w temacie prezentów to i ja mam problem. Co można kupić siostrze rodzonej na 18-tke??? Pomóżcie bo nie mam bladego pojęcia!

Ja swojej kilka lat temu kupiłam elegancki komplet srebrnej biżuterii (kolczyki i zawieszka) z kolorowymi bursztynami. Wtedy jeszcze zaczynała "kolekcjonować" biżuterię więc na większe okazje było akurat. Teraz na 24 urodziny zamierzam kupić jej wielką szkatułkę (bardziej chyba skrzynię ) tyle się tego nazbierało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13c007703bbdb17f.jpg (46,3 KB, 13 załadowań)
Stary 2008-10-22, 14:13   #3689
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

A ja już w domciu po obiadku
W pracy mam wyłączony prąd do 17.00 i dlatego poszłam wcześniej i przy okazji odebrałam nowy dowód
Idę odpoczywać..

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
Ja swojej kilka lat temu kupiłam elegancki komplet srebrnej biżuterii (kolczyki i zawieszka) z kolorowymi bursztynami. Wtedy jeszcze zaczynała "kolekcjonować" biżuterię więc na większe okazje było akurat. Teraz na 24 urodziny zamierzam kupić jej wielką szkatułkę (bardziej chyba skrzynię ) tyle się tego nazbierało.
Fajna ta skrzynia - gdzie można taką kupić ?

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 14:16   #3690
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość

Fajna ta skrzynia - gdzie można taką kupić ?
i za ile??? Rewelacja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości