|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
wiesz on tak pyta
![]()
#3662 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam kiedys w Praterze pod Wiedniem, to jest jeden z największych parków rozrywki w Europie. Spędziłam tam cały dzień i powiem wam, że uważam to za jeden z najwspanialszych dni w moim życiu
![]() ![]() Ray, a on może jest zmęczony po całym tygodniu pracy?Może dlatego nie chce mu się wychodzić? Nie wiem jak jest tylko tak sobie rozmyślam. Nie denerwuj się, masz rację, że nie kłócisz się na noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
Moi kochani rodzice na siłę wysłali mnie wtedy na obóz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz jakich kochanych masz rodziców ![]() Dobra ja mykam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Najkochańszych i najcudowniejszych
![]() Dobranoc Nikitko, ja też zaraz ide spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
pomidorka rozumiem ze moze byc zmeczony ... ale dzis sa andrzejki mowilam wczesniej ze moglibysmy wyjsc do kina to akurat musial niby do 18 w pracy kiedy on ma elastyczna prace i moze wyjsc o ktorej chce ech... trudno bede hnic w domu na zlosc zobaczy jak to dobrze i moze mnie zrozumie
#3668 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, że w takiej sytuacji dziś jesteś. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży
![]() Ide spać, dobranoc wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najlepsza jest poduszeczka - jasiek którą układasdz sobie wtedy pod brzuszkiem ![]() Widzę że teraz Ty przerabiasz nocne kłótnie z mężem. Oj te nasze hormonki ![]() Oczywiście twierdze że masz rację, w końcu ja też zawsze ją miałam ![]() Ja w poniedziałek mam lekarza. Zobaczymy co mi powie. A dzisiaj wspaniała wizyta teściów juupiii ![]()
![]() |
#3670 |
Zadomowienie
|
Gizelciu a Ty w którym tygodniu ciąży urodziłaś Oliwię
![]()
#3671 |
Zakorzenienie
|
Agatka termin miała na 02.11. a urodziła 29.10. więc to już chyba ok 40tc był, jeśli dobrze licze
![]() Karolinko dzieki za numer teraz będziemy w kontakcie i jak na dłużej nam znikniesz to nie bedziemy sie tak martwic ![]() Ja nie dawno sie obudziłam, a raczej zostałam obudzona przez ból brzucha @ sie rozszalała na całego nie ma co. |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
hi dziewuszki...
ja juz uszykowana i prawie po sniadaniu musialam wstac bo mala glodna byla pol nocy przebierala nogami i rekami... mialam dzis straszny sen snilo mi sie ze jakas kotka rodzila male kociaki i ona tak jeczalamialczala wyla boshe okropnosc... obudzilam sie przerazona ze ja rodzic nie chce... i normalnie sie poryczalam bo nie chce zostac sama w szpitalu ![]() ja zaraz ide sie przjsc bo nie jest zimno i moze uda mi sie wloski podciac a jak nie to sie chodziasz zapisze na po weekendzie..meza zostawilam w domu niech se siedzi zobaczy jak to jest...
#3673 |
Zakorzenienie
|
A co do meza...
czy on jest zmeczony po tygodniu pracy? kogot to obchodzi mimo ze siedzi po 10-12 godzin w pracy... i nie jest to pracoholizm tylko praca na zycie i przyszle dziecko bo niestety samemu nie jest lekko zarobic na wszystko... fajnie to sie tylko pieniadze wydaje a czy mogl wyjsc wczesniej wczoraj... elastyczny czas pracy heh fakt tylko ze nie zawsze mozna sobie wyjsc do domu kiedy sie chce to nie jest szkola i gdy czlowiek jest za cos odpowiedzialny i czasem musi mimo wszystko zostac dluzej w pracy !!! a dlaczego wczoraj czytal gazete ? bo zona strzelila focha i siedziala 2,5 godziny i gadala sobie z kims na gg i nie odzywala sie do niego... nie ma to jak pisaniu postow pod wplywem emocji i calkowicie na wspak z rzeczywistoscia zeby tylko podsycic wszystko i usylec od Was jakies mile slowa ze to ON zawinil a najlepiej to strzelic focha na poczatku weekendu i tak trzymac do konca i wtedy gy maz ma najwiecej czasu milczec i chodzic z podniesiona glowa. brawo pozdrawiam wszystkie wizazanki ! Maz Ray ps. dziewczyny czy Wasi mezowie nie denerwuja sie gdy siedzicie tyle na necie?
#3674 |
Zakorzenienie
|
Ja siedze na necie jak M nie ma w domu a jak jest to tylko na chwile sprawdzam poczte podczytam co sie dzieje i tyle
![]() Kiedy jest M spedzam czas z nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
ja go udusze
![]() wlazl na moje konto wrrrrrr...... nie czytajcie go ![]()
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
No ladnie Ray, jak juz dochodzi do tego, ze maz wchodzi ci na konto to musi byc niezle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
dobre to bylo
![]() ![]() do meza Ray- hmmm powiem tylko, ze moj maz sie BARDZO denerwuje, ze tyle tu przesiaduje........ no, ale co biedaczek moze zrobic ![]() ![]()
#3679 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Nikitko Tobie @ zaraz sie skonczy a mi sie zacznie grrrRay juz zapozno przeczytane ![]() ![]() Kinia i jak juz macie ustalona godz w kosciele? Ja juz posprzątałam, jeszcze mi tylko część łazienki została do sprzątnięcią i wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3680 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ray no to sie maz poskarzyl na forum ![]() ![]() Ja22 no bo przeciez my kobiety zawsze mamy racje ![]() Nikitko niedobra@ niedala pospac Kasience ![]() ![]() ![]() Sama bylam w tamtym roku disneylandzie i bawilam sie jak dziecko,a Tz to jak podwojne dziecko ![]() Marcelinko przyjemnej nauki zycze ![]() Mezatko a jak poszukiwania pracy? Kiniu i jak wizyta w kosciele-ustaliliscie juz godzine? a ja odespalam dzisiaj caly weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Widzę Misia, ze sobie dłuuuuuuuuugi sen zafundowałaś
![]() ![]() ![]() ![]() a nauka mam nadzieje, że bedzie przyjemna chociaż troszkę ![]()
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam u księdza i nic nie załatwiłam, ksiądz jest chory i wysłał mnie do innego ale dopiero we wtorek
![]() M sie juz obudził i je śniadanko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobietki
![]() Ray nie badz zla na meza, napisal co mu lezalo na sercu, ale kazdy ma inny punkt widzenia, mam nadzieje, ze sie dogadacie i spedzicie reszte weekendu w milej atmosferze ![]() Marcelko i Misiu zalatwilam juz z ksiedzem, ze slub bedzie na 17ta i juz zapisal nas do tej ksiegi z mszami na 2008 rok, teraz w najblizszym czasie jak bedziemy oboje z TZtem w Lipianach, to mamy isc do ksiedza spisac protokol (jakis taki wywiad), a dopiero 3 miesiace przed slubem przyniesc dokumenty, bo one tylko tyle wazne sa Nikitko mam nadzieje, ze jednak uda Ci sie zalatwic wszystko pomyslnie i bedziesz mogla byc chrzestna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja już po zajęciach, zjadłam obiadek i chyba za sprzątanie się zabiorę ![]() ![]() Ray, ale mąż się poskarżył ![]() ![]() ![]() Misiu, dobrze, że w końcu odespałaś. Pewnie od razu więcej energii masz ![]() Kiniu, to cudownie, że załatwiliście już godzinę ![]() Marcelinko, a ty znowu się uczysz? ![]() ![]() Nikitko, mam nadzieję, że ten ksiądz będzie równie przychylny jak ten stary ![]() Miłego sobotniego popołudnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez sie ciesze, ze juz mamy zapisana godzine slubu u ksiedza, bo skoro juz w kosciele cos mamy zalatwione, to juz jakos inaczej sie czuje, jakos bardziej to do mnie dociera ![]() ksiadz powiedzial, ze bede piekna panna mloda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
HE he Kinus a pewnie ze bedzie piekna panna mloda
Ray no nie,Twoj maz jest niesamowity A ja juz po pracy,teraz idziemy zaraz odebrac nasze autko od mechanika i mam nadzieje ze wyciagne przy okazji tz na spacerek po to auto a on mi juz cos o taksowce gada,ach ten moj chlop nigdzie mu sie nie chce spacerowac tylko by tylek wozil,dla niego bez auta to jak bez reki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Kinus fajne nowe zdjecie na naszej klasie tylko gdzie Ty kochana na nim jestes bo jakos nie moge Cie tam znalezc
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Pewnie Kiniu, że będziesz piękną panną młodą
![]() ![]() ![]() Kachula, jeżeli też jesteś to dawaj na PW swoje dane i sie wymienimy ![]() ![]() ![]() Sprawdziłam zadanie domowe z polaka mojemu braciszkowi (spruciarz na maila mi wysyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko to trzymam kciuki zebys wsyztsko zalatwila we wt
![]() Pomidorko hehe do kujona to mi jeszcze daleko hehe ja tylko czytam albo cos powtarzam, do sesji jeszcze 2 miesiace a ja juz zaczynam panikowac, ze nie zdarze sie nauczyc ![]() ![]() Kinia jasne, ze bedziesz sliczna panna mloda, do tego to nikt nie ma zadnych watpliwosci, serio, serio ![]() ![]() ![]() Az sobie wejde na ta nasza klase i zobacze jak to wyglada ![]()
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
hi dziewuszki ja na chwile
hehe no moj maz to agent hihi.. czasem mam zostawiona wlaczona stronke i stad wie gdzie pisze i haslo loguje sie automatycznie wiec nie mial problemu tu wlesc tym bardziej ze bylam u fryzjera ![]() ![]() ja dopiero dotarlam do domku wloski obcielam na krotkie tzn takie do ramion biorąc pod uwage ze mialam za ramiona to duze ciecie ale juz mialam dosc ukladania z tylu i mialam tak poniszczone pordawajane ze az wstyd wiec ciecie bylo potrebne czy wygladam dobze nie wiem zle sie nie czuje w nich a maz nie owi ze brzydko wiec chyba jest ok odrosna pare cm i tak bo ja do fryzjera to raz na pol roku chodze hehe jescze aby farba przed swietami i bedzie git... zdjecia nie mam bo nie bylo mnie caly dzien w domu jutro cos zrobie to pokaze ![]() w ogole dzis po raz pierwszy podeszlam do kasy pierwszenstwa i porosilam o ustapienie mi miejsca mialam apre rzeczy w koszyku nogi mnie strasznie bolaly po calym dniu i o dziwo pan bez problemu mnie puscil nie bylo watpliwosci ze jestem w ciazy bo znacznie widac brzuch ale i tak bylo mi glupio stalam serce mi walilo no ale skoro sa takie kasy dla ciezarnych to czemu nie skorzystac pewnie wiecej w zyciu takich ulg miec nie bede ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.