![]() |
#3661 |
Gość
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Dla tych co znają angielski: http://fishki.net/comment.php?id=18051 genialne komiksy ;p
Co do butkow, to jak ja za szpicami nie przepadam, to te sa naprawde fajne ![]() Ululalam małą do snu, rece mi odpadają, ale jaka satysfakcja ![]() |
![]() |
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli plany sylwestrowe tradycyjne ![]() ![]()
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedne adidaski do fitnesu tylko się ostały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() a z tej wielkookiej małej będzie prześliczna duża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ty nie kracz bo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Gdy miałam 4 lata miałam koszmarny sen. tata wziął mnie do kuchni,z robił mi kakao i siedzieliśmy przy stole. W pewnym momencie potrąciłam kubek i kakao się wylało a ja powiedziałam:" o tata zobacz, sejwetka się upej....a"
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja lubię buciki na małych obcasach max.5cm, bo w wyższych nie umiem się poruszać;P
![]() |
#3666 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Wyznania anonimowej zakupoholiczki...
Rok temu po świętach ruszyłam z koleżanką na zakupy gdyż miała kupić sobie sukenkę na studniówkę swojego TŻ-a. Koleżanka sukienki nie kupiła za to ja kupiłam 2 pary spodni, 2 swetry i torbę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Apel do warszawianek!
Muszę w piątek znaleźć się warszawskim PFRONie, pociąg mam 7.50, ok 10.50 powinnam być na miejscu. I teraz pytanie! Jak najszybciej dotrzec na ulicę Grójecką 19/25. Krok po kroku i jak dla "ciemniaka" Mapka to mapka, ale..ojciec Tż trochę nam tłumaczyl, ale co innego ktoś kto tam mieszka na stałe. Poratujcie nam proszę, cobyśmy się z Tż nie pogubili ![]() I gdzie ew można iść (blisko) coś zjęść w ciągu dnia bo będę pewnie czekac parę godzin na następny pociąg. Grzecznie proszę ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
hm, nie wiem gdzie jest na Grójeckiej pefron, ale zaraz postaram się wszystkiego dowiedzieć.
EDIT: więc tak. z centralnego idziecie na tramwaj, który jedzie w stronę ochoty. myśle, że sobie poradzicie. tramwaje są w alejach jerozolimskich. wsiadacie w tramwaj nr 7, 9, 25 bądź 46. jedziecie 3 przystanki i wysiadacie na przystanku o nazwie DALEKA. wtedy po lewej stronie macie gdzieś budynek z PKO. obok tego budynku jest jakiś wieżowiec przy którym od razu musicie skręcić w LEWO i tam jest wejście do tego oddziłu PFRONu. trzeba uważać, bo mama mówi, że wjeście ledwo widoczne ![]() a później najlepiej iść na tramwaj i może pojechać do Złotych Tarasów, które się znajdują przy samym Dworcu centralnym? nie wiem. tam do jedzenia tylko sieciówka i pewnie dzikie tłumy przed świętami. ale zawsze można pozwiedzać największe centrum handlowe ![]()
#3670 |
Zakorzenienie
|
Stokrotne dzięki.
Na razie wiem, że mam iść w prawo i że to jest "odnoga" jakiejś dużej ulicy i mi to zajmie nie więcej niż 25 minut, dojazd.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
sam dojazd tramwajem z 10 minut. ale później pewnie się trochę pobłądzi i poszuka.
![]()
#3672 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Czesc mam na imie Ania i rowniez jestem zakupoholiczka
![]() ![]() w ogole masakra ile ja mam rzeczy, nie mam gdzie tego trzymac ale nie moge obok zadnego sklepu przejsc obojetnie. chociazby dzisiaj sytuacja byla taka ze pojechalam po prezent dla TZ, nie mam kasy, na prezent praktycznie wyliczone ale do paru sklepow musialam wejsc i juz kombinuje od paru godzin zeby sobie kupic kozaczki w ktorych sie zakochalam, chyba 10 pare z kolei no ale coz i oczywiscie nie moglam sie powstrzymac i musialam kupic kolczyki, byly tak cudne ze aaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
a jezdzac samochodem jakby mnie ktos uslyszal to by sie za glowe zlapal Cytat:
![]() |
#3673 |
*sportaddict*
|
No cóż, ja też sobie potrafię czasem rzucić mięsiwem
![]() Madlen, jakbyś szukała jeszcze jakis połączeń, to polecam Ci stronę www.ztm.waw.pl tam masz też wyszukiwarkę połączeń w W-wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
czesc.
u mnei nie bylo wczoraj za ciekawie ale jzu nie bede o niczym pisac ![]() podziele sie za to 2 radosniejszymi wiadomosciami. 1. swieta z TZ-jednak zostaje w mieszkaniu. wiec zeby bylo sprawiedliwie to kazdy zaczyan wigilie u siebie (ja z rodzicami, on z rodzenstwem) potem przyjdzie na troche do mnie i z powrotem do niego ![]() 2. znow sie pojawil temat budowy z mama- no i TZ sie zdecydowal na "tak". przyznam od razu ze tez mam mieszane uczucia. ale mama ma juz na ten cel odlozone 100tys wiec stan surowy do slubu mamy. a po slubie wykanczamy,zawsze mniejszy kredyt nas czeka. i TZ bedzie od razu mogl spelnic marzenie o profesjonalnych maszynach stolarskich (byloby gdzie postawic, w ramach kredytu kupimy) i moze wlasna mini-silownie ![]() przez swieta mamy porozmawiac wszyscy( bo mama by chciala ale sie wstydzi zagadac, TZ tez chce zeby z nim gadac a nie ja mam byc posrednikiem) i do projektanta z projektem. a prawda jest taka ze do przez jakis czas nie wlozymy w to nic oprocz straconego czasu jak trzeba bedzie jechac po material czy przypilnowac majstrow. wiec jak beda jakies zgrzyty to nie bedziemy w to inwestowac ![]()
#3675 |
Gość
|
Wczoraj zasnęłam przed 20
![]() Ale co jest newsem, to po raz pierwszy śniły mi się oświadczyny! Otóż wśnie otrzymałam bardoz typowy pierścionek z oczkiem, tylko sama 'obręcz' była z czegość ciemnego i grubego, troche przyciasnawy był. Ale zaparło mi dech przez całą sytuację ![]() Dzień dobry! |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry babeczki! Wiecie co...brakuje mi tu kilku osób... i każdy wie o kim mówię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
Siedzą na mężatkowym...
Vadi: dziękuję.
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Gość
|
Przykro, że odeszły, szczegolnie, ze przeciez nie wszystkie 'podpadłyśmy', więc czemu od razu się też od nas odcinać... Szkoda, szkoda.
Gold, najlepsze jest to, że w tych snach, nie może być wszystko w porządku, tylko zawsze jakieś dziwactwa się wplątają ;p |
![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Nema_ to samo mnie uderzyło..pisałam kiedyś o kółkach wzajemnej adoracji i się chyba sprawdza..smutne.
Ad snów to chyba jednak dobrze...gorzej jest jak się nie umie odróżnić snów od jawy.
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
wiecie co...
bylam wczoraj z mama w drogerii, kupic farbe do wlosow (taka na kilka myc). no i nie wiem jakim cudem ale w domu sie okazalo ze wzielysmy kolor trwaly ![]() mama stwierdzila ze nie rusza ale ja mysle zeby zafarbowac. taki nijaki ten moj kolor, ani braz ani nic. a farba to dziki kasztan. gdybym nalozyla nawet na polowe czasu jaki zalecaja to chyba wlosy nabralyby delikatnego odcienia/ ![]() bo TZ juz sie napalil zebym zobial sobie kolor
#3681 |
Gość
|
Madlen, zgadzam się
![]() Sanetko, niestety nie pomogę, bo nigdy w życiu nie farbowałam włosów ;p |
![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, mam dzisiaj jakiś podły nastrój i zgodnie z wczorajszymi wynurzeniami- zakupoholowymi idę dzisiaj na pół dnia urlopu, idę się porozglądać w dwóch sklepach ponoć sa obniżki 50 %....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Gość
|
W okresie przedświątecznym jeszcze takie promocje toż to istna prowokacja do zamieszek w sklepach :P
|
![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() na razie siedze w pracy i trzeba sie wyrwać żeby jakies swiąteczne zakupki zrobić ![]()
#3686 |
Gość
|
Kalwi, podziwiam za wytrwałość i całe szczęście, że Twój TŻ powrócił cały i zdrowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() I podaje wirtualna łapkę na zgodę Dorince ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dorinko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też podziwiam za wytrwałość, ważne że już jesteście razem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
no...dziewczyny wrocily
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.