|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II
Xantia ja daje bakusie tez
![]() ![]() eve tez sie wybieram na solarke w piatek ![]() -rano platki z mlekiem (tak okolo 9 rano) w ciagu dnia obiad + jakis jogurt przed 18:00 po 18 juz od dzis nie jem!!!!! i nie bede podjadac!! no i od dzis 100 dni bez slodyczy!! do tego jeszcze chce dodac therm line i spokoluz.. ja nie jestem zwolenniczka cwiczen ![]()
#3662 |
Zadomowienie
|
Mój post przeszedł bez echa, albo wzięłyście sobie do serca te cicho sza. A ja jak prawdziwa baba liczyłam na trochę buziaków.
![]() Dzisiaj jak wróciłam ze sprzątania to Krzyś znowu był mega happy. No i ogromne zaskoczenie, bo zrobił kupsko i mąż wymienił pieluchę ![]() ![]() Przed chwilą gadałam na GG z Shem. Pytała się co u nas na wątku słychać i jutro ma się odezwać. Na spotkanie też się pisze, więc Xantia kiedy?
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TAMTARAMTAMTAM!! ZDRÓWKA, ZDRÓWKA, ZDRÓWKA I POCIECHY Z DZIECI ;-) Jeśli wszystko dobrze pójdzie to spotkanie wchodzi w grę w sobotę, 23 lutego. W sumie chciałam w tą sobotę, 16 lutego ale pomyślałam sobie, że pewnie będziecie weekendowo walentynkować ![]() ![]() powrotną potrzebuję 2,5 godziny.
![]() |
#3664 |
Zadomowienie
|
W końcu udało mi się wejść na wizaż.
![]() Xantia dziękuję ![]() Mi pasuje następna sobota, a pora to myślę, że nie wcześniej niż o 12, ale sama wybierz. Możemy się dostosować. Tylko, że jak się gaduły zbiorą to może nas noc zastać ![]()
#3665 |
Rozeznanie
|
Witajcie!
dla tych, które czczą święto Walentego - wszystkiego najlepszego, romantycznych chwil i niezapomnianych doznać. dla tych, które nie uznają Walentynek (czyli dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() W ogole to jestem zachwycona tym, jak Adi pełza, Tymek to nadal leżący ssak, daleka droga przed nami. Kropka, jak przeczytałam Twój jadłospis to poczułam się łakomczuchem. ja jem kilkakrotnie więcej i częściej.... ![]()
#3666 |
Zakorzenienie
|
http://www.goraceserce.pl/319270/Wal...-kropka241.htm
a to moja walentynka dla was bo was bardzo bardzo bardzo kocham ![]() ![]() ![]() Kasiu a dla ciebie podwojnie za wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3667 |
Rozeznanie
|
![]() W końcu mam komputer ![]() ![]() Muszę jechać do pracy. Popiszę później ![]() Pa, pa ![]()
#3668 |
Rozeznanie
|
Hania, Emilka, Julia i Olivier Ogromne Buziaki
![]() ![]() ![]() Kropka no to ja się dołączam, razem razniej postanowienie zero podjadania ![]() ![]() ![]() A co do cwiczen, to pewnie ze nic na sile w wbrew sobie, ja po prostu jestem uzalezniona od fitnesu a teraz od 4 tyg nie mam nawet chwili wolnep zeby isc i baardzo cierpie, byle do wiosny to wroce do biegana ![]() Barwa dziekujemy i dołączamy sie do zyczen ![]() Kasiu, STO LAT i zeby Karolus Gustawus czesciej takie prezenty robił ![]() Mnie pasuje sobota i wlasnie tak 12-13 jak da rade ![]() Zaraz idziemy do lekarza bo mala mi dalej pokasluje, wiec do popołudnia ![]()
#3669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki ile wam zostało z ciąży ciałka? ja przed ciązą ważyłam 52,5 teraz waże 55 ![]() Hania, Emilka, Julia i Olivier dla solenizantów ciumeczki i załącznik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Emilka
![]() Hanusia ![]() Juleczka ![]() Olivier ![]() I dla was dziewczyny wielkie ![]() I dla Ciebie Kasiu ![]() Następna sobota mi pasuje.No i ta godzina także. Eve ja też uwielbiam fitnes. Jak nie pójdę na siłownie lub nie wejde na orbitreka to chora jestem. Ale jeszcze mi zostało trochę centymetrów za dużo. Xantia ja oprócz danonków daję też jogurty. Najczęściej naturalne
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
![]()
dla wszystkich świętujących "miesięcznice" oraz walentynki wszystkiego naj naj
![]() ![]() Uciekam ssak dziś tez pragnie wiele miłości ![]()
![]() |
#3672 |
Zadomowienie
|
Cześć Kobitki!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA HANI, EMILKI, JULCI I OLIVIERA ![]() ![]() ![]() ORAZ WALENTYNKOWE BUZIACZKI DLA WAS KOCHANE ![]() ![]() ![]() ![]() Xantia, Alusia wygląda bardzo fajnie w swoim nowym foteliku ![]() Kropeczko, ależ sobie reżim narzuciłaś ![]() ![]() Mati jest strasznie marudny ![]() ![]() Idę zamarynować mięsko na szaszłyczki ![]() ![]() ![]()
#3673 |
BAN stały
|
napisze krotko...rozstalam sie z tz...............
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zadomowienie
|
sweet co się stało?
![]() Robicie dzisiaj szaszłyki, a ja będę mieć chińszczyznę robioną przez chińczyka imieniem Kasia ![]() ![]() Moje dziecię marudne dzisiaj, zaszczycił mnie 3 kupolami. Któraś z was pytała się o stękanie, kiedyś Krzyś stękał i się nadymał, ale teraz już nie i tylko można po węchu poznać ![]()
#3676 |
Zakorzenienie
|
dla kochanych solenizantow najlepsze zyczenia
![]() joanna mi zostalo 7 kg po ciazy juleczko wlasnie slodycze to moja najgorsza zguba dlatego mowie im nie. Papierosy palilam przez 6 lat i tez udalo mi sie rzucic.. czasem tylko taka mam ochote jak cos mnie bardzo zasmuci lub rozzlosci my dzis na wczesna kolacje mamy owoce morza ![]() ![]() ![]() sweet co tak z dnia na dzien?? wiesz mi sie wydaje ze jak emocje opadna to pogadacie uczciwie i wyjasnicie sobie wszystko rzeczowo i bez obwiniania sie o wszystko bo ty zawsze, bo ty nigdy (to jedne z moich ulubionych argumentow jak chce w****ic mojego tz specjalnie).. bedzie dobrze.. zawsze masz Oliviera ![]()
#3677 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam ucałować małych jubilatów
![]() Dziewczyny, ale wy się torturujecie tym odchudzaniem, ja tam jem na co mam ochotę, najwyżej garderobę zmienię i tak już powinnam to zrobić, bo spodni mi dobrych (rozmiarowo) brakuje ![]()
#3678 |
Konto usunięte
|
Najlepszości dla Hani, Emci, Julii i Oliviera. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() xantia, bardzo ładny ten fotelik. ![]() ![]() Z tymi jogurtami to mnie zaskoczyłaś, chyba jutro kupie biszkoptowe, tym bardziej, że smak tych ciasteczek przypadł mojemu urwisowi do gustu, wczoraj na eser dostał jabłuszko z biszkoptami, mniam, mniam... kropka, a ta dieta u Ciebie to dla komfortu psychicznego jak rozumiem, ?? ![]() juleczko, mięsko na moje szasżłyki już się marynuje. ![]() ![]() sweet, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6588809]kropka, a ta dieta u Ciebie to dla komfortu psychicznego jak rozumiem, ??
![]() ![]()
#3680 |
Zakorzenienie
|
dziewzyny gotowałam Wiki zupkę przepis był chyba stad ale popatrzcie
![]() 1ziemniak 1 marchewka 150ml.wody jak się wszystko ugotowało aż się zrobiła papka dodałam 2 łyżeczki puree misiowy ogródek marchewka i groszek przetarłam to potem przez sitko ![]() nie wiem czy dobrze to zribłam jak myslicie mogę jej to dać czy lepiej nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
joanna mysle ze spokojnie mozesz dawac!! zdaj relacje czy smakowalo
![]()
#3682 |
Zakorzenienie
|
okj napiszę ;-) teraz śpi jak się obudzi to jej dam znając moją Wikusie to będzie jej smakowało żarłoczek malutki
![]() znacie jeszcze jakies takie proste przepisy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Rozeznanie
|
Kasiu Kochana jak ja bym miała nogi po samą szyje tak jak ty i była taka wysoka to prawdopodobnie też bym miała gdzieś moje 5 kg ktore mi zostało po ciazy
![]() ![]() Sweet, bedzie dobrze czasami w nerwach mozna powiedziec cos a wcale tak nie myslec, tylko nie raz ciezko to odkrecic ![]() Anula fajnie ze mam na wizazu pokrewna fitnesowa dusze ![]() Juz nie moge sie doczekac naszego spotkania, tylko gdzie dokladnie w tej GM? Widze ze siwetujecie Walentego, my juz po obiadku kremowo szaszłyczkowym ![]() Bylam z Oliwcia u pediatry i powiedziala ze mala zdrowa a kaszle bo ma ten katarek, ale plucka i oskrzela ok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3684 |
Rozeznanie
|
zapomniałam o życzeniach miesięcznicowych
Hanulka, Emcia, Oliwier i Juleczko - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joanna - ja nie stosuję żadnej diety, nie ograniczam się i kocham słodycze- przed ciążą ważyłam 58 (mam 174cm), a teraz 57, figurę mam praktycznie taką samą, no - może jestem trochę szczuplejsza. nie ćwiczę, chodzę tylko co dzień na spacery.
#3685 |
Konto usunięte
|
eve, nie wiem co ci napisać.
![]() ![]() Aha, wreszcie kupiłam DADY z Biedronki, które część z Was tak chwali. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Rozeznanie
|
Lea Oliwcia od poczatku dostaje tylko Devikap czylki D3 2 kropelki i odkad jest na sztucznym nie daje jej tez wit K, powiem szczerze ze u nas jakos nie praktykuja dawania cebionu tak na codzien a jedynie jak przeziebienie itp Lea a dlaczego pediatra nie bada Maksowi ciemiaczka, troszke dziwny lekarz
![]() Ewa paczka własnie wyniesiona na poczte napisze Ci pózniej Pw ![]() Barwa no to masz moja wage z przed ery Oliwci, tesknie za nia ![]()
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż pojechał na angielski i mam nadzieje że wróci z prezentem. Dziś nawet nie wspomniał na temat Walentynek.
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Rozeznanie
|
Anula Galeria Mokotów ma fajną stronkę i można wirtualnie po niej chodzić, właśnie sprawdzam z tego co pamietam to na 3 pietrze sa knajpki i fast foody.
#3689 | |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6588809]xantia, bardzo ładny ten fotelik.
![]() ![]() Dziękuję ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6588809]Z tymi jogurtami to mnie zaskoczyłaś, chyba jutro kupie biszkoptowe, tym bardziej, że smak tych ciasteczek przypadł mojemu urwisowi do gustu, wczoraj na eser dostał jabłuszko z biszkoptami, mniam, mniam...[/quote] No ja podejrzewałam, że to to samo... Bardzo często tak się zdarza, że płacimy tylko za napis DLA DZIECI I NIEMOWLĄT. Ala dziś wciągnęła całe pudełeczko. Bardzo jej smakowało i nie ma żadnych sensacji ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6588809]kropka, a ta dieta u Ciebie to dla komfortu psychicznego jak rozumiem, ?? ![]() Z tego co widzę ze zdjęć to pewnie tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6590023]Aha, wreszcie kupiłam DADY z Biedronki, które część z Was tak chwali. ![]() ![]() ![]() ![]() U nas DADY się zmieniły. Opakowanie takie samo, ale pieluszki inne - o wiele sztywniejsze ![]() ![]() ![]() Ala dziś jadła wyżej wspomniany jogurt biszkoptowy, a na deser maliny ![]() Idę sprzątać pobojowisko ![]()
![]() |
#3690 |
Rozeznanie
|
Ewa PW wysłane, możliwe że dwa
![]() ![]() Xantia pewnie ze o NASZE ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.