![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: izotek
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym tygodniu nie mialam czasu na czytanie tego watku od poczatku, mam praktyki i szybko zaopatruje sie w kosmetyki, zeby nie zaniedbac skory. Najbardziej ufam Wam, bo macie duza wiedze i doswiadczenie. ![]() Studiuje Ogrodnictwo i praktyki odbywaja sie w roznych warunkach i wczoraj przygrzalo mnie slonce, co sprawilo, ze twarz mnie piecze i nie czuje sie komfortowo. W takim razie nie zapytam sie juz o cos skutecznego, a z tego co zauwazylam, to polecacie m.in. Toleriane Ultra. Jest jednak dosc drogi i musze zainteresowac sie dodatkowo czyms tanszym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie są 123 strony... o jakim wątku mówisz?
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
No to trudno.
![]() ![]() Po ktorym opakowaniu zauwazyliscie znaczna poprawe? |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1,5 miesiąca nie narzekałam na skutki uboczne, ale przedwczoraj i dziś leciała mi krew z nosa i dziś mam strrrasznie wysuszone usta... ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- W ogóle dziewczyny miałyście też tak, że najpierw wam się skóra zmatowiła i przestała świecić, a potem znowu się się świeciła? Ja mam wrażenie, że znowu zaczynam się błyszczeć, nie tak jak wcześniej oczywiście. Tak po 3-4 tyg.od brania Izo skóra była idealnie matowa, a teraz w ciągu dnia jak przykładam chusteczki do twarzy to pół podkładu odbite...:/ to samo z włosami, mam wrażenie, że po 3-4 tyg.mniej się przetłuszczały, a teraz znowu myję codziennie max.co drugi:/ Czyżby organizm się przyzwyczaił? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
Mnie nic nie pomaga... leci trzeci tydzień, 40mg. Ale to moja wina. Okrutnie się drapię i twarz się nigdy nie zagoi.
#3675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialabym zeby to bylo ostatnie leczenie mojej twarzy. Dosyc juz wydalam pieniedzy. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą w miarę ok. Skóra się nie łuszczy, zajady wyleczyłam, usta tylko suche i popękane ale to tak zawsze miałam a teraz jest jedynie odrobinę gorzej. Tylko wszystko się pogorszy bo w tym tygodniu będę miała zwiększoną dawkę.
![]() |
#3678 |
Raczkowanie
|
Ehh no tak to jest, ja z kolei często nie mogę się powstrzymać i wyciskam coś...Głupi człowiek nie rozumie, że sam sobie szkodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja skóra też się potrafi świecić i przez całą kurację nie była też jakoś hiper wysuszona. Tzn. czuję różnicę i na chustce mało co mi się odciska, jak dotknę twarzy to też czuję, że jest taka suchsza , ale świecić się potrafi. Ale nie schodzi mi jakoś płatami tylko się bardzo delikatnie łuszczy. No i dzisiaj w tą piękną pogodę wgl. mi jakoś tak się skóra ściągnęła - rozumiem teraz doskonale czemu lepiej brać Izo w okresie jesienno-zimowym gdy jest mniej słońca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
Moja dermatolog to samo mi powiedziala.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Konto usunięte
|
Ja pije. Izotek moze zaburzyc tolerancje alkoholu, dlatego lepiej uwazac na poczatku. Moze on bowiem sprawic, ze ululasz sie jednym piwem, a moze byc tak, ze wypijesz pol litra wodki i jestes jak skowronek. Mnie sie trafil ten drugi wariant
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;51008017]Ja pije. Izotek moze zaburzyc tolerancje alkoholu, dlatego lepiej uwazac na poczatku. Moze on bowiem sprawic, ze ululasz sie jednym piwem, a moze byc tak, ze wypijesz pol litra wodki i jestes jak skowronek. Mnie sie trafil ten drugi wariant
![]() A u mnie derma powiedziala. Ze nie brac izo dzien wczesniej, w dzien 'pijanstwa' hihi i dzien po. Oczywiscie nie chodzi tu o 1 piwo tylko wiecej. No i na 3 dni odstawiam izo i problemu nie ma. I sie nie martwie czy nie będzie szkodziło itp. Takim sposobem od 2 dni nie brałam dawki^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
proszę, burza mózgów
co zrobić, żeby nie zdrapywać ran na twarzy? p.s. odpada odrąbanie palców
#3688 |
Raczkowanie
|
Co zrobić? Być świadomym tego że mogą zostać Ci blizny które potem będą Ci spedzały sen z powiek i zamiast cieszyć się wyleczeniem trądziku, będziesz zachodziła w głowę jak pozbyć się tego kolejnego problemu :-P Wiem co mówię, ja zrobiłam nieszczęsny peeling korundem podczas kuracji Aknenorminem i mam ogromną nauczkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Są chwile że ciężko się powstrzymać przed drapaniem czy wyciskaniem, tym bardziej jak miało się taki nawyk przed kuracją...nie raz słyszałam- nie drap! nie dotykaj! kilka stron wcześniej ktoś pisał że skóra strasznie swędzi, piecze..ja po prawie 2 tyg przerwy kontynuuje kuracje i u mnie też pojawiła sie wspomniana dolegliwość, pewnie dlatego że skóra po tej przerwie zdążyła dojść do siebie, nie była już przesuszona a teraz dalej katuje się tym lekiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.