|
|
#3661 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar IV
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, jak dobrze, że 16 już tak blisko. Rano niezbyt dobrze się czułam, jakby jakieś przeziębienie mnie łapało. Wzięłam aspirin i jest jakby troszkę lepiej, ale i tak czuję, że katar mi się robi.
Marzę o tym, by już stąd wyjść i wybrać się po obiedzie na jakiś miły spacer. |
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3664 |
|
BAN stały
|
Sab jak dostaniesz paczuszkę daj znać na PW czy wszystko w porządku.
Truskawciu dzisiaj nawet na pocztę nie miałam jak wyjść, obiecuję że jutro już przesyłka do Ciebie poleci. Idę sobie dekolt poopalać na 15 minut, wczoraj tak mi spiekło ramiona , ze teraz jeszcze czerwone, ale już ładnie brązowieją. Bladzioch ze mnie jeszcze straszny.
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zakręciło mnie ostatnio zupełnie na For Her NR...niesamowicie intymny zapach, zimą zupełnie mi się nie spodobał, a teraz...no po prostu piękny jest... Chodzę i sama się obwąchuję, a starałam się ostatnio symulować,że jestem normalna
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie się dłuży, albo jak na złość klienci 16.50 przychodzą i zostać trzeba godzinę dłużej.
Całe szczęście do domu mam 6 minut spacerkiem, także szybko jestem już u siebie.
|
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mój też nie całkiem wypalił. Tak w 50 %, ale to i tak nieźle.
Cytat:
Druga pucuje, bo ma dziecko z ciężko atopową skórą i dla jego lepszego samopoczucia to robi. Cieszę się, że ja mogę sprzątać, kiedy sobie wybiorę. Ja się od miesiąca wybieram. W końcu byłam zdecydowana na dziś, ale spanikowałam, bo nie mam pomysłu na fryzurę Ja się w ogóle w żadnej nie widzę.A Ty, Moniu, co sobie fajnego zrobiłaś na głowie? Cytat:
Eeee, nie wierzę ![]() Głowa mnie dziś napiernicza ostro Wzięłam ostatnią tabletkę przeciwbólową, a ona boli i tak. Mam nadzieję, że nie dostanę teraz bolesnego okresu (a już miał przyjść, więc to kwestia raczej godzin), bo nie będę miała czego zażyć.Diabeł dalej we mnie siedzi ), a potem zajmę się sobą. Jakiś pedicure, manicure i depilacja mi się przyda ![]() Przyszły dzisiaj pocztą moje buty Irregular. Fajne są, bardzo fajne. I w fikuśnym opakowaniu, i w ogóle. Na pewno nie moje ostatnie tej firmy
|
|
#3670 |
|
rude jest piękne:)
|
Vesenko a ktory NR For Her EDP czy EDT ?
|
#3671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przyznaje jestem z tych sprzątających codziennie Przeciwko samej czynności sprzątania nic nie mam, a porządek wokół siebie bardzo lubie. Chociaż musze przyznać, że to przyszło z czasem, kiedyś wizja sprzątania doprowadzała mnie do szewskiej pasji. Najważniejsze to wypracować sobie system i potem już idzie z górki Ja np. codziennie zmywam, wycieram szafki, kuchenke itp. bo każda moja aktywność w kuchni, wiąże się ze zrobieniem, mówiąc wprost pier*****ka Codziennie odkurzam, bo to wypadkowa posiadania ciemnej podłogi i jasnego kota Utrzymując taki stan cały tydzien, generalne porządki w weekend polegają na dodadniu do tego wycierania kurzu, ustawiania na półkach i dokładnego wymycia łazienki i podłóg, co zajmuje jakieś 2 godzinki i wsio A myślę że gdyby odkłdała wszystko na generalne sprzątanie raz w tygodniu, to zajełoby mi to cały dzień i narobiłabym się jak dziki osioł
|
|
|
|
|
#3672 |
|
BAN stały
|
Byłam na słoneczku może z 10 min i wróciłam do domu, nie da sie wysiedzieć
Dzisiaj wypachniłam sie rano Alienem, a on trwa i trwa.. A co do sprzątania to czasami mam fazę aby wszystko lśniło, a jakoś ostatnio zwyczajnie nie chce mi sie aż tak wszystkiego pucować, normalnie leń we mnie siedzi. Lubie mieć czyściutką łazienkę, tylko w łazience najszybciej wszystko się brudzi. Dobrze że jest temat sprzątania, bo muszę pościel zmienić. Ciekawe czy mężuś dzisiaj kupi mi telefonik? |
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - łączę się z tobą w bólach - jednych i drugich
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3674 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ja dziś byłam w Oysho pierwszy raz w życiu ale superowe rzeczy tam mają kupiłam sobie biustonosz, 2 pary majtek i koszulkę z kitty koszulka jest boska ale do ludzi to ja tak nie wyjde bedzie do spania
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Powspółczujmy sobie nawzajem
|
#3676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś, pokaż pokaż Irregularki Cytat:
Ja generalnie bardzo lubię porządek ale samej czynności sprzątania nie ![]() tak, jest mega trwały
|
|
#3677 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jutro planuje kupić drewniki-klapki ciekawe czy znajdę, no i coś z okazji obrony |
||
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Człowiek sobie zawsze pretekst i okazję znajdzie
|
|
|
#3680 |
|
BAN stały
|
O tak popieram Bluegirl ja planuje kupić coś trwalszego, znaczy może coś ze złota, a perfumy, heh może na imieniny. Póki co na razie inwestuje w ciuchy, ostatnio tydz temu wysłałam mega zamówienie z katalogu otto ![]() Zbliżają się 60 urodziny mojego taty, co mogę mu kupić? |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś zafundowałam sobie dwa opakowania pigułek pod rząd. Co to był za cudowny czas - 2 miesiące bez tej przypadłości Niestety na koniec drugiego opakowania czułam się już bardzo źle Szkoda, bo byłabym gotowa wziąć i pięć
|
|
|
#3682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O proszę, te. A podoba mi się jeszcze ta para, ta, ta...
|
|
#3683 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Agnysko ładniutkie ![]() |
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - ładne buciki, wskakuj w nie i przyjeżdżaj na zlocik
|
|
|
#3685 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
albo fotkę ![]() moze wieczorem zrobie...
|
|
#3686 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie wyczułaś
![]() No przecież mówię, że nie pokażę ludziom Jest zielona, ma napis "Fuck star" i obrazeczki odpowiednie Odwaliło mi na starość
|
#3688 |
|
BAN stały
|
A ja właśnie piorę (znaczy pralka).
Zaraz idę na czereśnie tylko pościel nawlekę. |
|
|
|
#3689 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja uwielbiam takie koszulki i bez kompleksów w nich chodzę a mam min. takie perełki jak koszulka z wizerunkiem łosia i napisem "All men are elks", z napisem "Blonds have more fun, but brunettes can read" Jeszcze bardzo bym chciała taka z napisem "I am a monster", żeby do pracy w niej chodzić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Druga pucuje, bo ma dziecko z ciężko atopową skórą i dla jego lepszego samopoczucia to robi.
Ja się w ogóle w żadnej nie widzę.
inaczej wpadam w dół 

bedzie do spania 
ciekawe czy znajdę, no i coś z okazji obrony