|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Malwinko nie jesteś durna po prostu zakochana... a czy pogadałaś z nim? tzn powiedzieć kochanie stęskniłam się za tobą, zostań ze mną jeszcze trochę a potem pójdziesz?
ja rozumiem że znajomi są ważni ale właśnie czy z nimi tworzy związek i chce stworzyć rodzinę? niestety związki potrzebują trochę poświęcenia... niestety.... jak woli kumpli to po co chciał się związać??? Malina skończ pierdzielić "nic innego ładnego nie mam" ![]() ![]() nowa Kasiu (przepraszam za takie określenie ale nie mogę jeszcze zapamiętać nicku ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-05 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No co Ty, masz fajne titesy jak mówi czasami mój TŻ ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to solidaryzuję się z Tobą odnośnie wzrostu, mam 158cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no z racji tego ze ja poznałam z moim Tz-tem przez neta i na randke w ciemno pojechałam do Deutschland wiec juz na pierwszym spotkaniu , ktore trwało miesiac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Konto usunięte
|
Faficzkowa ano.. jakoś tak wyszło
![]() tak w ogóle dopiero teraz zauważyłam,żeś Ty też Kasieńka ![]() ![]() Edytowane przez df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 Czas edycji: 2008-12-05 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Wtajemniczenie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982740]Faficzkowa ano.. jakoś tak wyszło
![]() Ty go zadowolisz a on ciebie tez? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i poszedłby później, ale ja nie chciałam, żeby szedł wcale. Chciałam, żeby szedł do domu, bo jutro musi iść do pracy, a wiem jak kończą się takie wieczorki przy piwku. Miała być miłość, wyrozumiałość, wrażliwość, miał mi być przyjacielem. Nie wiem, może szukam księcia, albo przewrażliwiona jestem? Inaczej to miało być ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiuuuu powalasz mnie swoimi intymnymi pytaniami ![]() [1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982740]Faficzkowa ano.. jakoś tak wyszło ![]() tak w ogóle dopiero teraz zauważyłam,żeś Ty też Kasieńka ![]() ![]() jednak Kasia miała racje, sorry Kasiu! ![]() no to ten Twój TŻ musi Cię kochać skoro nie nalega!!! ![]() a no też Kaśka a co ![]() ![]() Malwinko nie jesteś przewrażliwiona tylko że facet to proste stworzenie musisz mu PROSTO wszystko powiedzieć CHCE ŻEBYŚ ZOSTAŁ BO.... a ty już nie chciałas... a może też chodzi o to żebyś ty wrzuciła trochę na luz i była bardziej wyrozumiała??? ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-05 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na mnie kumpela wymusiła żebym załozyła, ale nie korzystam ![]() Cytat:
![]() a ja się przyłączę do nauk ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
Deadly - no częściowo zasługa uspokojonej gospodarki hormonalnej a większości zmiana żywienia + ćwiczenia
![]() fafi - haha no dobra może włosy haha ![]() Gosiu - ha solidarne poniżej 160 ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiek - ty nasza perwero kochana ![]() ![]() ![]() Daria - ale chyba jako nauczycielka no ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-05 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() czasami mam głupie myśli,że będę dziewicą do końca życia ![]() ![]() Edytowane przez df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 Czas edycji: 2008-12-05 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Wtajemniczenie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982784]on mnie zadowala tylko słowami,hehe ;P jakbym się nie wstydziła,to pewnie już dawno byłoby po pierwszym razie.. ale ja na razie jakoś nie odczuwam tej potrzeby,aby on mnie zadowolił
![]() ![]() jak spróbujesz tego "cudownego owocu" ![]() ![]() ![]() Malinka wpadaj do Szwabów ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-05 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Wtajemniczenie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982784]on mnie zadowala tylko słowami,hehe ;P jakbym się nie wstydziła,to pewnie już dawno byłoby po pierwszym razie.. ale ja na razie jakoś nie odczuwam tej potrzeby,aby on mnie zadowolił
![]() ![]() czasami mam głupie myśli,że będę dziewicą do końca życia ![]() ![]() E tam, nie przejmuj się. Każdy ma swoje tempo ![]() Dario, Agnieszko ja też jadę na nauki. Weźmiemy nasze kufry i będziemy się edukować ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-12-05 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Konto usunięte
|
Faficzkowa twarda baba ze mnie
![]() ![]() malinka_86 ja niestety nie mam takiego samozaparcia.. i nie lubię ćwiczeń.. choć bardzo chciałabym schudnąć.. jednak to mnie strasznie zniechęca ;p no i jak tu sobie odmówić pysznego batonika? lub cukierków,które babcia kupi na przyjazd do domu ukochanej wnuczki? ![]() kasiamniam na pewno masz rację ![]() ![]() ![]() MrsVargas też tak myślę.. w końcu jeszcze całe życie przede mną ![]() Edytowane przez df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 Czas edycji: 2008-12-05 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zakorzenienie
|
pół na pół
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
kasiu - wpadnę jak mnie ugościsz i po 3 dniach nie wygonisz haha
![]() Gosiu - to ja zapraszam do Kielc ![]() deadly - no ja z słodyczami nie mam problemów nie lubię ![]() ![]() Daria - no ja myślę ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-05 o 23:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Konto usunięte
|
Właśnie ściągnęłam sobie starą jak świat grę Theme Hospital i muszę wypróbować
![]() Na razie się z Wami żegnam,Kobietki.. ![]() Jakbym się tu już tej nocy nie pojawiła to na zapas życzę Wam dobrej nocy ![]() jeszcze tu wrócę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Wtajemniczenie
|
Malina ty tak nie zapraszaj wszystkich bo jak na raz Ci zjedziemy to co z nami zrobisz?
![]() Deadly KAsiu liczymy na to że wrócisz ![]() miłego grania ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-05 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
haha a mam mega mały pokój haha dalibyśmy sobie radę haha
![]()
#3679 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() [1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982867]Właśnie ściągnęłam sobie starą jak świat grę Theme Hospital i muszę wypróbować ![]() Na razie się z Wami żegnam,Kobietki.. ![]() Jakbym się tu już tej nocy nie pojawiła to na zapas życzę Wam dobrej nocy ![]() jeszcze tu wrócę! ![]() Słodkich snów, dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Wtajemniczenie
|
tylko mi tu nie wpadaj
![]() ![]() adrijah: dziwne podejscie do seksu?tzn jakie? pochwal sie bo znowu mnie ciekawosc zzera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Adrijah ja jestem bardziej zboczkowata i "potrzebujaca" niz niejeden facet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
ide oglądać Immortal
![]()
#3683 |
Wtajemniczenie
|
a ja lece zbałamucic mojego łobuza
![]() ![]() ![]() zartuje ![]() dobranocka zboczuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() napiszę jeszcze jedną wiadomość na priv i lecę! dobranoc moje drogie miło się z wami rozmawiało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dlatego jak kumpela opowiada, że się poświęca (bo seksem przekupuje swojego faceta, np jak chce gdzies wyjść z nami - koleżankami) i leży jak kłoda i zero jakichkolwiek eksperymentów itd i twierdzi, że jej facet jest nienormalny, bo chce codziennie, to reszta koleżanek jej przytakuje, a ja patrzę z politowaniem i się śmieję (szczerze - współczuję mu ![]() Cytat:
![]() choć trafiłam raz na jednego, który miał większą wyobraźnię niż ja i sama nie byłam w stanie wszystkiego zaakceptować (tzn zaakceptowałabym może, ale wychodzę z założenia, że jeśli obie strony nie chcą to nie i koniec) i temperament mielismy podobny ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-12-05 o 23:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Wtajemniczenie
|
no kurde widac dzis jestem malo spostrzegawcza
![]() ee to ja tez naleze do tego gatunku ![]() ja bym mogła o kazdej porze dnia i nocy, i miejscu, lubie tez adrenalinke ![]() oki zmykam juz bo łózko stygnie | ![]() pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
eh i co nagadalysmy sie a ja musze do 19 grudnia czekac
![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ł nie reaguje jak piszę i dzwonię, więc nie będę się narzucać ![]() ![]() EDIT: a nie, przepraszam, kolega mi zaproponował pomoc ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-12-06 o 00:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem czy to źle czy dobrze, ale chyba nie chcę wcale, by się spotykali. Ale ja mu kolegów nie wybiorę, niestety. W nocy o 3 napisał mi, że miałam rację, że jest "już" w domu i idzie spać. A o 5 miał wstać i iść do pracy, ale nie poszedł, bo już by mi pisał sms, z resztą jeśli jest normalny to nie wsiądzie do samochodu po takiej dawce alkoholu. I nie wiem na czym ta moja racja polega, ale odpisałam mu, że chcę kogoś rozsądnego. Bardzo przeszkadza mi osoba mojego byłego w moim życiu. Zwłaszcza, że jest bratem mojej najlepszej koleżanki i już z tego tytułu często się spotykamy. Nie przeszkadza mi on sam w sobie, ale to, że bardzo często mnie kiedyś atakował, obrażał. To już mam za sobą, ale pamiętam. A tż mi jeszcze powiedział, że mamy takie relacje między sobą, dlatego, że nie chcę mu podać ręki, jak on ją do mnie wyciąga. No chyba mam prawo nie chcieć? Jak ktoś ma ochotę, to niech poczyta, co ten eks tż mi zrobił, za co go tak bardzo nienawidzę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=163 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=282
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-06 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zadomowienie
|
nice6irl o matko
![]() ![]() A co do tego Twojego faceta - mi się nie podoba, że on Cię wychowuje, nienawidzę zachowania pt. zależy Ci to ja zrobię dokładnie na odwrót żebyś wiedziała gdzie Twoje miejsce. To nie jest tak, że sobie wkręcasz trochę, że on się przy Tobie zmieni i to jest jakimś motorem działania? Ja bym się dodatkowo bała, że przyjaźniąc się z eksem może odwalać takie numery jak tamten, albo być przez niego ustawiany :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.