|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Puchuś poleciało i do Ciebie
![]() Tymczasem uciekam do Tżcika, stęskniłam się za moim Łobuzem ![]() Buziaki Kochane ![]()
#3662 |
AGA :)
|
puchatko ok wiec czekamy teraz na fotki od Ciebie
![]() ja czekam na tżta, no ale miał być kolo 17 a do tej pory się nie pojawił więc zapewne śpi, nie będę go budzić telefonami bo o 20 jedzie do Austrii to niech pośpi, zajmę się sobą ![]() ![]()
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
A mi się dzisiaj nic nie chce
![]() Mam lenia ![]() O! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
Agnesia śliczne masz zwierzątka! Piesek przeuroczy a ptaszek śliczny. Też bym chciała ale obawiam się, że taki ptaszek to by długo u mnie nie pożył...
Puchatko- żądamy zdjęć ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to was dziś tylko obserwowałam. Raport kasowy... moja "miłość" ![]() A teraz zabieram się za czytanie takiej grubej "cegły". Za 2 tygodnie egzaminek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
|
puchatko ojj skąd ja to znam?
![]() mnie to się nigdy nic nie chce i do wszytskiego się zmuszam ![]() sus miłej lekturki ![]()
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zdjęcia już Wam przekazałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Taaa bardzo "miłej"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Wtajemniczenie
|
Puchatkowo fajniutkie fotki, prosze więcej
![]() Agniesiu fajne zwierzaki, może z jajeczek nic nie wyjdzie oby parka sie nie zniechęciła od razu ![]() dziewczyny ja musze sie wybrac na miasto po buty bo w kozakach sie nie dopinam tak mi nogi puchną a tu za oknem dosypuje co dzień śniegu ![]() składam dziś mebelki dla chrześniaczki ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item487902515_...lek_od_ss.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
|
puchatko swietne fotki !!!
![]() piękny masz ten kaszkiet ! też taki chcę ![]() jesteś bardzo fotogeniczna! Alicjo kup sobie emu ![]() ![]()
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Puchatko dziękuję za linka ![]() Zdjęcia cuuudowne! cudowne pod względem kunsztu ![]() ![]() ![]() i Ty na nich wprost urocza ![]() z seri niedzielnego spacerku dwójka rozłożyła mnie na łopatki - ale kolorki ![]() zdjęcie idealne na reklame np. okularów ![]() Super wyglądasz w kaszkecie ![]() Co to masz za kurteczkę ![]() ![]() seria z czerwonych wierchów piękna ![]() ![]() Muszę śmiało przyznać że do twarzy Ci w każdym nakryciu głowy ![]() i jak ładnie podpisane te fotki ![]() robota tż-eta? ![]() Napiszę coś do gości zaglądających tutaj ![]() ...żałujcie że nie możecie tego zobaczyć ![]() Sas ja też poproszę - Ty wiesz co ![]() Alicjo kozaków teraz dużo...i sporo jest szerokich więc na pewno coś znajdzisz a jak nie to może trochę niższe butki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
|
Cytat:
Oooo tak !! ![]() Co porabiacie?
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Puchatko piękne zdjęcia ![]() ![]() Masz świetną delikatną urodę, taką dziewczęcą, a do tego jesteś fotogeniczna i bardzo zgrabna ![]() W ogóle Koziołki to takie laski, każda o niebanalnej urodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Allicjo nie martw się, na pewno znajdziesz jakieś ładne i wygodne butki ![]()
![]() |
#3673 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kaszkiet Aguś z C&A jak już pisałam ![]() Co to fotogeniczności mam absolutnie inne zdanie, ale nie zamierzam się tu z Wami spierać ![]() Zdjęcia oczywiście robota TŻta (też się tu nie będę spierać, bo inna możliwość jest po prostu niemożliwa jeśli to ja na nich jestem ![]() Cytat:
![]() Mnie rozłożyła na łopatki cała Twoja odpowiedź, a w szczególności jej końcówką, którą również cytuję na końcu ![]() Kurteczka jest z Cubusa, kupiona na wyprzedaży zimowej 2007/2008, ale z tego co widziałam w tym roku znów je wystawili normalnie w sezonie 2008/2009 i to oczywiście po pełnej cenie ![]() Jest bardzo ciepła, do tego ma kapturek z misia. Jest krótka, ale noszę do niej dłuższe swetry, a jak jest naprawdę zimno to zakładam puchowy płaszcz. Cytat:
![]() Takie żywe kolory to na pewno po częście zasługa pięknej pogody jaką mieliśmy tego dnia. Ale też i lekkiego przerobienia co poniektórych fotek, choć z tych co wkleiłam to akurat chyba niewiele było poPSutych ![]() Jeśli chodzi o podpis 'puchatkowa' to zrobiłam go sama, ale wg ustawień TŻta ![]() Ale ciągle się uczę! ![]() Cytat:
![]() Ale wiecie co, to rzeczywiście jest dobry sposób na to, by niepożądane osoby nie oglądały nas ![]() edit: Cytat:
![]() ![]() Przykra sprawa z tym TŻtem... Chyba jest niezastąpiony co? Aguś ja oglądam Szymona, ale chyba się zaraz położę, może coś poczytam - padnięta jakaś jestem ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-24 o 20:49 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |||
Zakorzenienie
|
zwalczyłam pokusę obejrzenia "m jak m" i przerobiłam lekcję z angielskiego
![]() jestem z siebie dumna ![]() Cytat:
![]() Pamiętaj wszystkie Agniechy to fajne dziewuchy ![]() ![]() ![]() a jeszcze kozły na dodatek to już wogóle szczyt fajności ![]() Cytat:
![]() A co do Ciebie to nie sądzę abyś tylko na tych kilku fotkach wyglądała fajnie ![]() reszta pewnie tak samo znakomita ![]() Cytat:
![]() Oczywiście zdjęcia zwierzaków, widoków czy czegoś innego można śmiało wklejać na wątek ale np. ja chciałam wam więcej pokazać z sobotniej imprezy ale powstrzymywało mnie to że były tam też inne osoby więc nie chciałam ich umieszczać publicznie ![]() Co innego na picasso gdzie linka podeślę tym którym ufam ( czyli koziołkom ![]() No i jeszcze ta niemożność kasowania zdjęć na wizażu - czasem odstrasza ![]() edit: coś czuję że zaraz wszystkie pójdziemy tropem Archi ( która teraz sobie smacznie śpi ![]() ![]() Madziuuuu hop hop ????? ![]() gdzie ty sie tak długo podziewasz?? Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-24 o 20:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie chyba jest za mało asertywny
![]() ![]() Zapomniałam Wam napisać co zrobił dziś Bono (aż mama specjalnie do mnie zadzwoniła z tą wiadomością ![]() ![]() ![]() A przecież psom nie wolno czekolady ![]() ![]()
#3676 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
|
puchatko tak, tak ja pamietam że kaszkiet jest z CA
![]() wczoraj pojechałam do CH z tztem, ale on się spieszył bo o 20 jechał do pracy i oczywiscie nie zaszłam do CA. ale mam w planach jego zakup ![]() agniesiu ![]() ![]() murzyn (pies tzta) z koleii zjada masło jak zostawią maselniczkę na wierzchu! nikt go nigdy nie przyłapał jak chodzi po stole ale jak coś zostanie to ginie ![]() kode ![]() ![]()
![]() |
#3678 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby mu nic nie było ![]() najwyżej dostanie zatwardzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zmykam do łóżka..a raczej kładę się bo na łóżku siedzę ![]() posłucham angilka trochę ![]() dobranoc kozice ![]() Ag a ja myślę że picasso to dobry pomysł na miejsce wklejania np. twoich zestawów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-24 o 21:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Puchatko piękne zdjecia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3680 |
Wtajemniczenie
|
Puchatko właśnie nasza Doda nie lubi słodkości, Buffy owszem, ale bez przesady. A Bono normalnie za czekoladę zrobi wszystko
![]() ![]() Szybkie zbieranie jedzenia ze stołu to jego specjalność. Trzeba uważać przy robieniu kanapek, bo jeden dyskretny ruch jęzorem i wędlina z chleba znika w mgnieniu oka ![]() ![]()
#3681 |
|
oo koduś cyknęłam zdjęcie w srode przed wyjściem na uczelnie
![]() zaraz pokaże ![]() bo widze ze mnie to nie ominie ![]()
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
Sas - publicznie piszę - świetny pomysł
![]() Agniesiu - jedno muszę przyznać , macie świetne imiona zwierzaków ![]() Ag w takim razie jescze się nie kładę..tylko czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
|
Nic szczególnego
![]() na nogach mam getry ale nie widać bo zdjęcie takie jakieś ciemne. aż mi głupio bo Wy tutaj zawsze takie profesjnalne dajecie, slicznie zrobione ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale super wyglądasz ![]() mmm co za dekoldzik ![]() a nóżki nie wyglądają tak chudo jak zawsze nam piszesz tylko w sam raz ![]() masz fajne kozaczki ![]() Ja bym chciała więcej zestawików oglądać ![]() Ja nadal nie odważyłam się wyjść w dłuższym swetrze jako sukience ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Wtajemniczenie
|
W moim rodzinnym domu jest dużo głów do wymyślania
![]() Cytat:
![]() ![]() Tżta jeszcze nie ma, ale idę się powoli szykować do spania. Mam nadzieję, że w między czasie wróci ![]() Słodkich snów ![]()
![]() |
#3686 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aga Ci kupi czapkę w C&A ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale sprytny musi być Bono, że całej kanapki nie sprzątnie tylko samą wędlinkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No kurcze chyba muszę kupić jakieś getry i tunikę - nie ma wyjścia ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
|
koduś mam ubrane ciut grubsze rajtki a na to gerty
![]() ![]() ![]() Teraz już tak nie chodzę bo zimno :/ dziękuję ![]() a ty powinnaś wyjść w długim swetrze! tym białym koniecznie! jest boski! bo masz świetną firgurę !! kto jak kto ale naprawde nie masz się czego wstydzić! agniesiu dziękuję ![]() kolor też mi się podoba ![]() ![]() puchatko dziekuję ![]() tak, pazury czarne ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-24 o 21:35 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyki zmykam
![]() Kolorowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
|
Też za moment lece
![]() oglądne seks w wielkim miescie na dobranoc i nyny ![]() Mam nadzieję ze zasnę, bo jutro denty i już mne nosi:/ heh
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie mi się przysneło ze słuchawkami ![]() dobra Ag pokażę drugi sweter ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.