|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Puchuś poleciało i do Ciebie
![]() Tymczasem uciekam do Tżcika, stęskniłam się za moim Łobuzem Buziaki Kochane
|
#3662 |
|
AGA :)
|
puchatko ok wiec czekamy teraz na fotki od Ciebie
ja czekam na tżta, no ale miał być kolo 17 a do tej pory się nie pojawił więc zapewne śpi, nie będę go budzić telefonami bo o 20 jedzie do Austrii to niech pośpi, zajmę się sobą idę nałożyć maseczkę
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się dzisiaj nic nie chce
![]() Mam lenia ![]() O!
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesia śliczne masz zwierzątka! Piesek przeuroczy a ptaszek śliczny. Też bym chciała ale obawiam się, że taki ptaszek to by długo u mnie nie pożył...
Puchatko- żądamy zdjęć Chcemy zdjęcia!! i bez wykrętów.Ja to was dziś tylko obserwowałam. Raport kasowy... moja "miłość" a pozatym jakoś bez humoru w pracy. Na nerwy działa mi pewna pracownica wrrr...A teraz zabieram się za czytanie takiej grubej "cegły". Za 2 tygodnie egzaminek. |
|
|
|
#3665 |
|
|
puchatko ojj skąd ja to znam?
mnie to się nigdy nic nie chce i do wszytskiego się zmuszam sus miłej lekturki
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zdjęcia już Wam przekazałam
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa bardzo "miłej"
![]() Co tu dużo mówić... są CUDNE!
|
|
|
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
Puchatkowo fajniutkie fotki, prosze więcej
![]() Agniesiu fajne zwierzaki, może z jajeczek nic nie wyjdzie oby parka sie nie zniechęciła od razu ![]() dziewczyny ja musze sie wybrac na miasto po buty bo w kozakach sie nie dopinam tak mi nogi puchną a tu za oknem dosypuje co dzień śniegu jak tak dalej będzie to do wiosny poczekamskładam dziś mebelki dla chrześniaczki ale radocha jeszcze do mikołaja czas ale ja mam co robic a ona jeszcze nie ma tyle cierpliwości więc ją wyręczehttp://www.allegro.pl/item487902515_...lek_od_ss.html |
|
|
|
#3669 |
|
|
puchatko swietne fotki !!!
piękny masz ten kaszkiet ! też taki chcę ![]() jesteś bardzo fotogeniczna! Alicjo kup sobie emu są przewygodne i napewno spokojnie Ci się w nich noga zmieści
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Puchatko dziękuję za linka Zdjęcia cuuudowne! cudowne pod względem kunsztu ) ![]() i Ty na nich wprost urocza ![]() z seri niedzielnego spacerku dwójka rozłożyła mnie na łopatki - ale kolorki zdjęcie idealne na reklame np. okularów Super wyglądasz w kaszkecie ![]() Co to masz za kurteczkę wygląda na ciepłą![]() seria z czerwonych wierchów piękna ![]() Muszę śmiało przyznać że do twarzy Ci w każdym nakryciu głowy i jak ładnie podpisane te fotki ![]() robota tż-eta? ![]() Napiszę coś do gości zaglądających tutaj ![]() ...żałujcie że nie możecie tego zobaczyć ![]() Sas ja też poproszę - Ty wiesz co ![]() Alicjo kozaków teraz dużo...i sporo jest szerokich więc na pewno coś znajdzisz a jak nie to może trochę niższe butki
|
|
|
|
#3671 | |
|
|
Cytat:
Oooo tak !! Co porabiacie?
|
|
|
#3672 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba powinno być już coś widać.Cytat:
![]() Puchatko piękne zdjęcia Masz świetną delikatną urodę, taką dziewczęcą, a do tego jesteś fotogeniczna i bardzo zgrabna ![]() W ogóle Koziołki to takie laski, każda o niebanalnej urodzie ( chyba nie miałam być Kozłem )Cytat:
Już nawet nie mam siły się wkurzać![]() Cytat:
![]() Allicjo nie martw się, na pewno znajdziesz jakieś ładne i wygodne butki
|
|
#3673 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kaszkiet Aguś z C&A jak już pisałam ![]() Co to fotogeniczności mam absolutnie inne zdanie, ale nie zamierzam się tu z Wami spierać ![]() Zdjęcia oczywiście robota TŻta (też się tu nie będę spierać, bo inna możliwość jest po prostu niemożliwa jeśli to ja na nich jestem )Cytat:
![]() Mnie rozłożyła na łopatki cała Twoja odpowiedź, a w szczególności jej końcówką, którą również cytuję na końcu ![]() Kurteczka jest z Cubusa, kupiona na wyprzedaży zimowej 2007/2008, ale z tego co widziałam w tym roku znów je wystawili normalnie w sezonie 2008/2009 i to oczywiście po pełnej cenie ![]() Jest bardzo ciepła, do tego ma kapturek z misia. Jest krótka, ale noszę do niej dłuższe swetry, a jak jest naprawdę zimno to zakładam puchowy płaszcz. Cytat:
![]() Takie żywe kolory to na pewno po częście zasługa pięknej pogody jaką mieliśmy tego dnia. Ale też i lekkiego przerobienia co poniektórych fotek, choć z tych co wkleiłam to akurat chyba niewiele było poPSutych Jeśli chodzi o podpis 'puchatkowa' to zrobiłam go sama, ale wg ustawień TŻta ![]() Ale ciągle się uczę! Cytat:
![]() Ale wiecie co, to rzeczywiście jest dobry sposób na to, by niepożądane osoby nie oglądały nas ![]() edit: Cytat:
Przykra sprawa z tym TŻtem... Chyba jest niezastąpiony co? Aguś ja oglądam Szymona, ale chyba się zaraz położę, może coś poczytam - padnięta jakaś jestem
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-24 o 21:49 |
||||||
|
|
|
#3674 | |||
|
Zakorzenienie
|
zwalczyłam pokusę obejrzenia "m jak m" i przerobiłam lekcję z angielskiego
![]() jestem z siebie dumna ![]() Cytat:
![]() Pamiętaj wszystkie Agniechy to fajne dziewuchy ![]() ![]() ![]() a jeszcze kozły na dodatek to już wogóle szczyt fajności ![]() Cytat:
A co do Ciebie to nie sądzę abyś tylko na tych kilku fotkach wyglądała fajnie ![]() reszta pewnie tak samo znakomita ![]() Cytat:
Oczywiście zdjęcia zwierzaków, widoków czy czegoś innego można śmiało wklejać na wątek ale np. ja chciałam wam więcej pokazać z sobotniej imprezy ale powstrzymywało mnie to że były tam też inne osoby więc nie chciałam ich umieszczać publicznie ![]() Co innego na picasso gdzie linka podeślę tym którym ufam ( czyli koziołkom )No i jeszcze ta niemożność kasowania zdjęć na wizażu - czasem odstrasza ![]() edit: coś czuję że zaraz wszystkie pójdziemy tropem Archi ( która teraz sobie smacznie śpi ) i pozakładamy na picasso albumy ![]() Madziuuuu hop hop ????? ![]() gdzie ty sie tak długo podziewasz?? Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-24 o 21:57 |
|||
|
|
|
#3675 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie chyba jest za mało asertywny
Ale ma trudną sytuację w pracy, firma ma jakieś kłopoty, więc już mu nie chcę dokładać, bo widzę, że sam jest tą sytuacją zmęczony![]() Zapomniałam Wam napisać co zrobił dziś Bono (aż mama specjalnie do mnie zadzwoniła z tą wiadomością ). Otóż pożarł calutki słoik xxl masła czekoladowego Dzieci (moje rodzeństwo) sobie rano robiły kanapki i otworzyły świeżutki słoik, ale go potem nie schowały i został na blacie. Bonek go zgarnął (nie wiem jakim cudem go nie potłukł) i zaniósł na swoje posłanie po czym wylizał calutki zostawiając tylko cienką warstwę na dnie, bo już mu tam język nie dostałA przecież psom nie wolno czekolady Mam nadzieję, że mu nic nie będzie. Podobno jak wrócili wyglądał niewyraźnie Ale on za słodycze dałby się pociąć...
|
#3676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Psy, które znam (znajomych różnych) mają podobnego hopla. Pozostaje tylko wierzyć, że Twojemu Bono nie zaszkodzi taka ilość czekolady i że go nie zemdli lub też, że nie zaszkodzi mu w drugą stronę
|
||||
|
|
|
#3677 |
|
|
puchatko tak, tak ja pamietam że kaszkiet jest z CA
![]() wczoraj pojechałam do CH z tztem, ale on się spieszył bo o 20 jechał do pracy i oczywiscie nie zaszłam do CA. ale mam w planach jego zakup agniesiu murzyn (pies tzta) z koleii zjada masło jak zostawią maselniczkę na wierzchu! nikt go nigdy nie przyłapał jak chodzi po stole ale jak coś zostanie to ginie a masło szczególnie sobie upodobał ;pkode
|
|
#3678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby mu nic nie było ![]() najwyżej dostanie zatwardzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zmykam do łóżka..a raczej kładę się bo na łóżku siedzę ![]() posłucham angilka trochę ![]() dobranoc kozice Ag a ja myślę że picasso to dobry pomysł na miejsce wklejania np. twoich zestawów myślisz że zapomniałam..łobuzie o nie! pamietam i żądam
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-24 o 22:16 |
|||
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatko piękne zdjecia
i za***iszaczą masz czapkę! ja tez taką chce!
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
Puchatko właśnie nasza Doda nie lubi słodkości, Buffy owszem, ale bez przesady. A Bono normalnie za czekoladę zrobi wszystko
On w ogóle jest żarłok, grubas się z niego zrobił ostatnio![]() Szybkie zbieranie jedzenia ze stołu to jego specjalność. Trzeba uważać przy robieniu kanapek, bo jeden dyskretny ruch jęzorem i wędlina z chleba znika w mgnieniu oka Jest prawie tak źle wychowany, jak moja Buffy
|
#3681 |
|
|
oo koduś cyknęłam zdjęcie w srode przed wyjściem na uczelnie
![]() zaraz pokaże ![]() bo widze ze mnie to nie ominie
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Sas - publicznie piszę - świetny pomysł
![]() Agniesiu - jedno muszę przyznać , macie świetne imiona zwierzaków ![]() Ag w takim razie jescze się nie kładę..tylko czekam
|
|
|
|
#3683 |
|
|
Nic szczególnego
![]() na nogach mam getry ale nie widać bo zdjęcie takie jakieś ciemne. aż mi głupio bo Wy tutaj zawsze takie profesjnalne dajecie, slicznie zrobione
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super wyglądasz mmm co za dekoldzik a nóżki nie wyglądają tak chudo jak zawsze nam piszesz tylko w sam raz masz fajne kozaczki ![]() Ja bym chciała więcej zestawików oglądać Ja nadal nie odważyłam się wyjść w dłuższym swetrze jako sukience a mam jeszcze jeden w paski ale leci na allegro
|
|
|
|
|
#3685 | |
|
Wtajemniczenie
|
W moim rodzinnym domu jest dużo głów do wymyślania
![]() Cytat:
Tżta jeszcze nie ma, ale idę się powoli szykować do spania. Mam nadzieję, że w między czasie wróci ![]() Słodkich snów
|
|
#3686 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aga Ci kupi czapkę w C&A Cytat:
Ale sprytny musi być Bono, że całej kanapki nie sprzątnie tylko samą wędlinkę ![]() Cytat:
I pazury czarne widzę ![]() No kurcze chyba muszę kupić jakieś getry i tunikę - nie ma wyjścia
|
||||
|
|
|
#3687 |
|
|
koduś mam ubrane ciut grubsze rajtki a na to gerty
taki myk że nogi wyglądają na grubsze ha! taka cwaniara jestem Teraz już tak nie chodzę bo zimno :/ dziękuję ![]() a ty powinnaś wyjść w długim swetrze! tym białym koniecznie! jest boski! bo masz świetną firgurę !! kto jak kto ale naprawde nie masz się czego wstydzić! agniesiu dziękuję kolor też mi się podoba ![]() puchatko dziekuję ![]() tak, pazury czarne ty to wszystko wyśledzisz nic ci nie umknie
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-24 o 22:35 |
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyki zmykam
Kolorowych
|
|
|
|
#3689 |
|
|
Też za moment lece
oglądne seks w wielkim miescie na dobranoc i nyny ![]() Mam nadzieję ze zasnę, bo jutro denty i już mne nosi:/ heh
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mi się przysneło ze słuchawkami ![]() dobra Ag pokażę drugi sweter zdjęcie zrobione na potrzeby allegrowe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

idę nałożyć maseczkę 
a pozatym jakoś bez humoru w pracy. Na nerwy działa mi pewna pracownica wrrr...

jak tak dalej będzie to do wiosny poczekam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chyba powinno być już coś widać.

i za***iszaczą masz czapkę! ja tez taką chce!