Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-07, 16:35   #3661
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

A ja siedze nad wypracowaniem z polskiego i nie mogę go ruszyć. A już wczoraj zarwałam nockę :C No i słucham: http://www.youtube.com/watch?v=tsm2hSKkH7E
Stary 2009-01-07, 16:41   #3662
ksh
Zakorzenienie

ooo, The Hives są dobrzy

oddali nam dzisiaj matury z polskiego... 54 % liczyłam na mniej

pokazałam arkusz i klucz mamie, a ona teraz właśnie mi za plecami psioczy na nową maturę
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 16:41   #3663
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
A co do pieska - to, że podnosi łapki, liże je, i próbuje podnieść obie na raz wcale nie znaczy, że jest mu zimno, tylko że wdepnął w sól. Wystarczy że przejdzie chociażby kawałek po chodniku posypanym solą, to dalej nie pójdzie, nawet po innej powierzchni... I stąd też to piszczenie.
To z obserwacji mojego psa i zresztą sam weterynarz to powiedział - by pies zimą nie chodził po chodnikach, które są posypane solą. O wiele lepiej dla niego, jeżeli wejdzie w duży śnieg na trawniku...

Ale Ty piszesz, że jak idziecie po chodniku jest lepiej...

W przypadku mojego w każdym razie sprawdza się to co powiedział weterynarz. Udzielił też rady, by smarować przed wyjściem łapki wazeliną. Działa, ale na krótko
o soli słyszałam, ale u mnie przy samym domu nie ma chodnika i niczym nie jest sypane, a on zaczął ostatnio tak łapy podnosić zanim do asfaltu doszliśmy.
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:01   #3664
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Sydunia - może sprawdź mu poduszeczki? Możliwe że są popękane/przecięte....
Jeśli nie to wypróbuj ten sposób z wazeliną, powinno pomóc choć trochę. Oczywiście musi być to taka dość gruba warstwa.

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:03   #3665
Cherry90
Rozeznanie

Cytat:
Też nienawidzę takiego łażenia i patrzenia się sprzedawców... Najlepiej jest chyba w dużych Cropp-ach, dużych House-ach. Tam rzadko się zdarzają takie sytuacje. Nie, sorry. W New Yorkerze jest najlepiej i w C&A. Normalnie wolnoamerykanka jak to moja mama mówi.

Ja jestem z okolic
Oooo, ja też jestem z okolic Poznania, ale dojeżdżam do Poznania do liceum, a Ty?
Do którego liceum chodzisz?

Ja się maturami próbnymi nie stresuję, przynajmniej uświadomię sobie swoją niewiedzę i wezmę się do roboty ;D Macie na sali gimnastycznej czy normalnie w klasach? Ja się dowiedziałam, ze mamy normalnie w klasach
Cherry90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:04   #3666
Anuu
Zakorzenienie

wróciłam ze szkoły ok.14 i jak poszłam spać, tak wstałam dopiero teraz
głowa mnie paskudnie boli...
musze iść się uczyć, matko niech mnie któraś kopnie w dupę, bo nie pójdę

Edytowane przez Anuu
Czas edycji: 2009-01-07 o 17:09
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:07   #3667
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry90 Pokaż wiadomość
Macie na sali gimnastycznej czy normalnie w klasach? Ja się dowiedziałam, ze mamy normalnie w klasach
[/SIZE]
W klasach.
I w takich gdzie nieszczelne okna(pewnie w kurtkach bedziemy siedziec)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 17:21   #3668
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
masz dziwnego psa mój po dosłownie kilkunastu metrach się zatrzymuje i podnosi łapkę, bo mu zimno. potem podnosi drugą i ją liże. potem chce podnieść wszystkie naraz, a że nie jest w stanie to dziwnie nimi wymachuje i wygląda jakby miał połamane. potem dochodzi przeraźliwe jęczenie i skiełczenie. jak idziemy chodnikiem, to jeszcze w miarę ok. ale jak jest lód/śnieg to tragedia. spacery z nim w tej chwili są błyskawiczne, a on i tak ledwo do domu zawsze wraca. i strasznie mi go żal wtedy w poprzednich latach tak nie reagował na zimno

mój też tak ma jak chodzi po chodniku. to na pewno przez sól. ja mojemu smaruje poduszki maścią z wit. A i jest lepiej

nie wiecie Dziewczyny moze po ile chodzą cienie do powiek z Inglota? najlepiej 3 w paletce.

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:24   #3669
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cherry90 Pokaż wiadomość
Oooo, ja też jestem z okolic Poznania, ale dojeżdżam do Poznania do liceum, a Ty?
Do którego liceum chodzisz?

Ja się maturami próbnymi nie stresuję, przynajmniej uświadomię sobie swoją niewiedzę i wezmę się do roboty ;D Macie na sali gimnastycznej czy normalnie w klasach? Ja się dowiedziałam, ze mamy normalnie w klasach
Ja nie chodzę do liceum do Poznania

My mamy z polskiego i angielskiego w klasach, a z biologii na sali

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:31   #3670
Cherry90
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie chodzę do liceum do Poznania

My mamy z polskiego i angielskiego w klasach, a z biologii na sali
A dokąd? Wiem, wiem ciekawska jestem, ale tak pytam bo może się okazać, że jesteśmy z tej samej miejscowości
Cherry90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:36   #3671
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość
nie wiecie Dziewczyny moze po ile chodzą cienie do powiek z Inglota? najlepiej 3 w paletce.
to różnie.. u nas w sklepie pojedynczy kosztuje np. 7zł, a w jakiejś galerii ostatnio widziałam 14zł taka różnica cenowa.. ale to pojedyncze.. a takie potrójne to nie mam zielonego pojęcia.

zjadłam obiad, wyspałam się, zrobiłam paznokcie, zadanie z anglika.. a teraz zrobię zadanie z matmy i poćwiczę

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 17:37   #3672
gaia
Zadomowienie

mi też dziś oddali maturę z polkiego- 61% liczyłam na mniej. Ale wiem, że zawaliłam wypracowanie...
Wczoraj tańczyliśmy poloneza hmm na początku robiłam za krolika dowiadczalnego i partnerkę wychowawczyni. Ale mnie wypchnęli...

A jutro chyba zrobię sobie wagary, bo mam samo "leżakowanie"

Co do cieni do myślę ze około 15zł

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

Edytowane przez gaia
Czas edycji: 2009-01-07 o 17:39
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:45   #3673
bobolinka
Raczkowanie

Dzien dobry

Cytat:
masz dziwnego psa mój po dosłownie kilkunastu metrach się zatrzymuje i podnosi łapkę, bo mu zimno. potem podnosi drugą i ją liże. potem chce podnieść wszystkie naraz, a że nie jest w stanie to dziwnie nimi wymachuje i wygląda jakby miał połamane. potem dochodzi przeraźliwe jęczenie i skiełczenie. jak idziemy chodnikiem, to jeszcze w miarę ok. ale jak jest lód/śnieg to tragedia. spacery z nim w tej chwili są błyskawiczne, a on i tak ledwo do domu zawsze wraca. i strasznie mi go żal wtedy w poprzednich latach tak nie reagował na zimno

ja wiem, bo noszę 70C i bardotkę też jakąś w końcu w takim rozmiarze znalazłam, ale nie jest czerwona, no i jest trochę za mała bo ja powinnam mieć jednak obwód 65 i teraz to wyraźnie czuję. niektóre 70 są ok, ale wiele jest zbyt luźna, zwlaszcza w bardotkach. no i miseczka jeśli przy 70, to D byłaby pewnie idealna.

ja mam na jutro "Ferdydurke" o czym poinformowano nas wczoraj

cubusa i H&M w swoim mieście nie mam. jedynie czasem jak jestem w innym mieście w nich jestem. ale w h&M kiedyś szukałam stanika 70c i nie znalazłam.
Moj pies dokladnie tak samo reaguje i to wlasnie na sniegu! Na chodniku nic sie nie dzieje a na sniegu (jak z nia troche pochodze) to staje i podnosi lapy

Ja szukam rozmiaru 65B i NIGDZIE nie ma !!!!!! Widzialyscie moze gdzies takie??

Mi mature z polaka tez oddali mialam 68,5% Z niemca az 78% (jestem mega zaskoczona!) Z bioli 40% i z chemii 44% (wkurzona jestem na biole i chemie ale nie moge miec do siebie pretensji bo sie nie uczylam )

Acha na ktorej nodze nosi sie podwiazke? Bo sie z dziewczynami dzis zastanawialysmy Na lewej nie?

bobolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 17:58   #3674
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Cieszę się że udało Ci się z zakupami

A co do pieska - to, że podnosi łapki, liże je, i próbuje podnieść obie na raz wcale nie znaczy, że jest mu zimno, tylko że wdepnął w sól. Wystarczy że przejdzie chociażby kawałek po chodniku posypanym solą, to dalej nie pójdzie, nawet po innej powierzchni... I stąd też to piszczenie.
To z obserwacji mojego psa i zresztą sam weterynarz to powiedział - by pies zimą nie chodził po chodnikach, które są posypane solą. O wiele lepiej dla niego, jeżeli wejdzie w duży śnieg na trawniku...

Ale Ty piszesz, że jak idziecie po chodniku jest lepiej...

W przypadku mojego w każdym razie sprawdza się to co powiedział weterynarz. Udzielił też rady, by smarować przed wyjściem łapki wazeliną. Działa, ale na krótko
Hmm. Mój pies uwielbia zimę i śnieg, w życiu nic mu się nie działo, wręcz przeciwnie - jakby odżył po upalnym i gorącym lecie.
A podnoszenie łap zaobserwowałam tylko parę razy, kiedy np. na kogoś czekałam i długo staliśmy w jednym miejscu - mój tata śmiał się, że łapy mu przymarzają do ziemi... Może jak zadługo biegają po zimnym, mokrym podłożu, to trochę przemarzają? Przecież nam też zimno w stopy po długim spacerze.

Dostałam jakiegoś kopa - dzisiaj powtórzyłam cały antyk i średniowiecze z polskiego i zrobiłam jeszcze 3 zadanka z angielskiego i zamierzam jeszcze przejrzeć wos. A teraz idę na fakty i pohulać.

I wiecie co... Znów biorę sie za siebie - tym razem dieta bogata w witaminy i inne i przystopowanie ze słodyczami... Ciekawe, czy wyjdzie.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 18:23   #3675
gaia
Zadomowienie

bobolinka można zwęzić u gorseciarki

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 18:23   #3676
xCarmen
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam jakiegoś kopa - dzisiaj powtórzyłam cały antyk i średniowiecze z polskiego i zrobiłam jeszcze 3 zadanka z angielskiego i zamierzam jeszcze przejrzeć wos. A teraz idę na fakty i pohulać.
Podziwiam. Ja dziś chodze jak zombie bo wczoraj pisalam wypracowanie do północy. A dzisiaj wrocilam i siup na łóżko. Mam zrobic referat wiec cała noc przedemna. W ogóle jestem zla bo sie ucze z tych przedmiotow z ktorych nie zdaje matury, ten polski system oswiaty mnie dobija. A moja rozszerzona matura z historii stoi pod znakiem zapytania.
Stary 2009-01-07, 18:34   #3677
ankac000
Raczkowanie

Odnośnie psów, to moja psiunia uwielbia tarzać się w śniegu, łapać płatki śniegu, itp.
A co do podnoszenia i lizania łapek, to moja w ten sposób sobie wyciąga lód i śnieg. Czasem, jak jej ten śnieg zamarznie na łapkach, to też piszczy, bo jej sie wbija, to może to to.

ankac000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 18:44   #3678
bobolinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
bobolinka można zwęzić u gorseciarki
Tylko nie wiem czy u mnie w miescie jest gorseciarka Bede musiala poszukac Ja mam ten problem ze gdy w kazdym sklepie z bielizna pytam sie o rozmiar 65b to nie ma a gdy przymierzam 70B to albo jest za duzy albo jest w sam raz -> kupuje a po 2 uzyciu tak sie rozciagaja ze mige sie nimi 2 razy owinac No i bledne kolo sie zamyka bo musze isc kupic nowy a tam nie ma rozmiaru Narazie mam tylko 1 taki idealny ale z Anglii

bobolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 19:00   #3679
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
mówisz o zwykłych potrójnych cieniach czy o paletce? zwykłe to pewnie ok. 11-14zł, a paleta pro3 nie mam pojęcia, nie komponowałam sama nigdy, chociaż mnie korci o paletę tworzoną przez siebie musiałabyś się zapytać w wątku o tym

Cytat:
Napisane przez bobolinka Pokaż wiadomość
Ja szukam rozmiaru 65B i NIGDZIE nie ma !!!!!! Widzialyscie moze gdzies takie??

Acha na ktorej nodze nosi sie podwiazke? Bo sie z dziewczynami dzis zastanawialysmy Na lewej nie?
raczej w zwykłych bieliźnianych nie dostaniesz

my też i uznałyśmy, że to wszystko jedno, ale założymy na prawą

aaa muszę się uczyć wosu teraz. jazdy na szczęście jutro o 7 nie mam. nie wiem nawet jak ja bym jechała, skoro od południa okropnie sypie i jest ślisko na drogach

edit. a w ogóle to jeśli któraś wciąż poszukuje sukienki na studniówkę i odpowiadałaby jej czarna z koronką na wierzchu do kolan, to informuję, że w C&A jest śliczna za 80 czy 90zł jak ją zobaczyłam to zaczęłam żałować, że mam już sukienkę. wzięłam nawet do zmierzenia, ale 34 było ciasne zanim ją wcisnęłam na siebie, a nie chciało mi się ubierać, iść po większą i znów rozbierać i ubierać

Edytowane przez sydunia
Czas edycji: 2009-01-07 o 19:09

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 19:08   #3680
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
mówisz o zwykłych potrójnych cieniach czy o paletce? zwykłe to pewnie ok. 11-14zł, a paleta pro3 nie mam pojęcia, nie komponowałam sama nigdy, chociaż mnie korci o paletę tworzoną przez siebie musiałabyś się zapytać w wątku o tym
osz kurczaczek xD to potrójne cienie różnią się od paletki? bo ja sie nie znam kompletnie na tych inglotowych cieniach xD

dobra lece sie uczyc! koniec leniuchowania xD

Stary 2009-01-07, 19:31   #3681
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
osz kurczaczek xD to potrójne cienie różnią się od paletki? bo ja sie nie znam kompletnie na tych inglotowych cieniach xD
potrójne to takie jak w załączniku. do kupienia wszędzie, gdzie mają inglotowe kosmetyki.

paletka - sama wybierasz jakie kolory (nie tylko cieni) masz w paletce. są różne rodzaje paletek w różnych cenach. paletki do skomponowania tylko w sklepach Inglotu czy na stanowiskach ich w CH nie wiem. tu masz wątek, możesz podpytać.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=inglot
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inglot%20cienie%20integra.jpg (51,8 KB, 1 załadowań)
Stary 2009-01-07, 19:35   #3682
Anuu
Zakorzenienie

powtórzyłam wos i niemiecki...
jakaś taka nie do życia dzisiaj jestem
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 19:46   #3683
xxboo
Zakorzenienie

co za dzien, najpierw nie moglam znalezc tego glupiego vademecum, potem zlikwidowali moj rozjasniacz , wyprzedali moj szampon fioletowy
a teraz sie z tztem poklucilam...

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 19:56   #3684
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość

co za dzien, najpierw nie moglam znalezc tego glupiego vademecum, potem zlikwidowali moj rozjasniacz , wyprzedali moj szampon fioletowy
a teraz sie z tztem poklucilam...

Doskonale wiem, jak wkurza pogoń za kosmetykami, od tygodnia "kupuję" krem i jeszcze go nie mam...

A co do TŻta - bedzie dobrze, na pewno.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 20:03   #3685
beoneself
Zakorzenienie

Motywacji do nauki nie mam najmniejszej

Za to wróciła moja motywacja do odchudzania. Oglądałam stare zdjęcia które gdzieś mi się tam "walają" na dysku, zerknęłam na obecne... i różnicę widać nawet na twarzy, jak dla mnie to jest trochę przerażające
Właśnie wcinam biały serek, i tylko tak sobie myślę - obym jutro nie zapomniała o tym, że mam jeść zdrowiej
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 20:18   #3686
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość

Doskonale wiem, jak wkurza pogoń za kosmetykami, od tygodnia "kupuję" krem i jeszcze go nie mam...

A co do TŻta - bedzie dobrze, na pewno.
no nie wiem, czasem mam wrazenie ze ja mu sie w ogole nie podobam

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 21:08   #3687
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
potrójne to takie jak w załączniku. do kupienia wszędzie, gdzie mają inglotowe kosmetyki.

paletka - sama wybierasz jakie kolory (nie tylko cieni) masz w paletce. są różne rodzaje paletek w różnych cenach. paletki do skomponowania tylko w sklepach Inglotu czy na stanowiskach ich w CH nie wiem. tu masz wątek, możesz podpytać.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=inglot

dziękuję bardzo ;*
jutro lece poszukać po sklepach

jutro nie ide znowu do szkoły bo się kuruję do maturki. Tylko jedno wypracowanie mnie czeka :/ a na głupi temat, nie podobuje mi sie.

Stary 2009-01-07, 21:19   #3688
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Mój pies ucieka z deszczu, a łapki to jej chyba nigdy nie marzną.. Szczególnie gdy biega z czymś
Spróbuj tak jak pisała Nika, posmarować czymś łapki.

Cytat:
mój też tak ma jak chodzi po chodniku. to na pewno przez sól. ja mojemu smaruje poduszki maścią z wit. A i jest lepiej

Ja kupowałam dość dawno i płaciłam co koło 20złotych

Ja muszę się wybrać po bazę pod cienie, resztę już chyba mam

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 21:33   #3689
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Ja muszę się wybrać po bazę pod cienie, resztę już chyba mam
polecam Artdeco chociaż czytałam, że Lumene bodajże też dobra.
Stary 2009-01-07, 21:42   #3690
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Lirangel, mam takie trochę dziwne pytanie do Ciebie. Czemu właściwie jesteś z Twoim facetem ? (tzn nie pytam w 100% dosłownie, bo to jest Twoja sprawa, po prostu coś mi się rzuciło w oczy)
Odkąd pamiętam Cię tu wogóle regularnie wklejasz jakieś długie i chaotyczne wywody na temat Twojego faceta, o tym jakie Ci wykręca numeru, że gdzieśtam olewa, że Cię wkurza i tak dalej...
Nie pamiętam, żebyś napisała jakieś miłe słowa,
... no ale może coś mnie ominęło

:brawo: powiem Ci zę znajomi sie mnie o to tez pytają. a czy ja wiem. nie no są super fajne momenty ale zazwyczaj częściej sie żalimy niż chwalimy.
ale niepowiem zę czasem daje sie we znaki
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości