Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-19, 16:10   #3661
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
, bo jestem DDA.
ja też dzięku Bogu Tż nie lubi alkoholu, jedno piwo to max dla niego ufff
na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 16:18   #3662
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Hej dziewczynki podczytuję Was, ale na pisanie mi trochę weny brak zwłaszcza, że kompletnie wybiłam się z tematu
Dziś wzięłam ostatnią tabletkę antybiotyku, zajęcia wtorkowe i czwartkowe sobie odpuściłam, czyli cały tydzień w domu przerwa była tylko na dentystę (5 minut na fotelu, myślałam, że gorzej ) i neurologa - żaden guz, mam migrenę z aurą dostałam leki, nieszczęśliwie do końca życia, ale ważne, że nic gorszego.
Z TŻem w sumie ok, ale tak bezbarwnie, poza tym mnie drażni ostatnio. W sobotę, owszem, wygraliśmy weekend w Zakopcu w willi Wojnar, ale potem była impreza firmowa, on miał nie pić chyba, że z prezesem, oczywiście nie dotrzymał słowa. Pobudki ma chwalebne, ale już lata temu zauważyłam, że mój TŻ niestety nie potrafi nie pić alkoholu. Dla mnie to jest osobista tragedia, bo jestem DDA. Po prostu mnie to przeraża.
Mam wojnę z mamą. Niestety, nasze pasje się gryzą. Pół roku temu musiałam dla jej pasji zrezygnować z mojej. I już naprawdę zaczynam bez niej wariować nie mogę się doczekać, aż się wyprowadzę. Wiem, że to nie fair z mojej strony, bo mama zostanie w domu sama, ale naprawdę jeśli tego nie zrobię, to wykończę się psychicznie. Już jestem na wykończeniu.
Mam dość nic-nierobienia!
Oj, dobrze wiem jak może dobijać nic-nierobienie :glaszcze:
Trzymam kciuki za Twoją przeprowadzę... Wiem, jak wiele to daje, choć może z początku nie jest najłatwiej
Również jestem DDA i jestem absolutnie przewrażliwiona na punkcie alkoholu. Na szczęście TŻ to rozumie i od kiedy jesteśmy razem nie tknął ani kropli żadnego alkoholu, niczego. Jak pracowałam w sklepie miałam mnóstwo "przygód" z osobami pijącymi, przez co tylko większej niechęci się nabawiłam Ja zresztą również nie piję.
No i gratuluję wygranej wycieczki, to chyba najbardziej pozytywny aspekt tego wszystko, co? Świetna sprawa taka nagroda

Ja się z kolei przekonałam, że TŻ jest typowym typem zdobywcy przez ostatnie kilka dni odpuściłam trochę, przestałam tak często pisać, przestałam dzwonić i w ogóle. Rozmawialiśmy niby, ale krótko. On wolał pograć, a ja nie miałam nerwów się już tym stresować i co? I od wczoraj, czy przedwczoraj stał się taki "milusi i kochaniusi" jakiego go dawno nie widziałam, zwłaszcza biorąc pod uwagę ostatnie nasze ciężkie dni tylu miłych słów i deklaracji tak fajnie powiedzianych to ja dawno nie słyszałam no i w ogóle te nasze ostatnie rozmowy taki strasznie fajny "klimat" miały. Zaczepia mnie, przymila się, nie pozwala się zdenerwować i w ogóle czuję, że jakby mógł, to by mnie wyprzytulał i wycałował Oby tak było między nami jak najdłużej... Bo do czerwca daleko

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-19 o 16:24
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 16:28   #3663
polka746
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Ja się z kolei przekonałam, że TŻ jest typowym typem zdobywcy przez ostatnie kilka dni odpuściłam trochę, przestałam tak często pisać, przestałam dzwonić i w ogóle. Rozmawialiśmy niby, ale krótko. On wolał pograć, a ja nie miałam nerwów się już tym stresować i co? I od wczoraj, czy przedwczoraj stał się taki "milusi i kochaniusi" jakiego go dawno nie widziałam, zwłaszcza biorąc pod uwagę ostatnie nasze ciężkie dni tylu miłych słów i deklaracji tak fajnie powiedzianych to ja dawno nie słyszałam no i w ogóle te nasze ostatnie rozmowy taki strasznie fajny "klimat" miały. Zaczepia mnie, przymila się, nie pozwala się zdenerwować i w ogóle czuję, że jakby mógł, to by mnie wyprzytulał i wycałował Oby tak było między nami jak najdłużej... Bo do czerwca daleko
I bardzo dobrze
wybieram Ciebie.
Stary 2009-02-19, 16:53   #3664
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze
Dziękuję

Tak się zastanawiam nad pewnym bolerkiem z Allegro... Tylko nie wiem, jak będę w czymś takim wyglądać w końcu szczuplutka nie jestem
Co myślicie?
http://allegro.pl/item556279980_d_n_...ik_rozm_l.html
Albo cuś takiego:
http://allegro.pl/item555556581_forr..._kolory_5.html
http://allegro.pl/item549322688_slic...roz_40_42.html

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-19 o 16:58
Stary 2009-02-19, 17:12   #3665
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Nie zauważyłam żeby mi wypadały jakoś bardzo, ale wiadomo odżywić nie zaszkodzi, jeszcze jak to takie tanie jest, mogłyby się zrobić trochę grubsze i gęstsze

Aelitka
ciekawych zajęć życzę
nudne jak cholera
kupiłam olejek

Cytat:
Hej dziewczynki podczytuję Was, ale na pisanie mi trochę weny brak zwłaszcza, że kompletnie wybiłam się z tematu
Dziś wzięłam ostatnią tabletkę antybiotyku, zajęcia wtorkowe i czwartkowe sobie odpuściłam, czyli cały tydzień w domu przerwa była tylko na dentystę (5 minut na fotelu, myślałam, że gorzej ) i neurologa - żaden guz, mam migrenę z aurą dostałam leki, nieszczęśliwie do końca życia, ale ważne, że nic gorszego.
Z TŻem w sumie ok, ale tak bezbarwnie, poza tym mnie drażni ostatnio. W sobotę, owszem, wygraliśmy weekend w Zakopcu w willi Wojnar, ale potem była impreza firmowa, on miał nie pić chyba, że z prezesem, oczywiście nie dotrzymał słowa. Pobudki ma chwalebne, ale już lata temu zauważyłam, że mój TŻ niestety nie potrafi nie pić alkoholu. Dla mnie to jest osobista tragedia, bo jestem DDA. Po prostu mnie to przeraża.
Mam wojnę z mamą. Niestety, nasze pasje się gryzą. Pół roku temu musiałam dla jej pasji zrezygnować z mojej. I już naprawdę zaczynam bez niej wariować nie mogę się doczekać, aż się wyprowadzę. Wiem, że to nie fair z mojej strony, bo mama zostanie w domu sama, ale naprawdę jeśli tego nie zrobię, to wykończę się psychicznie. Już jestem na wykończeniu.
Mam dość nic-nierobienia!
noo witaj
dobrze ze zdrowiejesz.... i ze w zasadzie wszystko ok?.... i fajnie ze weekend w zakopcu.. ehhh... a z mama to sie pewnie rozwiaze, w koncu to mama, nie? buziak!

Cytat:
Dziękuję

Tak się zastanawiam nad pewnym bolerkiem z Allegro... Tylko nie wiem, jak będę w czymś takim wyglądać w końcu szczuplutka nie jestem
Co myślicie?
http://allegro.pl/item556279980_d_n_...ik_rozm_l.html
Albo cuś takiego:
http://allegro.pl/item555556581_forr..._kolory_5.html
http://allegro.pl/item549322688_slic...roz_40_42.html
to drugie mi się bardzo podoba, pierwsze w zasadzie też a co do ostatniego miałam podobne i jak na mnie to kijowe rozwiazanie, albo wisialo na mnie z przodu i z tylu, albo jak zwiazalam mocniej zwijalo sie z tylu ;/ lipa

a to przeciez nie tylko na suchciele

wrocilam z zajec, znow nakupilam paczkow i chrustu

tż wlasnie mi oznajmil ze nie ma pojecia ktora rocznice mamy teraz!!!!!!!!!
po czym uznal ze zartuje dzizas. pyta co robimy, czy gdzies jedziemy.. uhhh.. to czwartek jest....

edit
a właśnie. może któraś was coś wie... gdzie można jechać na weekend? jakieś spa może, gdzieś w małopolsce raczej, albo szerzej - na południu Polski bo nie wiem gdzie byśmy mogli tak wyskoczyć... i żeby nas całkiem nie wyczyściło z kasy...

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2009-02-19 o 17:18
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 17:20   #3666
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
to drugie mi się bardzo podoba, pierwsze w zasadzie też a co do ostatniego miałam podobne i jak na mnie to kijowe rozwiazanie, albo wisialo na mnie z przodu i z tylu, albo jak zwiazalam mocniej zwijalo sie z tylu ;/ lipa

a to przeciez nie tylko na suchciele

wrocilam z zajec, znow nakupilam paczkow i chrustu

tż wlasnie mi oznajmil ze nie ma pojecia ktora rocznice mamy teraz!!!!!!!!!
po czym uznal ze zartuje dzizas. pyta co robimy, czy gdzies jedziemy.. uhhh.. to czwartek jest....
No niby nie na suchciele, ale jak patrzę na taki wymiar: Szer. w biuście ok. 2x 37cm, to jednak w biuście nie mam 74cm
Przydałoby mi się jedno bolerko, bo mam coś w tym stylu, ale z krótkim rękawkiem... Z długim by się nadało teraz...

A ja dzisiaj nic słodkiego nie zjadłam. W ogólnie nie wiedziałam, że dzisiaj Tłusty Czwartek ale ja opóźniona jestem

Przy okazji się pochwalę nowym prawie nabytkiem
Wylicytowałam kieckę (moja pierwsza kiecka zresztą, chcę troszkę odmiany )
http://allegro.pl/item552477501_d_pe...niczka_42.html
Nie wiem, czy będzie dobra, ale najwyżej się zwęzi kilka cm

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-19 o 17:27
Stary 2009-02-19, 17:33   #3667
najfajniejsza
Zakorzenienie

Aelitka, może coś takiego? http://jawornik.spanie.pl/ nie jest to tradycyjne spa, ale też jest taniej, bo chyba spa za 100 zł/dobę nie znajdziesz a przy okazji można się wybrać spontanicznie na jakiś masaż czekoladą czy gorącymi kamieniami
Wy teraz macie rocznicę? Siódmą czy ósmą, bo nie pamiętam myślisz, że coś planuje?
a swoim się nie przejmuj - przynajmniej udawał, że nie pamięta, ile jesteście razem. mój po dwóch zaledwie latach uznał, że jesteśmy ze sobą lat trzy

Justyna, główka do góry, choć z drugiej strony świetnie to znam. Ta chęć wyprowadzki towarzyszy mi od 2 lat, a od prawie roku (odkąd mama wprowadziła się do pokoju, który dzielę z rodzeństwem) non-stop. Ledwo wytrzymuję czasami, ale staram się nie łamać. także główka do góry i gratuluję wygranej

Insane, mnie się podoba to drugie bolerko ooo, a spódnica bardzo wdzięczna, klasyczna i dziewczęca. śliczna przy okazji przypomniałaś mi, że Aelitka miała pokazać swoją spódnicę

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2009-02-19 o 17:34
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 17:47   #3668
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Insane, mnie się podoba to drugie bolerko ooo, a spódnica bardzo wdzięczna, klasyczna i dziewczęca. śliczna przy okazji przypomniałaś mi, że Aelitka miała pokazać swoją spódnicę
SPA marzenie moje i tak z TŻ'tem taki weekendzik spędzić, mmm ale to baaardzo droga impreza...
A jeśli chodzi o jakiś wypad w tych okolicach... Ja bez wątpienia wybrałabym Ojcowski Park Narodowy. Akurat w czasie weekendu można trochę połazić. A i są tam motele, hotele, domki i tak dalej.. W różnym przedziale cenowym. No na pewno taniej, niż SPA tylko zimę mamy... A ja tam byłam na wiosnę... Ale jestem zakochana w tym miejscu. Absolutnie i bez pamięci zakochana !
A na bolerko się nie mogę zdecydować, ale jestem skłonna kupić nawet dwa tylko mam niewielkie wątpliwości jak w tym będę wyglądać
A spódniczka też mi się podoba, taka prosta, ale ładna... No, na zdjęciach przynajmniej Zobaczymy jak na mnie będzie leżeć... Nie czuję, żebym była stworzona do kiecek
Ale mam dwie sukienki, które lubię i wiem, że wyglądam dobrze, nawet nie nosząc rozmiaru 34, czy 34 ale to jakieś wyjątki od reguły

Aelitka, pokazuj też kieckę!

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-19 o 17:50
Stary 2009-02-19, 17:55   #3669
elizka773
Wtajemniczenie

Insane mi sie podoba to pierwsze bolerko ale przymierzalam takie i troche jak dla mnie bylo fee jakos tak masywnie na wiekszych piersiach wyglada.i jakos podchodzilo mi do gory

i kiecka fajna.sama bym taka chciala sobie sprawic
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:04   #3670
Claris
Zakorzenienie

Insane mi się podoba tylko to 1. bolerko, spódniczka też mi się podoba
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 18:05   #3671
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dziękuję za wszystkie opinie
Chyba kupię 1 i 2
Stary 2009-02-19, 18:40   #3672
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Aelitka, może coś takiego? http://jawornik.spanie.pl/ nie jest to tradycyjne spa, ale też jest taniej, bo chyba spa za 100 zł/dobę nie znajdziesz a przy okazji można się wybrać spontanicznie na jakiś masaż czekoladą czy gorącymi kamieniami
Wy teraz macie rocznicę? Siódmą czy ósmą, bo nie pamiętam myślisz, że coś planuje?
a swoim się nie przejmuj - przynajmniej udawał, że nie pamięta, ile jesteście razem. mój po dwóch zaledwie latach uznał, że jesteśmy ze sobą lat trzy

kurde, mialam ale zapomnialam zdjecia zrobic, hmm, moze zrobie jakos..... :P

Cytat:
SPA marzenie moje i tak z TŻ'tem taki weekendzik spędzić, mmm ale to baaardzo droga impreza...
A jeśli chodzi o jakiś wypad w tych okolicach... Ja bez wątpienia wybrałabym Ojcowski Park Narodowy. Akurat w czasie weekendu można trochę połazić. A i są tam motele, hotele, domki i tak dalej.. W różnym przedziale cenowym. No na pewno taniej, niż SPA tylko zimę mamy... A ja tam byłam na wiosnę... Ale jestem zakochana w tym miejscu. Absolutnie i bez pamięci zakochana !
A na bolerko się nie mogę zdecydować, ale jestem skłonna kupić nawet dwa tylko mam niewielkie wątpliwości jak w tym będę wyglądać
A spódniczka też mi się podoba, taka prosta, ale ładna... No, na zdjęciach przynajmniej Zobaczymy jak na mnie będzie leżeć... Nie czuję, żebym była stworzona do kiecek
Ale mam dwie sukienki, które lubię i wiem, że wyglądam dobrze, nawet nie nosząc rozmiaru 34, czy 34 ale to jakieś wyjątki od reguły

Aelitka, pokazuj też kieckę!
podoba mi sie tej jawornik
kiecke pokaze, pokaze, ale kurde no nie chce mi sie z aparatem bawic;P
ja też nie mam rozmiaru 34, nawet nie mam 36, o dziwo ostatnio okazalo sie ze nie mam tez 38 ale czasem sie zdarzy ;P niestety spodnica jest 40stka;P

bolerka 1 i 2 - dobry wybor, takie 3cie to mi podchodzilo i bylo niedobre;P

ok ide do tżta...bo narzeka

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-19, 18:44   #3673
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:

ja też nie mam rozmiaru 34, nawet nie mam 36, o dziwo ostatnio okazalo sie ze nie mam tez 38 ale czasem sie zdarzy ;P niestety spodnica jest 40stka;P

Ja górę mam 38-40, dół 40 w porywach do 42
Także średnio, średnio...

Ach, jak ja bym chciała, żeby mi TŻ ponarzekał (żebym przyszła)

Czekam(y) na zdjęcia... Powoli przekonuję się do kiecek, zachęcające zdjęcia mile widziane
Stary 2009-02-19, 18:45   #3674
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:

a mi wlasnie 1 nie pasowalo za to mam ze 4 bolerka na wzor tego 3
wlasnie idz sie zajmij TZ-tem
Stary 2009-02-19, 19:54   #3675
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie mam rozmiaru 34, nawet nie mam 36, o dziwo ostatnio okazalo sie ze nie mam tez 38 ale czasem sie zdarzy ;P niestety spodnica jest 40stka;
Eeee to ja wymiatam, bo jeszcze mam 38 wszystkie Za to ze spodniami gorzej niewiedzieć czemu.
Dziewczynki jaka zajefajna piosenka http://www.youtube.com/watch?v=D4r62lTz71U U tej kamerzystki, która prawdopodobnie weżmiemy mozemy sobie dać sami piosenki wybrać jakie chcemy mieć w filmie i już sobie zaczęłam szukać na youtube Ta będzie bankowo
Stary 2009-02-19, 20:07   #3676
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Eeee to ja wymiatam, bo jeszcze mam 38 wszystkie Za to ze spodniami gorzej niewiedzieć czemu.
Dziewczynki jaka zajefajna piosenka http://www.youtube.com/watch?v=D4r62lTz71U U tej kamerzystki, która prawdopodobnie weżmiemy mozemy sobie dać sami piosenki wybrać jakie chcemy mieć w filmie i już sobie zaczęłam szukać na youtube Ta będzie bankowo
oj tak ta piosenka nadaje sie na takie rzeczy a bedziecie mieli zespol czy dj?podrzuc jakies stronki moze masz bo lubie ogladac te teledyski z wesel i jak falszuja

A co bedziecie mieli na 1 taniec?

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-19 o 20:11
Stary 2009-02-19, 20:08   #3677
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Bajora uwielbiam Moja Miłość Największa
Polecam Ci Joe Dassin - Et si tu n'existais pas
Timo Tolkki - Are You The One (dostałam od TŻ'ta na początku z dedykacją i się rozpłynęłam )
i mogę zresztą tak wymieniać i wymieniać
Ale ja tak tylko podpowiadam
Stary 2009-02-19, 20:25   #3678
polka746
Raczkowanie

Cytat:
a właśnie. może któraś was coś wie... gdzie można jechać na weekend? jakieś spa może, gdzieś w małopolsce raczej, albo szerzej - na południu Polski bo nie wiem gdzie byśmy mogli tak wyskoczyć... i żeby nas całkiem nie wyczyściło z kasy...
Najlepiej to na natry, szczyrk wisła ustroń białka i wiele innych super sie można wybawić przy zjeżdżaniu i jest romantycznie
wybieram Ciebie.
Stary 2009-02-19, 20:34   #3679
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
oj tak ta piosenka nadaje sie na takie rzeczy a bedziecie mieli zespol czy dj?podrzuc jakies stronki moze masz bo lubie ogladac te teledyski z wesel i jak falszuja

A co bedziecie mieli na 1 taniec?
A o jakie stronki Ci chodzi moja droga?
Na 1. taniec myślę będzie ronan keating "when you say nothing at all" co myślicie, pasuje?

Cytat:
Bajora uwielbiam Moja Miłość Największa
Polecam Ci Joe Dassin - Et si tu n'existais pas
Timo Tolkki - Are You The One (dostałam od TŻ'ta na początku z dedykacją i się rozpłynęłam )
i mogę zresztą tak wymieniać i wymieniać
Ale ja tak tylko podpowiadam
Przesłucham napewno, narazie nie mogę bo TZ z pracy lada chwila tu będzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-19, 20:41   #3680
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Na 1. taniec myślę będzie ronan keating "when you say nothing at all" co myślicie, pasuje?

a to troszke "skoczniejsza" piosenka.nie taki typowy przytulaniec
a stronki internetowe tych zespolow nad ktorymi sie moze zastananawiacie

nastepna do TZ -ta zmyka
Stary 2009-02-19, 20:42   #3681
polka746
Raczkowanie

Claris całkiem fajna piosenka jak na pierwszy taniec

Ja bym chciała Paule - Od dziś: rolleyes:
wybieram Ciebie.
Stary 2009-02-19, 20:43   #3682
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:

W razie jakby co, to mogę podesłać jakby było ciężko znaleźć.
I mogę jeszcze sporo dorzucić, jak mi tęskno to słucham takich kawałków heh
Stary 2009-02-19, 20:45   #3683
Claris
Zakorzenienie

A my mamy już zespół zarezerwowany, który niestety nie ma stronki w necie. Oni nie potrzebują nawet, bo jadą na opinii "od słowa do słowa" . Na m-ce letnie i wrzesień 2010 nie mieli już zadnego terminu zaraz po nowym roku Zresztą sala też nie miała, dlatego jest 2. październik zamiast września
Stary 2009-02-19, 20:50   #3684
luffka
Zakorzenienie

Ja na pierwszy taniec chciałabym 6 lat później Kultu ( o ile to z aktualnym TZ będę ślubować ) bo to nasza piosenka, od samego początku
link: http://www.youtube.com/watch?v=9fIXvVKzc7g

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2009-02-19 o 20:51
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 20:54   #3685
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Ja na pierwszy taniec chciałabym 6 lat później Kultu ( o ile to z aktualnym TZ będę ślubować ) bo to nasza piosenka, od samego początku
link: http://www.youtube.com/watch?v=9fIXvVKzc7g
nasza to strachy na lachy-dzień dobry kocham cię nie moja muzyka ale jakos sie przyjelo.codziennie z rana wysylamy sobie sms jak wstajemy "dzien dobry kocham cie milego dnia" ahh a teraz napisal "tesknie" k...kiedy ta choroba sie skonczy..

Claris a ile za zespol? robicie 2 dniowe wesele?z poprawinami?

Luffka KULT to moj TZ kiedys za tym szalal.
Stary 2009-02-19, 20:58   #3686
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

My mamy dużo wspólnych piosenek na pewno wesele będzie przynajmniej częściowo "ciężkie", przynajmniej rockowe chociaż polecą też metalowe wolniejsze balladki nie będę okrutna i nie zażyczę sobie Marduka na wesele hehe
A do Kościoła i na wesele pojedziemy na motocyklu
Inaczej nigdzie się nie wybieram
To byłyby moje 3 największe Miłości: TŻ, Muzyka i Motocykle
Stary 2009-02-19, 21:20   #3687
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy dużo wspólnych piosenek na pewno wesele będzie przynajmniej częściowo "ciężkie", przynajmniej rockowe chociaż polecą też metalowe wolniejsze balladki nie będę okrutna i nie zażyczę sobie Marduka na wesele hehe
A do Kościoła i na wesele pojedziemy na motocyklu
Inaczej nigdzie się nie wybieram
To byłyby moje 3 największe Miłości: TŻ, Muzyka i Motocykle
My też bardziej rockowi jesteśmy i ciekawi mnie jakby nasze rodziny zareagowały na takie inne trochę wesele Czy ludzie potrafili by się bawić... Wiadomo, że nie mówię tu o piosenkach typowo metalowych.. ale disco polo bym mieć nie chciała ani wiejskich przyśpiewek...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-19, 21:40   #3688
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
My też bardziej rockowi jesteśmy i ciekawi mnie jakby nasze rodziny zareagowały na takie inne trochę wesele Czy ludzie potrafili by się bawić... Wiadomo, że nie mówię tu o piosenkach typowo metalowych.. ale disco polo bym mieć nie chciała ani wiejskich przyśpiewek...
Disco polo nie... Ale Folku trochę chcę
Nasza słowiańska Hopryna musi mi zagrać na weselu
I Arkona (ta rosyjska, nie polska)
Ogólnie kilka kawałków z folku/paganu znalazłabym... może tych spokojniejszych
Aria (rus) też musi polecieć

W gruncie rzeczy... Wiadomo, że nie sama taka muzyka będzie leciała i nie ta całkiem ciężka. Coś dla ciotek też się puści Ale z drugiej strony to jest NASZ dzień, to MY mamy go pamiętać przez całe życie i to dla NAS ma być najbardziej wyjątkowym dniem w życiu... Więc trochę naszego klimatu na pewno przepleciemy

Ja to się tylko będę martwić, jak by tu nie spalić sukni na motocyklu chociaż przyznaję, że to ja chciałabym prowadzić. Ale wyglądalibyśmy co najmniej głupio, jakby baba prowadziła, a facet trzymał się kurczowo hehe jakoś to się rozwiąże... Ale pojadę na dwóch kółkach i basta!

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-19 o 21:42
Stary 2009-02-19, 22:51   #3689
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja górę mam 38-40, dół 40 w porywach do 42
Także średnio, średnio...

Ach, jak ja bym chciała, żeby mi TŻ ponarzekał (żebym przyszła)

Czekam(y) na zdjęcia... Powoli przekonuję się do kiecek, zachęcające zdjęcia mile widziane
jutro idę w spódnicy (właśnie postanowiłam ) to mi tż cyknie fotę

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość
Najlepiej to na natry, szczyrk wisła ustroń białka i wiele innych super sie można wybawić przy zjeżdżaniu i jest romantycznie
ahhhhhhh chce na deskę!!! gdziekolwiek

Cytat:
a ja lubię wiejskie wesela może niekoniecznie cały czas przyśpiewki (jak wodzirej chodzi do każdego i mu wierszowaną przyśpiewkę zapodaję, o danej osobie, i trzeba płacić albo jak starzy wujkowie męczą orkiestrę - więc u nas orkiestra musi być.... - i przyśpiewki lecą takie, że hej! ), ale mi się to podoba.. sama słucham różnej muzyki, i rocka, i trochę popu, i Magdę Umer ale przy disco polo chętnie się pobawię

wróciłam od kumpeli, tż już śpi i ja też się kładę! dobranoc!!

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-19, 23:15   #3690
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
nasza to strachy na lachy-dzień dobry kocham cię nie moja muzyka ale jakos sie przyjelo.codziennie z rana wysylamy sobie sms jak wstajemy "dzien dobry kocham cie milego dnia" ahh a teraz napisal "tesknie" k...kiedy ta choroba sie skonczy..

Claris a ile za zespol? robicie 2 dniowe wesele?z poprawinami?

Luffka KULT to moj TZ kiedys za tym szalal.
4 tys. za 2 dni dobranoc Wam !!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości