![]() |
#3661 |
Raczkowanie
|
![]()
ja też
![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
Trzymam kciuki za Twoją przeprowadzę... Wiem, jak wiele to daje, choć może z początku nie jest najłatwiej ![]() Również jestem DDA i jestem absolutnie przewrażliwiona na punkcie alkoholu. Na szczęście TŻ to rozumie i od kiedy jesteśmy razem nie tknął ani kropli żadnego alkoholu, niczego. Jak pracowałam w sklepie miałam mnóstwo "przygód" z osobami pijącymi, przez co tylko większej niechęci się nabawiłam ![]() No i gratuluję wygranej wycieczki, to chyba najbardziej pozytywny aspekt tego wszystko, co? ![]() ![]() Ja się z kolei przekonałam, że TŻ jest typowym typem zdobywcy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-19 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dziękuję
![]() Tak się zastanawiam nad pewnym bolerkiem z Allegro... Tylko nie wiem, jak będę w czymś takim wyglądać ![]() ![]() Co myślicie? http://allegro.pl/item556279980_d_n_...ik_rozm_l.html Albo cuś takiego: http://allegro.pl/item555556581_forr..._kolory_5.html http://allegro.pl/item549322688_slic...roz_40_42.html ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-19 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kupiłam olejek ![]() Cytat:
![]() dobrze ze zdrowiejesz.... i ze w zasadzie wszystko ok?.... i fajnie ze weekend w zakopcu.. ehhh... a z mama to sie pewnie rozwiaze, w koncu to mama, nie? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a to przeciez nie tylko na suchciele ![]() wrocilam z zajec, znow nakupilam paczkow i chrustu ![]() tż wlasnie mi oznajmil ze nie ma pojecia ktora rocznice mamy teraz!!!!!!!!! ![]() po czym uznal ze zartuje ![]() ![]() edit a właśnie. może któraś was coś wie... gdzie można jechać na weekend? jakieś spa może, gdzieś w małopolsce raczej, albo szerzej - na południu Polski ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-19 o 17:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Przydałoby mi się jedno bolerko, bo mam coś w tym stylu, ale z krótkim rękawkiem... Z długim by się nadało teraz... ![]() A ja dzisiaj nic słodkiego nie zjadłam. W ogólnie nie wiedziałam, że dzisiaj Tłusty Czwartek ![]() ![]() Przy okazji się pochwalę nowym prawie nabytkiem ![]() Wylicytowałam kieckę ![]() ![]() http://allegro.pl/item552477501_d_pe...niczka_42.html Nie wiem, czy będzie dobra, ale najwyżej się zwęzi kilka cm ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-19 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Aelitka, może coś takiego? http://jawornik.spanie.pl/ nie jest to tradycyjne spa, ale też jest taniej, bo chyba spa za 100 zł/dobę nie znajdziesz
![]() ![]() Wy teraz macie rocznicę? Siódmą czy ósmą, bo nie pamiętam ![]() ![]() a swoim się nie przejmuj - przynajmniej udawał, że nie pamięta, ile jesteście razem. mój po dwóch zaledwie latach uznał, że jesteśmy ze sobą lat trzy ![]() Justyna, główka do góry, choć z drugiej strony świetnie to znam. Ta chęć wyprowadzki towarzyszy mi od 2 lat, a od prawie roku (odkąd mama wprowadziła się do pokoju, który dzielę z rodzeństwem) non-stop. Ledwo wytrzymuję czasami, ale staram się nie łamać. także główka do góry ![]() ![]() Insane, mnie się podoba to drugie bolerko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-19 o 17:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o jakiś wypad w tych okolicach... Ja bez wątpienia wybrałabym Ojcowski Park Narodowy. Akurat w czasie weekendu można trochę połazić. A i są tam motele, hotele, domki i tak dalej.. W różnym przedziale cenowym. No na pewno taniej, niż SPA ![]() ![]() A na bolerko się nie mogę zdecydować, ale jestem skłonna kupić nawet dwa ![]() ![]() A spódniczka też mi się podoba, taka prosta, ale ładna... No, na zdjęciach przynajmniej ![]() ![]() Ale mam dwie sukienki, które lubię i wiem, że wyglądam dobrze, nawet nie nosząc rozmiaru 34, czy 34 ![]() ![]() Aelitka, pokazuj też kieckę! ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-19 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Wtajemniczenie
|
Insane mi sie podoba to pierwsze bolerko ale przymierzalam takie i troche jak dla mnie bylo fee
![]() ![]() ![]() i kiecka fajna.sama bym taka chciala sobie sprawic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Insane mi się podoba tylko to 1. bolerko, spódniczka też mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dziękuję za wszystkie opinie
![]() Chyba kupię 1 i 2 ![]()
![]() |
#3672 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kiecke pokaze, pokaze, ale kurde no nie chce mi sie z aparatem bawic;P ja też nie mam rozmiaru 34, nawet nie mam 36, o dziwo ostatnio okazalo sie ze nie mam tez 38 ![]() bolerka 1 i 2 - dobry wybor, takie 3cie to mi podchodzilo i bylo niedobre;P ok ide do tżta...bo narzeka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Także średnio, średnio... ![]() Ach, jak ja bym chciała, żeby mi TŻ ponarzekał (żebym przyszła) ![]() Czekam(y) na zdjęcia... Powoli przekonuję się do kiecek, zachęcające zdjęcia mile widziane ![]()
![]() |
#3674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie idz sie zajmij TZ-tem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki jaka zajefajna piosenka http://www.youtube.com/watch?v=D4r62lTz71U ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co bedziecie mieli na 1 taniec? ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-19 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Polecam Ci Joe Dassin - Et si tu n'existais pas Timo Tolkki - Are You The One (dostałam od TŻ'ta na początku z dedykacją i się rozpłynęłam ![]() i mogę zresztą tak wymieniać i wymieniać ![]() Ale ja tak tylko podpowiadam ![]()
![]() |
#3678 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na 1. taniec myślę będzie ronan keating "when you say nothing at all" ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a stronki internetowe tych zespolow nad ktorymi sie moze zastananawiacie ![]() nastepna do TZ -ta zmyka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Raczkowanie
|
![]()
Claris całkiem fajna piosenka jak na pierwszy taniec
![]() Ja bym chciała Paule - Od dziś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() I mogę jeszcze sporo dorzucić, jak mi tęskno to słucham takich kawałków heh ![]()
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
A my mamy już zespół zarezerwowany, który niestety nie ma stronki w necie. Oni nie potrzebują nawet, bo jadą na opinii "od słowa do słowa" . Na m-ce letnie i wrzesień 2010 nie mieli już zadnego terminu zaraz po nowym roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Ja na pierwszy taniec chciałabym 6 lat później Kultu ( o ile to z aktualnym TZ będę ślubować
![]() ![]() link: http://www.youtube.com/watch?v=9fIXvVKzc7g
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-19 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Claris a ile za zespol? robicie 2 dniowe wesele?z poprawinami? ![]() Luffka KULT to moj TZ kiedys za tym szalal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
My mamy dużo wspólnych piosenek
![]() ![]() ![]() ![]() A do Kościoła i na wesele pojedziemy na motocyklu ![]() Inaczej nigdzie się nie wybieram ![]() To byłyby moje 3 największe Miłości: TŻ, Muzyka i Motocykle ![]()
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Nasza słowiańska Hopryna musi mi zagrać na weselu ![]() I Arkona (ta rosyjska, nie polska) ![]() Ogólnie kilka kawałków z folku/paganu znalazłabym... może tych spokojniejszych ![]() Aria (rus) też musi polecieć ![]() W gruncie rzeczy... Wiadomo, że nie sama taka muzyka będzie leciała i nie ta całkiem ciężka. Coś dla ciotek też się puści ![]() ![]() Ja to się tylko będę martwić, jak by tu nie spalić sukni na motocyklu ![]() ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-19 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wróciłam od kumpeli, tż już śpi i ja też się kładę! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.