Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 18:41   #3661
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A Avenki używam tej bez filtra, zarówno wersji riche jak i legere. Ale kurcze, ostatnio nigdzie ich już nie widzę, tylko właśnie te z filtrem, a kiedyś wersja z spf15 mnie okropnie zapchała, więc tych spf20 tym bardziej się boję.
Muszę poszukać tych kremów gdzieś, bo jak mają je powoli wycofać to muszę zapasy zrobić
Dzięki Jednak nie chciałam w ciemno kupować tej avenki. Zdecydowałam się za to na nawilżającego Roc'a.
Widziałam dziś w aptece tą avenke riche bez filtra, nie wydaje mi się że mają ją wycofać.

Zakupiłam też tonik i dwufazowca Garniera i saszetkowe maseczki Mincer bo stojąc w aptece przy kasie przypomniało mi się że Hosenka je chwaliła
Wracając do domu zaszłam tez do obuwniczego i wyszłam z piptołami na obcasach. Przez to naszła mnie ochota na jakieś dwa nowe kolorki lakierów do paznokci z Inglota. Może granat i koral( Organzza mnie natchnęła)
Stary 2009-04-21, 18:45   #3662
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
U mnie na szczescie płaci się mniej no i osób się nie uzbiera się 100
u mnie bedzie +/- 80 osob i wesele to koszt jakichs 20.000 [plus moja sukienka, ale to mi siostra fundla, tak samo jak buty i TZowy garniak wiec to sie nie liczy do ogolnego kosztu ]. cale szczescie, ze u mnie nie bylo takiego szalenstwa jak rezerwacaj sami na dwa lata przed sale w regionalnej restauracji zaklepalismy w grudniu, zaliczka nadal nie wplacona ale tym sie tata zajmuje. no i u nas koszty dziela sie na polowe.

jezu co za dzien mialysmy isc z dziewczynami do szkoly. skonczylo sie jak zwykle wygrzewanie tyleczkow nad wisla, pozniej ogromne mojito na rynku i spacer po plantach. jestem niereformowalna
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:08   #3663
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Rzyrafko spelnienia marzen [takze tych kosmetycznych ], rozwiazania problemow i w ogole szczescia i radosci
Cytat:
Rzyrafko: ja również składam Ci jak najlepsze życzenia Dużo radości, zdrowia, braku nieporozumień z TŻ - żeby wszstko się dobrze układało między Wami i powodzenia na uczelni
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Rzyrafko, wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia, radości, żebyś nie miała żadnych problemów, mnóstwa kosmetyków i jeszcze raz wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
rzyrafko Ty nasz wątkowy poszukiwaczu nowości wszystkiego najlepszego nieograniczonego budżetu na kosmetyki i dużo radości
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
rzyrafko, przyjmij najserdeczniejsze życzenia urodzinowe! Wszystkiego naj naj naj, mnóstwo radości kosmetycznej i pogody ducha!

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Urodzinom kwiatki
Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Rzyrafko, wszystkiego dobrego i spełnienia wszelkich marzeń!! Kosmetycznych i innych
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Rzyrafko wszystkiego najlepszego kochana, żeby wszystko układało się po Twojej myśli
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
RZY RAF KOOOO
STOOOOOO LAT!
Jejku ile życzeń
Dziękuję stukrotnie!!

Chciałam sobie jeszcze sprezentować blluzeczkę z P&B ale już ich nie ma
Mam upatrzoną nową pościel w Ikei- może chociaż tej nie wykupią

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

http://www.allegro.pl/item614611842_...sil_balea.html
http://www.allegro.pl/item614611361_...ico_balea.html
http://www.allegro.pl/item614611847_...iti_balea.html
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:21   #3664
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Jednak nie chciałam w ciemno kupować tej avenki. Zdecydowałam się za to na nawilżającego Roc'a.
Widziałam dziś w aptece tą avenke riche bez filtra, nie wydaje mi się że mają ją wycofać.
Mam nadzieję, bo o ile krem na noc jeszcze łatwiej byłoby mi dobrać, to na dzień, zwłaszcza latem nie wyobrażam sobie nic innego niż lżejsza wersja Avenki Co prawda zakupiłam ostatnio Clarinsa, ale on jest bardzo odzywczy i chyba na lato będzie za ciężki.

Widzę, że zakupy u ciebie udane
Stary 2009-04-21, 19:24   #3665
karolina1985
Zakorzenienie

Jeszcze ja, jeszcze ja Rzyrafkoooo sto lat kochana
Morza mgiełki Avonowej miliona cieni gruszek we wszystkim zero kłopotów z TŻ i na uczelni no i w ogóle WSZYSTKIEGO NAJ!

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Sztuk 3 (Biedna Karolina znów będzie skazana tylko na nas )

To ja się dziewczynki za Wami żegnam, prosto po zajęciach wybywam do Elbląga Biorę ze sobą lapka, więc postaram się zaglądać
Już się boję

Miłego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Tylko nie zamęczcie nam Karoliny tym chodzeniem po perfumeriach
Nie poddam się bez walki!

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Wiecie co? Kocham wiosnę. Chyba się wybiorę dzisiaj na małe zakupy, przydałyby mi się baletki, dżinsowa mini i jakaś koszulka. Co prawda moje finanse są w fatalnym stanie przez tych wszystkich lekarzy w tym miesiącu, a ja jeszcze zbieram na kask i kurtkę na motor, ale czasem chyba trzeba zrobić sobie maleńką przyjemność?

[/COLOR]Miałam jeszcze coś dopisać i zupełnie zapomniałam, co.

To może dodam tylko, że jak pan listonosz przyniesie mi mój róż L'oreal to wkleję zdjęcie mojego mini zbioru, który mieści się teraz w 1 małym koszyczku z Ikei.
Trzeba
Ależ przetrzepałaś kolekcję Czekamy na zdjęcia

Cytat:
Ja weselicho chce i bede miała duże Nie wyobrazam sobie ślubu bez wesela
Z ust mi to wyjęłaś

Cytat:
Widzę że szykuje się większy zlocik. Oczywiście bierzcie mnie pod uwagę Z prawdziwa przyjemnością przyjadę do Wawy w któryś z najbliższych czwartków, lub niedzielę...
bierzemy, bierzemy
Ja proponuję niedzielę 10-tego

Cytat:
A do jakiej cery wzięłaś?Ja gonię już na resztkach 'zimowej' wersji do cery suchej i od 2 m-cy nie mogę się zebrać, żeby kupić lżejszy bo ten jest już za ciężki, ale że chcę go wykończyć to mieszam z hialuronem i jest ok. Wkurza mnie opakowanie, strasznie trudno wydobyć krem do końca

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-04-21 o 20:49
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:47   #3666
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość

A do jakiej cery wzięłaś?Ja gonię już na resztkach 'zimowej' wersji do cery suchej i od 2 m-cy nie mogę się zebrać, żeby kupić lżejszy bo ten jest już za ciężki, ale że chcę go wykończyć to mieszam z hialuronem i jest ok. Wkurza mnie opakowanie, strasznie trudno wydobyć krem do końca
Hydra+ Bio Active właśnie do skóry suchej Ten dla mnie za ciężki nie jest bo ja suchar na twarzy jestem i lżejsze wersje będą mnie ściągać.
To już moje drugie opakowanie, poprzednie musiałam rozbebeszyć nożyczkami i te 'resztki' starczyły mi jeszcze na dwa tygodnie
Stary 2009-04-21, 20:46   #3667
rzyrafka
Zakorzenienie

karolina dzięki, już 2 mgiełki sobie załatwiłam, może jeszcze ktoś się zgłosi
Stary 2009-04-21, 20:52   #3668
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

Rzyrafko - więc żyj nam 100 lat i uśmiech miej na twarzy, niech życie Ci da, to wszystko o czym marzysz
Stary 2009-04-21, 21:59   #3669
zizou
Zakorzenienie

ufff, w koncu mam czas nadrobic co nieco
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Zizuś, będziesz prześliczną panną młodą
dzieki
intensywnie mysle nad fryzura, nie bede miec welonu a na glowie chcialabym miec cos prostego i skromnego. chyba postawie na niski koczek nad krakiem z wsunieta roza
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Bardzo ładna suknia, taka prosta, ale zwiewna i elegancka. Też mi się taka prostota podoba Będziesz w niej pięknie wyglądać, tak niewinnie i kobieco zarazem
nigdy nie bylam zwolenniczka bogatych sukien. tak samo jak kolek na dole ta moja ma piekny gorset. on jest wyszywany koralikami, misterna robota. a z tylu jest wiazana jak gorset i nie byla droga, czasami na allegro uzywane sa drozsze...
Cytat:
Wesele weselem, a wydatki na coś "konkretnego" to już inna sprawa. Jak dla mnie jednego nie mozna zastąpić drugim, bo to zupełnie i różne rzeczy. Nie wyobrazam sobie np. zastąpić wesela kupnem samochodu czy mieszkania Ja za to w podróż poślubną mogę nie jechać - i tu bym własnie "ciachneła" koszty, bo okazja do wyjechania gdzies jeszcze będzie pewnie nie jedna.
No ale, różne ma się poglądy, a ja to już wogóle ewenement
ja nie wyobrazam sobie nie jechac w podroz poslubna wychodze z zalozenia, ze trzeba gdzies jechac. chocby na slowacje na rowery zeby na spokojnie moc sie nacieszyc druga osoba, na spokojnie wejsc w nowe zycie. nasza sie co prawda przesunie o jakies 3 miesiace, ale zaraz po planujemy krotki wypad nad Balaton

Cytat:
Tylko problem, bo on nie umie i nie lubi tańczyć Sie nauczy, a co To musze wyegzekwować jak i mundur galowy
ja zapisalam siebie i Gada na kurs tanca chcialam jakis aldny uklad do pierwszego tanca, a ze piosenke sobie wybralam to babeczka zrobi nam cos pod to. a do tego nauczy Tza kilku podstawowych krokow tanecznych a nie tylko cyc, cyc, wlosy, wlosy
Stary 2009-04-21, 22:27   #3670
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

Cytat:
ufff, w koncu mam czas nadrobic co nieco

dzieki
intensywnie mysle nad fryzura, nie bede miec welonu a na glowie chcialabym miec cos prostego i skromnego. chyba postawie na niski koczek nad krakiem z wsunieta roza

nigdy nie bylam zwolenniczka bogatych sukien. tak samo jak kolek na dole ta moja ma piekny gorset. on jest wyszywany koralikami, misterna robota. a z tylu jest wiazana jak gorset i nie byla droga, czasami na allegro uzywane sa drozsze...

ja nie wyobrazam sobie nie jechac w podroz poslubna wychodze z zalozenia, ze trzeba gdzies jechac. chocby na slowacje na rowery zeby na spokojnie moc sie nacieszyc druga osoba, na spokojnie wejsc w nowe zycie. nasza sie co prawda przesunie o jakies 3 miesiace, ale zaraz po planujemy krotki wypad nad Balaton

ja zapisalam siebie i Gada na kurs tanca chcialam jakis aldny uklad do pierwszego tanca, a ze piosenke sobie wybralam to babeczka zrobi nam cos pod to. a do tego nauczy Tza kilku podstawowych krokow tanecznych a nie tylko cyc, cyc, wlosy, wlosy
a jaka piosenka? zdradzisz?

Ja brałam dawno ślub, też nie miałam welony... kok(skromny) z herbacianymi różami
Stary 2009-04-21, 22:32   #3671
rzyrafka
Zakorzenienie

Ale mnie nosi- zamiast się uczyć znów klikam w bzdury
Ale to to będę musiała mieć http://www.pinkmelon.de/magazin/make...el-london.html
i nowa IsaDorka: http://bjooti.net/?p=7220

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 22:43   #3672
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ale to to będę musiała mieć http://www.pinkmelon.de/magazin/make...el-london.html

suuuper!
IsaDorkę mam w takich odcieniach smoky - uwielbiam. Ta paletka kusi.
Stary 2009-04-21, 23:00   #3673
kochanie
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Zizou, piękna sukienka, takie proste są najładniejsze... A ja w zeszłym roku łaziłam posklepach z koleżanką szukając dla niej sukienki i sama myślać, jaką bym chciała... a teraz nawet mi to nie w głowie - jak to życie się zmienia...

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Cytat:
Hydra+ Bio Active właśnie do skóry suchej Ten dla mnie za ciężki nie jest bo ja suchar na twarzy jestem i lżejsze wersje będą mnie ściągać.
To już moje drugie opakowanie, poprzednie musiałam rozbebeszyć nożyczkami i te 'resztki' starczyły mi jeszcze na dwa tygodnie
Mówicie o takim różowym kremie? Mam go Też go lubię, ale używam tylko na noc, więc za ciężki nie jest...

Cytat:
No wiesz, w urodziny nie wolno się uczyć
Czyżby Isadora zmieniła po tylu latach modelkę?
A mnie ten smokey nie kusi ani trochę. Z moim typem urody nawet grubsze ciemne kreski wyglądają jakbym była nie wiadomo jak mocno pomalowana

Ech, od dwóch lat się filtruję, dzisiaj mi się nie chciało, no bo przecież po zajęciach miałam iść na piwo... Tylko wylądowaliśmy na polach mokotowskich i teraz twarz mnie piecze od tych promieni... Żeby tylko mi jakieś plamy nie wyskoczyły Ale i tak jest pięknie, ptaszki śpiewają i tyyyle ludzie na trawie siedziało już, cudownie jest

Idę się zamaskować, sezon na kwasy minął, trzeba się inaczej oczyszczać.

Dobranoc wszystkim
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 07:16   #3674
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie bedzie +/- 80 osob i wesele to koszt jakichs 20.000 [plus moja sukienka, ale to mi siostra fundla, tak samo jak buty i TZowy garniak wiec to sie nie liczy do ogolnego kosztu ]. cale szczescie, ze u mnie nie bylo takiego szalenstwa jak rezerwacaj sami na dwa lata przed sale w regionalnej restauracji zaklepalismy w grudniu, zaliczka nadal nie wplacona ale tym sie tata zajmuje. no i u nas koszty dziela sie na polowe.
20.000 to jeszcze do przełknięcia.
Czytając "kilkadziesiąt tysięcy" miałam przed oczami conajmniej 50.000

Ziz, a jak tam Twoja praca?? Zaczęłaś już?

Cytat:
a ze piosenke sobie wybralam to babeczka zrobi nam cos pod to.
Ja też mam, ale może sie to jeszcze zmienić.
Co do samego wesela, to nie będzie żadnych głupich "zabaw" (tylko rzucanie welonem/bukietem i czyms od p. młodego - trzeba pomyśleć czym, bo w mundurze galowym nie ma krawatu ani muchy ) bo po pijaku człowiek robi różne rzeczy a potem wstyd oglądać

Cytat:
a do tego nauczy Tza kilku podstawowych krokow tanecznych a nie tylko cyc, cyc, wlosy, wlosy
A co to?

Cytat:
Piękna paletka Ciekawe jak z intensywnością, czy będzie lepiej niż z niedawnymi brązami

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 07:41   #3675
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
A co to?
Popularny obecnie taniec dyskotekowy. Pochylasz się lekko, machasz w pionie rękami ugiętymi do góry i do dołu, między cyckami a włosami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 08:07   #3676
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Popularny obecnie taniec dyskotekowy. Pochylasz się lekko, machasz w pionie rękami ugiętymi do góry i do dołu, między cyckami a włosami

Jaka ja stara jestem

Instagram

Stary 2009-04-22, 09:42   #3677
sleepy
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Mówicie o takim różowym kremie? Mam go Też go lubię, ale używam tylko na noc, więc za ciężki nie jest...
Ten RoC jest w białej tubce. I jest z filtrem. Więc to chyba nie ten sam...
Dodałam zdjęcie.

Dziś dostanę w swoje ręce paczkę z BU a w niej żel ha 1%, olej z pestek malin i czereśni, tonik z PHA.
Dwa tygodnie na nią czekałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg roc.jpg (10,9 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-04-22 o 09:57
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 09:59   #3678
rzyrafka
Zakorzenienie

Hosenko ile kosztował puder ten nowy z Essence?
Jak ładnie dziś napiszę to skocze po niego w nagrodę
Stary 2009-04-22, 10:01   #3679
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: nie pamiętam dokładnie ale ok 10 zł.

Trzymam kciuki

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 10:02   #3680
kochanie
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:

Jaka ja stara jestem
Też się czuję stara Nie słyszałam o tym tańcu

Cytat:
Ten RoC jest w białej tubce. I jest z filtrem. Więc to chyba nie ten sam...

[...]

Dziś dostanę w swoje ręce paczkę z BU a w niej żel ha 1%, olej z pestek malin i czereśni, tonik z PHA.
O, no to inny. Mój jest bez filtra. i Ma niby białą tubkę, ale z różowym zamknięciem. Fajny jest, polecam, ale raczej na zimę

Też mam te olejki Mam je od tygodnia (?) a nie wypróbowałam ani razu, bo ciągle zapominam

A dzisiaj rano obudził mnie listonosz Przyniósł moje minerałki Akurat większą paczkę, z pędzelem do różu i pudrem... Już wypróbowałam, no ale zobaczymy za kilka godzin jak będę wyglądać
Jakie te pudełeczka są śliczne, mogę na nie patrzeć i patrzeć

Dobra, lecę do dentystki, dobrze, że już nic nie będę czuć
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 10:21   #3681
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Zizou, piękna sukienka, takie proste są najładniejsze...
dzieki ja to jednak mam dobry gust
Cytat:
20.000 to jeszcze do przełknięcia.
Czytając "kilkadziesiąt tysięcy" miałam przed oczami conajmniej 50.000
wiadomo, ze mozna zrobic i wesele za 100.000. pytanie tylko po co. sama ide niedlugo na slub i wesele, na ktorym bedzie ca 300 osob

no i u nas placi sie od osoby, u mnie bedzie na przyklad kilka osob bez pary
Cytat:
Ziz, a jak tam Twoja praca?? Zaczęłaś już?
noo, juz jestem po pierwszej wyplacie. robota jest znosna ale ludzie w agencji juz niekoniecznie na poczatku bylo strasznie, bo bylam nowa i 'co ona moze wiedziec'. teraz juz powoli dociera do nich, ze ja zawsze mam racje

Cytat:
Ja też mam, ale może sie to jeszcze zmienić.
Co do samego wesela, to nie będzie żadnych głupich "zabaw" (tylko rzucanie welonem/bukietem i czyms od p. młodego - trzeba pomyśleć czym, bo w mundurze galowym nie ma krawatu ani muchy ) bo po pijaku człowiek robi różne rzeczy a potem wstyd oglądać
u mnie bedzie rzucanie podwiazka, bo welonu niet a bukiet slubny chce zawiezc na grob dziadkow. a takie weslene zabawy maja moze swoj urok ale sa troszki obciachowe

no i ja nie bede miec orkiestry. zaraz na poczatku wyperswadowalam ten pomysl wszystkim zwolennikom keyborda i nieczystych dzwiekow

Cytat:
A co to?
Cytat:
otoz to kiedys u Szymona Majewskiego byl Rafal Krolikowski bodajze, i to on zaprezentowal ten styl tanca

Azyjko oczywiscie zdradze piosenke Pray for love Afromentalu

no i nadszedl ten czas, ze zimowy podklad jest... za jasny wczoraj dosyc mocno zlapalo mnie slonce, wyskoczylo kilka piegow... i moj Diorskin jest o jakis jeden odcien za ciemny... nieslychane

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-04-22 o 10:57
Stary 2009-04-22, 11:47   #3682
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Przez to naszła mnie ochota na jakieś dwa nowe kolorki lakierów do paznokci z Inglota. Może granat i koral( Organzza mnie natchnęła)
miło jak znajdziesz coś ciekawego w Inglocie to daj znać bo ja chyba zajrzę nieprędko..
Cytat:
a bukiecik też z róż?
Cytat:
Też się czuję stara Nie słyszałam o tym tańcu
bo niby istenieje od dawien dawana Królikowski tak podsumował dyskotekowe tańce
Cytat:
dzieki ja to jednak mam dobry gust
uwielbiam Twoją skromność
Cytat:
Azyjko oczywiscie zdradze piosenke Pray for love Afromentalu
o, ładnie i trochę odważnie, w końcu tak nowocześnie jak nie lubię Łoza tak ta piosenka mi się bardzo podoba
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-04-22 o 11:50
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 12:17   #3683
rzyrafka
Zakorzenienie

zizuś a może tak to rozegraj:
http://www.youtube.com/watch?v=6qd_j98-y-M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 12:40   #3684
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
zizuś a może tak to rozegraj:
http://www.youtube.com/watch?v=6qd_j98-y-M
Stary 2009-04-22, 13:18   #3685
vril
Zakorzenienie

I koniecznie wrzuc potem na YT
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 14:05   #3686
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Jest nowa gazetka SuperPharm
m. in zestawy z kremami Roc tonik gratis nonono.

mnie kusi ta mleczna maska do włosów Wax L'Biotica, właśnie wykańczam Aussie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 14:06   #3687
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
m. in zestawy z kremami Roc tonik gratis nonono.

mnie kusi ta mleczna maska do włosów Wax L'Biotica, właśnie wykańczam Aussie
lecę oglądać
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 14:23   #3688
pakosta
Wtajemniczenie

CK One Summer w promocji...
jestem bankrutem. Oficjalnie.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 15:56   #3689
Estella
Zakorzenienie

Warszawianki jutro jak zawze o 17:30? Gdzie?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 16:09   #3690
isa666
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki Podczytywałam Was w pracy, ale nie miałam jak pisać, bo szefostwo siedziało od samego rana w biurze(co im się baaardzo rzadko zdarza), a poza tym miałam nawał roboty

Cytat:

Kurczę, ja czegoś takiego jeszcze chyba nie widziałam

Cytat:
A moja jeszcze nawet nie wysłana Mam nadzieję, że do piątku wyślą i dostanę ją z początkiem przyszłego tygodnia.

Cytat:
O super, zaraz zobaczę Choć do SP i tak nie mam po drodze.
Za to w sobotę muszę jechać do Księgarni Naukowej i porozglądać się za książkami do mojej pracy lic. Część literatury wypożyczę, ale są mi potrzebne też takie, które chyba będę musiała kupić.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości