Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-20, 10:57   #3661
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
magda a co za problem aby Tz dał ci login i haslo do konta na allegro??
ale własnie on nie chce
powiedział, ze ma jedno hasło do wszytskiego (hehe tak samo ja ja) i nie chce mu sie zmieniac pwoiedział,z e zamówi i na pewno dojdzie na czas... oby

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 10:58   #3662
zlotko855
Rozeznanie

hej,

zaaabcia zaproszenia sliczne idealnie dopasowane kolorystycznie do sukni

groszek u nas tez tak jest, ze gosciom daje sie paczuszke ciasta i butelke wodki na wyjsciu:/

anjadka wasze zaproszenia rowniez sliczne

Madzia dobrze, ze wszystko sie wyjasnilo zrob fotki swoim zakupom i nam pokaz a kopert chyba sie nie zakleja z zaproszeniami. a co do spowiedzi i kartki to jak klekniesz przy konfesjonale to na poczatku mowisz ksiedzu, ze jest to Twoja pierwsza spowiedz przedslubna i sie spowiadasz a po wszytskim dajesz ksiedzu karteczke. a protokol spisuje sie wtedy gdy przyniesiecie wszytskie te karteczki z USC i z chrztu.
mala muka z tymi obraczkami, ze nie da sie zmienic rozmiru:/ wlasnie dlatego jak ktoras obraczka nam sie podobala to podstawowym kryterium byla mozliwsc zmainy jej rozmiaru, z tego powodu zdecydowalismy sie na obraczki w red rubin, bo tam mozna zmienic rozmiar z niemal kazdym modelu obraczki (procz tych ktore maja w kolo brylanciki)

Riana to niezla zmiana godziny. tez bym sie wkurzyla, dobrze ze zapomnialas dac "co laska", to na poczet nerwow

kasiaher super ida Wam ostatnie juz przygotowania a co do stoju to w mojej wyobrazni wygladzasz super a jakie buty do tego?

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 10:59   #3663
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
dziewczynki, jak myślicie, ile max znaków wejdzie na obrączce? takiego standardowego kroju pisma? TŻ wymyślił fajny grawer, ale wydaje mi się, że za długi (nawet jakby go na pół podzielić):
"Wartością słowa jest jego dotrzymanie"
A nam jubiler powiedział ze grawer może byc jaki długi chcemy, bo jak się nie zmieści w jednej linijce to napiszą w dwóch. Z tym że to trzeba mieć szerokie obrączki. My mamy 6 mm i dałoby się, ale i tak zmieściliśmy się w jednej linijce.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:04   #3664
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aha bo sie wystraszyłam, ze ksiądz zapomniał teraz tego zrobic

ale zajrzałas do niego jak to mówiłs?? czy jak klęczałas w konfesjonale to powiedziaąłs, ze to przedslubna a potem podeszłas i mu dałąs kartkę??
.
Uklękłam i powiedziałam że to spowiedz przedslubna , poprosił o kartkę - podałam mu i jak się wyspowiadałam to odebrałam od niego

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Nie zakleja sie kopert

A ja mam trochę inne pytanie - jak wysyłacie zaproszenia to piszcie adres na tej kopercie zaproszeniowej czy tę zaproszeniową wkładacie do normalnej i na tym adres? Zrozumiał ktoś?
My adresowaliśmy zaproszeniowe

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
nikt nie widzi mojego postu
pytałam o strój na poprawiny i pisałam rzeczy które wczoraj załatwilismy
Nie zrozumiałam że to strój na poprawiny połączenie kolorów ok, tylko zgadzam się z tym żeby to był "elegancki" materiał

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:05   #3665
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

złotko juz wklejam:
obraczki - moja bedzie z brylantem tak jak na zdjęciu. cena za komplet 1861zł.
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Pocalunek,170

kolczyki 49zł
http://wkruk.pl/sklep/bizuteria/show...komplet=1_sort=
buty na zdjęciu. w kolorze delikatnego ecru na takim obcasie jak chciałam gdyz na codzien chodze na płaskim i na wyższym bym sie tylko męczyła. buty kosztowały mnie 150zł
komplet bielizny. zakochałam sie w nim. mieseczki ma bez tych wkładek czyli poduszeczek, bo nie chciałam . komplet 410zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01177a.jpg (52,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01178a.jpg (43,5 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01181a.jpg (68,5 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01182a.jpg (47,8 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01183a.jpg (34,2 KB, 51 załadowań)

Stary 2009-05-20, 11:08   #3666
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
poprawiny na sali , ale juz nie tej co mieliśmy wesele tylko takiej mniejszej. Ja myślałam bardziej o takiej sliskiej spódnicy ale nie z satyny i takiej samej bluzce. Oczywiście może inne zestawienia kolorów
w sumie to sama nie wiem , może jakąs zywkłą sukienke prosta
Może coś takiego, tylko w odcieniach bieli, ecri, kremu...
(kolekcja Wallis)

http://www.*************/letnia-kolekcja-wallis/

zdjęcie 9464 i 9466

jak coś mi się jeszcze rzuci w oczy, to dam znać. (przepraszam, że w taki sposób, ale linki się nie otwierają)

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2009-05-20 o 11:10
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:09   #3667
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
złotko juz wklejam:

kolczyki 49zł
buty na zdjęciu. w kolorze delikatnego ecru na takim obcasie jak chciałam gdyz na codzien chodze na płaskim i na wyższym bym sie tylko męczyła. buty kosztowały mnie 150zł
komplet bielizny. zakochałam sie w nim. mieseczki ma bez tych wkładek czyli poduszeczek, bo nie chciałam . komplet 410zł.
Madzia obraczki bardzo ladne zreszta cala reszta tez: kolczyki, buty, bielizna. podobaja mi sie stringi, bo z koronki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 11:11   #3668
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Madzia obraczki bardzo ladne zreszta cala reszta tez: kolczyki, buty, bielizna. podobaja mi sie stringi, bo z koronki
dzieki

normalnie taki cięzar spadł ze zmnie jak to kupiłam. bo juz mam gotowy strój na slub praktycznie jeszcze tylko welon i podwiązka zostały

Stary 2009-05-20, 11:17   #3669
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
złotko juz wklejam:

kolczyki 49zł
ZAKUPY UDANE! BARDZO UDANE!!!!!:eh em:

Stary 2009-05-20, 11:29   #3670
kliwia
Zakorzenienie

madzialenka jaki ten Twój Tż dziwny - zmiana hasła 3 minuty a jaka niezależność przy tym dla Ciebie.
Ja znam hasła mogego tż do wszytskiego on zna moje - i nie wykorzystuje tego bo sobie ufamy przecież.
allegro tez mamy wspólne.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:31   #3671
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
hej,

zaaabcia zaproszenia sliczne idealnie dopasowane kolorystycznie do sukni

groszek u nas tez tak jest, ze gosciom daje sie paczuszke ciasta i butelke wodki na wyjsciu:/

anjadka wasze zaproszenia rowniez sliczne

Madzia dobrze, ze wszystko sie wyjasnilo zrob fotki swoim zakupom i nam pokaz a kopert chyba sie nie zakleja z zaproszeniami. a co do spowiedzi i kartki to jak klekniesz przy konfesjonale to na poczatku mowisz ksiedzu, ze jest to Twoja pierwsza spowiedz przedslubna i sie spowiadasz a po wszytskim dajesz ksiedzu karteczke. a protokol spisuje sie wtedy gdy przyniesiecie wszytskie te karteczki z USC i z chrztu.
mala muka z tymi obraczkami, ze nie da sie zmienic rozmiru:/ wlasnie dlatego jak ktoras obraczka nam sie podobala to podstawowym kryterium byla mozliwsc zmainy jej rozmiaru, z tego powodu zdecydowalismy sie na obraczki w red rubin, bo tam mozna zmienic rozmiar z niemal kazdym modelu obraczki (procz tych ktore maja w kolo brylanciki)

Riana to niezla zmiana godziny. tez bym sie wkurzyla, dobrze ze zapomnialas dac "co laska", to na poczet nerwow

kasiaher super ida Wam ostatnie juz przygotowania a co do stoju to w mojej wyobrazni wygladzasz super a jakie buty do tego?
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Uklękłam i powiedziałam że to spowiedz przedslubna , poprosił o kartkę - podałam mu i jak się wyspowiadałam to odebrałam od niego

My adresowaliśmy zaproszeniowe

Nie zrozumiałam że to strój na poprawiny połączenie kolorów ok, tylko zgadzam się z tym żeby to był "elegancki" materiał
raczej czerwone
pomyśle nad tym materiałem
no chyba że znajde jakąś sukienkę

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-05-20 o 11:33
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 11:33   #3672
stokrotka24
Zakorzenienie

wczoraj pisałam wam o moim ojcu, że zasłabł i trafił do szpitala
dzisiaj są już wyniki ma guza na mózgu- nowotwór złośliwy w poniedziałek będzie miał operację, może uda się go wyciąć, potem chemioterapia
nie wiem co z ślubem...wesela i tak nie robimy tylko przyjęcie...nie wiem co będzie, chyba nie jest mi dane cieszyć się życiem

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:36   #3673
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
ZAKUPY UDANE! BARDZO UDANE!!!!!:eh em:
Dzięki
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzialenka jaki ten Twój Tż dziwny - zmiana hasła 3 minuty a jaka niezależność przy tym dla Ciebie.
Ja znam hasła mogego tż do wszytskiego on zna moje - i nie wykorzystuje tego bo sobie ufamy przecież.
allegro tez mamy wspólne.
a ja generalnie z all nie korzystam. było mi potrzebne raz jak zamawiałam zaproszenia i teraz jak chce te ksiązaki dla mam naszych zamówic. jesli chodzi o hasłą to ja nigdy nie chciałam jakos znac hasła TZ on moich tez nie. jakos mi to nie potrzebne ale kurde jak go o cos prosze to by mógł ruszyc tyłek i to zrobic

aaa generalnie jest problem. TZ wzoraj mierzył mase smokingów i garniturów i jest albo są spodnie dobre a marnarka za duza, albo w spodniach sie nie dopina a marynarka jest dobra powienin schudną w pasie to by było super. ale niech on sie zboerze to bedzie cud. choc sam wie, ze pownien. taliowania marynarki nie chce, bo czytałam ze to psuje cały kształt marynarki

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzisiaj są już wyniki ma guza na mózgu- nowotwór złośliwy w poniedziałek będzie miał operację, może uda się go wyciąć, potem chemioterapia
nie wiem co z ślubem...wesela i tak nie robimy tylko przyjęcie...nie wiem co będzie, chyba nie jest mi dane cieszyć się życiem
kochana scisakam cię mocno choc wiem, z to i tak mało pomoze. mam nadzieje, ze guza usuną i wszytsko bedzie dobrze.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-05-20 o 11:44
Stary 2009-05-20, 11:38   #3674
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Współczuję, ale trzeba wierzyć, ze będzie dobrze...trzymam kciuki Tak to jest, ze w najważniejszej chwili dla nas, coś się dzieje niedobrego i psuje nam wszystkie plany...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:43   #3675
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeju strasznie mi przykro!!! trzymaj sie kochana miejmy nadzieje że wszystko skończy sie dobrze.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 11:44   #3676
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
A ja po raz kolejny zmieniłam pomysł na suknię ślubną biłam się kilka dni z myślami i w końcu wczoraj się zdecydowałam. Zamiast szyć od początku nową suknię, postanowiłam przerobić tą z chin. Spotkałam się z krawcową i powiedziała, że da się przerobić tak jak chcę.
a myś lałam, że tylko ja jestem taka... zmienna mimo wszystko zostaję przy swojej pierwszej sukni, ale bije sie z myslami i koszmarami sennymi, żeby inną pójść i kupić
a możesz pokazać górę tej z Chin i dół tej drugiej? albo poprosty obie?

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dzieki ze chociaz wy trzymalyscie za nas kciuki...niestety to byla najgorsza niedziela najgorsza klotnia- najbardziej bolesna w naszym dotychczasowym byciu razem teraz nie umiem tyego wszystkiego opisac, ale czulam taki bol w srodku nie spalam ok 48h maialam tyle adrenaliny w sobie ze nie potrzebowalam ani snu ani jedzenia w ciagu doby schudlam prawie 3kg moj tz tez to przezywal wszystko..caly trzas sie z nerwow aaa szkoda slow...wina byla po obu stronach ale ja wreszcie sie dowiedzialam i zrozumialam czego mu brakuje ... nie zycze zadnej z was takiej chwili teraz juz jest okey wracamy do normy i zaczynamy bardziej dbac o nasza milosc i o wszystko...o maly wlos nie stracilibysmy sie nawazajem a oboje wiemy ze zycia bez siebie nie widzimy...
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Rozumiem co czujesz, bo my tez mieliśmy własnie w niedziele najgorszą i najpoważniejszą kłótnię jaka odbyła się miedzy nami. Powoli wszystko wraca do normy, ale ja jakoś nie mogę zapomnieć.
Tak sobie uświadamiam, ze między nami zaczęło sie gorzej układac od momentu zaręczyn...zaczeły sie przygotowania do ślubu, kłopoty, które trzeba rozwiązać, problemy i tak jakoś to wszystko się chrzani...
ojej... znowu okazuje się że nie jestem jedyna.... kurcze, takie kłótnie się zdarzają... masakra.... tak jak pisze sas - my wiemy, że żyć bez siebie nie potrafilibyśmy, a ta cała nerwówka wokół wesela to tak jak Agatka piszesz - wesele to nasz dzień, oni nie przywiązują do tego aż takiej wagi jak my.
ale bardzo bardzo bardzo współczuję tego dnia, tych niemiłych dni. Ważne to cały czas pamiętać że sie kochacie ponad i pomimo wszystko... i wszystko można przetrwać!

Cytat:
ogromnioe, ogromnie mi przykro!!! trzymam kciuki i ściskam!
nie trać wiary i nadziei, chociaż może to być strasznie trudne!

Madzialenka12344321 - jeśli chodzi o spowiedź przedślubną, dużo dużo wcześniej to ja bym nie ryzykowała, wiele dziewczyn nie dostaje rozgrzeszenia ( z powodu tego że współżyją i nie zamierzają zaprzestac do ślubu od spowedzi, więc Ksiądz wie, że spowiedź i tak jest nie do końca szczera).
CO do marynarki taliowanej - to mój własnie taką będzie miał, ponieważ najlepiej do jego "postawy/figury" pasuje.
A zapytajcie w sklepie gdzie będziecie kupować garnitur - wiele sklepów oferuje przeróbki.

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-05-20 o 11:49
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:46   #3677
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Mój TŻ też jest wysoki 190 cm, ale zadecydował że będzie ubrany w surdut angielski. Wypożyczamy w NEW MENie, tylko koszulę musimy kupić z załamanym kołnierzykiem
ale swietny pomysl! a moge wiedziec ile placicie za wypozyczenie??
ale znajac mojego TZ nie bedzie chcial pożyczac :/
jak na poczatku ja mowilam, ze moze wypozycze sobie suknie, bo szkoda tyyyyle kaski na jeden raz, to nakrzyczał na mnie i powiedział że mam miec nową - bo używana suknia, to tak jakby "używana" panna młoda
przecież można nawet nową suknie wypożyczyć i oddać - ale o tym też nie chciał słyszeć wariat jeden

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Dziewczyny no szklk mnie trafi!!!!!dzis jak juz pisalam poszlismy spisywac protokol i co sie okazuje!!!NIEMOZEMY MIEC SLUBU O GODZINIE 13 !!!!!bo swieto i masz jest zwykla o 13 prar jakas ktora miala miec slub o 16 tez niebedzie miala nastepna msza z rozancem o 16,30!!!!Mowie do ksiedza my date juz ponad 3 mc temu i niewyobrazam sobie teraz jak mamy poplacone zaliczki itp....to najwyzej po rozancu na co ksiadz to o 17,15 a ja a to lepiej juz o 17,30 i mamy slub z 13 na 17,30 REWELACJA!!!!!!TERAZ WSZYSTKO ZMIENIAC!!!!!Z NERWOW ZAPOMNIELISMY DAC "CO LASKA"
no szok szok szok!! jak tak można!
tez sie tego boję, że w ostatniej chwili coś podobnego się naknoci :/
dobrze ze dowiedzieliscie sie tego teraz a nie 2 tgodnie przed slubem..
trzymam kciuki, zeby wszystko udało się poukładać

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
dobrze ze niezamowilismy zaproszen
Mamy do wyboru albo takie dwa od jednego sprzedawcy
trzy rodziny i dlatego chcemy inne

Ktore wg was ladniejsze?
zdecydowanie dwa pierwsze wzory też na nie patrzylam

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
och dziękuję, myślałam, ze nikt nie zauwazyl (oprócz Aniołka) ja kupilam na allegro, wlasnie u tego sprzedawcy kwiaty kupilam tez na allegro, miały dołączone druciki do główek więc żaden problem jest zamocować je do przyssawek, a końcówke obciąć mam 24 sztuki, myślę, że wystarczy (o ile uda mi się zrobic je tak, zeby mi sie podobaly)
ależ ja zauwazylam i napisalam Ci zebys dala piorka do dołu i będzie Ok

Cytat:
Hej
Wczoraj jeździlismy po bankach w sprawie kredytu dla Młodych Małżeństw z dopłatami. Owszem z dolnoścć mamy, ale co z tego jak w mazowieckich podwarszawskich miejscowościach wskaźnik ceny metra mieszkania wynosi ok 4 300 pln. Niestety u nas nie ma mieszkań w takiej cenie za metr Jedyne jakie jest, to osiedla przy rozdzielni elektrycznej, słupach z wysokim napięciem i nad blokiem samoloty mają tor schodzenia do lądowania 600m nad budynkiem przelatują. Bylismy tam wczoraj, mieszkanka super, rozkład piekny, ale co z tego...widok z okna na słupy i rozdzielnię, huk z samolotów..a i jeszcze budują 8 piętrowy blok przed tym blokiem, także pełnia szczęśćia. Masakra
moze popatrzcie za jakimis mieszkankiem z wtornego rynku...
czasem mozna na prawde znaleźć smakowite kąski

Cytat:
myslsz, ze to przejdzie? bo w sumie na upartego za granicą tez sa kosciołu polskie
a czy ksiądz w ogóle pyta o takie cos??
ejjj kobity nie kłamcie na dzien dobry przy spowiedzi

Cytat:
Rozumiem co czujesz, bo my tez mieliśmy własnie w niedziele najgorszą i najpoważniejszą kłótnię jaka odbyła się miedzy nami. Powoli wszystko wraca do normy, ale ja jakoś nie mogę zapomnieć.
Tak sobie uświadamiam, ze między nami zaczęło sie gorzej układac od momentu zaręczyn...zaczeły sie przygotowania do ślubu, kłopoty, które trzeba rozwiązać, problemy i tak jakoś to wszystko się chrzani...
jak dobrze, ze wszystko się zaczelo Wam ukladać...
wiesz moze to stres przed slubem i zmianą calego życia tak na Was działał?
mam nadzieje, ze teraz będzie juz tylko lepiej...

Cytat:
złotko juz wklejam:

kolczyki 49zł
Madzialenko bossskie!! już rozumiem dlaczego tak na to zachorowałaś! bardzo dobre zakupy
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 11:49   #3678
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Madzialenko bossskie!! już rozumiem dlaczego tak na to zachorowałaś! bardzo dobre zakupy
wielkie dziekie

ja tz bede miała nową suknię slubną a TZ nowy garnitur/ smoking lub cos innego ile znajdzie swój rozmiar

Stary 2009-05-20, 11:53   #3679
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
współczuje z całego serca, trzymaj sie , napewno wszystko będzie Ok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 11:59   #3680
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:

bądź dobrej mysli - skoro kwalifikuje się do wycięcia to już połowa sukcesu
kiedys oglądałam taki program wlasnie o nowotworach w mozgu, w ktorym mowili że lepiej (o ile tu wogole mozna mowic o lepiej )miec nowotwor w mozgu niż w innych narzadach wewnętrznych - duuuzo wiekszy odsetek wyleczeń po wycięciu, i mowili tez cos o przerzutach (mniej podatny?)
poczytaj w necie moze o tym bo ja szczegółów nie pamietam i nie chcialabym Cię w błąd wprowadzac...
teraz na prawde medycyna bardzo poszła do przodu - trzeba być dobrej mysli!
najważniejsze, ze szybko go zdiagnozowali - to podstawa!
będzie dobrze, ja w to wierzę!

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
a myś lałam, że tylko ja jestem taka... zmienna mimo wszystko zostaję przy swojej pierwszej sukni, ale bije sie z myslami i koszmarami sennymi, żeby inną pójść i kupić
a możesz pokazać górę tej z Chin i dół tej drugiej? albo poprosty obie?
ja zmierzyłam chyba ze 100 kiecek zanim wybrałam moją
podziwiam cierpliwość pań w salonach, ale jedna powiedziala mi bardzo mądrą rzecz: że w salonie mam tych sukien wiele i mam porównanie - a w kosciele będę ja jedna i tylko na mnie w tej sukni będą patrzeć, więc jak będzie dobrze do mnie dobrana, ładne dodatki to na 100% zachwycę gości, bo nie będą mieli porownania
wiec nie ma co się az tak przejmować i obstawać przy swoim wyborze, bo na 100% był słuszny
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 12:01   #3681
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo mi przykro Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Stary 2009-05-20, 12:10   #3682
kliwia
Zakorzenienie

stokrotka trzymaj się musi byc dobrze. Ze ślubu nie rezygnujcie, Tato na pewno to zrozumie, a moze bedzie dobrze sie czul i bedzie obecny na nim? Trzeba miec nadzieję.

jupik, aloy i Zottel
czekamy na zdjęcia ślubne

edit: gold fish czyli gora koronkowo koralikowa zostaje, a dol jak bedzie wygladal w tej chinskiej sukni?? bo teraz sa tam falbanki, a pozniej jak będzie? prosta w literę A ?? na podstawie czego zorbisz ją poka poka

edit2 toyotka aTY już byłas mierzyć suknie ??? Pochwal się. przeciez za tydzien slub

jaga znalazłam przypadkiem Twoje kolczyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolczyki.jpg (25,6 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-05-20 o 12:19
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 12:14   #3683
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
stokrotka przykro mi ale trzeba miec nadzieje i wierzyc, ze wszytsko bedzie dobrze. ja to wiem i zobaczysz, ze tato jeszcze bedzie zdrowy, pozbeda sie guza i worci szybko do sil. sciskam Cie mocno i obiecuje modlitwe za Twojego tate

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 12:24   #3684
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko się dobrze skończy! Trzymaj się i bądź silna! Nie rezygnuj ze ślubu, bo jeśli tylko tacie zdrowie pozwoli (jak nie bedzie sie bardzo zle czul po chemi) to będzie na ślubie i będzie szczęśliwy widząc Cię w dniu ślubu. Medycyna teraz może zdziałać cuda i wierze, że wszystko skończy się dobrze!

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
raczej czerwone
pomyśle nad tym materiałem
no chyba że znajde jakąś sukienkę
kurcze starałam się Ci przesłać linka do sukienek z Wallisa, które jakby były w innym klorze, to były świetne.
Jak wpiszesz Wallis w google, to drugi link. i zdjęcie 9464, 9465, 9466

Stary 2009-05-20, 12:33   #3685
kasiaher
Wtajemniczenie

moje menu
obiad:
rosół z makaronem
ziemniaki z wody, dewolay ( chyba tak się piszę0 z szynka i serem do tego zestaw surówek
dania gorące
1. ziemniaki opiekane, polędwiczki wieprzowe na sosie borowikowym, sałatka wiosenna
2. udko z kurczaka pieczarki ryż
3. boeuf strogonow z pieczywem
4. krokiety z mięsem , czerwony barszczyk

poprawiny
żurek z jajkiem i kiełbasą
sznycel cięlęcy z warzywami

i jak się wam podoba ?

Gucia0987 zaraz sobie sprawdzę
Stary 2009-05-20, 12:34   #3686
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu bardzo fajne

a robicie takie men na stół dla gosci??

Stary 2009-05-20, 12:41   #3687
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiu bardzo fajne

a robicie takie men na stół dla gosci??

napewno nie, ale jeszcze musimy troszkę godziny poprzestawiać
18:45 obiad
21:00 1 danie
22:30 tort
23:30 2 danie
1:30 3 danie
3:30 4 danie
ale jeszcze sie zastanawiam
a miało byc tak:
18:45 obiad
21:30 1 danie
22:15 tort
1:00 2 danie
2:00 3 danie
4:00 4 danie , ale to chyba troche nie tak

dziewczyny podpowiedzcie jeszcze jak to dobrze rozplanowac bo jade z tż w sobote i musze to zmienic bo te godziny mi nie pasuja co ustaliłam.
Stary 2009-05-20, 12:41   #3688
celi25
Rozeznanie

Cytat:
moje menu
obiad:
rosół z makaronem
ziemniaki z wody, dewolay ( chyba tak się piszę0 z szynka i serem do tego zestaw surówek
dania gorące
1. ziemniaki opiekane, polędwiczki wieprzowe na sosie borowikowym, sałatka wiosenna

poprawiny

i jak się wam podoba ?

Brzmi bardzo smakowicie, zwłaszcza polędwiczki w sosie borowikowym Aż się głodna zrobiłam....a tu jeszcze godzina i 20 min do końca pracy

Stary 2009-05-20, 12:47   #3689
stokrotka24
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny za dobre słowa i modlitwę. muszę wierzyć, że będzie dobrze...

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 12:48   #3690
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
moje menu
obiad:
rosół z makaronem
dania gorące

poprawiny

i jak się wam podoba ?

No menu mi się bardzo podoba i jeśli chodzi o pory posiłków to ta pierwsza wersja mi się bardzie podoba. Weź pod uwagę, że 3.30 to już jest późno i na pewno będzie mniej osób, a 4:00 to już chyba za późno. Przecież trzeba dać szanse gościom, żeby zjedli to co będzie na stołach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości