|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Czesc lale ja też ostatnie nie mam weny do pisania ,ale za to mi twórcza wróciła
i zrobiłam dłuugi filmik z całej mojej znajomościz tż ,aż do roczku Majuni dla chętnych LINK tylko przez tą wrzute to się zrobiło takie niewyraźne ,ale coś tam widać Poza tym, u nas gorąc i życ się nie da ,a codziennie ok 17 burze![]() Iza to kleidy na to piwo ?
|
#3662 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na razie z doskoku bo Kubulec wyje niemiłosiernie...spać mu się bardzo chce wiec lulam.....
Kasia bardzo fajny ten pokaz...a mała jaka fajniusia...obejrzałam Was sobie ![]() |
|
|
|
#3663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko naprawdę fajny...najważniejsze że próbujesz i nieźle wychodzi
|
|
|
|
#3665 |
|
BAN stały
|
Kasia super filmik, fajnie dobrane piosenki, najbardziej mi sie podoba ta druga
.A my jutro jedziemy na dni sportu do mojego brata, do szkoly bo rodzice w pracy beda i dzownili poprosic nas zeby pojsc z Lukaszem. Fajnie, taki piknik rodzinny. (A moj brat ma 10 lat jakby ktos byl ciekawy )Ide na telewizje, do jutra babeczki |
|
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
do jutra...ja też się zawinę za chwilkę bo ślepka mi się zamkną niedługo...dobranoc
|
|
|
|
#3667 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!Ja tylko na chwilkę,ale jednak...
Upał u nas niemiłosierny,a ja ciągla w pracy...chyba popełnię sepuku Żeby nie było,że nie ostrzegłam![]() Kasiu obejrzałam filmik i nie opuszcza mnie myśl,że już cię gdzieś widziałam ,a co do piwka-ja chcę natychmiast,ale moja szefowa ma inne zdanie na ten tematAnetko jak chłopcy po wyjeżdzie????Kubulca ucałuj Ewelin przykro mi,ze w pracy ci się tak pozmieniało... Witaj Dudi po powrocie Malad skąd ty bierzesz siłę do takiego porządkowania otoczenia?????Chylę czoło przed Tobą Tak sobie lukam po naszych stronkach i wiecie co?-coś się opuszczamy w pogaduchach...szkoda...al e może to tylko chwilowe... Buziole dla wszystkich acha jeszcze miałam napisać,że wczoraj mało nie umarłam...wieszałam pranie na balkonie kiedy burza grzmotnęła jakby mi za plecami... z wrażenia zapomniałam oddychać Gdyby nie tz...mówię wam koszmar!!!Nigdy tak się nie wystraszyłam Najgorsz emu wrogowi nie życzę...No to jeszcze raz buziaki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chcialabym się z Wami pożegnać. Jakoś nie mam siły już tutaj zaglądać. Dzisiaj całkowicie załamałam się z powodu odrzucenia. Proszę nie pytajcie co i jak. Po prostu mam strasznie dość internetowych znajomości i wiem, że taka sytuacja nie jest dla mnie ok. Miło było z Wami pisać
|
#3669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3670 |
|
kobieta za ladą
|
witajcie laski
![]() za mną ciężki dzień ale dałam rade......dziadek byłby ze mnie dumny.....jutro wieczorkiem postaram sie zagościć na dłużej chyba ze padne wcześniej to wybaczccie chcę ogarnąć powyjazdowy syfek w domu ![]() trzymajcie sie kobitki i do jutra
|
#3671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
..ja to już nic nie będę mówić...dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co po prostu straciłam przyjaciółkę ktorą strasznie kochałam i która była bliższa mi niż rodzona siostra. Z nikim nie miałam takiego dobrego kontaktu. Nikt nie posiadał tylu wspólnych cech co ja... teraz wszystko przepadło... czuje ogromną pustkę i nie wiem czym ją zapełnić.
Kurcze a jeszcze jakąś godzinę temu wszystko było super... dieta owocowa zaczeła dodawać mi sił... ehhhhhhhhh
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
witojta
![]() MaladT ![]() byłam wczoraj na pazurach,efekt poniżej,zdj. robione telefonem,sorry za jakość |
|
|
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
pogoda upalana,zaraz połoze smoka spaś i wpadnw tu
|
|
|
|
#3677 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć...
Kuba wstał o 4.30 ...i jeszcze nie padł...zębolki mu się wyrzynają i piszczy okrutnie...lulałam i w wózku i na raczkach...i nic ..płakulkuje nadal...Ja po dwóch kawach i dalej majtam się i zerkam na łózio...ja chcę sobie pospać a Kuba nie ![]() Kinia fajne pazurki...takie jak lubię
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez wytyrana jestem,bo pobudka była o 5,przed chwiła mała zliczyła drzeme,z tym ze 15 min ![]() a na dworze taki zaduch ze sie nawet wychodzic nie chce |
|
|
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia czekam na Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- ..mielone mi trzeba zrobić i jakąś zieleninkę a mi się leniuch włączył ![]() |
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
Ira śliczne pazurki
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny,
co u was??? Widze Kinga ze dbasz o siebie i jak CI sie z pazurkami zyje??Izka co u Ciebie?? Ja obiecuje nie znikne i bede czesciej tylko jakos tak mi sie ostatnio nie skladalo ale u mnei po staremu nic gorszego niz bylo sie nie dzieje ( no moze ta praca ale ostatecznei nei ta to bedzie inna wiec nie bedziemy sie tutaj zalamywac) Jak mi przykazlaa Aneta wstaje rano i mowie sobie ze zycie jest piekne
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelinko jeszcze tylko w to uwierz ...tak bardzo jak bardzo można i sama zobaczysz...
![]() wlazłam na chwilkę ...obiad zrobiony ...tz zaraz przyłazi a ja sruuuuuuu na spaceraki...zauważyłam ze całkiem przyjemne zwłaszcza nad woda...no chyba że znowu mnie do cioci zaniesie... a u mojej ciotuni niedługo zjazdy rodzinne...wszyscy na pole biwakowe zjeżdżają...oj bedzie się działo... |
|
|
|
#3683 | ||
|
Zadomowienie
|
Kasiu dziekuje Cytat:
Ewelinko,cała ciąze miałam długie pazurasy,swoje zażelowane,po urodzeniu Zuzi bałam sie mieć dłuższe,zeby jej nie podrapać,ale jakoś musiałam se chumor poprawić ![]() troche dziwnie sie w nich czuje,ale z czasem sie przyzwyczaje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3684 |
|
kobieta za ladą
|
hej laski
pazurki klasa.........moje dawno sru poodpadały ![]() wróciłam od teściów odebrałam psa ledwo żyje ......... a u mnie w domu nie lepiej 28 stopni Jula śmiga w pampersie i koszlce naramiączkach ale to nic....widziałam wózek głęboki z zakrytym wierzchem prawie rok temu Julka po urodzeniu śmigała zakryta pieluszką............
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
..boziu jak parno...........za żadne skarby świata dziś już nie polezę nigdzie...no chyba że spać
![]() masakra...albo leje z chumrek albo z nieba żar się leje ![]() a mielonki się zjadły ...nawet szybko ...ja jakoś nie miałam ochoty bo od smażenia się sama zeskwarkałam...chyba sobie zimny prysznic zrobię
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi tez zawsze max po 2 ,3 tygodniach odpadały ![]() ![]() moja tez w samym pampersie smiga,a z tym ubieraniem masakra,ja mam na 8 sąsiadke co urodziła dziewczynke 3 tygodnie po mnie,nie dośc ze wozi ją w gondoli ze małej nogi wystajato zawsze mała pod kocem i wychodzi z nia ok 12,13 i siadaja na ławce u nas przed blokiem na sloncu a ta jej bude naciaga(wozek koloru czarnego) i jeszcze kocem nakrywa ![]() normalnie jak to widze to szkoda mi sie robi tego dziecka |
|
|
|
|
#3687 |
|
Rozeznanie
|
witam!
boze mnie to nerw bierze i zal sciska serducho jak widze jak kutają te dzieci, , taka goraczka ze nie da sie isc, a niektore jak w zime ![]() Moja zaliczyła glebe - zeskoczyla se z łóżka, a tyle razy mówiłam jej ze nie wolno, ma rozkwaszony nos i czolo, mało zawału nie dostałam, ale nic sie nie nauczyła dalej lezienogi smaruje samooplaczem juz 3 raz i dalej białe chyba nic ich nie wezmie
|
|
#3688 |
|
Zadomowienie
|
ZZ ucałuj księzniczke
![]() Tak to z dzieciaczkami jest ![]() tez mi szkoda takich dzieciaczków
|
#3689 |
|
Rozeznanie
|
ja juz
zaraz zabije tą krewetke co mi mryga przed oczami
|
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie,
poskakalam se no i juz wyprysznicowana. Mam chec na to piwo co to zimne lezy w lodowie co wy na to ![]() Nie a tak na serio to dzisiaj wybrtalam sie polazic po sklepach i pomierzyc w poszukiwaniu czegos przewiewnego i niedrogiego oczywiscie i doszlam do dwoch wnioskow: mimo ze przeceny to drogo jak cholera wszedzie (a jak tanio to badziew) a drugi wniosek to jestem okropnie grubbbbaaaaaaaaaa (nie moge patrzec na siebie w lustrze a rozmiary to maja chyba jakies zanizone bo ja widzialam grubsze kobitki a ja nie moge na siebie nic znalezc bo wszytsko takie male i waskie no i jestem taz zla bo w new yorker byly takie buty wlasnie jak szukalam szmaciane czarne balerinki (za***iscie wygodne) bo mierzylam fioletowe ale oczywiscie czarnych nie bylo rozmiaru ale widze jedna pozytywna rzecz jest piatek a to jest najwspanialszy dzien tygodnia taki jedyny bezkarny wlasnie ta pora ale mimo wszystko mam troche wyrzuty bo caly dzien mnie nie bylo i mla widzialam moze z pol godziny ale ostatecznie raz nie zawsze nie?? tak to sobie tlumacze
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

i zrobiłam dłuugi filmik z całej mojej znajomościz tż ,aż do roczku Majuni
dla chętnych

)
,a co do piwka-ja chcę natychmiast,ale moja szefowa ma inne zdanie na ten temat
z wrażenia zapomniałam oddychać

..płakulkuje nadal...
Żyleta