|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
To bardzo malutko płaciłaś wcześniej tak mi się wydaje, na KWC cena orientacyjna jest ok 60zł a ja płacę tu ok 14 funtów a funt stoi lepiej od euro
#3662 | |
Moderator
|
Dziękuję czyli w Polsce taniej bo tu wychodzi jakieś 100zł.
Kurcze wszystko chyba w Polsce taniej bo z avonu podkład perfect wear 35 zł a tu 19 e (czyli 85zł). W Zarze dziś baka też nam doradziła robić większe zakupu w Polsce bo jest taniej. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Ps. dzięki kochana za piękny komentarz na mm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Wtajemniczenie
|
Lece do łóżka poczytać troche dobranoc
![]()
#3664 |
Rozeznanie
|
Kasiu ja kupowałam za tyle, jakiś miesiąc temu. A wiesz, z ciekawości pójdę i sprawdzę w sobotę w dwóch sklepach (oni takie mają czasem wahania cen że szok, i najlepsze ze czasem tu a czasem tu taniej)
#3665 | |
Moderator
|
Cytat:
Próbowała któraś tego tuszu? Warto kupić? To Telescopic Explosion Mascara
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie cisza tutaj!
![]() Kasiu- nadal zbieram szczenę z podłogi ![]() ja za swojego Lorealka płaciłam w Rossmanie 58zł. Ale mysle,ze bywa taniej, Rossmann ma czesto wg.mnie duzą przebitke. Livia, zapas zasypki Alantan mam... od taty. Tzn to zapas taty. On cierpi na chorobe skóre niestety, bardzo dolegliwą, w lato poprzez upał, w konsekwencji pot sie nasila kilkakrotnie.. wiec pudruje stopy zasypką(bo na stopach glownie to go dotknelo, swoja drogą fatalne miejsce, jak On cierpi z każdym stapnieciem to boje sie pomyslec) Jutro wyprobuje czy zasypka nadaje sie do podrażnien ![]() ALE JESTEM ŚPIĄCA! znowu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Rozeznanie
|
Kasiu ja tam nie zaufam raczej temu tuszowi bo jeśli się nie mylę (nie jestem pewna czy to akurat ten) reklamowała go jakaś aktorka z przyczepionymi sztucznymi rzęsami za co loreal dostał nawet upomnienie czy jakąś tam kare. A skoro muszą reklamować go sztucznymi rzęsami chyba rewelacji nie ma
![]()
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym po prostu bała sie go uzyc ze wzgledu na dziwną szczoteczke, nie umiem sie takimi cudami posługiwac.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny... właśnie się dowiedziałam, że koleżanka ze szkoły (nie przyjaźniłyśmy się ani nie kolegowałyśmy bliżej, ale znałam ją) zmarła dziś na raka... To jest szok jak szybko ludzie odchodzą... 20 lat dziewczyna
![]() ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-28 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj pani lekarka w zusie, spisujac moją duga liste chorob do swoich danych.. ![]() Mam to odebrac jako aluzję,że niby kipniesz szybko, ale masz coś w główce? ![]() idę spac, dobranoc ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-28 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak jest w płaskich butach to rzeczywiście jakoś cudownie jej nogi nie wyglądają, ale i tak uważam, że nie są złe, ja mam gorsze;P Cytat:
![]() heh dostałam dzisiaj z Sephory list, że przy najbliższych zakupach, z okazji urodzin otrzymam kosmetyczkę (nic specjalnego) i podwoją mi punkty, żebym szybciej otrzymała rabat 10% ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Ojjj Martusiu takie to życie kruche dlatego my musimy nauczyć się doceniać to co mamy a nie ciąglę tylko by się więcej chciało...
Ja już w łóżeczku leże. Popijam jeszcze rosołek ciepły bo mi się jakoś zimno zrobiło i niedługo będę się kładła. Męcząc dzień dzisiaj miałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3677 |
Raczkowanie
|
Martysia, a probowalas moze l'oreala volumissime x5??? Uzywalam juz tych wszystkich lancome, dior, chanel, HR, clinique i innych powyzej 100zł i zaden nie powalil mnie tak jak ten l'oreala. Do tego w polaczeniu z supershock'iem z Avonu efekt zniewalajacy, a tez mam swira na punkcie malowania rzes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Rozeznanie
|
Nie, jeszcze nie używałam... A to jest normalny, pojedyńczy czy jeden z tych shitów z białą bazą? No moja droga, zaintrygowałaś mnie
![]() ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-29 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18203
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja znowu zaczynam dzień najprzyjemniej jak tylko się da - wizaż + kawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]()
#3682 |
Zakorzenienie
|
Zmykam pod prysznic i mam nadzieję, że jak wrócę ze śniadankiem to ktoś już tu będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
CHyba jednak wszyscy jeszcze śpią
![]() Dzień dobry ![]() ale przydka pgoda... ![]() Co do rzęs, to jak ja sie ciesze,że na moich rzęsach nawet Miss Sporty za 10zl daje efekt, po ktorym ludzie pytaja sie akiego tuszu uzywam albo czy dokleiłam rzesy... chociaz 1 rzecz mam w porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Renatko mam dokładnie tak samo. Akurat na całe oczka nie musze narzekać a już na pewno nie rzęsy, bo zarówno te na górze jak i na dole mam tak długie i ciemne, że bez malowania dobrze wyglądają. Tylko, że ja i tak lubię mieć dobre, markowe tusze ;P ale tym razem chyba faktycznie kupię coś tańszego ![]() U mnie pogoda nie jest tragiczna, bo przynajmniej nie pada tak jak wczoraj. Mogło by jeszcze troszkę słoneczko wyjść. Na weekend mogło by się chociaż wypogodzić. No ale daję matce naturze czas do jutra, bo dzisiaj i jutro do południa i tak pracuję ;P ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Znowu jak ja jestem to cisza i nikogo nie ma. W takim razię idę dalej brać się za przepisywanie notatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
umieram....ale wczoraj/dzisiaj super było.
namieszałam za dużo, było mi niedobrze póki co już nie piję nic w najbliższym czasie ![]() właśnie wyszłam z łazienki i kieruję się w stronę łóżka. Wieczorem bede nadrabiać wizaz... |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
truskawki też wcinam, z jogurtem naturalnym i cukrem, mniaaam!
![]() dobrze,że chociaż rzęsy w sobie lubimy ![]() Moim ulubionym tuszem jest Rimmel Glam Eyes, usłyszałam pomalowana nim tyleee zachwytów nt.moich rzes, ze strony męskiej ![]() I faktycznie, daje takie długie i grube rzęsy, że wyglada jakbym sobie doczepiła.. ![]() Przyklejala ktoras z Was rzęsy? Mnie kusi.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam ulubiopnego tuszu to nigdy nie miałam. Jakoś wiele mi odpowiadało ![]() ![]() Pokrzywkę właśnie piję ![]() A truskawek w tym roku to jeszcze nie jadłam, mniam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
A ja bym hciała dokleic mimo,że swoje rzesy mam długie i geste, bo efekt po doklejeniu nie powala
![]() ![]() I chce srobowac na jakas imprezke.. ![]() a truskawek ja mam pod dostatkiem, swoich, własnorecznie zbieranych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.