Mamusie marcowo-kwietniowe 2010 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 14:20   #3661
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
A dorosli tez moga używac??? głupie pytanie ale spytam
no pewnie!
on jest do ucha i czoła- jak chce się mierzyć w uchu to się ściąga taki plasticzek-osłonkę i pod spodem jest cieńszy ten kikutek (zrozumiałas coś? )

a jak do czoła to się po prostu przykłada, naciska przycisk i za 2 sek. pika że juz zmierzył.

Dla mnie wygodniejsze jest mierzenie na czole.
Jak kiedys pisałam nie umiem pod pachą termometru trzymac, więc ten termometr to inwestycja dla całego domu (reszta tez skorzysta z tej wygody, a co).

I bardzo zależało mi żeby uchronic moja córunię przed wkładaniem jest w tyłek ciał obcych i leżenia z tymże kilka minut.....

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 15:13   #3662
Claire9
Raczkowanie

Ufff, znalazłam choć wymagało to wysoce specjalistycznych poszukiwań z dziedziny archeologii dokumentu. Odsyłam więc Was ponownie bo ostatnio ktoś pytał o najlepsze chusteczki:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/katego...dla-dzieci.htm
Stary 2009-11-12, 16:15   #3663
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baobabek Pokaż wiadomość
będziemy mieli syna !!synusia!!!syneczka!!!!
gratuluje syneczka

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

pochwale sie wam moimi wygranymi aukcjami oczywiscie jesli moge
http://www.allegro.pl/item807570597_...i.html#gallery
http://www.allegro.pl/item806224758_...s.html#gallery
w lumpku udalo mi sie upolowac bluze tez granatowo blekitna adidas a tu spodenki
http://www.allegro.pl/item799376405_...s.html#gallery

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 16:18   #3664
ita83
Wtajemniczenie

sluchajcie - moze ma ktoras jakis poradnik pt. Jak nie zwariowac pomiedzy wizytami u ginekologa w ciazy??
Ja znow popadam w lekka paranoje bo dzis nie czuje mojego szkabunia i w dodatku tak jakos niedobrze mi jest
niech mi ktoras powie zem glupol
Stary 2009-11-12, 16:45   #3665
P0P70
Zakorzenienie

Fasolka – wielkie dzięki za listę od Ani. Ja już trochę się zaczęłam gubić w tych swoich komputerach i nie wiem już co i na którym zapisuję. Więc mi listę wcięło. Ale dzięki Tobie (i twórczyni Ani) mam ją już i zacznę sobie odhaczać co już mam a czego i jeszcze brakuje.

A wieczorem jak wrócę do domu to może uda mi się wkleić co we wtorek kupiłam w Tesco i Wam pokażę.

A dzisiaj któraś z Was napisała o Auchan i teraz zastanawiam się czy nie podjechać. Jak już się zacznie robić te zakupy to ciężko przerwać. A ja wracając codziennie do domu najpierw mijam Auchan, następnie Carrefoul, i na koniec Real. I trochę w bok mam TESCO. To trochę za dużo jak dla mnie. Ale chyba w ramach spaceru przejadę się tam i pooglądam. Muszę się ruszać i może przestanę tak tyć.

A jeżlei chodzi o wychowanie faceta to ja go nie wychowywałam. Ja poprostu na początku naszej znajomości przedstawiłam mu listę swoich wymagań, którą on zaakceptowała. Więc teraz musi się tego trzymać bo to słowny człowiek. Ja to taka trochę zero/jedynkowa jestem.

ITA - ja Ci mogę powiedzieć: głupol z Ciebie. Przecież to dopiero 20 tydzień i nie wszystkie ruchy dziecka są przez Ciebie odczuwalne. Ono ma tam jeszcze dużo miejsca więc na pewno się rusza swobodnie i nie obija o Ciebie.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2009-11-12 o 16:48
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:22   #3666
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
sluchajcie - moze ma ktoras jakis poradnik pt. Jak nie zwariowac pomiedzy wizytami u ginekologa w ciazy??
Ja znow popadam w lekka paranoje bo dzis nie czuje mojego szkabunia i w dodatku tak jakos niedobrze mi jest
to ja tez Ci powiem ze GLUPOL z Ciebie ale ja tez tak mam jak nie czuje ruchow dzidka przez dluzszy czas to stukam w brzuszek przykladam stetoskop przykladam sluchawki z muzyka gadam glaskajac brzusio maz mowi ze jestem niespelna rozumu ze dzidek spi a ja mu przeszkadzam ale za to jak sie juz rozbudzi to zaczyna brykac i wtedy mam ochote powiedziec mu by sie troszke uspokoil bo czasem to boli jak tak sie wierci

a mi cos w pupsko weszlo i nie chce wyjsc nie moge chodzic bo jak staje na prawej nodze to przeszywa mnie okropny bol jak leze to nie boli ale jak stoje albo probuje isc to czasem lzy mi leca bo tak strasznie boli

P0P70 - ja bylam dzisia w Auchan lipa te ciuszki ceny atrakcyjne ale jakosc okropna koszulki przeswitywaly jak podlozylam pod nie reke sa mega cieniutkie wiec boje sie ze po pierwszym praniu sie rozejda i nic z nich nie zostanie za to kupilam w sklepiku kolejnego pajacyka < tym razem z uszkami na stopach > zdjecie wkleje jak maz sie nademna zlituje i poda mi aparat

Stary 2009-11-12, 18:28   #3667
drcron
Zakorzenienie

hiih dodalam uszatki

Stary 2009-11-12, 19:00   #3668
koglus
Rozeznanie

mloda1989j a osobiscie szukalabym pralko suszarek, kupiłabym taka ktora pasuje do łazienki,
obie sa dobre , pozdrawiam

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

fasolka73
lista dla mamy i dziecka bardzo mi sie podobała, bo na temat.
juz kupilam łozeczko, i sporo ciuszów ,ze sprzetów, kosmetykow i rzeczy kapielowych jeszcze nie zaczelam ale lista jest dluga,
dzis poraz pierwszy słyszalam bicie serca dziecka, strasznie szybko bije
pozdrawiam

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png

Edytowane przez koglus
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:45
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:02   #3669
mrowak
Zakorzenienie

drcron, Izumi Cię udusi za te uszka i to jeszcze na stópkach

Cytat:

Ja też się dołączę- głupol Sama jestem teraz w 23tc i wczoraj przy wizycie na oddziale położniczym w szpitalu napomknęłam swojemu ginowi, bo nas oprowadzał, że coś młoda dziś i wczoraj taka spokojna, a w sobotę jazdy robiła non stop. I wytłumaczył mi logicznie, że dziecko ma wciąż jeszcze sporo miejsca i wierci się na pewno, tylko nie wszystkie "wierty" są odczuwalne przeze mnie. Poza tym jednego dnia ma więcej "do załatwienia", a drugiego mniej i wtedy częściej się leni. Na poważnie ruchy trzeba obserwować dopiero ok.35-36tc i wtedy je liczyć, a najaktywniejsze malce są między 24 a 28 tygodniem- zobacz ile masz jeszcze czasu
Sama miewasz pewnie takie dni gdy rozpiera Cię energia i mogłabyś góry przenosić, a innego dnia najchętniej wykonywałabyś tylko ruch palcem po pilocie od TV No, i tak jest też z maludami-widocznie Twój lokator ma dziś dzień pilota Moja zresztą też-wierzgnęła ze 3 razy po obiedzie i spokój.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:06   #3670
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
hiih dodalam uszatki
śliczny pajac słodziachny
a ja urobiłam mojego tż, i jutro jedziemy do galerii do kielc i będę buszować po smyku i tesco i kupować chłopięcą garderobę - sporo mam odrzutów dziewczęcych hehehe
Gmyrelka, ja rodzę w pińczowie ale fajnie - ten sam termin i chłopaki dzisiaj niby z usg wyszło że 29.III., ale to i tak pewnie nie będzie tak dokładnie, wydaje mi się, że wcześniej urodzę...byle w 9 m-cu

Edytowane przez Baobabek
Czas edycji: 2009-11-12 o 19:09
Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:15   #3671
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
ita no pewnie,ze nie czujesz nawet niepowinnas jeszcze czuc caly czas ruchow,powiem Ci ze jak mi synus sie wierci tak długo to az jest to nieprzyjemne,w sensie jezeli kopie gdzies tam po wnetrznosciach wiec sie nie martw wogole bo jeszcze bedziesz miala dosyc
a co do poradnikow to dziewcyny podawaly tutaj Ciężarówką przez 9 miesięcy,babka pisze to ze świetnym humorem,czasami to az w głos sie śmieje z jej tekstów

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
to ja tez Ci powiem ze GLUPOL z Ciebie ale ja tez tak mam jak nie czuje ruchow dzidka przez dluzszy czas to stukam w brzuszek przykladam stetoskop przykladam sluchawki z muzyka gadam glaskajac brzusio maz mowi ze jestem niespelna rozumu ze dzidek spi a ja mu przeszkadzam ale za to jak sie juz rozbudzi to zaczyna brykac i wtedy mam ochote powiedziec mu by sie troszke uspokoil bo czasem to boli jak tak sie wierci

a mi cos w pupsko weszlo i nie chce wyjsc nie moge chodzic bo jak staje na prawej nodze to przeszywa mnie okropny bol jak leze to nie boli ale jak stoje albo probuje isc to czasem lzy mi leca bo tak strasznie bot
drcron ja tez to mam strasznie upierdliwy ból

więc ja juz po wizycie i wszystko dobrze,mam sie nie przejmowac wogole tymi torbielkami bo maja sie wchłonąc,wiec czekamy po za tym,ze często twardnieje mi ten brzuch to jest wszystko ok
mam brac nadal nospę i magnez.Ale jestem w szoku bo umowilam sie na to badanie echa serca ale sie nie spytalam o cene,przed chwilą dzonilam i chcą 250zł a jesli w 3D to 300zł
co do tego brzucha juz sie pytalam ale nikt mi nie odpisal,czy Wy tez macie w ciągu dnia twardy brzuszek czy raczej miękki cały czas???
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 19:22   #3672
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
co do tego brzucha juz sie pytalam ale nikt mi nie odpisal,czy Wy tez macie w ciągu dnia twardy brzuszek czy raczej miękki cały czas???
super, że wszystko dobrze uweilbiam ten spokój po wizycie
co do brzucha, to ja np. nie potrafię odrużnić twardego od miękkiego...dla mnie ciągle jest taki sam, ale czy on twardy czy miękki to nie wiem

Stary 2009-11-12, 19:28   #3673
mrowak
Zakorzenienie

Przez większość dnia mam miękki brzuch, ale bywa, że wieczorem twardnieje. Dziś np.wysadziło mi twardszy brzuszek bezpośrednio po obiedzie, ale po późniejszej wizycie w toalecie przeszło. Zauważyłam też, że jak spędzę większość dnia w pozycji siedzącej- a tak niestety pracuję- to potem mam taki ociężały (nie zawsze twardy) brzuch-staram się chodzić nawet po mieszkaniu i trochę rozmasowywać- mam wrażenie, że mi pomaga.
Stary 2009-11-12, 19:44   #3674
Isis23
Zakorzenienie

pajacyk z uszkami u stópek świetny

co do brzuszka twardego- czasem tak mam ale nieczęsto... i przechodzi dosc szybko...

Izumi- Ty zartujesz z tym 25.12.. nie?? żartujesz??jak jaaa wytrzymam tyle w ciekawosciii

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:47   #3675
drcron
Zakorzenienie

a moze te bole to od tego leniuchowania ??
co do brzuszka to raz jest twardy raz mietki a czasem twardy tylko z jednej strony

Stary 2009-11-12, 20:06   #3676
izaizula
Rozeznanie

GG do izaizula

Witam dziewczynki, ja tylko na chwilkę, nawet jeszcze nie skonczyąm Was czytac z dzisiejszego dnia. Jestem po przeglądzie i wszystko na szczęście jest oki. Moja macica jest o miesiac większa niż w ciaży pojedyńczej więc masakra. Powiedziała mi że rosnie w zastraszajacym tempie. Jutro idę na spotkanie z kumpelą która też jest w 23 tyg. ciaży to porównamy brzuhcole i swoje odczucia.
Miłego wieczorku życzę.
izaizula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:15   #3677
renatec555
Przyczajenie

Witam!!!

Co prawda ja juz urodziłam córeczkę-Julia 23 marca 2009 no ale w końcu marzec Moja córeczka urodzila się długa 53cm i ważyła 3010. Jest śliczna! Pomimo tego, że rodziłam w wieku 20 lat, jestem bardzo szczęśliwą osobą. Moje życie się baaardzo zmieniło. Niczego nie żałuję! Mam takiego malutkiego skarbka, wystarczy jeden jej uśmiech, który dodaje mi tyle sił jak nikt i nic do tego czasu! Przyszłe drogie Mamy bardzo Wam życzę szczęśliwego rozwiązania. Oszalejecie na punkcie Waszych maleństw kiedy po porodzie położy położna Wam dzieciaczka na piersiach! Coś wspaniałego. wasza cząstka, Wasze dziecko dostało od Was Życie
Stary 2009-11-12, 20:23   #3678
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Witam...
zaczełam robic spis was ale dzis nie wrzuce bo brzuś mnie boli cos i cięzko mi sie oddycha..

umówiłam sie na wizytę USG połówkowe i przy okazji 3/4D na czwartek 19.11 godz. 16
juz zaczynam sie stresowac ale pozytywnie : boy or girl

Też ma te bółe i to na prawą noge szczególnie jak siedze i chce wstac.. oj okropnie

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:25   #3679
mrowak
Zakorzenienie

Cześć renatec! Wpadaj do nas częściej z takimi postami, co?Szczególnie tak bliżej marca Wtedy będzie tu istna psychoza strachu przedporodowego- będę w czołówce, bo termin na 9-go.

Dziewczyny z bólami w nodze- albo macica się usadowiła, albo małe właśnie tam się przemieściło chwilowo. Tak sądzę.

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2009-11-12 o 20:26
Stary 2009-11-12, 21:02   #3680
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Cześć renatec! Wpadaj do nas częściej z takimi postami, co?Szczególnie tak bliżej marca Wtedy będzie tu istna psychoza strachu przedporodowego- będę w czołówce, bo termin na 9-go.

Dziewczyny z bólami w nodze- albo macica się usadowiła, albo małe właśnie tam się przemieściło chwilowo. Tak sądzę.
mnie to boli od wczoraj ale dzisiaj to przegiecie boziu nigdy w zyciu nic mnie tak nie bolalo juz by moglo przestac jutro zamierzam mamcie wyciagnac na zakupy do wroclawia bo samej mi sie nie chce jechac za daleko a jak mnie tak bedzie bolalo to do duszy takie zakupy

Stary 2009-11-12, 21:59   #3681
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

popieram

dziewczyny , ja zmykam spać.. jeszcze tylko sie napije bo oczywiscie suchoty nocne mnie jeszcze dopadły... i pokal wody uszykowany na noc stoi koło łózka..
dobranoc kobietki i kolorowych snów

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 22:01   #3682
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Aniu zdradź jeśli możesz co to za miejscówka Ja właśnie marzę o przyszłych wakacjach nad naszym polskim morzem-uwielbiam!!
A proszea bardzo
http://www.nadmorze.pl/podszumiacymdebem/

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Aniu P, mogłabys jeszcze raz podać nazwę tego pensjonatu w gąskach?
i ceny w sezonie?

i jeszcze któraś z was podawała jakies namiary na fajne miejsce, ale gdzieś zagubiłam nazwę.....

I mam pytanie do doświadczonych mam- ile trzeba mieć opakowan pieluch w rozmiarze new born? I co polecacie?
A jakie chusteczki mokre polecacie?
ja mam na razie 2 małe paczki huggisów (dostałam w spadku)
http://www.nadmorze.pl/podszumiacymdebem/
pieluch nie kupuj dużo tylko na pypróbowanie i zobacz co Ci pasuje , bywaja dzieci uczulone na aloes z pampków np. więc dlatego lepiej zobaczyc i wysłac chłopa niech dokupi żebys potem nie została z nie przydatnymi pieluchami. Chusteczki na poczatek mało pachnace np. pampers sensitive , nivea pure , huggis pure itp. czym mniej capią tym lepiej . W razie odparzeń lepiej myć wodą i watka nie chusteczkami. Potem jak jest ok mozesz używac co Ci pasi

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
będziemy mieli SYNA !!SYNUSIA!!!SYNECZKA!!!!
a pamietacie jakich ubranek mam najwięcej???po siostrzenicy no i moja siostra już ręce zaciera, bo otworzy handel na allegro i to co jej oddam to wyprzeda hehehe a mnie czeka dokupowanie
Gratulacje kochana synusie sa fajne , zabawy samochodami tez sa super ,, jak gania taki mały człowiek i woła mama bbrruummm bbrruuummm .... albo siedzi w garażu w aucie i nie da się wyciagnąc

Cytat:
Nie ma takiego ale to jeszcze ten okres że ruchy mogą być nieregularne .. Wiem nie pocieszyłam Cię

Ja dziś cały dzień poza domem i dopiero teraz dotarłam ale już wszystko pilnie przeczytałam żeby nie było he he ..
Stary 2009-11-12, 22:25   #3683
ita83
Wtajemniczenie

wiecie co ?? dobrze was miec -mozna sobie pomarudzic i poschizowac a zawsze postawicie czlowieka na nogi
Stary 2009-11-12, 22:31   #3684
koglus
Rozeznanie

dla przyszłych mam polecam w ramch relaksu oraz w celu zabicia czasu ksiazke
http://rozwojdziecka.pl/
CO NIECO O ROZWOJU DZIECKA
Własnie ja kupiłam , bardzo fajna, polecam

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 23:01   #3685
martuko
Wtajemniczenie

witam prawie nocnie....
baobabek, gratuluję synka
madziwnia, ale Ty nie mieszkasz tylko z mężem prawda? Pewnie smutniej CI będzie ale tak bywa. Ja nie wiem co bym bez mojego zrobila, mam podobnie jak POP70, że facet pomaga bardzo ale i ja się o niego troszczę jak mogę. POP. chwal chłopa przy różnych okazjach to może się nie zmieni Ja zawsze dziekuję jak o mnie dba
renate, miły taki post, ja tak obserwuję siostrę moją i jej synka co ma prawie dwa miesiące i tez widzę jakie to szczęście. Wiem że nasze życie wywróci się do góry nogami, nawet nie potrafimy przewidzieć jak i odtąd już będziemy drżeć o nasze dzieci, bo to nasze pierwsze ale i tak nie zamienię tego na nic innego.
aniap, wysłąłąm Ci pw
ita, ja poczułam ruchy wlaściwie wczoraj, dzisiaj próbowałąm je lokalizować ale chwilami się nabrałam na bąbelki w jelitach Ale jakoś wyczuwam że coś mi się napręża, coś tam "strzyka" a dziewczyny mają rację - dzidź ma dużó miejsca i jeszcze Ci nie wypełnia całego miejsca, więc nie zawsze poczujesz. Ja z kolei mam stresa jak będę czuła i rozróżniałą dwa. Zwląszcza że zmieniają pozycję....
izaizula, no ciekawe, to moja macica tez pewnie jest wielkością podobna do tych koleżanke co są w 24 tygodniu? Jak patrzę na brzuszek to chyba jest wyżej pępka, a w poradnikach pszą że poniżej. Więc pewnie większa. Ty wogóle jesteś drobinka, ciakwe jak będa nasze brzuchole wyglądać pod koniec (moja przyjaciólka mówi że będę jak malą betoniareczka ) A oglądaląm dziś wspomnieniowe zdjęcia siostry z ciąży, jesteżmy podobnych gabarytó i ja do niej - nie wiem jak ja uniosę taki brzuchol jak Ty miałąś. A ona do mnie - będziesz miałą sporo więszy bo to zdjęćie z 7/8 miesiąca a u ciebie bliźniaki . No ja nie wiem.....

dziewczyny z bolami w prawej nodze- a na ktoym boku śpicie? Bo moja prawa noga czasem ma dość już jednej slusznej pozycji do spania - na prawym boku... CHyba muszę sie rozejrzeć za tą specjalną poduszką...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 07:27   #3686
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

witam z samego rana,bo juz sie wyspałam,mialam pobudkę o 5.30
bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi chociaz widze,ze tylko ja tak odczuwam,albo troszke przesadzam moze.... mam nadzieje,ze to nie bedzie mialo zadnych konsekwencji nawet jezeli tak jest w postaci np wczesnego porodu.

teraz mam jakąś schizę,leżę sobie i czuję jakby mi jakas woda delikatnie wylatywała,ale idę do ubikacji i zabardzo nic nie ma,po czym przypomina mi sie(chyba ktos o tym pisal lub widzialam gdzie w programie)ze podczas badania lekarz przebił wody płodowe:pro si: no masakra!sama sie karcę za swoje mysli

renatec pisz i pisz i pisz i dzięki za pisanie miło cos takiego przeczytac,świetnie,ze chciało Ci się do nas zajrzec,zapraszamy częściej
Stary 2009-11-13, 07:35   #3687
Baobabek
Zakorzenienie

ja też już wstałam zaraz po 8ej przyjeżdża siostra i bierzemy się za przekłądanie tych ubranek i wystawianie na allegro muszę jeszcze później do szkoły mojej skoczyć bo mamy już talony świąteczne, a akurat jadę do kielc to się na pewno przydadzą

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Cytat:
teraz mam jakąś schizę,leżę sobie i czuję jakby mi jakas woda delikatnie wylatywała,ale idę do ubikacji i zabardzo nic nie ma,po czym przypomina mi sie(chyba ktos o tym pisal lub widzialam gdzie w programie)ze podczas badania lekarz przebił wody płodowe:pro si: no masakra!sama sie karcę za swoje mysli
a cóżeś Ty oliwka wymyśliła z jakimiś wodami to jest taka wydzielina na pewno, ja też tak nieraz mam, że jest bardziej rzadka i przeźroczysta jak woda, ale to na pewno nie żadne wody
no i dostała z rana pałą

Stary 2009-11-13, 09:24   #3688
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
witam z samego rana,bo juz sie wyspałam,mialam pobudkę o 5.30
bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi chociaz widze,ze tylko ja tak odczuwam,albo troszke przesadzam moze.... mam nadzieje,ze to nie bedzie mialo zadnych konsekwencji nawet jezeli tak jest w postaci np wczesnego porodu.

renatec pisz i pisz i pisz i dzięki za pisanie miło cos takiego przeczytac,świetnie,ze chciało Ci się do nas zajrzec,zapraszamy częściej

Tyż to mam z tą "wodą" ;]
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:24   #3689
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

hihi juz nie będę,nie bijcie
Stary 2009-11-13, 10:28   #3690
martuko
Wtajemniczenie

bry
izumi, skoro już piszesz,że tylko jedna nie dała zdjęcia z uszkami to masz
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e985c8824.html
kupiłam dla mojego siostrzeńca jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży ...i pewnie do mnie wróci
Co tam slychać dziewczyny, cicho tu jakoś niezwyczajnie...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości