|
|
#3661 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
katalog majowy rewelacyjny
|
|
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
i dla mnie też podoba się
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Zadomowienie
|
Widze ze nie jestem sama , mój facet chrapie W KAZDEJ POZYCJI ,w której spi ,a najgorzej jak jest zmęczony + piwko :/
|
#3665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3666 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Paula mój po zabiegu a miał robioną przegrodę to przestał chrapać Przed zabiegiem chrapał niemiłosiernie ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Napisz do firmy oni Ci na pewno odpiszą na to pytanie. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
To nie działa bo masz cały czas przekonanie że w uszach to i tak słyszysz
|
|||
|
|
|
#3667 |
|
Raczkowanie
|
jutro mam paczuszkę z piątku
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
Ja również jutro dostaję paczkę z piątku
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
no niestety nie udało się spróbować,za dużo było zamieszania w domciu, a już wczoraj TŻ znowu wyjechał
|
|
#3672 |
|
Raczkowanie
|
ale tu u nas cisza
, nic się nie dzieje,pewnie zbieracie zamówienia i będą ogromne-tego życzę
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
właśnie złożyłam pierwsze zamówienie w tym katalogu i o dziwo zero braków ;-)
|
|
|
|
#3674 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Mam pytanie, złożyłam sobie właśnie zamówienie i z ciekowości weszłam sobie na zamówienie z tamtego miesiacą i.. szok.... pisze ze nie uregulowałam płatności za nie, jak przecież zapłaciłam kurierowi przy odbiorze ..... i co teraz? mam sie martwić....Słoneczne uściski dla Wszystkich w ten deszczowy dzień |
|
|
|
#3675 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Firma kurierska UPS rozlicza się z Betterware w okresach miesięcznych. Tak więc, raz na miesiąc zmieniane są statusy płatności za paczki dostarczane przez kuriera i nie należy się tym martwić. Jeśli masz płatność dla kuriera, to nie ma on prawa wydać paczki jeśli nie zapłacisz, więc spokojnie - firma nie śledzi tych faktur które były płatne kurierowi - martwić się należy jeśli po kilku dniach od przelewu za fakturę kredytową przy niej nie zmienił się status płatności
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za odpowiedz i ..... wybacz....Uściski też dla Wszytkich Mężczyzn
|
|
|
|
#3677 |
|
Raczkowanie
|
Hej, czy Wy też tak macie, że po intensywnym marcu teraz jakiś zastój i brak weny. Ja jakoś nie mogę ruszyć, a przecież nadciągają Święta i wtedy nikt nie będzie robił zamówień...
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Nowa wyprzedaż: http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂pl/produkty/wyprzedaz |
|
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam dzisiaj katalog on-line i chciałabym zamówić kilka rzeczy, jestem z Częstochowy i nie znam nikogo kto by się zajmował sprzedażą Betterware, możecie mi jakoś pomóc?
|
|
|
|
#3679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłałam ci wiadomość |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3681 |
|
Przyczajenie
|
Witam , czy mógłby mi ktoś napisać co leży w roli sponsora i jak powinien dbać o swojego przedstawiciela , Czy jego rola się kończy jak sie podpisze na formulażu zgłoszeniowym ,,,,,
|
|
|
|
#3682 |
|
Przyczajenie
|
Sponsor powinien dbać o to, żebyś wiedziała co dzieje sie w firmie, informować o promocjach, o szkoleniach np internetowych jeśli w strukturze takie są prowadzone. Pomaga, rozwijać Ci grupę. Ja mam sponsora z Żywca a mieszkam w Gdańsku i na bieżąco mnie o wszystkim informuje, bardzo często rozmawiamy telefonicznie, wspiera mnie w działaniach. Wzorcowy sponsor! Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
mój sponsor też nie jest z mojego miasta ale zawsze moge do Niej napisać poraedzic sie jest super
szkoda ze w betterku nie mozna pogody zamówić acha zamawiałam pianke do szy polecam krótkiego rózowego mopa niby do okien ale ja wole np do kafelek albo parapetów i różowe mleczko jest super na przypalone np jedzenie mleko Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich
|
|
#3684 |
|
Przyczajenie
|
chodzi mi o to że jedna koleżanka chciała sie u mnie zapisać i się pytała czy będę jej dostarczała katalogi ,,,ZA DARMO<< jako jej sponsor,,,, Ja na swoją też nie nażekam
|
|
|
|
#3685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Katalogi owszem ale pierwsze za darmo aby nie musiała inwestować na dzien dobry ja przynajmniej tak robię ![]() Następne jeśli mieszka w okolicy mnie i jest zainteresowana tańszymi to i owszem ale już płaci w tym że ja biorę pakiet i jest zawsze taniej choć teraz już jak są pakiety po 10 sztuk za 15 to powoli traci sens Ale co katalog to przesada |
|
|
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim
![]() mam pytanie, czy ktoś już zamawiał Poduszeczki do prostowania palców? Chciałabym się dowiedzieć jakiś szerszych informacji na ich temat, czy działają i czy można je zastosować na 2 stopach równocześnie, czy tylko wystarczają na jedną? Bardzo proszę o poradę |
|
|
|
#3687 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Przyczajenie
|
witajcie
w tym miesiącu będę składać swoje pierwsze zamówienie ![]() na chwilę obecną mam już ponad 300zł ![]() i mam takie małe pytanko do Was. Czy wypróbowałyście może korekcyjną podkładkę pod plecy (59433)? Kilka koleżanek mojej mamy pracujących w urzędzie jest zainteresowanych, ale boją się że okaże się badziew, a jednak cena jest dość duża. z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
Podkładka pod plecy jest super! Możesz polecać wszystkim!
|
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
drugie zamówienie poszło 0 braków
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Przed zabiegiem chrapał niemiłosiernie

, nic się nie dzieje,pewnie zbieracie zamówienia i będą ogromne-tego życzę
..... i co teraz? mam sie martwić....