|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
tylko żebyś nie żałowała ... bo pudrowa Andi jest śliczna
|
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
nie groź tylko chwal się zdjęciami... ale już !
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czerwona Liya pięknie ożywi te torebeczki - takto wszystkie takie szare ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Pewnie nie - Maya to już bardzo stara kolekcja na pewno ma ponad rok Myślę że tych torebek już "nie produkują" Kiedyś pisałam z pytaniem o Polin musztardową - z tej samej kolekcji co Maya i odpisali że jej nie będzie ... minęło ponad pół roku i się już nie pokazała ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
To dobrze że zeszło bez reklamowania Też się przyłączam - Liya lepsza Noreen tak szybko nie zniknie
|
||
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Już się nie mogę doczekać owej kolekcji..ciekawe jaka torebka będzie nowym numerem 1
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że przyjdzie jutro, bo się na nią napaliłam
![]() zaraz po odebraniu przesyłki wrzucę fotki |
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z Noel to faktycznie "promocja tygodnia", niech ich drzwi ścisną Mogliby się na koniec roku bardziej postarać! Mama jest zadowolona z Noel?
|
|
#3668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzis wrocilam z kolejna pizamka i kolejnym sweterkiem... W ogole kolejny dzien spedzilam z Liya: naprawde jak ktos sie nad nia zastanawia - niech bierze |
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za skorzystanie z kodu
![]()
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko mam nadzieję, że nie okaże się, że jednak będą później, tak jak to ostatnio było
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zadomowienie
|
Na swoj debiut czeka juz tylko Elvi...
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ostatnio bardzo się nad nią zastanawiam
|
|
#3674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo bardzo bym chciała dorwać gdzieś pudrową sakiewkę z Zary a tu klops- zero wychodzenia z domu.Nogi tymczasowo niesprawne, ale ręce zdrowe- klikać mogę bez ograniczeń
|
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i biorę jednak tylko jedną torebkę od TŻ ...., pozostaje przy rudej LandiZ kilka dni pewnie nie będzie mnie na forum także A co do zamówienia to napewno nie jest ostatnie Oczywiście pochwalę się fotkami rudej Landi |
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście również Ci życzę udanego sylwestra
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
A ja z taka sprawa - w prezencie otrzymalam Liye (jedyne zastrzezenie to nieprzyjemny zapach
), no i nagle ofiarodawce olsnilo, ze chyba tam byl 'jakis kupon albo kartka'. Jednak podczas pakowania ja zawieruszyl. Doszlam do wniosku, ze zapewne byl to ten kod rabatowy (poprawcie mnie, jesli sie myle). I tutaj moje pytanie - czy jest jakas szansa, ze po zalogowaniu sie na jego konto znajde tam owy kod? (niestety nie jestem teraz w stanie wykonac operacji logowania, dlatego pytam )[w ramach podlizania sie dodam, iz korzystal z jednego z kodow z watku przy zamawianiu ]
Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-12-30 o 00:55 |
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodobała jej się Szczególnie chwaliła skórkę - że wygląda jak naturalna i jest miękka w dotyku no i kolor - że śliczny W sumie uważam że torebka zyskuje na żywo i po zachwytach mamy nawet mi już ten suwak nie przeszkadza (bo pisałam że on jest taki gruby i srebrny ) ... Tak więc polecam w tej cenie - tymbardziej że teraz jeszcze te 10 zł przecenili ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
ja dziś się wybieram na zakupy - zobaczymy Sweterek by się przydał i jakaś spódniczka ładna Z torebkami się chyba narazie wstrzymam - interesuje mnie ta nowa kolekcja ale to dopiero pod koniec stycznia - to powinnam już troszkę pieniążków mieć ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Bidulka na koniec została Ale za to jaki to będzie debiut Myślę że Elvie akurat jest całoroczną torebką więc jak zaczniesz ją nosić teraz to nie przestaniesz ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Do następnych wyprzedaży się zagoi Całe szczęście że jest etorebka Klikaj klikaj a potem pstrykaj fotki nowych nabytków ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3683 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh... a ja jestem rozczarowana. Moja Emilka ma znacznie gorszą ekoskórę niż Andi. Ta cieńka szara warstewka zaczęła mi w wieli miejscach odłazić takimi purchlami od reszty ekoskóry. Wygląda to okropnie, jak odłachodząca od ściany stara farba
|
#3685 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak radzą dziewczyny - napisz maila do etorebki, podaj nazwisko osoby która zamawiała, na pewno mają skojarzenie nazwiska z kodem... Nie wiem tylko, czy udostępnią ten kod osobie trzeciej. Wydaje mi się, że darczyńca sam(a) będzie musiał(a) napisać tego maila. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
. Chyba pierwsza tego typu sytuacja z Emilką (wyobraziłam sobie te "purchle" i aż mnie zatrzęsło Reklamuj!
|
|
#3686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a długo jej uzywasz? U mnie narazie tylko ten "skrawek" skórki do pociagania zamka się zniszczył Praktycznie się przetarł i niedługo odpadnie. a używam jej jakieś 2 miesiące chyba?
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Torebkę używam tak jak wszystkie inne - noc w garderobie, do pracy, w pracy koło biurka, po pracy do domu, jesli gdzies ewentualnie zamokła to podczas drogi z pracy/do pracy, która zajmuje mi 10-20minut... mam ją ile, miesiąc? andi mam ponad rok, używałam duuuuuuzo więcej i nic się takiego nie działo, a przechowywane sa tak samo.
To się stało z przodu trudno, najwyzej bede miała pretekts to kupienia nowej szarej torby
|
#3688 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sporo osob ostatnio narzeka, ze cos sie dzieje z torebkami...
Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2009-12-30 o 10:18 |
|||
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Zwykle nie robią problemu z reklamacjami.
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo za skorzystanie z mojego kodu
![]() ja czekam na moją Keirę do jutra miał to być prezent na święta ale rodzice zmienili zdanie i dostanę na urodziny, ale za to ile fotek będzie![]() i mam nadzieję że e-torebka zrobi nam prezent z okazji Nowego Roku i w następnej promocji tygodnia będzie Haddi za 39zł ![]() Wszystkim e-torebkomaniaczkom życzę szampańskiej zabawy sylwestrowej i samych pozytywnych wydarzeń w Nowym Roku
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-12-30 o 10:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Same zmartwienia z tymi torebkami 
tylko żebyś nie żałowała ... bo pudrowa Andi jest śliczna

Ja dzis wrocilam z kolejna pizamka i kolejnym sweterkiem...

bo bardzo bym chciała dorwać gdzieś pudrową sakiewkę z Zary a tu klops- zero wychodzenia z domu.
i biorę jednak tylko jedną torebkę od TŻ ...., pozostaje przy rudej Landi
Myślę że Elvie akurat jest całoroczną torebką więc jak zaczniesz ją nosić teraz to nie przestaniesz
Sporo osob ostatnio narzeka, ze cos sie dzieje z torebkami...