My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 10:54   #3661
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Martuś to 3mam kciuki za to, zebyś znalazła pracę w końcu
A co do związku to jeśli obydwoje czuliscie, ze to nie ma sensu to dobrze, ze się rozstaliście a nie zatruwaliście się wzajemnie. Wiadomo, że teraz musisz odpocząć od facetów ale z czasem to minie i będziesz biegać na randki ;D
byli to debile dlatego są byłymi
czesc
nie dziekuje dzis jade do kolejnej apteki zlozyc cv
bardziej sie lubilismy chyba jako przyjaciele/koledzy i tak pozostalo utrzymujemy kontakt nie rozstalismy w jakims gniewie czy cos wiec jest dobrze jakos dzisiaj jak wstałam strasznie kręci mi się w głowie i nie wiem co jest za długo nie spałam itp i jakoś źle się czuje
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 11:45   #3662
lala2506
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Hej babuszki
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 13:11   #3663
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Dzień dobry
Stary 2011-09-07, 13:26   #3664
Slodka_Anulcia
Raczkowanie

Ja mówie dzien dobry i do widzenia od razu, bo do roboty lece

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
wreszcie mam chwile zeby odsapnac. po pracy poszlam na rower, a jak jak wrocilam to ledwo usiadlam i wlasnie pozarlam sie z mama.
Bo ukochanej coreczce trzeba leciec na zakupy. Bo co to? swieta krowa sie ruszyc nie moze? meza nie ma? dziewczyny mam juz dosyc.. wszystko jej musze robic, wszystko dla Aneczki a jak czegos nie zrobie to wielke pretensje rodzicow. A ona dla mnie? czy ona cos kiedys dla mnie zrobila? nie.. ale to ania.. wiec jej wolno. i tak cale moje zycie...
Nie znam twojej sytuacji, ale myślę, ze to przesada tak Cię wykorzystywac. Mieszkacie wszysccy razem w jednym domu? A mozę masz jakąś możliwośc, zeby sie po prostu wyprowadzic i skonczyc ten cyrk...

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
czesc
nie dziekuje dzis jade do kolejnej apteki zlozyc cv
bardziej sie lubilismy chyba jako przyjaciele/koledzy i tak pozostalo utrzymujemy kontakt nie rozstalismy w jakims gniewie czy cos wiec jest dobrze jakos dzisiaj jak wstałam strasznie kręci mi się w głowie i nie wiem co jest za długo nie spałam itp i jakoś źle się czuje
3mam kciuki
Slodka_Anulcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 15:43   #3665
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Slodka_Anulcia Pokaż wiadomość
Ja mówie dzien dobry i do widzenia od razu, bo do roboty lece

Nie znam twojej sytuacji, ale myślę, ze to przesada tak Cię wykorzystywac. Mieszkacie wszysccy razem w jednym domu? A mozę masz jakąś możliwośc, zeby sie po prostu wyprowadzic i skonczyc ten cyrk...
gdzie pracujesz? i wogole cos o sobie powiesz? bo chyba przegapilam albo nie mowilas?

Nie, mieszkam tylko z rodzicami, siostra na konca miasta, w sumie 15 minut butem..wiec mozna powiedziec, ze obok. ale caly zycie trzeba kolo niej robic.. bo inaczej wielka awantura i foch mamusi :/
tak wlasciwie to chyba po stazu sie stad zabieram. mam juz dosc. a jak bede dalej to moze bedzie lepiej..
a co do Anki to jeszcze dzisiaj przyszla do Sadu, wchodzi tam do nas do pokoju, glaszcze mnie po glowce, i robi ze mnie jakiegos dzieciaka. przyszla tylko zrobic mi siare i wyszla. :/
Cytat:
zdałam egzaminy i oficjalnie jestem technikiem farmaceutycznym
no to moje gratulacje!
a chodzac po tych apetekach zaznaczasz im, ze chodzi ci o staz?

i wogole to czesc babole
umieram.. tak mnie kregoslup boli, ze o ja.. w pracy dali mi juz cos wiecej niz ciagle wypelnianie kopert
i wiecie kto jeszcze dzisiaj do nas zajrzal? Moj Przystojny Pan Sedzia! w garniaku... normalnie na miejscu moglabym go tam wziasc i hehe

będzie nas o jedno więcej..

Edytowane przez MarysN
Czas edycji: 2011-09-07 o 15:45
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 15:58   #3666
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, no to moje gratulacje! i trzymam kciuki!
1. jakie te twoje dziecie jest dzielne..! ja bym sie nie dala..

2. Monia naprawde?! to chyba jestes przeszczesliwa, co?

3. to skad ty tam jestes? bo jak zapraszasz i pic umiesz to ja juz mam spakowana walizke

4. wreszcie mam chwile zeby odsapnac. po pracy poszlam na rower, a jak jak wrocilam to ledwo usiadlam i wlasnie pozarlam sie z mama.
Bo ukochanej coreczce trzeba leciec na zakupy. Bo co to? swieta krowa sie ruszyc nie moze? meza nie ma? dziewczyny mam juz dosyc.. wszystko jej musze robic, wszystko dla Aneczki a jak czegos nie zrobie to wielke pretensje rodzicow. A ona dla mnie? czy ona cos kiedys dla mnie zrobila? nie.. ale to ania.. wiec jej wolno. i tak cale moje zycie...
1. Moje dziecie nie wie co je czeka Choć w sumie to dzielna dziewczynka.
2. Naprawdę Jestem bardzo szczęśliwa
3. Wałcz. Pić umiem nie ma obaw To kiedy mam się Ciebie spodziewać??? No i całej reszty???
4. Współczuję A Ania to starsza od Ciebie? Bo u mnie to znowu było tak że młodszemu trzeba ustępować i w ogóle. Najstarsze ( czyli ja ) miało najgorzej.

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Maryś o co chodzi na fb z tym 39cm, 9 min? :
No właśnie co to?

Cytat:
jestem, ale nadrobic was nie wiem czy dam rade
ogólnie na chwile obecna można powiedzieć, że czasu mam dużo bo jestem praktycznie bezrobotna zdałam egzaminy i oficjalnie jestem technikiem farmaceutycznym ale niestety stazu w aptece znaleźć nie mgoe porobiło się tak, że bez znajomości nie ma szans na prace szukam od jakis 2 tygodni chodze po aptekach i nic nigdzie nie potrzebują, a ja niedługo z nudów wywierce dziure w ścianie bo wszysycy w szkole pracy a ja siedze sama w domu jedynie co weekend mam jakieś zlecenie jako hostessa więc jakies pieniązki wpadną, ale w tygodniu siedze tak bez sensu jedynie za 3 tygodnie mam pierwszy zjazd na uczelni ale to co 2 tyg, a poza tym nie wiem co bede robic
Trzymam za znalezienie stażu.
I gratuluję zdania egzaminów i zdobycia tytułu

Tak poza tym boli mnie głowa i nic mi się nie chce
Stary 2011-09-07, 16:09   #3667
Babcia Jaga
Zakorzenienie

wróciło mi przeziębienie sprzed wyjazdu
umrę chyba
jak mam się uczyć jak mi się nie chce ;/
marudny dzień...
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 17:32   #3668
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
2. Naprawdę Jestem bardzo szczęśliwa
3. Wałcz. Pić umiem nie ma obaw To kiedy mam się Ciebie spodziewać??? No i całej reszty???
4. Współczuję A Ania to starsza od Ciebie? Bo u mnie to znowu było tak że młodszemu trzeba ustępować i w ogóle. Najstarsze ( czyli ja ) miało najgorzej.

No właśnie co to?
2. a mieszkacie juz razem? czy jeszcze nie? no opowiadaj!
3. gdziekolwiek by to bylo.. -jade
w sobote tak sobie z Mirkiem pilismy. wchodzilo, wchodzilo i calkiem normalna bylam. a tu rano wstaje i sie okazalo, ze pamietam tylko do momentu jak wyszlam spod prysznica tak mi sie jakos urwalo.. pierwszy raz w zyciu
4. starsza.. 4lata. i wlasnie tez mi sie wydawalo, ze starsze bardziej obrywa.. a tu taki myk.

a dostalam cos takiego..
Drogie panie i panienki, znowu nadszedl czas aby wzbudzac swiadomosc o raku piersi. Pamietamy akcje z wczesniejszych lat, kiedy pisalysmy na tablicy kolor biustonosza, czy tez o miejc¨scu, gdzie zwykle kladziemy6 w domu swoje torebki. W tym roku robimy cos innego.
Na tablicy podajemy w cyfrach rozmiar swoich butow i dalej piszemy ”cm” po czym dodajemy czas, jaki nam zajmuje zrobienie wlosow/fryzury. Pamietajmy, ze w latach ubieglych w akcji wzielo tak wiele kobiet, ze nawet w dziennikach telewizyjnych, radiowych i prasie o tym mowiono. Ponawiajmy wpis na tablicy, aby przypomniec wszystkim, dlaczego to robimy. Nie tlumaczmy zadnemu mezczyznie, co nasz wpis oznacza. Niech sie sami domyslaja. Skopiuj te wiadomosc i wklej do skrzynek wszystkich swoich kolezanek/przyjaciolek. Zrobmy akcje wieksza, niz ubiegloroczna.
Ja zrobilam swoje… teraz kolej na Ciebie! Do dziela … i pozwolmy sobie wywolac ponownie ciekawosc panow i ich domysly !

i to o to

Asiurek do lozka marsz! i witaminy po drodze!

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

zawsze bylam zdania, ze zakupy nie poprawiaja humoru tylko jeszcze bardziej doluja.. dzisiaj cos mi sie chyba poprzestawialo, bo kupilam sobie piekny, ✂✂✂✂zikowatoczerwony plaszczyk i jestem w nim tak zakochana, ze humor od razu lepszy

Stary 2011-09-07, 17:39   #3669
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Widzę że wszystkie dzisiaj mają jakiś gorszy dzień. Mnie też boli kręgosłup
Stary 2011-09-07, 17:41   #3670
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

A ja mam od rana cudny dzień!

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 17:52   #3671
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Kaś jak zwykle się wyróżnia
Stary 2011-09-07, 18:02   #3672
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Staram sie. Tzn mogłoby byc lepiej ale były takie 3 epizody dziś które zrobiły mi dzień. SZiedze i się chichram sama do siebie

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 18:37   #3673
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Slodka_Anulcia Pokaż wiadomość
3mam kciuki
nie dziękuje

Cytat:
no to moje gratulacje!
a chodzac po tych apetekach zaznaczasz im, ze chodzi ci o staz?
dziękuje
tak tak zawsze mowie, że chodzi o staż, ale jest fatalnie z pracą u mnie w mieście

Cytat:
Trzymam za znalezienie stażu.
I gratuluję zdania egzaminów i zdobycia tytułu
dziękuje

Cytat:
Asiurek do lozka marsz! i witaminy po drodze![COLOR="Silver"]
gdy już się zachoruje witamin się nie bierze, bo jakby to powiedzieć wzmacniają wirusa, który nas zaatakował i będziemy dłuzej chorować dlatego witaminy odstawić i brac coś typowo przeziębieniowego

zanim ja was nadrobie i dowiem się co u was to minie rok
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 19:22   #3674
MarysN
Zakorzenienie

sie tylko tak mowi, ze witaminy! nie zarzuce jej tu biednej przeciez nazwami lekow nadrabiaj nadrabiaj, mamy czas

Stary 2011-09-07, 20:30   #3675
Slodka_Anulcia
Raczkowanie

Cytat:
gdzie pracujesz? i wogole cos o sobie powiesz? bo chyba przegapilam albo nie mowilas?

Nie, mieszkam tylko z rodzicami, siostra na konca miasta, w sumie 15 minut butem..wiec mozna powiedziec, ze obok. ale caly zycie trzeba kolo niej robic.. bo inaczej wielka awantura i foch mamusi :/
tak wlasciwie to chyba po stazu sie stad zabieram. mam juz dosc. a jak bede dalej to moze bedzie lepiej..
a co do Anki to jeszcze dzisiaj przyszla do Sadu, wchodzi tam do nas do pokoju, glaszcze mnie po glowce, i robi ze mnie jakiegos dzieciaka. przyszla tylko zrobic mi siare i wyszla. :/
Pracuję tak wakacyjnie w sklepie a jak zacznie sie rok akademicki to II rok pedagogiki

Masz bardzo toksyczną siostre;/
Slodka_Anulcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 20:44   #3676
MarysN
Zakorzenienie

wieeeecej! rodzenstwo? chlopak? gdzies na studia wyjezdzasz czy mieszkasz z rodzicami?

Stary 2011-09-07, 22:02   #3677
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
2. a mieszkacie juz razem? czy jeszcze nie? no opowiadaj!
3. gdziekolwiek by to bylo.. -jade
w sobote tak sobie z Mirkiem pilismy. wchodzilo, wchodzilo i calkiem normalna bylam. a tu rano wstaje i sie okazalo, ze pamietam tylko do momentu jak wyszlam spod prysznica tak mi sie jakos urwalo.. pierwszy raz w zyciu

4. a dostalam cos takiego..
Drogie panie i panienki, znowu nadszedl czas aby wzbudzac swiadomosc o raku piersi. Pamietamy akcje z wczesniejszych lat, kiedy pisalysmy na tablicy kolor biustonosza, czy tez o miejc¨scu, gdzie zwykle kladziemy6 w domu swoje torebki. W tym roku robimy cos innego.
Na tablicy podajemy w cyfrach rozmiar swoich butow i dalej piszemy ”cm” po czym dodajemy czas, jaki nam zajmuje zrobienie wlosow/fryzury. Pamietajmy, ze w latach ubieglych w akcji wzielo tak wiele kobiet, ze nawet w dziennikach telewizyjnych, radiowych i prasie o tym mowiono. Ponawiajmy wpis na tablicy, aby przypomniec wszystkim, dlaczego to robimy. Nie tlumaczmy zadnemu mezczyznie, co nasz wpis oznacza. Niech sie sami domyslaja. Skopiuj te wiadomosc i wklej do skrzynek wszystkich swoich kolezanek/przyjaciolek. Zrobmy akcje wieksza, niz ubiegloroczna.
Ja zrobilam swoje… teraz kolej na Ciebie! Do dziela … i pozwolmy sobie wywolac ponownie ciekawosc panow i ich domysly !

i to o to

5. zawsze bylam zdania, ze zakupy nie poprawiaja humoru tylko jeszcze bardziej doluja.. dzisiaj cos mi sie chyba poprzestawialo, bo kupilam sobie piekny, ✂✂✂✂zikowatoczerwony plaszczyk i jestem w nim tak zakochana, ze humor od razu lepszy
2. Nie mieszkamy jeszcze razem Tak na razie ustaliliśmy że poczekamy chyba do mojego rozwodu. Żeby Patryk nie mógł mi zarzucić niczego.
3. Zachodniopomorskie To kiedy wpadniesz na pijaństwo??? A co do urwanego filmu to rzadko mi się zdaża, ale jeden porządny pamiętam. Moje pierwsze w życiu alkoholizowanie się z sąsiadami. Popiliśmy, idziemy miastem, Monisia do sklepu po gumę żeby rodzice nie wyczuli i............. Resztę znam z opowieści kolegów
4. Aaaaaaaaaaaaaa dziękuję za wytłumaczenie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
A ja mam od rana cudny dzień!
A co się stało

Ja pier.dolę oglądam ten top model i jest szczupła dziewczyna a ten jeden w różowej gejowej koszulce każe jej zrzucić kilkanaście kilo. Mi to pewnie by kazał kilkadziesiąt. A niby wizerunek anorektycznej modelki odchodzi do lamusa
Stary 2011-09-08, 08:58   #3678
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Stary 2011-09-08, 10:16   #3679
lala2506
Zakorzenienie

hej
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 11:52   #3680
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Dzień dobry
Stary 2011-09-08, 11:58   #3681
Babcia Jaga
Zakorzenienie

ja myślałam, że od września tu będzie nawał postów bo koniec wakacji itd itp
do tego taka pogoda... oczywiście nie wiem czy u wszystkich ;p
a tu pusto prawie
Stary 2011-09-08, 13:42   #3682
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Dziewczynkiii, witam Was ja po dłuuugiej przerwie Napisałam Wam na klubie co się ze mną działo
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 15:01   #3683
myszowata s
Rozeznanie

Hej, hej, jestem i o dziwo żyje!

Nawet nie pytajcie o pracę

, gdzie są zdjęcia z wakacji?

Maryś, no gratuluję daty i dziękuję za zaproszenie zaklepuję sobie wolne

Aaa i nie wiem po co wy chcecie jechać taki kawał do Stefana, jak zanim tam dotrzecie, go już tam nie będzie jakoś na dniach przenosi się do Wrocławia
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 15:44   #3684
MarysN
Zakorzenienie

aaaaa! no to jeszcze lepiej! kocham wroclaw!

a ja zaryzkuje i zapytam.. jak bylo w pracy?
bo ja to jestem dzisiaj wykonczona...

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

no ja wlasnie tez Aska tego nie rozumiem.. nikogo nie ma..

Stary 2011-09-08, 16:31   #3685
myszowata s
Rozeznanie

Jak było? Masakra. Nie mam ochoty tam wracać
plecy to mnie tak bolą, że szkoda słów. Klienci mają ciągle o coś pretensje albo kłócą się między sobą.
Stary 2011-09-08, 16:42   #3686
MarysN
Zakorzenienie

ale wracasz..?

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
1. Nie mieszkamy jeszcze razem Tak na razie ustaliliśmy że poczekamy chyba do mojego rozwodu. Żeby Patryk nie mógł mi zarzucić niczego.
2. Zachodniopomorskie To kiedy wpadniesz na pijaństwo???
i............. Resztę znam z opowieści kolegów

3. Ja pier.dolę oglądam ten top model i jest szczupła dziewczyna a ten jeden w różowej gejowej koszulce każe jej zrzucić kilkanaście kilo. Mi to pewnie by kazał kilkadziesiąt. A niby wizerunek anorektycznej modelki odchodzi do lamusa
1. w sumie macie racje.. on jest winny, ale jeszcze moze mu cos odwalic.. wkoncu to tylko facet..
2. jak wezme urlop
matko! jakie to jest straszne! ja to jeszcze w kazda bajeczke zawsze wierze.. i mirek jak mi opowiadal sobote to tez chyba sie chlopak minal z prawda
3.a daj spokoj, ja nie ogladam.. po co sie dolowac

Stary 2011-09-08, 16:44   #3687
myszowata s
Rozeznanie

Wracam.
Stary 2011-09-08, 17:27   #3688
MarysN
Zakorzenienie

bedzie coraz lepiej..

Stary 2011-09-08, 17:49   #3689
myszowata s
Rozeznanie

Nie będzie, ale przeżyję. Spoko.
A Ciebie co tak wykończyło dziś?

Wygrałam w losowaniu filcowe kolczyki, broszkę i pierścionek ale się cieszę!
Stary 2011-09-08, 17:54   #3690
MarysN
Zakorzenienie

szczesciara ;p
bedzie.. chociazby dlatego, ze sie przyzwyczaisz..
przewalanie archiwum miedzy innymi. szylam tez akta. jakas masakra. igla taka bycza! i wez sie przebij przez te kartony, dziesiatki kartek.. az mi sie odciski porobily

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości