|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
nie dziekuje dzis jade do kolejnej apteki zlozyc cv ![]() bardziej sie lubilismy chyba jako przyjaciele/koledzy i tak pozostalo utrzymujemy kontakt nie rozstalismy w jakims gniewie czy cos wiec jest dobrze jakos dzisiaj jak wstałam strasznie kręci mi się w głowie i nie wiem co jest za długo nie spałam itp i jakoś źle się czuje
|
|
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Hej babuszki
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#3664 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja mówie dzien dobry i do widzenia od razu, bo do roboty lece
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, mieszkam tylko z rodzicami, siostra na konca miasta, w sumie 15 minut butem..wiec mozna powiedziec, ze obok. ale caly zycie trzeba kolo niej robic.. bo inaczej wielka awantura i foch mamusi :/ tak wlasciwie to chyba po stazu sie stad zabieram. mam juz dosc. a jak bede dalej to moze bedzie lepiej.. a co do Anki to jeszcze dzisiaj przyszla do Sadu, wchodzi tam do nas do pokoju, glaszcze mnie po glowce, i robi ze mnie jakiegos dzieciaka. przyszla tylko zrobic mi siare i wyszla. :/ no to moje gratulacje! a chodzac po tych apetekach zaznaczasz im, ze chodzi ci o staz? i wogole to czesc babole umieram.. tak mnie kregoslup boli, ze o ja.. w pracy dali mi juz cos wiecej niz ciagle wypelnianie kopert i wiecie kto jeszcze dzisiaj do nas zajrzal? Moj Przystojny Pan Sedzia! normalnie na miejscu moglabym go tam wziasc i hehe
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-09-07 o 15:45 |
|
|
|
|
|
#3666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć w sumie to dzielna dziewczynka. 2. Naprawdę 3. Wałcz. Pić umiem nie ma obaw To kiedy mam się Ciebie spodziewać??? No i całej reszty???4. Współczuję No właśnie co to? Cytat:
za znalezienie stażu.I gratuluję zdania egzaminów i zdobycia tytułu ![]() Tak poza tym boli mnie głowa i nic mi się nie chce
|
||
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
wróciło mi przeziębienie sprzed wyjazdu
umrę chyba jak mam się uczyć jak mi się nie chce ;/ marudny dzień... |
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. gdziekolwiek by to bylo.. -jade ![]() w sobote tak sobie z Mirkiem pilismy. wchodzilo, wchodzilo i calkiem normalna bylam. a tu rano wstaje i sie okazalo, ze pamietam tylko do momentu jak wyszlam spod prysznica tak mi sie jakos urwalo.. pierwszy raz w zyciu ![]() 4. starsza.. 4lata. i wlasnie tez mi sie wydawalo, ze starsze bardziej obrywa.. a tu taki myk. a dostalam cos takiego.. Drogie panie i panienki, znowu nadszedl czas aby wzbudzac swiadomosc o raku piersi. Pamietamy akcje z wczesniejszych lat, kiedy pisalysmy na tablicy kolor biustonosza, czy tez o miejc¨scu, gdzie zwykle kladziemy6 w domu swoje torebki. W tym roku robimy cos innego. Na tablicy podajemy w cyfrach rozmiar swoich butow i dalej piszemy ”cm” po czym dodajemy czas, jaki nam zajmuje zrobienie wlosow/fryzury. Pamietajmy, ze w latach ubieglych w akcji wzielo tak wiele kobiet, ze nawet w dziennikach telewizyjnych, radiowych i prasie o tym mowiono. Ponawiajmy wpis na tablicy, aby przypomniec wszystkim, dlaczego to robimy. Nie tlumaczmy zadnemu mezczyznie, co nasz wpis oznacza. Niech sie sami domyslaja. Skopiuj te wiadomosc i wklej do skrzynek wszystkich swoich kolezanek/przyjaciolek. Zrobmy akcje wieksza, niz ubiegloroczna. Ja zrobilam swoje… teraz kolej na Ciebie! Do dziela … i pozwolmy sobie wywolac ponownie ciekawosc panow i ich domysly ! i to o to ![]() Asiurek do lozka marsz! i witaminy po drodze!---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- zawsze bylam zdania, ze zakupy nie poprawiaja humoru tylko jeszcze bardziej doluja.. dzisiaj cos mi sie chyba poprzestawialo, bo kupilam sobie piekny, ✂✂✂✂zikowatoczerwony plaszczyk i jestem w nim tak zakochana, ze humor od razu lepszy
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że wszystkie dzisiaj mają jakiś gorszy dzień. Mnie też boli kręgosłup
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam od rana cudny dzień!
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś jak zwykle się wyróżnia
![]()
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Staram sie. Tzn mogłoby byc lepiej ale były takie 3 epizody dziś które zrobiły mi dzień. SZiedze i się chichram sama do siebie
|
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuje
![]() Cytat:
tak tak zawsze mowie, że chodzi o staż, ale jest fatalnie z pracą u mnie w mieście ![]() Cytat:
gdy już się zachoruje witamin się nie bierze, bo jakby to powiedzieć wzmacniają wirusa, który nas zaatakował i będziemy dłuzej chorować dlatego witaminy odstawić i brac coś typowo przeziębieniowego zanim ja was nadrobie i dowiem się co u was to minie rok
|
||
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
sie tylko tak mowi, ze witaminy!
nie zarzuce jej tu biednej przeciez nazwami lekow nadrabiaj nadrabiaj, mamy czas
|
|
#3675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Masz bardzo toksyczną siostre;/
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
wieeeecej!
rodzenstwo? chlopak? gdzies na studia wyjezdzasz czy mieszkasz z rodzicami?
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Zachodniopomorskie To kiedy wpadniesz na pijaństwo??? A co do urwanego filmu to rzadko mi się zdaża, ale jeden porządny pamiętam. Moje pierwsze w życiu alkoholizowanie się z sąsiadami. Popiliśmy, idziemy miastem, Monisia do sklepu po gumę żeby rodzice nie wyczuli i............. Resztę znam z opowieści kolegów 4. Aaaaaaaaaaaaaa dziękuję za wytłumaczenie A co się stało ![]() Ja pier.dolę oglądam ten top model i jest szczupła dziewczyna a ten jeden w różowej gejowej koszulce każe jej zrzucić kilkanaście kilo. Mi to pewnie by kazał kilkadziesiąt. A niby wizerunek anorektycznej modelki odchodzi do lamusa |
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam, że od września tu będzie nawał postów bo koniec wakacji itd itp
do tego taka pogoda... oczywiście nie wiem czy u wszystkich ;p a tu pusto prawie |
|
|
|
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynkiii, witam Was ja po dłuuugiej przerwie
Napisałam Wam na klubie co się ze mną działo
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Rozeznanie
|
Hej, hej, jestem i o dziwo żyje!
Nawet nie pytajcie o pracę Aś, gdzie są zdjęcia z wakacji? Maryś, no gratuluję daty i dziękuję za zaproszenie zaklepuję sobie wolne![]() Aaa i nie wiem po co wy chcecie jechać taki kawał do Stefana, jak zanim tam dotrzecie, go już tam nie będzie |
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa!
no to jeszcze lepiej! kocham wroclaw! ![]() a ja zaryzkuje i zapytam.. jak bylo w pracy? ![]() bo ja to jestem dzisiaj wykonczona... ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- no ja wlasnie tez Aska tego nie rozumiem.. nikogo nie ma..
|
|
#3685 |
|
Rozeznanie
|
Jak było? Masakra. Nie mam ochoty tam wracać
plecy to mnie tak bolą, że szkoda słów. Klienci mają ciągle o coś pretensje albo kłócą się między sobą. |
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
ale wracasz..?
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
2. jak wezme urlop matko! jakie to jest straszne! ja to jeszcze w kazda bajeczke zawsze wierze.. i mirek jak mi opowiadal sobote to tez chyba sie chlopak minal z prawda ![]() 3.a daj spokoj, ja nie ogladam.. po co sie dolowac
|
|
|
#3687 |
|
Rozeznanie
|
Wracam.
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie coraz lepiej..
|
|
#3689 |
|
Rozeznanie
|
Nie będzie, ale przeżyję. Spoko.
A Ciebie co tak wykończyło dziś? ![]() Wygrałam w losowaniu filcowe kolczyki, broszkę i pierścionek
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
szczesciara ;p
bedzie.. chociazby dlatego, ze sie przyzwyczaisz.. przewalanie archiwum miedzy innymi. szylam tez akta. jakas masakra. igla taka bycza! i wez sie przebij przez te kartony, dziesiatki kartek.. az mi sie odciski porobily
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

jakos dzisiaj jak wstałam strasznie kręci mi się w głowie i nie wiem co jest za długo nie spałam itp i jakoś źle się czuje 

i tak cale moje zycie...
normalnie na miejscu moglabym go tam wziasc i
hehe
ja bym sie nie dala..
Choć w sumie to dzielna dziewczynka. 
za znalezienie stażu.

nie zarzuce jej tu biednej przeciez nazwami lekow