|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VI
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2609160 6]Mam nadzieję, że to tak wypadła tylko pojedyncza partia, że nie zmienili niczego w swoim oleju. Bo nie bardzo mi na rękę trzymać to w lodówce, lokatorzy ciągle tam zaglądają i aż strach pomyśleć, do czego by wykorzystali mój Efavit.[/QUOTE]
Ale przecież postać płynna nie szkodzi olejowi, więc po co na siłę chcesz go w stałej utrzymywać? Się rozpuścił to niech sobie będzie rozpuszczony, to nawet łatwiejsze w nakładaniu..
#3662 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po prostu skoro olej topnieje przy niższych temperaturach niż przedtem, to dedukuję sobie, że ma nieco inny skład. A za tym idzie obawa o zmienienie się właściwości. Pewnie to nie jest duża zmiana, ale zawsze jakaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podczytuję wątek od dawna, no i oczywiście nie byłabym sobą gdybym szybko czegoś nie kupiła. Wsiadłam na rower i wróciłam z szamponem jajecznym i maseczką z tej serii. Jeśli ktoś ma blisko w stronę Tarchomina, to można tam dostać w małej drogerii, byłam obok w aptece Cosmedica i niestety nie było ![]() pierwsze testy za około 2h ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Rozeznanie
|
namietne usta bardzo polubilam sie z olejem z pestek winogron! Ma fajna lejaca konsystencje (zadsza od rycyny czy oliwy z oliwek) wiec ladnie sie go naklada na wlosy. Bardzo dobrze laczy sie z innymi olejami i waxem badz tez gliceryna- wychodzi taka gladka papka. Jezeli chodzi o rezultaty to wlosy po samym oleju bardzo sie blyszcza. Olej zawiera duuuzo wit E co bylo bardzo wazne dla mnie. Podobno mozna go wciskac na koncowki wlosa a szczegolnie kreconego
![]() Natomiast olejek ze slodkich migdalow... sama nie wiem. Nigdy nie uzywalam go samego tylko zawsze dodawalam do mikstur. A to ze wzgledu na to ze mialam tylko 100ml i chcialam poprostu oszczednie go uzywac.
#3665 |
Zakorzenienie
|
moja kolekcja:
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=94152 |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
tatty a masz pewnosc ze dziewczyny z youtuba za pozytywne recenzje nie dostały np pieniedzy? no tez własnie...
namietne usta tez mi sie elektryzuja ;/ co to za odzywka z tym antystatykiem wysoko w składzie? ![]()
#3667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery ![]() Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2011-04-01 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Zadomowienie
|
to zależy jaka będzie ![]() no ale nie wiem czy czekać na maskę czy ta odżywka też jest ok... aha, czy na YT są jakieś kanały gdzie można czegoś ciekawego dowiedzieć się o kosmetykach/pielęgnacji włosów?
#3669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest pielegnacja, sa recenzje kosmetykow. Warto czasem poogladac.
![]() |
#3670 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mini - nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu jak mądrze mówią. Jeśli ktoś kasy nie daje w zamian za recenzję, a robi to z własnej woli na portalu to nie jest jakakolwiek reklama. Reklamą nazywamy nakłanianie do kupna produktu, za które danej osobie się płaci, a robią to wielkie koncerny. Po prostu produkt u danej osoby się sprawdził i tyle i poleca go, pocztą pantoflową, a nie stoi za nią wielki koncern reklamowy. Nie widź wszędzie reklamy, bo to zakrawa o obłęd i widzenie w wszystkich akwizytorów danego produktu. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-01 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zadomowienie
|
kocurzyca - a mogłabyś jakiś polecić?
lubię też czytać blogi włosowe, ale w sumie jedyny jaki znam to blog Anwen (uwielbiam go ![]()
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak zerkniesz na wszystkie po kolei tu: http://www.youtube.com/results?searc...ja+wlosow&aq=f to z wiekszosci wyniesiesz cos dla siebie. Jedne dziewczyny polecaja pielegnacje naturalna inne kosmetyki drogeryjne, jeszcze inne pielegnacje profesjonalna. Nie wiem czy poslugujesz sie angielskim, bo jest tez duzo filmikow w jezyku angielskim http://www.youtube.com/results?searc...hair+care&aq=f a takze innych jezykach Mozesz tez znalezc ''recenzje'' produktow.
![]() Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2011-04-01 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
słodka kiciunia no prosze cie wez mnie poprostu nie dobijaj ok? poczytaj moje posty od poczatku
Narek.. a jednak.. o to mi chodziło.. jednak TT moze byc gdzies reklamowany.. czy w moim 1 poscie było napisane ze jest "przereklamowany" na wizazu? nie..
#3674 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny naprawde odpuscie sobie z tymi reklamami
![]() no bo w sumie jakie inne uzyc? chyba (bo ja nie wiem czy o to napewno szło) poprostu uzyła tego słowa bo tylko takie jej przyszło na myśl bo produkt nie okzał się tak dobry jak mówiono co prawda raklama to wiadomo ze za kase itp, tpu dove w tv, albo coś takiego, nie mozna porównywac wizazowych komentarzy i opinii do reklam ( no może oprócz wyjątków które ewidentnie świadczą o tym ze kroś raklamuje swój salon fryzjerski/kosmetczny czy cokolwiek innego ) bo to zupełnie co innego w raklamach jest to co my chcemy usłyszec, a tu dziewczyny mówią prawde. poprosty jedna wizazanka trochę źle użyła słowo, druga zgodnie z definicja wyjasniła co to jest i sie zrobiła kłótnia, dziewczyny wrzuccie na luz bo wam włosy wypadna ![]() widziałam dziś odzywke joanny miód i rumianek (?) ale ma parafine, nawet nie wiedziałam, tylko dostrzegłam to jak czytałam skład, ale większośc pisze że jest dobra, sama juz nie wiem....
Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed ![]() Moja pielęgnacja włosów Edytowane przez karmazynka99 Czas edycji: 2011-04-01 o 17:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorry czesc dziewczyn zachowuje sie tu jak jadowite węze p.s bruja czy to moj pierwszy post?;/ taa
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kalinowskaiza/ Edytowane przez Mini1991 Czas edycji: 2011-04-01 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Raczkowanie
|
hehe dziewczęta prezentują imponujące kolekcje.Ja fotki mojej wstawiłam kilka dni temu. Postaram sie na dniach opisać pielęgnację moich lichych włosów. Dawno sie nie wypowiadałam, ale namiętnie czyytam. I biorę się za regenerację porządnie
![]() ![]() odżywki alterry kuszą. Musze też jakiś psikacz zakupić, żeby ułatwił rozczesywanie..
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera!" "Doskonałość dobra moralnego lub ludzkiego wymaga, by rozum kierował uczuciami... Edytowane przez kinga15p Czas edycji: 2011-04-01 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
co do psikacza to jak juz któras dziewczyna pisała z ms. potters jakies nowe sa
![]() chciałam w sklepie zoaczyc, ale jak mam zobaczyła że ide do włosowych rzeczy to zrobiła odwrót ![]() ale widziałam ze był chyba jakis rumiankowy ![]() ja narazie musze kończyć starego glisskura, który był zakupem nieswiadomym , mam tez biowaxa do blond. ahh i jeszcze pantene i dove :// (dziewczyny co mozna zrobić z niechcianym psikaczem prócz sprzedarzy?) duzo się tego dziadostwa uzbierało, po co ja to kiedys nakupowałam, no, ale co poradze :P
#3679 |
Raczkowanie
|
również zastanawiam sie co zrobić z
"nieświadomymi zakupami" ech ![]() musze to wszystko wykorzystać by móc kupić inne polecane rzeczy pełne samego dobra dla włosów ![]()
#3680 |
Lady of Harley-Davidson
|
wymiencie na wizazowym targowisku
![]()
#3681 |
Raczkowanie
|
Jutro basen, a ja nie mam zabezpieczacza przed ciepłym nawiewiem suszarki
![]() ![]() Aż wstyd, żeby takiej popularnej odżywki nie było ![]()
#3682 |
Zakorzenienie
|
ja ją dziś ją kupiłam ;D
Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2011-04-01 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Raczkowanie
|
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
ale nie ma u mnie masek z tej serii, a na tym mi najbardziej zależało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
U mnie najwiecej Joanny jest w takich wiekszych lokalnych (polskich) marketach spozywczych. To moze poszukaj wlasnie w tkich sklepach, nie w drogeriach.
U mnie to jest Topaz, ale sa w innych czesciach PL rozne Groszki, Stokrotki itd. Ten sklep u mnie ma wszystko. Lorysy, Joanne, Hegrony, Ziaje, Marion, Delia. Wszystkie polskie hity. Tylko Glorii nie maja ![]()
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Ja znam pare drogerii w Pl ktore maja wszystko. Ale to nie sa sieciowki, tylko takie male, prywatne.
A perelki mozna tez w kioskach dorwac. U mnie w kioskach maja mase Joanny. Farby, odzywki, szampony....
#3689 |
Zadomowienie
|
Mini1991
sprawiasz, że wątek staje się nieczytelny. Po co od 3 stron rozwijasz off topa? ![]() Ze swojej strony mogę polecić tangle teezer, fajnie rozczesuje i masuje skalp ![]()
#3690 |
Zakorzenienie
|
Jestem taka zła! Siedzę i rozczesuję włosy grzebieniem. Czy Wam też się tak plączą włosy od kurtki? Masakra jakaś
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.