|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Ja już po pracy i zakupach. Też mnie nabrało na nowy biustonosz, kupiłam taki w H&M.
Do tego "obroża". Nie załapałam się na te fajniejsze złote, które były jakiś czas temu. Jeszcze kupiłam tunikę w biało-czarne paski i drugą czarną a`la sukienka z kopertowym dekoltem. No i na koniec moje łowy żelowe z Rossmanna. Ten żel OS pachnie jak takie cukierki truskawkowo-śmietankowe, zapomniałam nazwy, ale one są podobne do Werters Original, też takie karmelki
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-14 o 13:14 |
|
|
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie masz, że już wróciłaś z pracy , ja jeszcze ponad 2 godziny, potem jadę odebrać prezent dla TŻta, potem jeszcze kilka spraw załatwię i mam nadzieję, że do 20 wrócę do domu... A od kilku dni marzę, żeby sobie poleżeć w łóżku pod kocykiem, poczytać książkę, upiec ciasto...:buja w obłokach:
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, Alpenliebie
Dzięki za przypomnienie. Tak, według mnie ten żel pachnie podobnie. kochanie, no ja się cieszę, że dziś sobie mogłam odebrać te wczorajsze nadgodziny. Liczę jeszcze po cichu na wolny piątek przed wigilią, ale to się jeszcze okaże
|
#3665 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Oo, pojawił się u Ciebie ten żel o którym pisałam w zapowiedziach jakiś miesiąc temu na blogu. Patrzyłam w kilku Rossmannach, ale jeszcze go nie było. Jak pachnie?
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
em, pachnie słodko, bardziej miodowo niż migdałowo. I aromat nie jest jakiś bardzo mocny (przynajmniej w butelce), jeszcze podczas mycia nie testowałam
|
#3667 |
|
|
isa, dzięki, ale znalazłam u siebie i już testowałam.
Pod prysznicem migdał jest bardziej wyczuwalny, ale rzeczywiście to nie jest tradycyjny migdał jak zazwyczaj w żelach pod prysznic (to dobrze, bo takiego nie znoszę). Kupiłam też peeling z edycji limitowanej o zapachu białej czekolady i wanilii.
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w R. na szczęście go nie ma, to nie będzie kusić ![]() wczoraj miałam przemiły dzień, od dziewczyn dostałam uroczy zestaw TBS Spiced Vanilla - pachnie tak (jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję! rodzina obdarowała mnie masą słodyczy, nie wiem kto to zje ![]() widziałam reklamę SP, że w ten weekend drugi zapach już -40%
|
|
#3669 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Czy wy też jesteście takie zabiegane przed świętami?
Ja nie mogę się wyrobić z niczym, w dodatku jakaś osłabiona się czuję i jak wracam do domu to o 21 jestem nie do życia już.![]() Wczoraj zmęczyłam się podwójnie, bo nie dość, że pojechałam po prezent dla TŻ (kupiłam super koszulę w outlecie Vistuli za relatywnie nieduże pieniądze ), a potem do Eskulapa po moje zamówienie. Przynajmniej teraz mam już krem pod oczy i Flavo C za którym tak się stęskniła moja cera (pierwszy raz w wersji forte). Niestety chyba za późno je odebrałam, bo pękło mi naczynko pod okiem i mam bordową kropę ![]() Wymyśliła, że na kolację wigilijną zrobię sałatkę surimi i tartę z grzybami. Mam nadzieję, że tarta będzie dobra, a przynajmniej będzie jakieś urozmaicenie od tych wszystkich karpi i śledzi.
|
|
#3670 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
W ramach pocieszanki kupiłam też pomadkę Rimmel z kolekcji Kate Moss - piękne kolory ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że na święta jedziemy z TŻem do moich rodziców, więc nie mam wielkiego parcia na sprzątanie i gotowanie tutaj. |
||
|
|
|
#3671 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3672 |
|
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Święta? Jakie święta? Ja w ogóle nie czuję że to już za tydzień
Nie wiem czy to przez brak śniegu czy co, ale jakoś mnie to specjalnie nie rusza. Dobra, wracam do roboty, bo mam nawał ![]()
|
#3674 |
|
|
Tu są dobre swatche tych szminek: http://fleurdeforce.blogspot.com/201...ollection.html
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff....wreszcie weekend. Dorwałam w sklepie czekoladę Białe michałki, zaraz będę konsumować
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Do Marionaud w moim mieście wstawili The Balm
Przepadłam Kupiłam sypki cień If you're rich I'm single (genialna nazwa :haha i korektor.W poniedziałek wróce po paletę Nude'tude, bo dzisiaj nie miała jeszcze ceny.
|
#3677 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I fajny ten zestaw perfum, że dodali akurat kredkę i tusz a nie jakiś balsam n aprzykład![]() Cytat:
Sleepy, jeszcze raz Ci dziękuję za granatowy liner ). Dziś go użyłam, jest sporo suchszy niż ten z Essence, trudniej się go nakłada, ale ten kolorTeraz musisz wymyśleć, czym mam się odwdzięczyć
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodki ten zestaw, zwłaszcza perfumy takie maleńkie, że prawie jak miniatura Chyba odwykłam od 30tek i dlatego takie małe mi się wydają przy tych moich flachach![]() Cytat:
A ja dziś przez gadanie Estelli o Hebe polazłam tam ![]() W R. wzięłam deo spray Garnier , niebieski tonik Garnier i szampon Alterry migdałowy. Wszystko co mi się skończyło lub lada chwila skończy. Możecie być ze mnie dumne
|
|
#3679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jesteśmy dumne ![]() Są jeszcze jakieś zapachy kremów essence?
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
![]() W Hebe są 3: podstawowy zielona wersja (zielona herbata, mam w pracy i fajny jest) i 2 limitowane ten z mandarynką i biała herbata&granat). Ten zielony, który mam ma taką żelową, przezroczystą konsystencję a te limitowane są białe i gęstsze. Pewnie kupię jeszcze jeden do torebki, bo są małe i poręczne.
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi za mną od wczoraj chęć na nowe perfumy. Pisałam niedawno, że chętnie bym kupiła jakieś tańsze do psikania w domu. Chyba się zdecyduję na Midnight Fantasy od Britney. Testowałam je ostatnio w Rossmanie i całkiem fajny zapach. Czuję jakieś wiśnie albo porzeczki, przyjemny owocowy słodziak. Mama sobie ostatnio kupiła Cat deluxe at night od Naomi. Właśnie się nim wypsikałam i stwierdzam, że jednak mi się nie podoba ten zapach. A kiedyś nawet gotowa byłam go kupić. Kupiłam wczoraj Pomysł na pana cottę z Winiar: http://www.winiary.pl/produkt.aspx/4...m-truskawkowym Zaraz będę próbowała ją zrobić. Marna ze mnie raczej kucharka, ale chyba z takim deserem fix sobie poradzę ![]()
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina: cienie sypkie 43 zł, korektory 49 zł, palety ok 100 zł, róże chyba ok 50 zł. Teraz jest promocja -23% (do poniedziałku) więc warto
Idę dziś na łowy paletkowo-rozświetlaczowe. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=43
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-17 o 09:08 |
|
|
|
#3683 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Sprawdziłam przed chwilą i naprawdę mam 07. Najbardziej zbliżony odcień to 08 ze swatchy. Tyle, że u mnie wychodzi bardziej naturalnie. Cytat:
Cytat:
Jeśli ją kupisz, zrób koniecznie zdjęcie.
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2011-12-17 o 08:59 |
||||
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że mnie nie kusi kolorówka
Chciałam zawiesić światełka na takim badylu, który stoi przy oknie w ganku (nie wiem jak to się nazywa, takie jakby ozdobne gałęzie, które się trzyma w wazonie ). Ale tata jak zwykle tak gdzieś schował ozdoby, że nie znajdę nic póki nie wróci
|
#3686 | |
|
|
Cytat:
Chociaż kolejna paletka w odcieniu brązów i beży chyba nie jest mi potrzebna.. Mnie bardziej kusi naturalna pielęgnacja, ale ładne szminki i cienie zawsze będą poruszały moje serce
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2011-12-17 o 09:57 |
|
|
|
|
#3687 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas chyba takich nie maCytat:
![]() specjalnie czy nie, bardzo miło, że wpadła na nasze spotkanie ![]() oo, nie sądziłam, że Catrice ma takie dobre linery, nigdy nie miałam żadnego w takiej postaci - zawsze tylko te w pędzelkach Cytat:
moja mama ma taką małą Noę Cacharela myślę, że spokojnie zmieściłaby się w zaciśniętej dłoni Cytat:
także nic mi nie wpadłodeo Garnier są dość słabe, poza zapachem nic fajnego, przynajmniej dla mnie.. za to tonik nadal bardzo sobie chwalę ![]() i tak, jesteśmy dumne ![]() Cytat:
ja polubiłam krem L'Occitane kwiat wiśni, ich kremy mają idealny rozmiar, duży wybór zapachów i dobrze działają, tylko mogliby zejść z ceny ![]() Cytat:
mi się spodobał taki torcik, zamierzam wkrótce zrobić, nie wiem tylko czy nie wyjdzie za gorzki ![]() Cytat:
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-12-17 o 10:22 |
|||||||
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Pana Cotta mi wyszła, na prawdę jest smaczna, choć może ciut za słodka
Szybko się zsiadła w lodówce.Nie jadłam nigdy tego deseru w oryginale, więc ciężko mi ocenić jak smak się ma do prawdziwej.
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba wzorują się na Beneficie jeżeli chodzi o opakowania. Cytat:
![]() Garniera wzięłam, bo jako jedyny ze sprayów był przeceniony i już go kiedyś miałam a potrzebowałam czegoś do używania do ubrań, które bardzo łatwo brudzą się od sztyftu. Nie wiem jak to opisać, ale w niektóre moje sweterki noszone na gołą skórę a które piorę ręcznie strasznie "wżera" się sztyft i potem trudno to doprać. Co do L'Occitane to niestety obawiam się, że jeszcze długo nie będę w stanie wydać takiej kwoty na krem do rąk, ale przyznam, że zapachy mają piękne. Ja w tym roku z prezentami mam spokój. Bratu już kupiłam, mama kupi tacie i sobie to co już dawno wybrali. TŻ ma urodziny w styczniu, więc na Gwiazdkę dostanie bilet do teatru i książkę a na urodziny wymarzył sobie jakąś mega wypasioną kurtkę na narty/snowboard, więc mu się dołożę i z głowy ![]() Najtrudniejsze będą prezenty dla dzieciaków, dla 4latki i 8latka. Tu zupełnie nie wiem co kupić :/ Zarezerwowałam wczoraj ostatnie 2 miejsca na Neo- Nówkę (to mój ulubiony kabaret
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-12-17 o 10:56 |
||
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Marionaud
W poniedzialek wracam po paletę Nude'Tude bo dziś dalej nie miała ceny Zaraz wrzucę zdjęcia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

(jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję! 

Kupiłam sypki cień If you're rich I'm single (genialna nazwa :haha