|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Cytat:
![]() wiem wiem,to mój problem ![]()
![]() |
![]() |
#3662 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie katowałam się, nie mam wyrzutów sumienia cieszyłam się, że tyle czasu spędziłam z bliskimi i jeszcze tż-ecik wczoraj załapał się na kolację (mieliśmy iść na spacer ale pogoda nie zachęcała i zabrałam go do nas) a ile prezentów i jakie fajne ![]() ![]() windbag a długo Cię nie będzie? będziemy tęsknić. nu i ciekawe jak Malinka, Michalinka, Pestka, niunia???? a teraz idę na obiad do babci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3664 |
Wtajemniczenie
|
A sens Świąt zna każdy. I co z tego?? Ten kto ma problem z jedzeniem też wie nieco więcej nieco niż to co ma na talerzu ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nezka napisała, że jadła i nie ma z tego powodu wyżutów sumienia. A może się nie odchudza, tylko tu jest bo mamy tu dość zgraną paczkę. I nie widzę powodu do wytyków. Jak chcesz mieć wyrzuty proszę bardzo. Droga wolna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ku......a , jak czyimś sensem Świat jest użalanie się bo się zeżarło tyle, że oddychać nie może, to my też nie pomożemy ![]() proszę nam tu nie śmiecić. ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- się literówek czepiać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3668 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam słonecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3669 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane!
Wybaczycie mi, że Was porzuciłam na ponad miesiąc? Złapałam jakiegoś masakrycznego doła i dostałam pracę przez co byłam zalatana (wiadomo - dni próbne itp.). Przez deprechę pożerałam zatrważające ilości jedzenia... Jednakże powraca córa marnotrawna ![]() Na razie piszę zwięźle i same konkrety, bo zaraz mam lekcję. Jak tam u Was? Wszystko dobrze? Jak minęły Wam ostatnie trzy dni świąteczne? U mnie w domu było jakoś refleksyjnie, ogólnie dość smutasowato ![]() Ściskam ciepło!!
![]() |
#3670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się zdarza objadać. Od tak, z przyzwyczajenia, dla towarzystwa, nawet gdy nie jestem głodna. Jest to spory problem, z którym walczę. Gdybym problemu nie miała, to bym pewnie nie potrzebowała schudnać jeszcze trochę. Widzisz- jakiś problem mam, a sens świąt i tak dostrzegłam i poczułam. Wyrzuty sumienia nie przesłoniły mi mojego sensu ![]() Jeśli ktoś ma baaardzo duże wyrzuty sumienia, z którymi nie umie sobie poradzić i zdarza mu się to baaaardzo często to proponowałabym wziąć problem pod lupę i znaleźć strategię żeby się go pozbyć... Dziewczyny, nie będzie mnie chyba do 3 stycznia. Grzecznie mi tu być! Mam nadzieje, że przyjdę tutaj i będę mogła się pochwalić -1 do -1.5 kg ![]() Edytowane przez windbag Czas edycji: 2011-12-27 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3671 |
Rozeznanie
|
Widzę, że się wreszcie pestka znalazła
![]() meryy - nie ma co się denerwować, wszak złość piękności szkodzi ![]() windbag - przecież my zawsze jesteśmy grzeczne ![]() ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3672 |
Rozeznanie
|
Jestem jestem i ja
![]() Ja przez te 3 dni zjadłam tyle co mój miesięczny jadłospis ( mam nadzieje, że tylko tyle :p ) a mój żołądek i reszta organów powiedziały " Dobijcie mnie" ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie miejcie wyrzutów sumienia, Święta świętami, poszaleć można. Dziś i jutro też jest dzień.. i większa motywacja do pracy nad sobą i ciałem. ![]()
It always seems impossible until it is done. ![]() Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2011-12-27 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3673 | ||
Zakorzenienie
|
kulturalna i opanowana. ale jak ktoś wcina się po chamsku w wątek, to pieprze kulturę i opanowanie
![]() się nie podoba pozdrawiam! Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że deprechę pogoniłaś. A u nas, dobrze. Najadłyśmy i opiłyśmy się w święta, by mieć pretekst by iść na basen, poćwiczyć itd. Cytat:
Byłam u babci, pogadałyśmy, babcia powspominała swoją młodość i pierwsze miłości. Teraz wyjadam sałatki i kalafiora a za chwil parę przebieram się i poćwiczę, tzn. wygnę śmiało ciało ![]() a jutro idę na basen, koleżanka, koleżanki pożyczy mi karnet ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3674 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chłopak widocznie ciebie nie wart! wybecz się, ale nie za dużo. I uszy do góry, lepiej poczekać na właściwego niż z byle kim! ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() a chłopak widocznie ciebie nie wart! wybecz się, ale nie za dużo. I uszy do góry, lepiej poczekać na właściwego niż z byle kim! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3676 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja w piątek wyruszam na siłownie! i o! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam mój pierwszy tutaj post, rok temu i 1dzien dołączyłam do Was ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() nu na siłownię i na Sexy Dance i poczujesz się seksowniejsza i pewna siebie. Niepowodzenia w miłości czasem mogą popsuć samoocenę. Wypowiadamy wojnę ![]() ![]() znalazłam striptiz aerobic w śród moich płyt z ćwiczeniami. Na rozgrzewkę spacer z psem i jechane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3678 |
Rozeznanie
|
Ależ tu mobilizacja do ćwiczeń, aż chyba sobie sama jakiś zestawik trzasnę, nie będę gorsza
![]() Michalinka - sexy dance brzmi kusząco, jak masz szansę, to korzystaj, a potem na dyskoteki ![]() ![]() meryy - zainspirowałaś mnie, zabieram się za szukanie swojego pierwszego posta ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3679 |
Zadomowienie
|
Witam i ja
![]() ![]() ![]() Ja tam sens świąt zatraciłam dawno, dla mnei to tylko kolejne dni gotowania, sprzątania, fałszywych uprzejmości i kłótni z nielubianą rodziną. Bez mojej Siostry święta to juz nie święta. Więc ja również spędziłam święta na siedzeniu w jednej pozycji i objadaniu się, piciu, i nie mam wyrzutów sumienia ![]() W drugi dzień świąt wyruszyłam z moim TŻ do Karpacza w poszukiwaniu śniegu, poruszać tyłki, spalić trochę jedzonka. Wczoraj z okazji zakończenia świąt zastrajkował mi internet i sobie poszedł. Ale już gra ![]() Pestko witaj ![]() ![]() Michalinka89 już Ci napisałam coś na temat chłopów ![]() ![]() Na razie szlifuj swój SexyDance ![]() Ja szlifuję przy ESKA-TV jak jestem sama w domu ![]() ![]() ![]() Meryy82 Ja znalazłam ostatnio swoje zapiski w kalendarzu z zeszłego roku, i doszło do mnie, że schudłam 18, a nie 16 ![]() Windbag będziemy na Ciebie grzecznie czekać, i Ty też grzecznie się tam trzymaj ![]() Wiecie co... znalazłam kiedyś post na temat programu Konrada Gacy "chudniesz - wygrywasz zdrowie". Coś ktoś pisał, że się nie zakwalifikował do głównego programu, ale przy wpłacie 400zł miał dostać jakieś materiały. Wszyscy ten program objechali, że to naciągactwo, wyciąganie kasy od zdesperowanych ludzi. Wyobraźcie sobie - dzisiaj rano w "dzień dobry TVN" byli ludzie którzy brali udział w tym programie. Średnia schudnięta - 80kilo w 10 miesiecy!!!!! Pokazywali zdjęcia, swoje ciuchy z przed programu. Rewelacja, naprawdę. Muszę głębiej się z tematem zapoznać.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Nezka mobilizacja, bo za 3 miesiące wiosna
![]() ![]() Ale dzisiaj od rana mnie nosi. A wieczorem idę na basen ![]() Negra nu wciskać się w fajny wątek i czepiać się jak rzep każdego ![]() ![]() a sens świat, o jejku, teoretycznie święta nie dla mnie bo jestem nie wierząca, zresztą rodzice też i co? Szał zakupów przed, siadamy do stołu by pobyć ze sobą, ale też i najeść, bo jak pisałam są takie rarytasy, które smakują tylko teraz ![]() Przy muzyce z radia też czasem wywijam, brat najczęściej ma ubaw. Zwierzaki mniejszy, uciekają i chowają się po kątach. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- ale mam dzisiaj ochotę na pizze, z dużą ilością sera i oliwek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3681 |
Zadomowienie
|
meryy82 my tu miłe i pełne kultury jesteśmy
![]() Ostatnio się udałam na pizzę.... Byłam w Pizzy-hut, zjadłam przepyszna wiejską koronę z serem mozarella ![]() Ojjjj...coraz więcej sobie pozwalam. Muszę się zacząć więcej ruszać:P
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no miłe i kulturalne jak trzeba ![]() ale mi smaka narobiłaś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z aqua aerobic było super, zajęcia prowadzi człowiek z AWF-u daje wycisk, ale wie co robi. Czuję, że jutro będę miała wszędzie zakwasy
![]() a was gdzie wywiało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3684 |
Zadomowienie
|
meryy82 Wszystkie pracują na pozbycie się świątecznego "dobrobytu"
![]() ![]() ![]() Jak tam koleżanki wszystkie z planami i postępami Sylwestrowymi? Bo ja ciągle w lesie ![]() ![]()
"Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć." Edytowane przez Negra1987 Czas edycji: 2011-12-29 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
Jak pospolite ruszenie, to walczymy
![]() ciekawe jak Malinka dawno jej nie było ![]() u mnie ranek smutny, dowiedziałam się, że mopsiczka znajomych odeszła. była chora, ale było dobrze, leczenie pomagało. Bardzo sympatycznym mopsikiem była. Trudno uwierzyć;((((( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3686 |
Rozeznanie
|
Widzę, że na wątek powrócił spokój
![]() Negra - tak patrząc z perspektywy czasu, to wykonałaś kawał dobrej roboty ![]() U mnie udało się załapać na domówkę, chociaż już się bałam, że się sytuacja w zeszłego roku powtórzy i znowu czeka nas siedzenie w domu. Wczoraj się poświątecznie zważyłam i przybyło mnie o całe 0,5kg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Nezka nie wywołuj wilka z lasu!
u mnie dzisija po świąteczne porządki, pranie odkurzanie, mycie. Zarz w ramach relaksu idę z psią na spacer. A jak wrócę, to chyba pujdę spać, bo ta pogoda, to tylko do spania się nadaje. ja z racji posiadania psi i braku chętnych do zaopiekowania się nią w sylwestra, zostaje w domu, zaprosiłam tż-eta, ma przyjśc, ale za, to w karnawale mam ochotę poszaleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
![]() ![]() ![]() gdzie was wywiało? czy tylko ja boję się jutro wejść na wagę? wczoraj na skakance z przerwami godzinę, porozciągałam się i padłam. Dzisiaj zamieram i zaraz się zbieramy z psią iść na długi spacer, a po południu znowu poskaczę. Ale obawiam się, że nie zobaczę jutro cudu na wadze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3689 |
Zadomowienie
|
Nezka07 jakieś tam opcje były, ale same lipne. W końcu stanęło na tym, że robię domówkę małą. Ja, mój TŻ, jego siostra z chłopakiem i moja kumpela z mężem. Może jeszcze ktoś dołączy
![]() ![]() Meryy82 ja też mam mega obawy przed wagą. I ruchu żadnego. Zimno, mokro, nieprzyjemnie i wszędzie wożę swoje szanowne 4litery samochodem. I też mi się strasznie chce ciągle jeść ![]() ![]() Albo nie!! Wiecie co? Moje postanowienie noworoczne - przytyje 15 kilo i zaniedbam się na maxa ![]() ![]()
![]() |
#3690 |
Rozeznanie
|
Melduję się
![]() Mery ja w takich chwilach najpierw wyobrażam sobie jak jjem to wszystko a potem jak mam wyrzuty sumienia i tyje.. brr.. i wracam do siebie, że przecież po co mi to? chwila przyjemności a potem 3 dni spalania i wyrzuty sumienia.. a w dodatku uszczerbek na zdrowiu. Zmotywuje Cie, że dziś byłam w centrum sportowym, pobiegałam na bieżni pół godzinki potem na rowerku pół godzinku a potem godzina aerobiku.. dałam sobie wycisk ![]() ![]() ![]() ![]() I kupiłam dziś paski wybielające Blendamed na ząbki, na znak nowych zmian i celów i wiecie, że już po 1 dniu widze lekką poprawe ![]() ![]() ![]() A sylwestra spędzam w domu z Polsatem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.