Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-01, 19:11   #3661
farfalla
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
No w końcu to kali nie Wygogluj sobie to będziesz wiedzieć co to za ziółko Żebyście nie myślały, że ona mówi o mizianiu i innym macaniu tu chodzi o kref

Dziękuję mopsinko, tobie również
masz rację aż sobie też wygooglowałam

KALI nie mówiłaś że wrzuciłaś swoje zdjęcie z sylwestra do sieci
ten penis Cię wydał
killa-kali-thumb.jpg

Cytat:
Napisane przez nadia07 Pokaż wiadomość

No spisałam się :P Ciekawe kto to przeczyta
Ja przeczytałam całe .. bo byłam mega ciekawa jak ta impreza twoja

tę dziunię to bym obdarła ze skóry i posiekała jej cycki na tę pizzę i kazała zjeść
ważne że mimo tego wszystkiego bawiłaś się całkiem dobrze i że chłopak przyjaciółki się zachowywał
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:12   #3662
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też do Was wróciłam Przed 16 byłam w domu.
Było całkiem fajnie. Nie żałuję, że pojechałam

Przyjaciółka rzeczywiście nie miałaby się z kim płci żeńskiej bawić, gdyż jej kuzynka, jednak zrezygnowała z imprezy z podobnych przyczyn, które i mnie skłaniały do rezygnacji z niej. Bawiłyśmy się razem i bawiłyśmy się dobrze.

Po niewielkiej dawce alkoholu, którą rzez jasna miałam okazję wypić, towarzystwo mnie tak nie denerwowało, choć nie było do końca świetne
Jedna z dziewczyn (ta o której pisałam, że od czasów liceum razem z przyjaciółką nie przepadamy za nią).. okropna. Bardzo głośna, dobrze czująca się w towarzystwie mężczyzn, zachowująca się jak oni. Ordynarna, hałaśliwa. Na dodatek wszechwiedząca, wszystko wie najlepiej (koledzy nawet się śmiali "Tak my wszyscy się mylimy, a ty jedna masz rację ). Przechwalała się gdzie to ona nie była, kogo to ona nie zna . Wydawała się bardzo hmm pazerna..
Podpita przyjaciółka pokazywała znajomym mój pierścionek od TŻ (gdyż sama chce dostać od swojego chłopaka), po czym owa dziewczyna z grymasem zapytała czy to cyrkonie? Dodając ironicznie, że pewnie taak. Odpowiedziałam zgodnie z prawdą (że cyrkonie, nie lubię nosić drogiej - za drogiej - biżuterii). Po czym ona zaczęła swój monolog jaki pierścionek zaręczynowy już sobie upatrzyła. Z szafirami i brylantami.. ale to i tak nic..
Dziś rano nie mogłam jej znieść (już na zupełnie na trzeźwo).
Zadaniem mojego biednego skacowanego TŻ było przygotowanie pizzy na drugie śniadanie.. Jak ona się we wszystko wtrącała.. wszystko wiedziała jak zrobić..oczywiście lepiej.. przechwalała się, że ona jak to powiedziała "no tak profesjonalnie już pizze robi". Naprawdę denerwująco-irytująca osoba.
Najgorsze było później. Wyszły 2 pizze. Ja, moja przyjaciółka i TŻ jemy skromne pizze z małą ilością dodatków, natomiast ta dziewczyna lubi sobie pojeść(sama o tym ciągle wspominała). No i ona nakładała dodatki i wykańczała pizze dla siebie i reszty osób lubiącej miszmasz na pizzowym cieście.
I tutaj pojawił się temat niejedzenia mięsa (my z przyjaciółką nie przepadamy za szynkami, kiełbasami itd..)
Na to ona z kolejnym grymasem, zdziwieniem : .."ale Wy chyba nie tak głupio ideowo, żeby mięsa nie jeść, zwierzątek nie zabijać" i lekki śmiech.
No i wywiązała się dyskusja.. Po czym ona znów zaczęła swój monolog jak to człowiek pierwotny nosił futra, a my teraz niby nie możemy.. że ona chciałaby takie mięciutkie, cieplutkie futerko za bagatela 40tysięcy zł (), i gdyby było ją stać to by w takim chodziła.
Ja odpowiedziałam, że ja bym nie mogła . Ona za wszelką cenę chciała mi udowodnić, że na pewno bym je założyła, tak cudownie otulające ciało (jej słowa ). Zapytałam się jej czy wie jak się robi futra i jak się pozyskuje skórę. Tu się dziewczyna trochę zagubiła i powiedziała, że tak bo sama obdziera króliki . To ja jej mówię, no tak ale one są już pewnie (dodałam: mam nadzieję) nieżywe. Dopowiedziałam, że te najlepsze futerka, najbardziej lśniące są zdzierane żywcem z biednych zwierząt. A ona zadowolona z siebie (nie wiem skąd ma taką informacje) stwierdziła, że to zwierząt i tak nie boli i dopowiedziała, że wie bo sama ma królika. (nie wiem co to miało znaczyć).
Lekko zirytowana odpowiedziałam jej, że ciekawe czy jej by nie bolało, gdyby ktoś jej na żywca skórę zdzierał.
Ogólnie dziewczyna nie do zniesienia.. ze względu na charakter, zachowanie i zupełnie odmienne od moich poglądy.

Drugą bardzo niefajną osobą był wywyższający się DJ. Chłopak 22 lata, auto terenowe, bardzo drogie. Sprzęt DJski profesjonalny.. zdążył się pochwalić, że kosztował tylko ponad 25tysięcy.
W sumie bawiłyśmy się tylko my z moją przyjaciółką, ciągle tańczyłyśmy same (do nas od czasu do czasu dołączała ta fajna męska część, 3 pozostałe dziewczyny były na parkiecie może z 15 minut w przeciągu całej imprezy). Prosiłyśmy go by nam puścił kilka piosenek disco polo (wiadome dla żartu, by się pośmiać, powygłupiać), a on na poważnie z grymasem podobnym do koleżanki opisywanej wyżej, że nie, bo jego sprzęt tego nie zniesie i się spali, a tak na poważnie to nie, bo on tej muzyki po prostu nie znosi . My szok.. Organizatorka imprezy go o to prosiła, a ten nie chciał się zgodzić .. Dopiero jego niecałe 2 lata młodszy brat (o dziwo bardzo fajny) puścił nam całe 2- 3 piosenki i razem z nami się bawił.
Po za tym ten chłopak ciągle migdalił się ze swoją nowo zdobytą dziewczyną. A najbardziej to wkurzyli mnie rano, gdy bez pozwolenia weszli do naszego pokoju, z naszymi rzeczami, pod naszą nieobecność (każdy miał przydzielony swój pokój) A później za moimi plecami śmiali się z moich majtek..Traf chciał, że to usłyszałam..było im trochę głupio (tzn. jego dziewczyna zapytała go cytuję z gwiazdkami Poj***ło Cię? - patrz (i tu wskazała na mnie) No tragedia.. Po tym już do nich nie zeszłam. Miarki się przebrało

Po za tym była jedna para bardzo spokojna, prawie niepijąca, mało bawiąca się z nami.
I był także znajomy, którego już wcześniej znałam. Bardzo go z moim TŻ polubiliśmy. Tak na prawdę bawiłam z przyjaciółką i w gronie fajnych, tych znośnych mężczyzn. O dziwo chłopak przyjaciółki wczorajszego wieczoru także był sensowny

Żal mi takich osób
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:13   #3663
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nieprawda! Spóźniłaś się minutę! Teraz się będziesz cały rok spóźniać

Nadia przeczytałam, no cóż, po raz kolejny współczuję. Laska laską, niech se gada, co chce, ale tak z innej beczki (nie obraź się), to trochę mnie zastanawia postawa "nie zeszłam do nich", "organizatorka go prosi, a on nic", "ciągle się migdalił z dziewczyną" etc,. Naprawdę nie macie języków w buziach, żeby powiedzieć, że Wam coś przeszkadza? Wszechwiedzącej też nie można powiedzieć, że dom to ma mnóstwo pokoi i niekoniecznie musi przebywać w kuchni?
o nieeeeee ... jak pisałam to jeszcze było 45 .... chlip chlip
nie będę .... przestawię zegarek o minutę i będę punktualnie
/A.H/
Stary 2011-01-01, 19:18   #3664
dooo
Zakorzenienie

cześć dziewczyny ... ... przyszłam się przywitać i narobić ...

ale jestem kurde chora ... łeb mi zaraz pęknie ... i katar mam okrutny
Stary 2011-01-01, 19:24   #3665
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość

Doooo

ojojoj .. teraz na Ciebie przeszło choróbsko ? nie choruj ... leć do łóżka się wygrzać nie można tak zaczynać nowego roku chorobą
/A.H/
Stary 2011-01-01, 19:26   #3666
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:30   #3667
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

Hej widzę, że choroba nikogo nie omija Ja już się wychorowałam na szczęście i mam nadzieję, że nie wróci mi ten katar i ból głowy
Tobie Biedroneczko życzę zdrówka
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:33   #3668
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:

Przyjaciółka rzeczywiście nie miałaby się z kim płci żeńskiej bawić, gdyż jej kuzynka, jednak zrezygnowała z imprezy z podobnych przyczyn, które i mnie skłaniały do rezygnacji z niej. Bawiłyśmy się razem i bawiłyśmy się dobrze.

Po niewielkiej dawce alkoholu, którą rzez jasna miałam okazję wypić, towarzystwo mnie tak nie denerwowało, choć nie było do końca świetne
Jedna z dziewczyn (ta o której pisałam, że od czasów liceum razem z przyjaciółką nie przepadamy za nią).. okropna. Bardzo głośna, dobrze czująca się w towarzystwie mężczyzn, zachowująca się jak oni. Ordynarna, hałaśliwa. Na dodatek wszechwiedząca, wszystko wie najlepiej (koledzy nawet się śmiali "Tak my wszyscy się mylimy, a ty jedna masz rację ). Przechwalała się gdzie to ona nie była, kogo to ona nie zna . Wydawała się bardzo hmm pazerna..
Podpita przyjaciółka pokazywała znajomym mój pierścionek od TŻ (gdyż sama chce dostać od swojego chłopaka), po czym owa dziewczyna z grymasem zapytała czy to cyrkonie? Dodając ironicznie, że pewnie taak. Odpowiedziałam zgodnie z prawdą (że cyrkonie, nie lubię nosić drogiej - za drogiej - biżuterii). Po czym ona zaczęła swój monolog jaki pierścionek zaręczynowy już sobie upatrzyła. Z szafirami i brylantami.. ale to i tak nic..
Dziś rano nie mogłam jej znieść (już na zupełnie na trzeźwo).
Zadaniem mojego biednego skacowanego TŻ było przygotowanie pizzy na drugie śniadanie.. Jak ona się we wszystko wtrącała.. wszystko wiedziała jak zrobić..oczywiście lepiej.. przechwalała się, że ona jak to powiedziała "no tak profesjonalnie już pizze robi". Naprawdę denerwująco-irytująca osoba.
Najgorsze było później. Wyszły 2 pizze. Ja, moja przyjaciółka i TŻ jemy skromne pizze z małą ilością dodatków, natomiast ta dziewczyna lubi sobie pojeść(sama o tym ciągle wspominała). No i ona nakładała dodatki i wykańczała pizze dla siebie i reszty osób lubiącej miszmasz na pizzowym cieście.
I tutaj pojawił się temat niejedzenia mięsa (my z przyjaciółką nie przepadamy za szynkami, kiełbasami itd..)
Na to ona z kolejnym grymasem, zdziwieniem : .."ale Wy chyba nie tak głupio ideowo, żeby mięsa nie jeść, zwierzątek nie zabijać" i lekki śmiech.
No i wywiązała się dyskusja.. Po czym ona znów zaczęła swój monolog jak to człowiek pierwotny nosił futra, a my teraz niby nie możemy.. że ona chciałaby takie mięciutkie, cieplutkie futerko za bagatela 40tysięcy zł (), i gdyby było ją stać to by w takim chodziła.
Ja odpowiedziałam, że ja bym nie mogła . Ona za wszelką cenę chciała mi udowodnić, że na pewno bym je założyła, tak cudownie otulające ciało (jej słowa ). Zapytałam się jej czy wie jak się robi futra i jak się pozyskuje skórę. Tu się dziewczyna trochę zagubiła i powiedziała, że tak bo sama obdziera króliki . To ja jej mówię, no tak ale one są już pewnie (dodałam: mam nadzieję) nieżywe. Dopowiedziałam, że te najlepsze futerka, najbardziej lśniące są zdzierane żywcem z biednych zwierząt. A ona zadowolona z siebie (nie wiem skąd ma taką informacje) stwierdziła, że to zwierząt i tak nie boli i dopowiedziała, że wie bo sama ma królika. (nie wiem co to miało znaczyć).
Lekko zirytowana odpowiedziałam jej, że ciekawe czy jej by nie bolało, gdyby ktoś jej na żywca skórę zdzierał.
Ogólnie dziewczyna nie do zniesienia.. ze względu na charakter, zachowanie i zupełnie odmienne od moich poglądy.

Drugą bardzo niefajną osobą był wywyższający się DJ. Chłopak 22 lata, auto terenowe, bardzo drogie. Sprzęt DJski profesjonalny.. zdążył się pochwalić, że kosztował tylko ponad 25tysięcy.
W sumie bawiłyśmy się tylko my z moją przyjaciółką, ciągle tańczyłyśmy same (do nas od czasu do czasu dołączała ta fajna męska część, 3 pozostałe dziewczyny były na parkiecie może z 15 minut w przeciągu całej imprezy). Prosiłyśmy go by nam puścił kilka piosenek disco polo (wiadome dla żartu, by się pośmiać, powygłupiać), a on na poważnie z grymasem podobnym do koleżanki opisywanej wyżej, że nie, bo jego sprzęt tego nie zniesie i się spali, a tak na poważnie to nie, bo on tej muzyki po prostu nie znosi . My szok.. Organizatorka imprezy go o to prosiła, a ten nie chciał się zgodzić .. Dopiero jego niecałe 2 lata młodszy brat (o dziwo bardzo fajny) puścił nam całe 2- 3 piosenki i razem z nami się bawił.
Po za tym ten chłopak ciągle migdalił się ze swoją nowo zdobytą dziewczyną. A najbardziej to wkurzyli mnie rano, gdy bez pozwolenia weszli do naszego pokoju, z naszymi rzeczami, pod naszą nieobecność (każdy miał przydzielony swój pokój) A później za moimi plecami śmiali się z moich majtek..Traf chciał, że to usłyszałam..było im trochę głupio (tzn. jego dziewczyna zapytała go cytuję z gwiazdkami Poj***ło Cię? - patrz (i tu wskazała na mnie) No tragedia.. Po tym już do nich nie zeszłam. Miarki się przebrało

Po za tym była jedna para bardzo spokojna, prawie niepijąca, mało bawiąca się z nami.
I był także znajomy, którego już wcześniej znałam. Bardzo go z moim TŻ polubiliśmy. Tak na prawdę bawiłam z przyjaciółką i w gronie fajnych, tych znośnych mężczyzn. O dziwo chłopak przyjaciółki wczorajszego wieczoru także był sensowny

O kurcze:P po opisie trudno stwierdzić, że mogłaś dobrze bawić a tu prosze Dobrze, że nie żałujesz, że przeżyłaś i że nawet fajnie było Ale wspomnień sobie narobiłaś:P

Opisywana przez Ciebie dziewczyna - masakra. Dziewczyna kolegi mojego TŻ jest dośc podobna. I jej niecierpię!!! a niedawno wyszło, że ich inna koleżanka udawała 2 lata, że ją tak lubi, a ostatnio powiedziała najpierw jej tż że ta dziewczyna jest głupia itd i jej nie lubi a później jej samej:P ahhh te baby

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez slownetka Pokaż wiadomość
Witam,

Mam pytanie odnośnie etorebki. Czy na tej stronie sprzedawano również kiedyś buty? Dzisiaj weszłam na etorebkę po kilku miesiącach nieobecności i byłam przekonana, że kiedyś oglądałam tam buty. Teraz nic takiego tam nie widzę. Czy dobrze pamiętam, że były tam kiedyś buty?? Wiecie co się z nimi stało??

Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku
nie nigdy tam butów nie było
Stary 2011-01-01, 19:34   #3669
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Doooo

ojojoj .. teraz na Ciebie przeszło choróbsko ? nie choruj ... leć do łóżka się wygrzać nie można tak zaczynać nowego roku chorobą
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

no właśnie .... kto mnie zaraził ???

Edytowane przez dooo
Czas edycji: 2011-12-18 o 21:24
dooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:35   #3670
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Co do muzyki to organizatorka i ja mówiłyśmy (no kulturalnie), że przecież to tylko my się bawimy, po za tym impreza wspólna.. Niestety ona się nie postawi.. a ja już nic więcej zrobić nie mogłam (nie byłam u siebie, byłam jednym z gości, którego jaśnie Pan DJ nie słuchał..Innym było obojętne jaka muzyka będzie, bo i tak siedzieli i nie wstawili się za nami) Mój TŻ wkurzony tą postawą próbował sam przełączyć, ale problem w tym, że to nie szło z kompa, a z tego sprzętu.. Woleliśmy nie kombinować, by tego nie popsuć. Tyle dobrze, że z bratem tego pseudo Dja dało się dogadać.

Przyjaciółka sama stwierdziła, że już nigdy więcej takiej imprezy nie zrobi i najlepiej było jak zostaliśmy na samym końcu w sprawdzonym już lubiącym się gronie.

EDIT: a co do wszechwiedzącej, to owszem mój TŻ powtarzał, najpierw kulturalnie, że gdzie kucharek sześć.., że jest za dużo osób w kuchni (wszyscy się zwalili i zamiast pomóc to patrzyli co mój TŻ robi, w tym czasie ja z przyjaciółką ogarniałyśmy kuchnię i salon).
W końcu mój TŻ powiedział, że kto robi i pomaga niech zostanie, a reszta.. i tu pojawiło się niecenzuralne słowo (bo już biedaczek nie wytrzymał.. w szczególności ciągłego poprawiania Pani wszechwiedzącej).
Później kiedy nie mogli się zdecydować czego chcą na pizzy, stwierdziłam głośno i wyraźnie, Wy macie jedną, niech któraś z osób ją dokańcza, my się w to nie wtrącamy.
Problemem dla nich było nawet utarcie sera, by wszystko poszło sprawniej.. i tak na prawdę robiły to jedynie te bliższe osoby (ten kolega którego lubimy, chłopak organizatorki, trochę ja i mój TŻ.. najpierw jedna osoba duża kostkę, jak było za mało to druga będąca najbliżej dotarła itd).
Po prostu tamci, że tak powiem niewypróbowani znajomi okazali się niefajni na takie imprezy.

Yyy no a nie mogła powiedzieć, że w końcu to ona płaci, więc i wymaga? Jakby walnął focha, to byście mieli muzykę z kompa albo z radia, nie koniec świata. I tak nie mieliście tego, co chcieliście

Podejrzewam, że dla nich wszystko jest problemem Proste, Wy za nich wszystko zrobiliście, oni sobie pojedli, odpoczęli. Swoją drogą, skoro to znajomi tżta Twojej przyjaciółki, to czemu on nie robił tej pizzy, tylko Twój tż? Całe to Wasze towarzystwo jest mocno pogmatwane, mnie by chyba było szkoda wątroby na takie jazdy.

Cytat:
o nieeeeee ... jak pisałam to jeszcze było 45 .... chlip chlip
nie będę .... przestawię zegarek o minutę i będę punktualnie
Pffffffffffffffffffffffff ffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:

Doooooo......nie choruj
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:35   #3671
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej widzę, że choroba nikogo nie omija Ja już się wychorowałam na szczęście i mam nadzieję, że nie wróci mi ten katar i ból głowy
Tobie Biedroneczko życzę zdrówka
dzięki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-01, 19:35   #3672
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:

Przeskakuj z jednej na drugą Zdrowiej
Stary 2011-01-01, 19:38   #3673
dooo
Zakorzenienie

Cytat:

Doooooo......nie choruj
.... się starałam .... i d ..... .....

mówcie mi smarku ... chusteczek mi zaraz zabraknie ....

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Przeskakuj z jednej na drugą Zdrowiej
...

Far .... komu ty chcesz cycki obcinać ??? .....

Edytowane przez dooo
Czas edycji: 2011-01-01 o 19:39
dooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:40   #3674
owieczkaa
Zakorzenienie

A ja zgodnie z obietnicą umieszczam zdjęcia sigrid i tolli do katalogu zdjęć real.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8271.jpg (116,2 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8270.jpg (122,0 KB, 135 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8269.jpg (139,6 KB, 536 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8267.jpg (133,2 KB, 783 załadowań)
Stary 2011-01-01, 19:46   #3675
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Hej Witajcie Maniaczki w Nowym Roku

Spałam do 12 dzisiaj bo do 3 rano siedziałam
U mnie też sylwester w domku ale za to z mężem i mi się nie nudziło
Dzisiaj nic mi się nie chce ...
Ale zaczęłam Was czytać i powiem, że fajnie tu miałyście wczoraj
WSZYSTKIEGO DOBREGO W TYM ROKU

A teraz nadrabiam ...

Hmmm ciekawy kolor - to taki beż ? kawa z mlekiem ?
Ale wielkość ją dyskwalifikuje jak dla mnie ...
Podobno Svena : http://etorebka.pl/s03.php?f=0280 jasna ma kolor z domieszką pudrowego - tak pisała Kali - i przez to zaczęłam się nad nią zastanawiać poważniej
Svena mi też chodzi po głowie (ale jak na zwykły, gładki kuferek 90 zł to trochę dużo) a w sumie to przez Was nawet Flavia, która do tej pory w ogóle mi się nie podobała...
Podobają mi się: Svena, Laine (myślałam nad beżem, ale ktoś go podobno miał i odesłał), mała Pei i duża (ale ta ma niefajne kolory)- z kolei mała w czekoladzie jest śliczna. Wzięłabym dwie, ale nie wiem które i tak sie martwię i myślę, ale jutro najdalej w końcu kliknę
Mam sporo brązowych torebek, ale nic nie poradzę na to, że mi takie najbardziej pasują... Nie mam beżowej, a szarą mam futerkową na teraz tylko. I co tu wybrać, już nawet o Kamili myślałam.

Cytat:
hej Nika
Udany
Podziwiam, że do 4 nie spałaś a o 7 już na nogach
Pewnie już się przyzwyczaiłaś przy Maluszku ?
Mi to by było trudno - bo ja kocham spać

Hej, fajnie że tak udanie zleciał Sylwester
Ja się już do Malucha przyzwyczaiłam, On bardzo kochany jest, nie płacze etc. Ale kiedyś też kochałam spać

Cytat:

Ja też dałam radę i powiem Tobie szczerze, że niunia miałaby ze mną tam bardzo ciężko. Po pierwsze- nie trawie pustaków, po drugie mój zaręczynowy pierścionek jest srebrny z zielonym bursztynem, bo taki mi się marzył wtedy, a oświadczyny pod Neptunem w Gdańsku- były spontaniczne no i po trzecie- jestem wegetarianką... Także lafirynda bardzo pożałowałaby wielu swoich wywodów, a może nawet faktu, iż wybrała się na tą imprezę
Co do reszty syt.- przekonałaś mnie, że nigdy żadnych imprez na siłe, już wolę kapcie i obżarstwo domowe z moimi szczonami

kali no wiesz też sobie Ciebie wygooglowałam i o matko jedyna
Mam szwagra hindusa i muszę Go zapytać, jak się bronią przed taką boginią jak Ty czy jakieś modły odprawiają?
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:48   #3676
maggie82
Zakorzenienie

Dziewczyny mam dwie prośby

Pierwsza do Ani (ankhax) - oglądałam właśnie katalog zdjęć i zauważyłam, że kupowałaś czarną dużą Pei Nosisz ją? Jak się sprawuje ? I czy mogłabyś zrobić zdjęcia torby w ręku i na długim pasku na ramieniu ? Zaczynam się zastanawiać nad dużą Pei - może w tym rudym kolorze

A druga prośba do Kali i do innych dziewczyn które mają jasną Svenę - czy mogę prosić o zdjęcie w ręku ?? Czy ładnie wygląda Svena na długim pasku ? I jak ten kolor się prezentuje - bo pisałaś coś Kali że jest lekko pudrowy , tak ?
Stary 2011-01-01, 19:49   #3677
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Cytat:
Yyy no a nie mogła powiedzieć, że w końcu to ona płaci, więc i wymaga? Jakby walnął focha, to byście mieli muzykę z kompa albo z radia, nie koniec świata. I tak nie mieliście tego, co chcieliście

Podejrzewam, że dla nich wszystko jest problemem Proste, Wy za nich wszystko zrobiliście, oni sobie pojedli, odpoczęli. Swoją drogą, skoro to znajomi tżta Twojej przyjaciółki, to czemu on nie robił tej pizzy, tylko Twój tż? Całe to Wasze towarzystwo jest mocno pogmatwane, mnie by chyba było szkoda wątroby na takie jazdy.
Masz racje, ale my byliśmy tam z zewnątrz. Tyle co jestem blisko z moją przyjaciółką i dla niej tam byłam. Znam jej chłopaka (który, jak się okazało wczoraj był znośny, ale też dał sobie wejść na głowę) i jednego kolegę. Z nimi się dobrze bawiłam (no i z nowo poznanym bratem DJ'a - on też okazał się normalny i w miarę pomocny). Pozostałych nie nazwałabym swoim towarzystwem i przyjaciółka już wie, że ja na imprezę z nimi nigdy więcej nie przyjdę.

Co do pizzy - taka była umowa. Tamci się składali - wyłożyli na jedzenie i picie horendalne pieniądze (tu też były wcześniej problemy, bo ja mówiłam, że tego za dużo będzie.. ale oni wiedzieli lepiej.. i dziś wszystko rozdawali - i tego nie było po 3 sztuki dla każdego.. ale np. po 10-15 piw, 5 paczek chrupek, przekąsek, i to na głowę! No przesadzili z zakupami, ale oni wiedzieli lepiej. My z TŻ nic nie braliśmy, bo i tak nie było nic co byśmy zjedli. U nas wszystko by się zmarnowało).
Natomiast my z Tżtem ze względu na leczenie mojego pieska nie mogliśmy sobie pozwolić, aby, aż tyle im dołożyć (dlatego też nic nie chcieliśmy od nich dostawać).
Więc suma sumarum my mieliśmy dokupić parę pić, dołożyć ile możemy, choć nie byliśmy do tego zmuszeni, kupić składniki na te pizze i je zrobić (no TŻ, bo on ma wprawę). Tak też było, my umowy dotrzymaliśmy, tylko tamci strasznie się rządzili.

A co do DJa.. przyjaciółka rzeczywiście nic nie zrobiła, mnie nie słuchał, inni mieli nasze prośby gdzieś, bo im było wszystko jedno (no brat DJa okazał się w porządku).
Muzyki z kompa byśmy nie mieli, bo nikt go tam ze sobą nie wziął - tyle co laptop DJ podłączony do sprzętu, w tym głośników, którego też nie dotykaliśmy, bo to nie nasze.
Ja już nic więcej zrobić nie mogłam, a przyjaciółka już zmęczona, mająca taki charakter jaki ma po prostu odpuszczała.

W każdym bądź razie już tego nie powtórzymy. Dobrze, że miałyśmy siebie (alkohol ) i mimo wszystko udało nam się dobrze bawić.

Edytowane przez nadia07
Czas edycji: 2011-01-01 o 20:02
nadia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:58   #3678
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
mówcie mi smarku ... chusteczek mi zaraz zabraknie ....
Zdrowiej Kochany Smarku
Stary 2011-01-01, 19:58   #3679
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie .... kto mnie zaraził ???
na pewno nie ja
Cytat:
O kurcze:P po opisie trudno stwierdzić, że mogłaś dobrze bawić a tu prosze Dobrze, że nie żałujesz, że przeżyłaś i że nawet fajnie było Ale wspomnień sobie narobiłaś:P

Opisywana przez Ciebie dziewczyna - masakra. Dziewczyna kolegi mojego TŻ jest dośc podobna. I jej niecierpię!!! a niedawno wyszło, że ich inna koleżanka udawała 2 lata, że ją tak lubi, a ostatnio powiedziała najpierw jej tż że ta dziewczyna jest głupia itd i jej nie lubi a później jej samej:P ahhh te baby

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

nie nigdy tam butów nie było
ta twoja koleżanka też jest niezła ja bym 2 lat nie wytrzymała udając że kogoś lubię

Cytat:

Pffffffffffffffffffffffff ffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Doooooo......nie choruj
nie pfffffaj mi tu minuta to nie spóźnienie
/A.H/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-01, 20:01   #3680
Dotka81
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie kupię fajny portfel męski w przyzwoitej cenie?

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 20:05   #3681
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam dwie prośby

Pierwsza do Ani (ankhax) - oglądałam właśnie katalog zdjęć i zauważyłam, że kupowałaś czarną dużą Pei Nosisz ją? Jak się sprawuje ? I czy mogłabyś zrobić zdjęcia torby w ręku i na długim pasku na ramieniu ? Zaczynam się zastanawiać nad dużą Pei - może w tym rudym kolorze

A druga prośba do Kali i do innych dziewczyn które mają jasną Svenę - czy mogę prosić o zdjęcie w ręku ?? Czy ładnie wygląda Svena na długim pasku ? I jak ten kolor się prezentuje - bo pisałaś coś Kali że jest lekko pudrowy , tak ?
Czyżbyś miała tak jak ja coraz większą ochotę na svenę ?
/A.H/
Stary 2011-01-01, 20:07   #3682
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Zdrowiej Kochany Smarku

dzięki

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie kupię fajny portfel męski w przyzwoitej cenie?
http://superportfel.pl/peterson-c-2_7.html

w empiku te portfele ostatnio widziałam .... i w niektórych obuwniczych ... w Wojasie chyba ...
Stary 2011-01-01, 20:38   #3683
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko Wy macie taką ochotę
Stary 2011-01-01, 20:46   #3684
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko Wy macie taką ochotę
.... i zanim ja się zdecyduję to pewnie mi wykupicie wszystkie

nie bawię się tak
/A.H/
Stary 2011-01-01, 20:49   #3685
Danula
Zakorzenienie

Która płakała za granatową aną? Na all jest za 75 kt

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 20:49   #3686
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno nie ja

ta twoja koleżanka też jest niezła ja bym 2 lat nie wytrzymała udając że kogoś lubię

nie pfffffaj mi tu minuta to nie spóźnienie
sprostuje - to nie moje koleżanka:P koleżanka mojego tż i wspóllokatorów, ja jej nie lubię i na szczęście dłużej przebywałam z nią tylko raz. jestem jedynie wymuszenie uprzejma A daj spokój obie takie durne, że ręce opadają:P
Stary 2011-01-01, 20:50   #3687
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
.... i zanim ja się zdecyduję to pewnie mi wykupicie wszystkie

nie bawię się tak
Ja tam jestem zdecydowana, ale rabacik mały

To Wy mi wszystko wykupicie !!
Stary 2011-01-01, 20:56   #3688
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Potwierdzam spodobała mi się po zdjęciach Kali
Stary 2011-01-01, 21:07   #3689
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
sprostuje - to nie moje koleżanka:P koleżanka mojego tż i wspóllokatorów, ja jej nie lubię i na szczęście dłużej przebywałam z nią tylko raz. jestem jedynie wymuszenie uprzejma A daj spokój obie takie durne, że ręce opadają:P
aha no ok .. to w każdym razie ta istota też jest niezła agentka ... ... hahaha . ważne że nie ukryważ braku sympatii i nie udajesz że ją lubisz
Cytat:
Ja tam jestem zdecydowana, ale rabacik mały

To Wy mi wszystko wykupicie !!
e tam wszystko ... tylko svenę
Cytat:
Tak Potwierdzam spodobała mi się po zdjęciach Kali
mi też .. ale cały czas mnie powstrzymuje fakt że obiecałam oszczęszać ale jak do poniedziałku mi nie wykupicie to chyba się nie powstrzymam tylko że wpłacę dopiero w kolejny poniedziałek .. żeby na wtorek 11.01 doszła ... bo mam akurat wolny chyba ... a może to ten teraz mam wolny ... matko nawet nie wiem kiedy mam zajęcia
/A.H/
Stary 2011-01-01, 21:10   #3690
di4ska
Wtajemniczenie

ale właśnie niedawno zjadłam obiad chyba z tego wszystkiego sie poucze, chociaz nie mam siły wcale..

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości