|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
| Brąz? |
|
142 | 53,99% |
| Bląd? |
|
123 | 46,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - wątek zbiorczy
Ja proponuje mroźny beż, lub złoty jasny brąz
będzie sie zlewać z odrostem. Czarny niebyt pasuje
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstaw wieksze zdjecie proszę, wtedy zrobie wizualizacje. |
|
|
|
|
#3663 |
|
Przyczajenie
|
farbowac na rudo czy nie ? z blondu .
Hej wam wszystkiem dziewczyny. Mam wielki dylemat a otoz farbowac na rudy czy nie . moj kolor wlosow to szampanski blond z avonu
obawiam sie ze nie wyjdzie mi ten kolor jakos dobrze ... nawet nie wiem co uzyc. myslalam zeby kupic szamponetke jakas i na pasemku wyprobowac czy nie wyjdzie jakas marchewa. pomozcie . dodajje swoje zdjecie w zalaczniku . co sadzicie ? bedzie mi to wgl pasowac ? jak sprawdzalam na photoshopie to nie ma zle . kwestia przyzwyczajenia .
|
|
|
|
#3664 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: farbowac na rudo czy nie ? z blondu .
Mam podobny kolor włosów i typ urody. Na moich włosch sprawdziła się farba z artego blond tytoniu virgini sama jakoś nie miałam odwagi ufarbować więc udałam się do fryzjerki. Koszt znacznie większy bo w moim mieście to ok 80 zł ale było warto
|
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
Rudy jak rudy, zastanów sie dobrze czy na pewno tego chcesz, ponieważ czerwonego pigmentu bardzo ciężko sie pozbyc. Ja zmagam sie z rudym który zostal mi po brązie i do tej pory nie mogę sie go pozbyć bo jakiej farby nie nałoże pozostaje czerwony poblask. Także zastanów sie 10 razy
|
|
#3666 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- I jak efekt??? Pokaz ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- [QUOTE=Tysia144;32945670] Cytat:
|
|
#3667 |
|
BAN stały
|
,
Edytowane przez Ametys Czas edycji: 2013-02-11 o 04:30 |
|
|
|
#3668 |
|
Konto usunięte
|
zależy , jaki chcesz rudy. bardzo ostry może nie pasować do odcienia twojej cery
|
|
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie moze co mam zrobic zeby miec taki kolor jak w zalączniku 1 lub 2? blagam pomozcie.. napalilam sie na taki cieply karmelowy ciemny blond , no cos w stylu co dodalam na zdjeciach. moj naturalny jest w zal 3. Czy istnieje taka farba po ktorej nalozeniu moglabym miec taki kolor bez uzywania rozjasniaczy??
|
|
|
|
#3670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie polecam, jak chcesz zmienić to na jakiś ciepły brąz, będzie e Ci na pewno ładnie |
|
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
Kamila_Blondi - Chętnie bym zrobiła coś z brązu skoro mi pasuje, ale narzeczony mówi, że brąz pasować mi nie będzie... Nie wiem co mam robić
kto wymyślił tyle kolorów farb ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- tylko nie wiem czy takie jasne kolory będą mi pasowały skoro ubieram i maluje się na czarno Gdy miałam naturalne włoski tzn jasny blond to troszkę dziwnie to wyglądało
|
|
|
|
#3672 |
|
Raczkowanie
|
a co myślicie o tych kolorkach?
Edytowane przez Tysia144 Czas edycji: 2012-03-22 o 12:11 |
|
|
|
#3673 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolor włosów bedzie mi pasował ?
Wciąż zastanawiam się nad zmianą koloru włosów, byłam już brunetką, rudzielcem, ale jeszcze nigdy nie byłam blondynka
Zastanawiam się czy kolor blond będzie mi pasował czy może macie jakieś inne propozycje dla mnie
|
|
|
|
#3674 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki kolor włosów bedzie mi pasował ?
Ja również stoję przed takim dylematem, z tym, że ja mam brązowe oczy i grozi mi blondowa porażka. Uważam, że Tobie na pewno będzie pasował
.
|
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
Myślę,że będzie Ci pasował ciepły odcień blondu,np miodowy.
|
#3676 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie myślałam o takim miodowym blondzie, ale jednak jest to poważna zmiana i trochę się boje, dzięki Dziewczyny za odpowiedź
|
|
|
|
#3677 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Podoba mi się ta winna czerwien Garniera, ale wole bardziej naturalnie wygladajace kolorki. ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
Bez rozjasniacza raczej ciezko. Poszukaj farb, ktore maja w nazwie slowo rozjasniajaca albo wybierz poziom 8-9. Moze np Casting satynowy lub perlowy blond.[/QUOTE]
czyli mam wziac farbe o jasniejszym odcieniu niz chce miec. bo satynowy czy perlowy to za jasny niz ja chce no chyba ze tak trzeba na ciemniejsze wlosy zeby wyszedl taki karmelowy jak ja chce;p ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- ahaaa http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...owy-blond.aspx czytalam o tym i to farba rozjasniajaca o dwa tony wiec jak o dwa to dobrze bo miwyjdzie ciemniejszy niz na opakowaniu i to by mi pasowalo![]() dzieki![]() ![]() |
|
|
|
#3680 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- tzn orzechowy braz to ciemniejszy troche bardziej ten zlocisty albo orzech laskowy ma podobny odcien ale zalezy z jakiej firmy |
|
|
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
Z blondu na piękny rudy. Intensywny.
Witajcie.Jak w temacie.. Jestem blondynką od kilku miesięcy. Ogólnie marzy mi się rudy. Kiedyś byłam ruda i naprawdę dobrze się z tym czułam, aczkolwiek nie jestem pewna czy decydować się na to teraz. Załączam moje zdjęcia i zdjęcia rudości na którą mam ochotę.. Co myslicie? Zaryzykować?
EDIT: Dla formalności.. mam niebieskie oczy, włosy naturalnie falisto-kręcono-sianowate podatne na stylizację etc.
...zapuszczam włoski.. Edytowane przez Areuli Czas edycji: 2012-03-30 o 19:38 |
|
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z blondu na piękny rudy. Intensywny.
Moim zdaniem nie będzie Ci lepiej w rudym, jakoś do ciebie nie pasuje, na Twoim miejscu zostawiłabym blond
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz to czemu nie? Odcień cery pasuje ci do rudości. Tylko czy włosów tym nie zniszczysz? Ja bym się poradziła dobrego fryzjera.
|
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Hm, właśnie ja się sobie też podobałam kiedyś w rudym! A co do zniszczenia włosów.. generalnie mam świetnego fryzjera do którego właśnie jadę za kilka dni (rodzinne strony) i on używa bardzo, bardzo dobrych kosmetyków
Także o włosy się nie boję. Chodzi mi o kolor. Zmiana jest niewielka bo oba kolory są jasne - w ciemnych źle się czuję - a pamiętam, że czułam się wspaniale w rudościach.
|
#3686 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
drogeryjnymi farbami go nie uzyskasz. Lepiej udac się do fryzjera.---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Cytat:
|
|
#3687 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś wie jaki to kolor i jaką farbą go uzyskać??
|
|
|
|
#3688 |
|
Zadomowienie
|
Jasny lub bardzo jasny blond popielaty. Farby o numeracji 9 - 10. Ja osobiscie polecam Loreal Casting lub Recital Preference.
|
#3689 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym coś zmienić w wyglądzie, od kilku lat maluję włosy na czerń. Pomyślałam, może aby zrobić sobie czerwone końcówki włosów? Albo cały spód na czerwono? Co sądzicie? Macie jakieś inne propozycje? W czwartek mam umówionego fryzjera... Zdjęcie dodaje byle jakie, jedyne które mam, gdzie patrzę się na wprost.
Proszę o pomoc...
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
7.11.2011- nie farbuję i zapuszczam włosy 2.12.2011- olejuję https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956 Śmierć jest spokojna...Łatwa. Życie jest trudniejsze... Edytowane przez Kamila_Blondi Czas edycji: 2012-04-04 o 12:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

będzie sie zlewać z odrostem. Czarny niebyt pasuje

kto wymyślił tyle kolorów farb