|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
/, chce zmienić swoje całe dotychczasowe życie, utrzymywać byłą galeriankę i jej dziecko, a ta słowem nawet do niego nie może się odezwać, no trzymajcie mnie bo wyjdę z siebie .
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Aż mi dziś łzy zaświeciły w oczach...
![]() |
|
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
Haha rodzina Koperników
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błażej fajnie się zachował, potwierdzam jego mi szkoda najbardziej.
|
|
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem ciakawa, jakiego tuszu do rzes uzywa Emilka
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje, ze mimo wszystko Emilka i Satanista beda razem
![]() Fajna byla dzisiaj ta scena, jak sie zegnali - w Emile jakby zycie wstapilo ![]() Tez licze, na ciekawy watek z instruktorem, moze byc zabawnie. Tylko nie wiem, jaki idiota wymyslil,ze w yarisie wrzuca sie wsteczny tak jak jedynke, jezdzilam yarisem i tak wcale tam nie ma, to rozwiazanie maja skody i volkswageny. A co do Tosi, jak ja widze, to sie zawsze zastanawiam, czy ona tak wyglada tylko w tym serialu, czy w zyciu tez...
|
|
|
#3668 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Takie banalne błędy w tym serialu popełniają...
|
|
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
Ten tusz nosi nazwę przedłużane rzęsy. Też zwróciłam na to uwagę, wyglądają świetnie.
![]() Za dużo szumu z tą Emilką, najpierw wyjeżdża, później wraca, a teraz znowu wyjeżdża. Może bierze udział w realizacji innego serialu/filmu i rezygnuje z 'Na Wspólnej'. Męczy mnie takie skakanie: raz jest, raz nie ma. Opuszcza serial, a wraz z tym wątek Satanisty się kończy. ![]() Piotr kłamie, Gosia daje sobą manipulować, rodzina Koperników ogólna tragedia. Zusammen do kupy: nuda, nuda, nuda. Nic mnie w tym serialu już nie interesuje. A Żanetka z instruktorem? No cóż, szukają Jej tego faceta a co jeden to gorszy, może tym razem Jej się poszczęści. |
|
|
|
|
#3670 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tego auta, to nie wypowiem się, bo nie mam prawka i raczej nie zamierzam mieć. A więc nie znam się.
Co do Emilki, to pewnie ona będzie z Błażejem, co nie zmienia faktu, że zrobiło mi się dziś jego szkoda. Reakcji rodziny tak trochę sie nie dziwię, po tym co na wyprawiała, ale najbardziej wkurzająca jest postawa Emilki. To ona ma tu najwięcej do gadania, a milczy jak głupia. Mam nadzieję, że ona w końcu dojrzeje, bo na razie daleko jej do tego. |
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tez wszyscy naokoło pytają gdzie przedłużałam rzęsy, włącznie z kosmetyczkami, a nawet moim wujkiem, który zdziwił mnie swoim pytaniem, bo myślałam, że faceci o takich zabiegach nie wiedzą. A rzęsy mam swoje.
|
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, aż mnie coś w serduchu dzisiaj zakłuło jak Błażej się żegnał z Emilką.
Strasznie wymowna scena. A z niego widać fajny i poważnie myślący o życiu chłopak. Pasowałby do Emilki, może by przy nim troszkę dorosła.
|
|
#3674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Te rzęsy Emilki są trochę zbyt gęste i długie
Ich nienaturalność jest aż nienaturalna
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
robię prawko, więc jestem na bieżąco ![]() klik tak od 1:10 ![]() "rodzina Koperników"- dobre, dobre sprzedam dalej
Edytowane przez yls Czas edycji: 2011-12-09 o 08:21 |
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się tak wydaje
|
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
no nie miała..
ja zwróciłam też uwagę na paznokcie.. takie ustylizowane, niby zwykły róż, ale takie "wypieszczone". Może ona taki look miała do jakiejś innej roli i tak zostało?
|
|
#3679 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się wydaję, że ten Piotr cały to może być gejem. Tak bardzo chciał ślubu, teraz dziecka, a jest z takiej mega katolowej rodziny, że po prostu sobie "robi plecy", bo pewnie jego ojciec wojskowy by mu krzywdę zrobił, jakby się dowiedział.
|
|
#3681 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Mnie też tak się wydaje.
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To by było ciekawe co nie zmienia faktu, że Gosia jest głupia, biorąc ślub z facetem, którego prawie nie zna i nawet nie spotkała nigdy jego znajomych, ani nawet nie wie, gdzie pracuje.
|
|
|
|
#3683 |
|
beach please
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3684 |
|
Rozeznanie
|
Mi też
![]() Popieram A co do wujka Emili , faktycznie wyglada okropnie , jak jakiś Rumcajs.... dzisiaj sobie znowu to uświadomiłam ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Opisy odcinków, które zostaną wyemitowane w dniach 27-29.12.2011
Odc. 1529 Maria zaangażowała się w organizację spotkania klasowego. Jej koleżanka, Bożena Nierzwicka (Ewa Florczak), znalazła już niemal wszystkich z dawnej klasy! Maria znajduje na liście dawnych kolegów swoją licealną miłość – Tadeusza (Jerzy Schejbal) … Odżywają w niej dawne wspomnienia! Na dodatek Bożena uważa, że to właśnie Maria powinna zaprosić Tadeusza na klasowy zjazd… Roman z Marylką (Marta Marzęcka) idą na egzamin jak na ścięcie… Marylka twierdzi, że nic nie umie - ma nawet pomysł żeby przenieść się na inny kierunek! Hoffer jest na nią wściekły, ma już dość jej panikowania! Rozpoczyna się egzamin. Roman wylosowuje bardzo trudne zadanie… Czy to koniec jego marzeń o tytule magistra? Szymek (Wacław Warchoł) ma pretensje do Daniela o jego spotkanie z Olą. Chłopak nie życzy sobie, żeby młody Brzozowski mącił dziewczynie w głowie! Między kumplami dochodzi do ostrej sprzeczki. Tymczasem Ola zaprasza Szymka na studniówkę. To dowód dla Szymka, że są już z Olą parą! Młoda Zimińska nie wie, jak wyprowadzić kolegę z błędu… Odc. 1530 Janusz (Radosław Pazura) odwozi Patryka (Bronek Biziuk) i Sylwię (Dorota Chotecka) na ferie w góry. Marta żegna się z ukochanym. Jest jej bardzo przykro, kiedy widzi, że Janusz z synem i byłą żoną wyglądają jak szczęśliwa, kochająca się rodzina… Na dodatek wieczorem Janusz dzwoni z informacją, że zepsuł mu się samochód i musi zostać w górach! Marta nie wie, co o tym myśleć… Marek jest chory. Dzwoni do swojej wspólniczki, że nie może przyjechać do pracy. Milena (Matylda Paszczenko) przywozi Markowi umowy do podpisania oraz… specjalną maść na przeziębienie. Wspólniczka ostro zabiera się za Zimińskiego – każe mu się rozebrać i zaczyna nacierać mu plecy! Marek stawia lekki opór – ale w końcu z przyjemnością poddaje się zabiegom. Błogi nastrój pryska kiedy w drzwiach staje Danka! Ignaś pierwszy raz idzie do przedszkola. Kinga bardzo niepokoi się o synka – szczególnie, że ma z nim być Michał a nie ona… W pracy Brzozowska też ma dużo stresów – dyrektor generalny chce natychmiast obejrzeć numer startowy jej nowego magazynu! Podczas oceny projektu okazuje się, że wszystkie rady, które dał jej Smolny, były chybione! Czy kierownik zrobił to specjalnie?! Odc. 1531 Roman zaprasza najbliższych, żeby uczcić zaliczenie pierwszego semestru studiów. Marta zjawia się sama z synkiem. Na pytania o brak Janusza odpowiada wymijająco… Roman widzi, że córkę coś trapi. Podczas imprezy Marta dyskretnie wydzwania do Janusza - ale ten nie odbiera. W końcu jednak na telefonie Marty wyświetla się numer Gajewskiego. Zszokowana Konarska słyszy w telefonie beztroski głos Sylwii, która pyta o co chodzi… Burzyński (Jan Jankowski) zwierza się Jerzemu (Wojciech Wysocki), że Patrycja (Anna Oberc) go rzuciła! Zdruzgotany biznesmen zapowiada, że nie zwiąże się już nigdy z żadną kobietą – zamierza żyć w ascezie i poświęcić się tylko i wyłącznie pracy! Ale zaraz potem poznaje Wandę Wilczyńską (Magdalena Wójcik) – niepozorną, acz piękną, bibliotekarkę… Wanda przyszła oznajmić Dudkowi, iż akcja promocji czytelnictwa z jego uczestnictwem rusza pełną parą. Burzyński nie może oderwać oczu od zjawiskowej kobiety… Ignaś się rozchorował. Michał obiecuje, że pójdzie z nim do lekarza. W pracy Kinga nie może się skupić - martwi się o synka... Mówi Smolnemu (Łukasz Konopka) o chorobie dziecka, a ten przestrzega Brzozowską, by nie zwierzała się nikomu ze swoich problemów. W korporacji są twarde reguły gry – ktoś to może wykorzystać przeciwko niej! Brzozowska dziękuje za ostrzeżenie. Tymczasem po południu Smolny ostrzega Dyrektora, że z Kingą mogą być problemy - bo ma chorowite dziecko… |
|
|
|
|
#3686 |
|
Rozeznanie
|
Na biało:Burzyński (Jan Jankowski) zwierza się Jerzemu (Wojciech Wysocki), że Patrycja (Anna Oberc) go rzuciła! Zdruzgotany biznesmen zapowiada, że nie zwiąże się już nigdy z żadną kobietą – zamierza żyć w ascezie i poświęcić się tylko i wyłącznie pracy!....
Dobijają mnie po prostu takie wątki
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze matkę Rafała mogliby gdzieś wysłać, a samego Rafała do fryzjera ![]() tusz firmy przedłużanie rzęs 1:1 ![]()
|
|
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Ten Smolny to kawał penisa
|
|
|
#3690 |
|
Rozeznanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.

/, chce zmienić swoje całe dotychczasowe życie, utrzymywać byłą galeriankę i jej dziecko, a ta słowem nawet do niego nie może się odezwać, no trzymajcie mnie bo wyjdę z siebie 

A rzęsy mam swoje.
Ich nienaturalność jest aż nienaturalna