|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Witam
![]() No i u nas dzis znow zimno ![]() ![]() Kurcze ugryzło cos wczoraj Kamilke w dłon i ma takie spuchniete i caly czas sie drapie bo ja swedzi ![]() ![]() ![]() A mnie tez gardło tak boli ze szok i katar cos mnie bierze ![]() ![]()
#3662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Bylam u lekarza prywatnie bo stwierdzilam ze nie ma co czekac do wieczora nic specjalnego nie dostala fenistil calcium i cyrop azomyr, mam nadzieje ze jej przejdzie bo jak nie to powiedzial ze trzeba bedzie antybiotyk
![]() ![]()
#3663 |
Zakorzenienie
|
biedna Kamilcia - oby szybko jej przeszło
#3664 |
Zakorzenienie
|
Od poczatku wakacji jakis pech nas przesladuje
![]() ![]() Gdzie wy sie podziewacie wszystkie?? ![]() Kamilka śpi juz od 11 tak sie biedna upakała bo myslala ze pewnie znow bedzie zastrzyk ![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2011-07-29 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Rozeznanie
|
pietrusia - mam nadzieję, że Kamilce przejdzie
![]() Dziewczyny rano po raz kolejny zostałam ciocią!!! Szwagierka urodziła Antosia ![]() ![]() Wczoraj chciałam pisać ale internet tak zamulał, że wszystko ładowało się wieki... Właśnie wychodzi u nas słońce ale ponoć to chwilowe, bo niby do środy jeszcze deszcz. Zobaczymy jak będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Wtajemniczenie
|
Zdrówka dla Kamilki
a antybiotyk to może na skórę - maść Joaska to fajnie Ci ![]() a ja zmieniłam auto - oddałam soją fieste w rozliczeniu i mam teraz punto - drozej to wyszło niż zainwestować w forda, ale teraz ma byc ponoc taniej w eksploatacji - TZ twierdzi, ze nawet moze o 100 zł miesięcznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Rozeznanie
|
magda - a Tobie fajnie z autem. Niedługo będę próbowała zmusić się do jeżdżenia samochodem, bo narazie, to
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
Zadomowienie
|
Pietrusiu-
![]() Joaśka-jak ja chciałabym mieć prawo jazdy hmmm ![]() Ale jestem dziś nie w sosie ![]() ![]() ![]() ![]() Oli je obiadek a ja was podczytuje ![]()
#3669 |
Wtajemniczenie
|
wpadłam sie przywitać. regularnie was podczytuje ale nie mam chwili zeby pisac.
ten 2,5 godzinny lot był gorszy niż 20 godzinna podróż pociągiem ![]() nie dość, że trzeba było siedzieć na miejscu, to schodzenie do lądowania było dla Nilci dośc bolesne. biedactwo plakało bo tak ją uszka bolał i niestety picie nie pomagało. jeszce nas czeka droga powrotna ![]() poza tym wszystko w porządalu ![]() ![]() mnie jest zimno na sam ich widok! jutro wybieramy sie na klify, oby tylko nie padało ![]() miłego dzionka wszystkim życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Zadomowienie
|
Marta niestety z tym naszym ciałem zawsze coś jest nie tak
![]() ![]() Madzia to fajnie z tym autkiem. Ja mam swój i stoi pod blokiem i chce go sprzedać bo się marnuje ![]() Pietrusia antybiotyk ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2011-07-29 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Miłej zabawy i koniecznie potem fotki z klifu poprosimy!!!
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Martus najlepsze zyczonka
Ja tez jestem i podczytuje regularnie ale jakos nie mam weny Ciagle siedze sam w domu z Matim,tz ciagle nie ma a ja praca dom dziecko wszystko tylko na mojej glowie wiec czasami nawet m sie palcem nie chce ruszyc zeby napisac A i ostatnio dla poprawy humoru kupilam sobie tapete farbe i pomalowalam sobie i wytapetowalam sciane w pokoju Ciekawe co tz na to powie jak to zobaczy...... ![]() ![]() ![]() Gdzie Kareninka?????
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karenina ma problemy z netem i dlatego sie nie odzywa ![]() No ciekawe jak Tz zareaguje ![]() ![]()
![]() |
#3674 | |||
Zadomowienie
|
heloł
![]() Dziś moja Olcia usnęła po 16, myślałam, że ją uduszę ![]() Marta- no niestety tak to z nami jest, każda znajdzie w sobie coś co jej przeszkadza ![]() I wszytskiego najlepszego z okazji imienin ![]() Cytat:
I gratulacje Ciociu!! ![]() Ja chciałam Antosię przez chwilę, ale TZ się nie zgodził i teraz musi język sobie łamać ![]() Cytat:
pogody życzę! ja też nielubię marznąć ![]() a dzieci są mocne, i zimą w japonkach chodzą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pietrusia- antybiotyk od ukąszenia?? ![]() dobra, jadę do kościoła chrzest zaklepać |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | ||
Zadomowienie
|
Heloł
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny zdjęcia z wakacji super. A Agusia całująca Pawełka to przesłodki widok. Chyba Ania celowo takie zdjęcia dała żeby nasz klubik jedynaka rozwalić ale my się tak łatwo nie damy skucić na drugą dzidzie ![]() Konspi ja też słyszałam że ten Broncho jest dobry, moja niania go dawała córce kilka razy. Apropos niany to ta znowu na urlop jedzie ![]() ![]() ![]() Wkleje Wam kilka fotek bo dawno nie dawałam a Wiki się troszkę zmienił ![]() DSCN0011.jpg DSCN0024.jpg DSCN0049.jpg DSCN0037.jpg DSCN0034.jpg DSCN0003.jpg Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2011-07-29 o 17:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
ela nie mam pojecia co ja ugryzło
![]() Kate zdjecia super ![]() ![]()
#3677 | ||
Wtajemniczenie
|
ja chce czy nie musze jeździć do pracy - a w pracy też
generalnie to ja nie lubie prowadzić auta choć jezdzę dość odważnie wszystkiego naj naj naj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to niania ma urlop w innym terminie niż Wy? - u nas wolne ma wówczas jak my mamy urlop, pierwsza niania nauczyła mnie, ze nie mozna sobie pozwolić wleźć na głowę a Wiki ![]() Iza już głupieje w domu, TZ pojechał do kolegi z Grzesiem, bo ten tez całymi dniami w domu, popołudniu tylko TZ go gdzieś zabiera Izy już nie sypie, ciekawe kiedy sypnie małego i czy sypnie - z moim pechem to pewnie przed wyjazdem i wówczas nici z wakacji i kasą przy okazji |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3679 |
Rozeznanie
|
marta - mam prawko już kilkanaście lat ale przez pewien czas nie miałam potrzeby jeżdżenia samochodem a jazda dla przyjemności mnie póki co nie pociąga no i taka długa przerwa spowodowała, że ciężko się przemóc... No i mimo wszystko najlepsze życzenia imieninowe dla Ciebie
![]() tarasia - gdzieś czytałam, że dzieciom przy lądowaniu daje się stopery ale się nie znam, bo nie latałam... Co do dzieciaków irlandzkich, to zgadzam się, już chyba kiedyś pisałam o holenderskiej znajomej, której cała rodzinka w zimie śmiga bez rajstop, czapek itd... gochaa - no u mnie tak samo z tym PJ i samochodem... Teraz jednak mam sporą motywację więc może coś z tego będzie... Tylko problemem też jest jeden samochód. kachula - zaprezentuj swoją nową ścianę ![]() elalank -dzięki za gratulacje. Szwagierka też chciała Antosię ale jednak jest Antoś ![]() ![]() kate - zdjęcia bardzo fajne a synuś cudny. Będzie łamał serca ![]() U nas dziś ciekawie. Była koleżanka z roczną córeczką. Mi najpierw się czaiła ale po chwili zaczęła swej niechodzącej jeszcze koleżance znosić wszystkie zabawki, robić cacy cacy, czesać zmiotką i pomagać wstawać kiedy ta się przewróci. Taka była już starsza i opiekuńcza - śmiesznie to wyglądało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
akbo ze ma mniej roboty bo i tak za tydzien mielismy miec urlop i robic maly remoncik
![]() Kate ależ Wiki do Ciebie podobny no i sliczny chlopczyk z niego Madziu gratuluje nowego wozu Gocha ja tez balam wsiaść za kółko ale teraz nawet do sklepu ktory jest 5 min piechotka jade autem a zmusila mnie sytuacja do tego zeby zaczac jezdzic bo po macierzynskim wrocilam do pracy a malego zawoze do siostry wiec po 13 latach posiadania prawa jazdy wkoncu wsiadlam i jezdze do dzis,fakt na poczatku mala stłuczka była ale mowia ze kazdy dobry kierowca musi miec stłuczke ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe co u Lucky,dawno sie nie odzywala no i jak tam Zaharia,ciekawe czy juz dzieciatko ma przy sobie Asiu niestety ale padł mi aparat....... ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2011-07-29 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jo@śka;28440599Co do dzieciaków irlandzkich, to zgadzam się, już chyba kiedyś pisałam o holenderskiej znajomej, której cała rodzinka w zimie śmiga bez rajstop, czapek itd...
[/QUOTE] w Szwecji też tak "hartują" dzieci
#3682 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten okropny dzien, pada od samego rana
![]() Katekatee masz racje jakis pech nas przesladuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamilka teraz zasnela a ja czekam na Tzta
#3683 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I myślę, że bardzo dobrze robią. U nas jednak przegrzewa sie dzieci a później dziwi, że chore non stop. Staram się na nich trochę wzorować ale różnie to wychodzi. Cytat:
![]() A ja dziś do południa w pracy. Później pojechałam do Re, żeby kupić kurteczkę. Mało rzeczy już było na wyprzedaży. ?Kurtki te, co chciałam były, tyle że małe. Kupiłam jednak taką w kratkę i jest świetna. Do tego cena 35zł... Dżinsy jeszcze Mi kupiłam za 30zł. No i udało mi się dzieciakom fajne buty kupić - nike i puma, po 50zł. Zakupy więc w miarę udane. Trochę nam zeszło w galerii więc tam zjedliśmy obiad a później w domu dzieciaki robiły pizzę. Ciastolinową pizzę. Kupiłam zestaw w Biedronce. Śmieszna cena a ile zabawy!!! No i jeszcze kupiłam tam trzy zestawy stempelków. Pewnie jutro będziemy się stempelkować. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zadomowienie
|
Pietrusia zdrówka Wam życzę
![]() ![]() kateka śliczny synuś a do mamy podobny ![]() Kachula kurdeee szkoda.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Rozeznanie
|
Już wstawiłam ciastolinowe i rysunkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Kachula też jestem ciekawa Twojego dzieła.
Kate pięknie wyglądasz! Wiki to przystojniak ![]() Joaśka, ale mieli zabawe! Mi ma długie, śliczne włoski ![]() Pietrusiu dużo zdrówka! Co za pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
![]() Tak masz racje pogoda depresyjna ![]() ![]()
#3688 |
Zadomowienie
|
hello
![]() Weekend weekend i po weekendzie ![]() ![]() Jutro mnie czeka poważna rozmowa z nianią, płacimy jej za opiekę i dodatkowo jeszcze za sprzątanie ale ma wyraznie powiedziane, ze ma to robic tylko jak Blanka śpi - tak samo jak przygotować jej obiad. Blanka śpi min. godzine dziennie więc to nie problem, ale podłożyłam dyktafon i okazalo sie, ze wszystko robi tez jak mała nie śpi i tylko woła z kuchni " Blaania co robisz" i tak z 15 razy pod rząd ![]() ![]() Katekate ale Wiki się zmienił ![]() ![]() Tarasiu oby lot w drugą stronę minął już lepiej ![]() ![]() Pietrusiu ale masz pecha ostatnio do tych chorób... ;/ oby to juz ostatni raz ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2011-07-31 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() Marta, zaległe życzenia imieninowe ![]() U nas jakoś wczoraj impreza wypadła ![]() ![]() Kate, zdjęcia super, jakies takie inne, jaki macie aparat? Widzę że Wiki kolejny synuś -wykapana mamusia - ślicznie wyglądacie ![]() A lotu się nie boj, do Grecji tak daleko nie jest, jakoś TRZEBA to znieść, warto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Joaśka - to zakupy super się udały! Spokojnej nocki dziołszki, też jestem ciekawa jak Zaharia i Lucky...
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
helou mamusie
![]() melduje sie po krotkiej nieobecnosci, mialam tydzien urlopu... sprobuje was jakos nadrobic, chociaz ostatnio nie mam do niczego natchnienia... ![]() nic to... zycze wam milego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.